Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Valamiért itt az terjedt el, hogy a 3-4es Nose az baromi nagy. Pedig igazából nem. Az ideális nose olyan 6'1-6'3 magas, és 320-335 font súlyú. Ratliff súlya kicsit talán lehetne több, továbbá ő 6'4 magas ezért tűnik "vékonyabbnak". Ezzel a magassággal valóban inkább 330 felé kéne járnia. De egyáltalán nem kell mondjuk OT magasság (6'5+), és a súlyminimum is 310 körül lehet a Phillips rendszerben simán. Okoye 6'2+315. De igazából itt mást kell játszani, ez nem mindenkinek megy. Attól, hogy jó Okoye DT poszton, jó előjel, de nem több.Egyébként 3-4ben magasság leginkább az OLB poszthoz kell (6'3+), csak érdekességként mondom. Főleg mert sokan írnak mindig olyat, hogy "jó gyors OLB (DE) jó pass rusher lenne 3-4ben, hát nem feltétlen. Oda tényleg kell magasság is (meg 250+ font sem árt)
Természetesen aki jó az jó. Ha egy NT 350 fontosan vagy 6'6 magassággal jó akkor nem vágnak le belőle, és ez minden posztra igaz természetesen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Egyébként így most Okoyevel mi lesz? Kuka?tenorxElső blikkre elég rendszeridegennek tűnik. A pass rush miatt olyan szerepben játszhatna, mint amit Mike Wright tölt be a Patsnél (ha éppen nem sérült) a sub felállásokban, bár Okoye futás elleni "stabilitása" még itt is megkérdőjelezi a helyét.
A másik, hogy vajon Mario Williams marad a védőfalban, vagy megpróbálják visszafogyasztani 34 OLB-nek? Mert ha marad a védőfalban, mint akinek elsődleges feladata a pass rush, akkor ő mellette nem bír el a kezdő egy Okoyét is, mert az ellen röhögve fut keresztül a back sevenön.
Ratliff mellett azért azt sem szabad elfelejteni a Jamaal Williams utalás mellett, hogy ő is csak Jason Ferguson sérülése miatt lett szükségből NT.
több mint 14 éve
A schedule erősségét tekintve habár 10. helyen vagyunk, de a egy kicsit csalóka 😛 1. Carolina Panthers 142-114-0 .555
2. Buffalo Bills 137-119-0 .535
3t. New York Jets* 133-123-0 .520
3t. Indianapolis Colts* 133-123-0 .520
3t. Jacksonville Jaguars 133-123-0 .520
3t. Kansas City Chiefs* 133-123-0 .520
3t. San Diego Chargers 133-133-0 .520
3t. Denver Broncos 133-123-0 .520
3t. Detroit Lions 133-123-0 .520
10t. Miami Dolphins 132-124-0 .516
10t. Houston Texans 132-124-0 .516
több mint 14 éve
Hát jah bár San Diegoban meg volt egy Jamal WilliamseMondjuk a Phillips-féle D-ben Dallas-ban sem volt mammut NT, Ratliff minden, csak nem tipikus NT alkat. Ilyen alapon - pusztán csak testfelépítést tekintve - Okoye is lehetne NT.somoskovigEgyébként így most Okoyevel mi lesz? Kuka?Egyelőre csak találgatásokról lehetne írni, hogy ki hova milyen poszton. Okoye talán, mint NT. Cody, Mitchell, mint DE? Phillipsen múlik, hogy kiben mit lát meg.
Nem tetszik nekem ez a 3-4re átállás, bevallom, csíptem a front 7eteket, mondjuk a secondary elég trágya volt.tenorx
Én is csíptem ezt a front seven-t, de remélem kifizetődő lesz az átállás.Bondi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Mondjuk a Phillips-féle D-ben Dallas-ban sem volt mammut NT, Ratliff minden, csak nem tipikus NT alkat. Ilyen alapon - pusztán csak testfelépítést tekintve - Okoye is lehetne NT.Egyébként így most Okoyevel mi lesz? Kuka?Egyelőre csak találgatásokról lehetne írni, hogy ki hova milyen poszton. Okoye talán, mint NT. Cody, Mitchell, mint DE? Phillipsen múlik, hogy kiben mit lát meg.
Nem tetszik nekem ez a 3-4re átállás, bevallom, csíptem a front 7eteket, mondjuk a secondary elég trágya volt.tenorx
Én is csíptem ezt a front seven-t, de remélem kifizetődő lesz az átállás.Bondi
több mint 14 éve
Franklin nem lenne rossz. Ngata meg eleve esélytelen lenne 😊HöriAubrayo Franklin meg Ngata így 1. blikkreempty taxi
Van olyan FA a piacon akit megérne idehozni NT-nek vagy draftban kéne gondolkodni?Bondi
több mint 14 éve
Egyébként így most Okoyevel mi lesz? Kuka?Egyelőre csak találgatásokról lehetne írni, hogy ki hova milyen poszton. Okoye talán, mint NT. Cody, Mitchell, mint DE? Phillipsen múlik, hogy kiben mit lát meg.
Én is csíptem ezt a front seven-t, de remélem kifizetődő lesz az átállás.
több mint 14 éve
HöriAubrayo Franklin meg Ngata így 1. blikkre
Van olyan FA a piacon akit megérne idehozni NT-nek vagy draftban kéne gondolkodni?Bondi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Egyébként így most Okoyevel mi lesz? Kuka?Nem tetszik nekem ez a 3-4re átállás, bevallom, csíptem a front 7eteket, mondjuk a secondary elég trágya volt.
több mint 14 éve
Andre Johnson-ról már most tudni, hogy nem vesz részt a Pro Bowl-on
több mint 14 éve
KösziCushing egyelőre úgy néz ki, hogy OLB-t fog játszani és akkor Sharpton lehet Ryans társa középen
több mint 14 éve
Höria draftban biztos nem, mert egyik prospect sem lesz kezdő azonnal a '11-es osztályból.
a szabadügynöklistát nem nézegettem még, mivel még CBA sincs.
több mint 14 éve
HöriVan olyan FA a piacon akit megérne idehozni NT-nek vagy draftban kéne gondolkodni?
több mint 14 éve
Érdekes lesz, az biztos.
több mint 14 éve
szegény MarioHöriNem lesz semmi baj vele 😉
Ezt hogy csináltad hogy nem is szerkesztetted és mégis hozzáírtál? 😀
több mint 14 éve
szegény Mario---Williams ---- NT ---- Okoye----
OLB----Cushing-----Ryans----Barwin
több mint 14 éve
Schefter most írta ki, pontosabban másoltá át McNair tweet-jét, hogy le lett igazolva Phillips DC-nek.Nagyon szép húzás, DCnek azért nagyon jónak számít ő még, Kubiakék meg szinten tartják az Ot. most már tényleg félek egy picit a Texans-tól 😊
The Texans have hired Wade Phillips as their defensive coordinator.deny79
több mint 14 éve
Üdvözlünk Wade, sok sikert Houston-ban!!!!És immáron hivatalos az a tény is, hogy jövőre átállunk 3-4-es védekezésre.
több mint 14 éve
Schefter most írta ki, pontosabban másoltá át McNair tweet-jét, hogy le lett igazolva Phillips DC-nek.The Texans have hired Wade Phillips as their defensive coordinator.
több mint 14 éve
Egy elég jó kis cikk Wade Phillips rendszerérőlhttp://www.battleredblog.com/2011/1/4/1913068/thats-so-crazy-it-just-might-work-examining-wade-phillips-3-4-scheme
több mint 14 éve
99,9% hogy ő lesz. Ha még nem az 😊 Eléggé meglepődnék ha más lenne. Szerintem azt se vette be senki a világon mikor McNair azt mondta hogy a sajtó találmánya Phillips a Texans DC-je
több mint 14 éve
Annyira Philipsről szólnak a hírek, hogy nehéz elképzelni, hogy nem ő lesz az új DC. Én nem is hallottam még más hivatalos jelőltről.
több mint 14 éve
Szóval, a mai napon érkezik interjúra Phillips. Korábban megkörnyékeztük Marvin Lewis-t is, de ő végül maradt a Bengals-nál.
több mint 14 éve
5 embernek adtunk reserve/future contract-ot: safety Antonio Baker, running back Chris Ogbonnaya, offensive tackle Cole Pemberton, center Cody Wallace and wide receiver Paul Williams
több mint 14 éve
CB-k közül az alábbiakat néztem eddigJimmy Smith Colorado
Ras I-Dowling Virginia
Aaron Williams Texas
Brandon Harris Miami
Janoris Jenkins Florida
Ezek az emberek olyan 1-2. körösek lesznek. Ill Ras I-Dowlingot 3.-ra írják