Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy láttátok e, de idén is lesz 7 körös szurkolói mock. Én feliratkoztam rá, de ha valamelyikőtök csinálná akkor szívesen átadom.
több mint 12 éve
Egy nagyon jó kis videó a 2011es szezonunkról :http://www.youtube.com/watch?v=7O7s3TPbAJE
(elég hosszú 12 perces)
több mint 12 éve
Idén megkapta az edzői stáb is az elismerést, grat.Demeco az achilles sérülése után nem volt az igazi, bár a playoffban már egész jól játszott. Szerintem Cushing megint lesérült az év végére, nem játszott már olyan magas szinten az év befejező szakaszában, a playoffban, mint a szezon elején és közepén, erről árulkodik az is hogy a vége fele sokszor kihagyott edzéseket.
Azt pletykálják odakint, hogy szabadítani akarjuk a helyet a fizetési sapkában, ezért Ryans-szel akarunk egyezkedni fizetés csökkentés terén.
Még azt is kiszámolták, hogy a szezon elején Ryans csak a snap-ek 58,4 %-ban volt fent a pályán és, hogy Sharptonnak több szerepet akarnak adni Cushing mellett.Bondi
Valószínünek tartom, hogy draftolni fogunk LB(ket), főleg, ha Mario is elmegy (egyre inkább úgy néz ki).
több mint 12 éve
Kubiak lett az év edzője az AFC-ben.Idén megkapta az edzői stáb is az elismerést, grat.
http://blog.chron.com/ultimatetexans/2012/02/texans-kubiak-will-be-honored-as-afc-coach-of-year/DC
Azt pletykálják odakint, hogy szabadítani akarjuk a helyet a fizetési sapkában, ezért Ryans-szel akarunk egyezkedni fizetés csökkentés terén.
Még azt is kiszámolták, hogy a szezon elején Ryans csak a snap-ek 58,4 %-ban volt fent a pályán és, hogy Sharptonnak több szerepet akarnak adni Cushing mellett.
több mint 12 éve
Kubiak lett az év edzője az AFC-ben.http://blog.chron.com/ultimatetexans/2012/02/texans-kubiak-will-be-honored-as-afc-coach-of-year/
több mint 12 éve
Ezt a 2013-as offseason problémákat már én is felfedeztem, de ha jól emlékszem nem írta be akkor ide.Chris Myers: “I don’t know what was going on. I’m just like anyone else reading that type of stuff, but it is what it is. In the long run, I want to be here in Houston, so that’s what I’ve been telling everybody when everyone asks me stuff, and that’s what it sums up to be. I want to be here. I want to see things through, and that’s the way it is. So that’s kind of the bottom line of my thinking.”Reméljük ez azt jelenti, hogy diszkont árért is marad.
http://www.houstontexans.com/news/article-3/Myers-I-want-to-remain-a-Texan/4407eef0-a746-43c0-9d82-f0199adb9c2akalasnikov
Nem tudom hogy fog alakulni az offseason. Nagyon nagyon szeretném, ha megtartanánk Mariot is, de szinte lehetetlen.
Mégha varázsolnak is valamit a szereződésekkel idén, jövőre irtó nagy ***ban leszünk. 2013 ban lejár a szerződése Schaubnak, D. Brownnak, Barwinnak, GQnak, Brice McCainnek, Codynak, Butlernek...Schaub és Brown nyilván must have de talán Barwin is, és a kinevelt szolid játékosokat sem kellene elengedni.
Szóval még Myers, Foster idei szerződéséhez is rendesen össze kell szorítanunk magunkat. Mario, nem tudom...ugyanakkor ő egy game changer tipusú játékos, akiből kevés van, pont ezért én elküldenék valami szolíd játékost nagy fizuval(gondolok itt A. Smithre aki majd 7 miskát fog kapni) és draftolnék helyére valakit , ugysincs igazán needünk a drafton, és megtartanám Mariot. De szerintem a vezetőség nem így gondolkodik és ez elég nagy hátbaszúrása lenne az elküldött játékosnak.
JAVITAS: A. Smith 5.5 millát fog keresni 2012ben, de az aláírási bónusza 12.5 millió volt 5 évre, akkor ez a capben 8 millát jelent összesen erre az évre, ha jól értelmezemDC
Tényleg igen csak nagy bajban lehetünk. Szerintem lehet, hogy nem véletlen, hogy pl. Mike Adams teljesítményét is figyelemmel kísérték.
Az idei probléma pedig Mario, itt is nézegetjük a DE-eket. Nekem volt egy elméletem, hogy cutoljuk Smith-t, hogy megtarthassuk Mariot ás Smith helyére hozunk valakit a draftról.
több mint 12 éve
Chris Myers: “I don’t know what was going on. I’m just like anyone else reading that type of stuff, but it is what it is. In the long run, I want to be here in Houston, so that’s what I’ve been telling everybody when everyone asks me stuff, and that’s what it sums up to be. I want to be here. I want to see things through, and that’s the way it is. So that’s kind of the bottom line of my thinking.”Reméljük ez azt jelenti, hogy diszkont árért is marad.
http://www.houstontexans.com/news/article-3/Myers-I-want-to-remain-a-Texan/4407eef0-a746-43c0-9d82-f0199adb9c2akalasnikov
Nem tudom hogy fog alakulni az offseason. Nagyon nagyon szeretném, ha megtartanánk Mariot is, de szinte lehetetlen.
Mégha varázsolnak is valamit a szereződésekkel idén, jövőre irtó nagy ***ban leszünk. 2013 ban lejár a szerződése Schaubnak, D. Brownnak, Barwinnak, GQnak, Brice McCainnek, Codynak, Butlernek...Schaub és Brown nyilván must have de talán Barwin is, és a kinevelt szolid játékosokat sem kellene elengedni.
Szóval még Myers, Foster idei szerződéséhez is rendesen össze kell szorítanunk magunkat. Mario, nem tudom...ugyanakkor ő egy game changer tipusú játékos, akiből kevés van, pont ezért én elküldenék valami szolíd játékost nagy fizuval(gondolok itt A. Smithre aki majd 7 miskát fog kapni) és draftolnék helyére valakit , ugysincs igazán needünk a drafton, és megtartanám Mariot. De szerintem a vezetőség nem így gondolkodik és ez elég nagy hátbaszúrása lenne az elküldött játékosnak.
JAVITAS: A. Smith 5.5 millát fog keresni 2012ben, de az aláírási bónusza 12.5 millió volt 5 évre, akkor ez a capben 8 millát jelent összesen erre az évre, ha jól értelmezem
több mint 12 éve
Chris Myers: “I don’t know what was going on. I’m just like anyone else reading that type of stuff, but it is what it is. In the long run, I want to be here in Houston, so that’s what I’ve been telling everybody when everyone asks me stuff, and that’s what it sums up to be. I want to be here. I want to see things through, and that’s the way it is. So that’s kind of the bottom line of my thinking.”http://www.houstontexans.com/news/article-3/Myers-I-want-to-remain-a-Texan/4407eef0-a746-43c0-9d82-f0199adb9c2a
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Zone blocking csapatokat esetleg érdekelhet.Mert nem volt jó?és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.adam8
Szerintem elég jól tolta, bár nem nagyon fújják fel, kicsit fű alatt maradt.Stez
több mint 12 éve
tenorx szerint indianapolisba jönMario-ról nincs semmi infótok?JoeyBjön seattlebebraxa88
több mint 12 éve
Mario-ról nincs semmi infótok?JoeyB"Mario (Wiliams) is a great player and we want him to be a part of our football team and our organization, so we’re working hard to figure out a way to get that done.” - Texans GM/Executive VP Rick Smith
több mint 12 éve
Mert nem volt jó?és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.adam8
Szerintem elég jól tolta, bár nem nagyon fújják fel, kicsit fű alatt maradt.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mario-ról nincs semmi infótok?JoeyBJohn McClain szerint dolgozik rajta a vezetőség, hogy olyan ajánlatot tudjunk adni Marionak, amit nehezen utasít vissza.
több mint 12 éve
Elkezdtünk nézelődni FA piacon, méghozzá elsőként CB poszton. Az Oakland védőjét Stanford Routt-t fogjuk megnézni, persze nem vagyunk egyedül ezzel, Buffalo, Kansas, Dallas és a Tennessee listáján is rajta van.
több mint 12 éve
Szerintem ha első kör WR, akkor két ember jöhet szóba, Sanu vagy Jeffery. Addigra már Floyd sem lesz bent.Köszi Gabriel az írást, jöhet még több ilyen 😉
több mint 12 éve
szerintem is esélytelen, hogy Desean Jackson ide jöjjön, már csak azért is, mert az idén mutatott hozzáállása szerintem nem illene ide. Mario szerződése tényleg érdekes kérdés, nem is játszott sokat ebben a rendszerben, amikor igen, akkor hol jó-hol rosszabb teljesítményt mutatott. sajnálni mindenki sajnálná persze ha elmenne, de hülye húzásnak se lenne nevezhető. Top WR-t szerintem semmiképp se hozunk FA-ról, rá kéne menni Michael Floydra szvsz 😊 Mark Barron tényleg nem lenne rossz húzás, de nem ez fog történni
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Idén bustesélyesek a WR-ek? Valamennyire mindig azok, de az utóbbi idők legerősebb WR classa jön, na meg nagy pénzért, az első kör vége felé nem túl nagy pénz az.
több mint 12 éve
Olyan 95% esély van arra, hogy DeSean megkapja a franchise taget.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Egyik ismerősöm kint lakik az USA-ban, a hétvégén beszélgettünk és egész érdekes dolgot mondott. Mivel a védelmünk Mario nélkül is tökéletesen működött nem kell annyira ragaszkodnunk hozzá, hiszen OLB poszton megtaláltuk a 2 kezdő játékosunkat, akik együtt nem keresnek annyit, mint Mario /Barwin, Reed/. Ha nem tartjuk meg, a fizujából már bizonyított top WR-t szerezhetünk, aki a returner feladatokat is ellátja: DeSean Jackson. Ezzel újabb magas fizetéstől szabadulunk meg: Jacoby cut. Wade azt mondta tökéletesen elégedett a NT poszton a Cody-Mitchell duóval, felülmúlták a várakozásait. Ez feltételezi hogy nem húzunk az 1. pickre NT-t. Valamint azt is nyilatkozta hogy a felmerült nevek közül egyedül Fletcher Cox az aki 1. kört ér, de ő Project player és rendszeridegen. Mivel a támadófalat egyben tudnánk így tartani/ marad Myers és Brisiel/, ide sem kell az első kör. Nem kell CB sem azon a poszton van 1 csomó fiatal + JoJo + meg tudnánk tartani Allen-t. Nem kéne nagy fizetésű 1. körös WR,aki még nem mutatott semmit/ráadásul a TopWR-ek szerintem idén mind feltűnően bustesélyesek/, ha megvan Jackson. Természetesen marad Foster. Így érkezünk a draft első köréhez ahol a kiválasztott játékos egy olyan ember aki azonnal kezdő és még veretesebbé teszi a védelmet.
Emberünk Mark Barron safety, aki posztjánál fogva sem fogja kifosztani a fizetési sapkát. 2. körtől kezdve meg végig lehet BPA-zni az egész draftot.
több mint 12 éve
Meg van az új QB coach-unk, Karl Dorrell személyében. Miami-ból hoztuk el, de természetesen Kubiak régi cimborája 😊