Indianapolis Colts
50 feliratkozó
7 órája
Veteran WR Darius Slayton is signing with the Colts, sources tell @ringer @netflixsports.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 órája
A leheto legidegesitobb modon sikerult kikapni, de igazabol kicsit sem vagyok ideges. Meccsben voltunk, sot, a kezunkbol adtuk ki a gyozelmet. Nem ertem, hogy a rendes jatekido vegen, amikor a fumble-t visszafujtak, miert kezdtunk ket futassal, Steichen ott szerintem kulcshelyzetben volt kiismerheto, raadasul allt vissza tulsagosan konzervativra. Olvastak is a hivasait, meg is akadtunk mezonygolon. Na ott tobb volt, ott kellett volna megnyernunk.Igen, az a két futás első és második kíséretnél a Reich-féle run-run-pass brainfartot juttatta eszembe.. 😀 egyébként, nekem semmi bajom nem lett volna azzal, ha tökös és nekimegyünk 4-re is. Értem, hogy 8 yard kellett, de az FG-vel kvázi elvettük magunktól a győzelem esélyét. Sajnálom, hogy kikaptunk ,de nem vagyok annyira csalódott, jó kis meccs volt, végig partiban voltunk.
A vedelem tovabbra is rossz, de most azert volt par fontos stop.
Stez
Az O teljesen elfogadható játékot tett le az asztalra, ha 1 perccel a vége előtt 2&4-nél Jones picit pontosabban dobja a labdát Warrennek, akkor lehet, hogy OT-ig sem jutunk el. Mind1... A védelem viszont újfent katasztrófa volt... A D-line javult, az LB-sor totális csőd... kurva kiváncsi vagyok, hogy hány missed tackle-unk volt a meccsen, valamint a kibaszott RB screenekre is ki kéne találni valamit, mert siralmas a helyzet.
Vasárnap Texans otthon, Daniels kiesett, így Mariotat kell majd megvernünk Londonban, Steelers idegenben, majd Titans otthon. Ebből a 4 meccsből hármat illene megnyerni, ha valamit szeretnénk kezdeni a szezonnal.
22 órája
A leheto legidegesitobb modon sikerult kikapni, de igazabol kicsit sem vagyok ideges. Meccsben voltunk, sot, a kezunkbol adtuk ki a gyozelmet. Nem ertem, hogy a rendes jatekido vegen, amikor a fumble-t visszafujtak, miert kezdtunk ket futassal, Steichen ott szerintem kulcshelyzetben volt kiismerheto, raadasul allt vissza tulsagosan konzervativra. Olvastak is a hivasait, meg is akadtunk mezonygolon. Na ott tobb volt, ott kellett volna megnyernunk.A vedelem tovabbra is rossz, de most azert volt par fontos stop.
Az igazsag viszont az, hogy rank most tokeletesen illik a mondas, hogy a rossz csapat megtalalja a modjat annak, hogy valahogy veszitsen. Megtalaltuk. Viszont Downs, Taylor, Nelson meg meg par jatekos miatt azert igy is megeri nezni a meccseket, mert oket viszont orom nezni.
Sajnos kezd beutni a pechszeria is, ami arra alaposan raerosit, hogy Ballard hulladek nyarat tolt - korulbelul ket serulessel nullara is apadt ket premierposztunk, Pierce nem tudom, iden mennyire lesz tenyezo, mutet miatt kb a teljes nyarat kiuldte, a hajnali serulese meg nagyon nem nezett ki jol. Ha fel is epul es meg jatszik a szezonba, aligha lesz szaz szazalekos allapotban. A masik oldalon Ward a harmadik negyedtol kiszallt valami labserules miatt, Sauce-nak meg a bordajaval lett valami, amikor szerelte Kelcet es az raesett. Szoval nem jo hirek ezek. Davis-Gaither meg bantoan rossz jatekos, bar Franklinnel nem rosszabb. 😃
Kicsit ugy erzem, mintha valaki megvuduzta volna Ballardot, mert amellett, hogy mar elso blikkre is ramondhattuk sokan a nyarat latva, hogy ez keserves lesz, meg az a nehany biztos pont is sorban esik ki, akiken nagy hangsuly volt es sokat vartunk. Gondolok itt Pierce-re, akinek marciusig huzodott a hosszabbitasa, meg Sauce erkezese semmit nem turbozott a secondaryn, raadasul serult is.
Mindegy, ez van, azert most jo volt nezni a csapatot, jo meccset jatszottunk, nagy szivvel ment ki mindket egyseg. De hat iden ezt tudjuk, sajnos messze vagyunk azert a jo csapattol. A kozepmezony mondjuk megint meglesz, ezzel a jatekkal par csapatot el fogunk kapni.
1 napja
Azzal nincs is baj, ha egy tulajdonos nem siet el dolgokat, kivar es turelmes. De a turelem es a kilenc ev kozott szerintem nagy a kulonbseg. Esetunkben szerintem hat vagy het lett volna a megfelelo, harom eve kezdtek el csunyan kibukni a dolgok, a Reiches balheval, a sokadik mellefogott iranyito kiserlettel. En ott valtottam volna, de elfogadom, hogy Irsay nem tette. Leginkabb az faj, hogy Carlie nem kuldte el a GM-et, de nyilvan megertem azt is, hogy nem akart egybol ilyennel bekezdeni. Csak remelni tudom, hogy nem lesz hasonloan naiv, mint a fater, es ha ezuttal sem hoz jo idenyt a csapat, akkor viszont mar tenyleg lep, nem pedig huzza egy ujabb evig. Meg ha a hianyzo elso kor, meg a kerdojeles iranyitokerdes miatt elegge meg is lennenk love akar GM, akar HC-keresesben es nem lennenk tul csabito celpont sokaknak.Szerintem nem feltetlenul az idegesit itt mindenkit, hogy kozepcsapat vagyunk. Inkabb az, hogy ugy vagyunk az, hogy kilenc eve nem akarjuk valtani azt, akivel azok vagyunk, ami mutat egy olyan kepet, hogy ez igy akkor megfelel (meg ha a tulaj nyilvan nyerni akar, akkor is, ez kifele szvsz nem jo uzenet). Nyilvan mindegyik major ligaban vannak kozepcsapatok, de azert szerintem kevesnel kozos halmaz az, hogy nem probalkozik meg legalabb a valtassal annak erdekeben, hogy egy uj rezsimmel hatha tortenik valami, es jo iranyba mozdul el a csapat. Ha egyszeruen nem latjak a fejlodest, levaltjak a GM-et. Itt nem.Ahány csapat, annyi körülmény, és a döntéseket is annyi ok válthatja ki. Egy New Yorki csapat esetében pl. olyan hatalma van a médiának, hogy a tulajdonos egyszerűen nem teheti meg, hogy ne váltson. Sokszor idő előtt is. Láttunk rá nem egy példát. Eközben egy kisebb piacon mint Indiana más a csapat és a média viszonya. Itt nagyobb az owner befolyása, kevésbé nyomja a közeg. Ennek vannak előnyei is, de hátrányai is. Szerintem amíg Indianapolisban lesz a csapat, addig nagyjából ez lesz. Hosszabb távon Carlie-tól sem számítok másra, mint az apjától. Felfogom adottságként.
Stez
peterk2005
Ami a Chiefs elleni meccset illeti, szerintem nyerunk. Annyira melyen vagyunk most szemlatomast megitelesben, hogy szerintem meglepetest okozunk.
1 napja
Szerintem nem feltetlenul az idegesit itt mindenkit, hogy kozepcsapat vagyunk. Inkabb az, hogy ugy vagyunk az, hogy kilenc eve nem akarjuk valtani azt, akivel azok vagyunk, ami mutat egy olyan kepet, hogy ez igy akkor megfelel (meg ha a tulaj nyilvan nyerni akar, akkor is, ez kifele szvsz nem jo uzenet). Nyilvan mindegyik major ligaban vannak kozepcsapatok, de azert szerintem kevesnel kozos halmaz az, hogy nem probalkozik meg legalabb a valtassal annak erdekeben, hogy egy uj rezsimmel hatha tortenik valami, es jo iranyba mozdul el a csapat. Ha egyszeruen nem latjak a fejlodest, levaltjak a GM-et. Itt nem.Ahány csapat, annyi körülmény, és a döntéseket is annyi ok válthatja ki. Egy New Yorki csapat esetében pl. olyan hatalma van a médiának, hogy a tulajdonos egyszerűen nem teheti meg, hogy ne váltson. Sokszor idő előtt is. Láttunk rá nem egy példát. Eközben egy kisebb piacon mint Indiana más a csapat és a média viszonya. Itt nagyobb az owner befolyása, kevésbé nyomja a közeg. Ennek vannak előnyei is, de hátrányai is. Szerintem amíg Indianapolisban lesz a csapat, addig nagyjából ez lesz. Hosszabb távon Carlie-tól sem számítok másra, mint az apjától. Felfogom adottságként.
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 napja
Szerintem nem feltetlenul az idegesit itt mindenkit, hogy kozepcsapat vagyunk. Inkabb az, hogy ugy vagyunk az, hogy kilenc eve nem akarjuk valtani azt, akivel azok vagyunk, ami mutat egy olyan kepet, hogy ez igy akkor megfelel (meg ha a tulaj nyilvan nyerni akar, akkor is, ez kifele szvsz nem jo uzenet). Nyilvan mindegyik major ligaban vannak kozepcsapatok, de azert szerintem kevesnel kozos halmaz az, hogy nem probalkozik meg legalabb a valtassal annak erdekeben, hogy egy uj rezsimmel hatha tortenik valami, es jo iranyba mozdul el a csapat. Ha egyszeruen nem latjak a fejlodest, levaltjak a GM-et. Itt nem.De lőjjetek le, én éltem meg elég sikert a csapattal, azt sem bánom, nem leszünk sikeresek. Csak legyünk valakik. Az Indiapolis Colts egy ............ csapat.most is van egy karaktere egyébként a csapatnak, csak ezt nem sokan díjazzák a topiklakók közül. a colts az a random középcsapat, akiket inkább győzelemre vesz a liga nagyrésze, amelyik playoffba igyekszik, de mi vagyunk a trapteam, akit amilyen erővel le lehet zúzni, mint a ravens tette, ugyanannyi erővel le is tudunk egy jobb napon bárkit szívatni. tavaly is jött ilyen bravúrgyőzelem, nem is egy és kb minden szezonban, kivéve amikor luckért szoptunk meg amikor beszart a matty ice projekt. de még akkor is pofángázoltuk a playoffos raiderst saturday első meccsén valami elég megalázó módon
Tony Adams
szerk. a raiders meccsre rosszul emlékeztem, előtte lévő évben voltak playoffban és comeback 25-20 volt a vége
fake.id
5 napja
Es ezzel semmi baj nincs es ha ez eleg akkor mindenki jo munkat vegez. A baj hogy ebben a ligaban nem lehet kiesni, nem kap tobb penzt a sikeresebb a kalapbol vagy barmilyen formaban osztonozve ( akar negativan ) hogy gyozzon mindenki minel tobbet, igy a kozepmezony az kb adott AKARATTAL. Ilyen a vasas, a ravens amikor eppen nem jo a QB es meg biztos tobben is csak en nem tudom/ismerem a ligat. A liga kb igy 3 reszre osztodik, a SB-ert meno csapatok ( ertelmes esellyel es nem a maszlagos kivansagrol beszelve ), a kozepe mint a colt es az alja amelyik eppen fogyokurazik hogy par ev mulva nagyobb erovel tudjanak remelhetoleg nem a kozepmezonybe tartozni.De lőjjetek le, én éltem meg elég sikert a csapattal, azt sem bánom, nem leszünk sikeresek. Csak legyünk valakik. Az Indiapolis Colts egy ............ csapat.most is van egy karaktere egyébként a csapatnak, csak ezt nem sokan díjazzák a topiklakók közül. a colts az a random középcsapat, akiket inkább győzelemre vesz a liga nagyrésze, amelyik playoffba igyekszik, de mi vagyunk a trapteam, akit amilyen erővel le lehet zúzni, mint a ravens tette, ugyanannyi erővel le is tudunk egy jobb napon bárkit szívatni. tavaly is jött ilyen bravúrgyőzelem, nem is egy és kb minden szezonban, kivéve amikor luckért szoptunk meg amikor beszart a matty ice projekt. de még akkor is pofángázoltuk a playoffos raiderst saturday első meccsén valami elég megalázó módon
Tony Adams
szerk. a raiders meccsre rosszul emlékeztem, előtte lévő évben voltak playoffban és comeback 25-20 volt a vége
fake.id
5 napja
De lőjjetek le, én éltem meg elég sikert a csapattal, azt sem bánom, nem leszünk sikeresek. Csak legyünk valakik. Az Indiapolis Colts egy ............ csapat.most is van egy karaktere egyébként a csapatnak, csak ezt nem sokan díjazzák a topiklakók közül. a colts az a random középcsapat, akiket inkább győzelemre vesz a liga nagyrésze, amelyik playoffba igyekszik, de mi vagyunk a trapteam, akit amilyen erővel le lehet zúzni, mint a ravens tette, ugyanannyi erővel le is tudunk egy jobb napon bárkit szívatni. tavaly is jött ilyen bravúrgyőzelem, nem is egy és kb minden szezonban, kivéve amikor luckért szoptunk meg amikor beszart a matty ice projekt. de még akkor is pofángázoltuk a playoffos raiderst saturday első meccsén valami elég megalázó módon
Tony Adams
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
De lőjjetek le, én éltem meg elég sikert a csapattal, azt sem bánom, nem leszünk sikeresek. Csak legyünk valakik. Az Indiapolis Colts egy ............ csapat.
5 napja
Lehet, hogy a Ravensnek csak ket playoffmeccse van pluszban hozzank kepest ...Tudom, hogy fotelvita és nem egztakul mérhető dolgokon vitatkozunk egy GM esetén, de ideteszek 1 képet.
Stez

cca. 10 év alatt 2 PO szereplés vs. 6 PO szereplés
Szerintem ez akkor is szembetűnő különbség, ha "csak" 2 PO győzelem a különbség a két lista között.
6 napja
Egy GM dolga es felelossege hogy kiszolgalja jatekosokkal a HC-t. Jo evaluator-nak kell lennie es igy lesz jobb a draft. | A konyveles az nem feladat, biztos van olyan aki elrontja azt is de csodalkoznek. | Ballard valaszthatott ketszer HC-t es mar valasztott QB-t is elorol. Az eredmeny nem feltetlenul rajta mulik, de az edzo kivalasztas az ove. Ha esetleg nem, hanem o csak egy glorified konyvelo akkor le kell venni a cimet es penzet es lehet GM-HC mint beli papa aki itt van. De ha nem ez a helyzet akkor lehet adni barmennyi evet neki es bizni amig beletalal a QB-ba. A csapatot amugy a vasas-sal hasonlitanam, mert a helyzetebol fakadoan hasonlobb es fair osszehasonlitas lenne. A ravenst is ide lehet hizni, a ketto QB-ja ahol jott ( akik 2008-tol maig a csapat vezerei) nem elol jott. 1/18-1/32.
Szerintem az edeskeves hogy probalkozik. Attol sem felnek hogy a kovetkezo szar lesz. Miben? a konyvelesben? vagy mit felt a csapat ballard elvesztesenel? Az oltozoi hangulat a W-tol biztos pozitiv lesz, ha vereseg eseten jo a hangulat akkor az baj.
6 napja
Lehet, hogy a Ravensnek csak ket playoffmeccse van pluszban hozzank kepest (bar szerintem tobb, de nem szamoltam utana), csak azert gondoljunk bele, nekunk vajon abban a csoportban egyaltalan a mi nem tul veretes kozepszerunk vajon meglett volna? Mert szerintem ott inkabb az evi 5-7 gyozelmet suroltuk volna, es konstansan rosszabb merlegunk lett volna, mint itt a Southban, ahol meg volt egy sokaig tropa, meg rendre hullamzo Jaguars, Titans, Texans trio.Amugy meg a Ravens az elmult tiz evben hatszor playoffba jutott, az teny, hogy jobbara egybol zugott is ki. A Colts az elozo tiz evben ketszer ment be a rajatszasba, es ami a lenyeg, hogy 2020 ota viszont egyaltalan nem.
Az valo igaz, hogy csupan a gyozelmek es a veresegek szamara fals lenne mutogatni, de Ballard eseteben tele a padlas olyan tenyekkel, amikre lehet. A rengeteg elrontott kube probalkozastol kezdve a szinte minden evben rossz vedelemig, stb stb. Ezeket nem csak szemmel, de azert szamos statisztikaval is ala lehet tamasztani. Es akkor meg nem is volt szo azokrol a dolgokrol, hogy hogyan menedzselte a Richardson-sztorit, vagy hogy az elmult evekben hanyszor jott a szezon utan a jatekosoktol valami, amibol erezheto volt, hogy az oltozoben epp nincs minden rendben. Ugyhogy amig regen szerintem kifejezetten erossege volt, hogy nagyon jo kozeget alakit ki a csapatnal, addig mostanra mar ez az erossege en azt erzem, kevesbe van meg benne. De persze nem latok bele a mindennapokban, nem tudom, mi a valosag. De azert nalunk nem nagyon volt divat, ami az elmult par evben, hogy a jatekosok olyanokat mondanak, mint amikre volt pelda.
6 napja
Most lehet én fogok hülyének tűnni, de mitől jó egy GM? Csak mert eddig én azt gondoltam, hogy attól, hogy olyan eredményeket ér el a működése alatt a csapat, amitől legalább a liga jobbik felébe kerül. Nem az Offense statisztikában, nem a defense statisztikában nem az OPOA DVA stb. statisztikában, hanem a Win - Lose ratioban.bobi0092Fotelvitát folytatunk, nincs olyan, hogy hülyeség. 😊 Nem akartam ezt a vitát idény közben elővenni egyébként, úgyhogy engedd meg, hogy rövid legyek: a win lose ratio számomra keveset számít, ha játékos vagy HC, GM értékelésről van szó. Nyilván azért ez is számít, de ez egy olyan mutató amiben Ryan Grigson ugyanazt tudja, amit Ballard. Na, én így nem akarok értékelni.
A középcsapat jelzővel egyébként egyetértek. Gyakorlatilag Ballard egész Indy pályafutása alatt középcsapatokat tudott építeni. A különbség csak annyi, hogy miközben ezt szurkolóként keveslem, aközben ha egy játékost vagy edzőt vagy GM-et értékelem, akkor a közép az egyenlő átlagossal. Ballard itteni pályafutása alatt a Colts asszem két playoff meccsel játszott kevesebbet, mint a Ravens. Úgy, hogy nálunk 1 évig volt Luck, a többi években csak öreganyám nem játszott nálunk irányítót. Volt olyan év, hogy Minshew-val egy dropolt passznyira voltunk a playofftól. Eközben Baltimoreban végig Lamarr volt. Én ezt erősen bekalkulálom. Mindkét irányban. Oda irányban például Jim Caldwellel superbowlba jutottunk, Steichen nálunk lehet, hogy playoffig se jut sose, mégis Steichent érzem jobb edzőnek. Ballarddal is így vagyok, csak vele meg fordítva.
(Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy Ballard már túl sok ideje van itt. Sőt, akkor is ez lesz, ha netán mégis playoffba jutnánk. Elég volt ennyi, jöjjön valami új. Hátha.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
En mar nem tudok mit mondani ra egyszeruen. Tenyleg csak nem akarom a Colts kozeleben latni mostmar. Ugyanakkor viszont a Colts meg teljesen megerdemli, hogy oda kerult, ahova. Hiaba imadtam Irsayt, a szenvedelyet, hogy hajszolta a sikert, de o is rendre rossz erzekkel hitt emberekben, igy Ballardban is, valojaban a Reiches balhe utan, a Wentzes, majd Ryanes sztori utan repulnie kellett volna. Aztan meg egy ev, megint, megint, es igy tovabb. Szoval tenyleg megerdemli egymast a ket fel, mindketto sorozatosan csinalja a gyokersegeket. 😃 Ballard mindenesetre oriasi zseni, hogy szerintem legalabb harom-negy eve minden egyes szezon vegen tud talalni valakit, akivel elviteti a balhet. 😃Az oké, hogy miért lett kitéve, csak a folyamat, hogy évekig ilyen Edwardsok tudtak kezdők lenni, aztán most meg a CB posztra lett ráötve a minden is. Közben a front 7 gatya. Ez tipikus Ballard, csak annyi a fejlődés, hogy ez most legalább egy premier poszt.Csak azert lett kirakva, mert az eltiltasa utan visszater Taylor-Britt, es kellett a spot neki.The Indianapolis Colts today waived cornerback Johnathan Edwards.Mert ő volt minden probléma forrása... ja, nem. Viszont tökéletesen bemutatja, Ballard munkáságát. Premier posztokat próbál ZS kategóriás játékosokkal megoldani, aztán amikor rájön, hogy ez nem megy, akkor all-in-t tol arra az egy posztra és minden más lesz gatya.
uatu
Mondjuk szerintem nagyon messze van o attol az upgrade-tol, amire szukseg lenne, de o Anarumo playa a Bengalsbol. Es szerencsere minden idenyeben serult volt csomot, ugyhogy sokat varhatunk tole itt is. 😃
De hatha villant valamit.
Stez
uatu
7 napja
Az oké, hogy miért lett kitéve, csak a folyamat, hogy évekig ilyen Edwardsok tudtak kezdők lenni, aztán most meg a CB posztra lett ráötve a minden is. Közben a front 7 gatya. Ez tipikus Ballard, csak annyi a fejlődés, hogy ez most legalább egy premier poszt.Csak azert lett kirakva, mert az eltiltasa utan visszater Taylor-Britt, es kellett a spot neki.The Indianapolis Colts today waived cornerback Johnathan Edwards.Mert ő volt minden probléma forrása... ja, nem. Viszont tökéletesen bemutatja, Ballard munkáságát. Premier posztokat próbál ZS kategóriás játékosokkal megoldani, aztán amikor rájön, hogy ez nem megy, akkor all-in-t tol arra az egy posztra és minden más lesz gatya.
uatu
Mondjuk szerintem nagyon messze van o attol az upgrade-tol, amire szukseg lenne, de o Anarumo playa a Bengalsbol. Es szerencsere minden idenyeben serult volt csomot, ugyhogy sokat varhatunk tole itt is. 😃
Stez
7 napja
Csak azert lett kirakva, mert az eltiltasa utan visszater Taylor-Britt, es kellett a spot neki.The Indianapolis Colts today waived cornerback Johnathan Edwards.Mert ő volt minden probléma forrása... ja, nem. Viszont tökéletesen bemutatja, Ballard munkáságát. Premier posztokat próbál ZS kategóriás játékosokkal megoldani, aztán amikor rájön, hogy ez nem megy, akkor all-in-t tol arra az egy posztra és minden más lesz gatya.
uatu
7 napja
The Indianapolis Colts today waived cornerback Johnathan Edwards.Mert ő volt minden probléma forrása... ja, nem. Viszont tökéletesen bemutatja, Ballard munkáságát. Premier posztokat próbál ZS kategóriás játékosokkal megoldani, aztán amikor rájön, hogy ez nem megy, akkor all-in-t tol arra az egy posztra és minden más lesz gatya.
7 napja
Kivancsisagbol kerdezem, egy kilenc eve regnalo GM eseteben, akivel evek alatt alig volt tapasztalhato fejlodes, visszaeses viszont rendszeresen, raadasul befurdott mar lassan fel tucat iranyitoval, de lehetne meg sorolni a rosszul menedzselt keretepitkezest... Tehat az o eseteben milyen dontes az, ami nem megalapozott es a kenyszer szuli? Ha mar holnap kibasznak, akkor is megerdemelne, es az elmult nyar, meg az azt megelozo munkaja eredmenye lenne. Ballard nem jo GM, ha az lenne, akkor megoldotta volna a gondok egy reszet, nem pedig ujabbakat kreal. Voltak szar dolgok, visszavonulas, serulesek, de ilyenek minden csapatnal vannak. Ez nem lehet ennyi ev utab kifogas.
Ballarddal epitkezni olyan, mint fasz nelkul baszni. Kapaszkodhatunk meg tiz evig ket jo draftjaba, csak az a baj, hogy azokbol sem tudott normalis csapatot felepiteni, mert nem fogadja el, hogy a talentet elsosorban nem az elit futoban, a guardban es a safetyben kell keresni, mert az keves lesz. Ebben a keretben tovabbra is felelmetesen keves a talent, megkockaztatom, hogy ligaszinten a harom legrosszabb keret egyike a mienk, es elnezve ezt a vedelmet, lesznek itt meg nagy pofonok, meg akkor is, ha netan DJ-ek felraknak harminc pontot a tablara. Egy GM, aki csinalt egy olyan nyarat, ami utan ez a defense indult "csataba", az mindent csinal, csak a munkajat nem vegzi jol. Kiveve, ha szandekosan ramegy mondjuk Archra es tankol. Ez meg osszejohet viszont... a Jetsnek. 😃
7 napja
Ballard már régi vita itt, én ebben kisebbségben vagyok. Szerintem ő egy jó GM, a hibáival együtt is.Most lehet én fogok hülyének tűnni, de mitől jó egy GM?
peterk2005
Csak mert eddig én azt gondoltam, hogy attól, hogy olyan eredményeket ér el a működése alatt a csapat, amitől legalább a liga jobbik felébe kerül.
Nem az Offense statisztikában, nem a defense statisztikában nem az OPOA DVA stb. statisztikában, hanem a Win - Lose ratioban.
Biztosan az is fontos, hogy milyen az öltözői hangulat, meg hogy mennyire jóban vannak a játékosok egymással, csak mint szurkoló ez engem annyira nem érdekel ha nincs mellette semmilyen eredmény. Az már inkább, hogy élvezettel vagy legalább reményekkel üljek le meccset nézni.
Nah most az, hogy 2019 januárban nyertünk utoljára Playoff meccset (ha lemegy az idei szezon nélkülünk PO-ban akkor 8 éve...), 2020-as szezon PO-jában voltunk utoljára bent, egy olyan ligában ahol 32 cspatból majdnem a fele (14 csapat) minden évben bejut ... hát erre talán nem mondanám azt, hogy jöttek az eredmények...
Csúnyán modva: Ballard egy évtizede van itt lassan és körülbelül egy évtizede folyamatosan a liga alsó felében végzünk, ha megengedő vagyok akkor néha odafértünk a 10-16. közé, de TOP10-ben sosem voltunk amióta Luck kiszállt.
Igen, igen, tavaly álltunk 8-2-vel, de ami utána jött azt nem lehet az irányító sérülésével magyarázni.
Illetve lehet, de akkor innentől kezdve nincs olyan, hogy valaki rossz GM, mert magyarázat mindig lesz: lesérült a QB-d, lesérült a védelmed, túl erős volt a csoport stb.
Vagy az a jó GM ismérve, hogy a QB #1 kiesése után Philip Riversnek kell visszajönnie járókerettel ?! Még a Maddenben sem.
Vagy inkább megfordítom a dolgot:
Milyen eredményeink lettek volna ha szar, ne adj isten nagyon nagyon szar GM-ünk van? Mégjobban nem jutunk be a PO-ba?
Vagy ott lehetnénk mint a Browns ? Még ők is voltak PO-ban 2023-ban...
Jelezném, Chris Ballard lassan egy évtizede alatt nem tudtuk megnyerni az AFC South-t. Mind a 3 csoportellenfelünk nyert legalább 2x mióta ő itt van (!) Mi 2014 óta nem tudunk csoportgyőzelmet felmutatni.
Tudom, hogy búval baszottnak tűnök, de a legjobb szó erre a csapatra az én szememben már évek óta a KÖZÉPSZERŰSÉG.
Tavaly valami fellángolt bennem amikor jók voltunk, de a zsinórban 7 vereség egy BYE week után legalább ugyanazt okozta bennem csak negatív előjellel.
Szerkesztette: bobi0092
7 napja
Sok kérdés. 😊 Ballard már régi vita itt, én ebben kisebbségben vagyok. Szerintem ő egy jó GM, a hibáival együtt is. Sokszor végigbeszéltük már, hadd ne vitázzunk megint. Nem is ez volt a hozzászólásom lényege, hanem az, hogy nekem a szórakozást nem az offseason várakozás-reménykedés jelenti, hanem a meccsek. Ezért szívesebben nézek 8 győztes meccset, mint 2-t. A két meccs nekem nem az új GM lehetőségét jelenti, hanem a kényszerét. Két meccs után Carlie számára lényegében kötelező lesz új GM-et hozni, nyolc győztes meccs esetén meg opció lenne. Én inkább abban bízom, amikor nem kényszer szüli a döntést, hanem megérett, valós akarat. Úgyhogy az én preferált verzióm az lenne, hogy nyerünk 7-10 meccset, és Ballard utána távozzon úgy, hogy Carlie szabadon így dönt. (Mert bár jó GM-nek gondolom, én is egyetértek azzal, hogy Ballardnak nálunk kitelt az ideje. Eljött az idő a váltásra.)Azért egy haszna lehetne a resetnek: a Colts "hagyományok" szerint jobb GM / HC után általában pocsék jön. 😊 Mivel szerintem Ballard és Steichen a jobbak közé tartoznak, ezért egy mostani reset után várhatóan egy pocsék fog jönni. 😊 Időzítésben ez nem lenne rossz, egy ilyen rosterrel ebben lehetne egy, esetleg két top pick, talán egy 1/1 is. Amivel talán húzhatnánk egy új irányítót, aztán ki is lehetne rúgni őket és jöhetne vissza a pepita: a jobb GM és jobb HC. Akik talán szerencsésebb kézzel nyúlnak majd az akkori rosterhe és irányítóhoz, mint Ballard és Reich+Steichen tették, teszik. Ééés ... ki is veszem gyorsan a kezem a biliből.Nem kotozkodom, feltartott kezzel jovok. Milyen szempontbol? Mit er ezzel a csapat? Mit veszitene ha nem o lenne? Mit varsz a GM-tol? Richardson mar a kettejuk dontese volt es valamelyiknek el kellene vinni a balhet erte. 2017 ota van itt.
peterk2005
no
Viszont, ha nálunk tényleg a pepita működik, vagyis jobb vezetés után jön egy szahar, akkor lehet, hogy tényleg jobb lenne csak kettőt nyerni, mert akkor megmagyarázhatom azzal, hogy Carlie kényszerből választott rosszakat, és majd a következő, ami majd önkéntes döntés lesz, az jobb lesz. 😀
Szerkesztette: peterk2005

8 napja
Év első meccse bukó - pipaÉv első hazai meccse bukó - pipa
Szóval csak a szokásos. Nézzük a jó oldalát, egy hét alatt letudtuk mindkettőt.
14 napja
Szerintem a GM munka ket reszbol all es az egyik konnyu es mindenki tudja. Ez a szerzodesek megkotese, ami leginkabb fugg a tulajtol es a csapat helyzetetol es nem a GM-tol. A masik a HC iranyelve alapjan hogy milyen csapattal akar nyerni es ezt feltolteni a piacrol es a draftrol. Ehhez meg jo evaluator-nak kell lennie ( a stabjanak ). Ez nehezebb, de itt lehet alapvetoen kulonbseget tenni. Jo hosszu ideje van itt egyutt a HC-kal es nem megy elore a dolog, szoval meg arra sem lehet fogni hogy evente lenne uj elkepzeles. FR-al sem ment elore a dolog, sem Ste-el es az uj QB is melle ment amibe lehet mar a kenyszer vitte bele, de azt is maganak koszonhette.
14 napja
Nem akarok kocsog lenni, es en mostmar semmilyen szempontbol sem kedvelem Ballardot, tehat eloiteletes is vagyok vele szemben, vallalom... De lehet azt mondani, hogy az allando kozepszer legalabb kilenc eve stabilan megvan, viszont azert valljuk be, hogy azt az allando kozepszert jo par evbol koszonhetjuk annak, hogy a csoportunk fogyatekosokbol es gyengenlatokbol allt, akik keves kivetellel folyamatosan szar csapatok voltak.Lehet mondani, hogy a Browns es tarsai allandoan bottom 3-5-ben vannak es gazabb a helyzet, mint nalunk, de valojaban az a szintu diszfunkcionalis vezetes, ami itt van, teljesen siman felveszi a versenyt a legrosszabb csapatokkal. Lehet pozitivan allni Ballardhoz, lehet mutogatni Luckra, a serulesekre, mindenki szive joga, mit gondol, de amikor allandoan, evre ugyanaz a vegeredmeny, akkor mar nehez elismerni es azt mondani, hogy jo munkat vegez. Valojaban szerintem nincsen mas csapat, ahonnan nem raktak volna ki reges reg es turtek volna, hogy nincs fejlodes. Az meg, amit Eochardson draftolasa utan fejlesztes es menedzseles cimszoval eljatszottak, az maga a komedia.
Csak itt most raadasul ket szel kozul nagy esellyel a foldre estunk, mert ha szarok leszunk, Ballard talan repul, de ujraepiteni kesve lehet elkezdeni megint, mert Sauce miatt az elso korunk nincsen nalunk. Ami nem tul elonyos. Ha meg netan elcsipjuk a rajatszast, akkor meg rajtunk marad az ember, akinek a szemelye mostmar egyenlo a kozepszerrel. Az sem lenne jo, szerintem legalabbis. Kicsit patthelyzet ez, ezert vagyok vele ugy, hogy leszarom igazabol a szezont tet szempontjabol, mert barmi tortenik, annak lesz egy olyan oldala, ami a csapatnak hosszu tavon kevesbe jo.
Valljuk be nah, az elmult evekben orom Colts-szurkolonak lenni. 🤣
Evi plusz par gyozelem, de nem erzem, hogy a franchise pozitivabb helyzetben lenne, mint mondjuk egy Browns vagy egy Raiders.
14 napja
Nem kotozkodom, feltartott kezzel jovok. Milyen szempontbol? Mit er ezzel a csapat? Mit veszitene ha nem o lenne? Mit varsz a GM-tol? Richardson mar a kettejuk dontese volt es valamelyiknek el kellene vinni a balhet erte. 2017 ota van itt.Álljunk bele minél inkább a földbe, legyen vége ennek a sehova sem vezető nihilnek.Mit nyernénk vele? Nagy valószínűséggel ez lenne nálunk a Jets / Raiders / Redskins / Dolphins út.
Igazából Downs-on és BigQ-n kívül nincs jelentősebb lejáró szerződésünk, és durván 70 milla cap space vár ránk jövőre, úgy hogy Ward szerződéséből is ki tudunk menekülni.
Tökéletes terep ez egy új GM-nek legyen meg a reset minél előbb. És legyen minél erősebb az idei pickünk, minél nagyobb a bukás, annál nagyobb az esély a takarításra.Én örülnék egy top 10 es picknek, de komolyan.
Tony Adams
Montana óta követem a ligát, én módszertanilag még nem láttam jó megoldást. Minden megoldás rossz, ha a GM / HC beletrafál és szerencséje van, és minden megoldás rossz, ha nem. Nyilván egy szintet kell tudni hozni, de ha mister Caldwellel hajszál híján Superbowl-t nyertünk, akkor azért legalább mi lássuk be, hogy nem igazán ezen múlik.
Azért egy haszna lehetne a resetnek: a Colts "hagyományok" szerint jobb GM / HC után általában pocsék jön. 😊 Mivel szerintem Ballard és Steichen a jobbak közé tartoznak, ezért egy mostani reset után várhatóan egy pocsék fog jönni. 😊 Időzítésben ez nem lenne rossz, egy ilyen rosterrel ebben lehetne egy, esetleg két top pick, talán egy 1/1 is. Amivel talán húzhatnánk egy új irányítót, aztán ki is lehetne rúgni őket és jöhetne vissza a pepita: a jobb GM és jobb HC. Akik talán szerencsésebb kézzel nyúlnak majd az akkori rosterhe és irányítóhoz, mint Ballard és Reich+Steichen tették, teszik. Ééés ... ki is veszem gyorsan a kezem a biliből.
peterk2005
14 napja
Jó, de amit most látunk, az a középszer. Vannak franchiseok, ahol a középszer még el is fogadható, ahonnan jön 1-2-3 kiugró év, de ez a csapat ne ez legyen már légyszi.Álljunk bele minél inkább a földbe, legyen vége ennek a sehova sem vezető nihilnek.Mit nyernénk vele? Nagy valószínűséggel ez lenne nálunk a Jets / Raiders / Redskins / Dolphins út.
Igazából Downs-on és BigQ-n kívül nincs jelentősebb lejáró szerződésünk, és durván 70 milla cap space vár ránk jövőre, úgy hogy Ward szerződéséből is ki tudunk menekülni.
Tökéletes terep ez egy új GM-nek legyen meg a reset minél előbb. És legyen minél erősebb az idei pickünk, minél nagyobb a bukás, annál nagyobb az esély a takarításra.Én örülnék egy top 10 es picknek, de komolyan.
Tony Adams
Montana óta követem a ligát, én módszertanilag még nem láttam jó megoldást. Minden megoldás rossz, ha a GM / HC beletrafál és szerencséje van, és minden megoldás rossz, ha nem. Nyilván egy szintet kell tudni hozni, de ha mister Caldwellel hajszál híján Superbowl-t nyertünk, akkor azért legalább mi lássuk be, hogy nem igazán ezen múlik.
Azért egy haszna lehetne a resetnek: a Colts "hagyományok" szerint jobb GM / HC után általában pocsék jön. 😊 Mivel szerintem Ballard és Steichen a jobbak közé tartoznak, ezért egy mostani reset után várhatóan egy pocsék fog jönni. 😊 Időzítésben ez nem lenne rossz, egy ilyen rosterrel ebben lehetne egy, esetleg két top pick, talán egy 1/1 is. Amivel talán húzhatnánk egy új irányítót, aztán ki is lehetne rúgni őket és jöhetne vissza a pepita: a jobb GM és jobb HC. Akik talán szerencsésebb kézzel nyúlnak majd az akkori rosterhe és irányítóhoz, mint Ballard és Reich+Steichen tették, teszik. Ééés ... ki is veszem gyorsan a kezem a biliből.
peterk2005
Mert ha látnám az elképzelést, a törekvést, az utat valami jobb felé, megérteném.
De mit mutat a free agency tevékenységünk, a hosszú éveken átívelő draft stratégiánk?
Hova helyezzük a hangsúlyt a drafton? Hova igazolunk veteránokat? Jó védelmet akarunk építeni, és kevés kapott ponton elevickélni? Erős offense-t akarunk és leszarjuk ha pontháború lesz?
Semmi nem azt mutatja, hogy egy stabil GM épít valamit, hanem pont olyan hektikus, mintha az elmúlt évek munkáját 5 különböző döntéshozó hozta volna létre.