Indianapolis Colts
Eric Fisher is active for #LARvsIND. pic.twitter.com/jKBb2gfzji
— Indianapolis Colts (@Colts) September 19, 2021
Párizsi.....😕
...En a Rams helyeben a futas megallitasra allnek be es a nyomas eldonti hogy nyernek -e vagy sem.
Egy tökéletes meccsen nyerhetünk, ami azt jelentené szerintem, hogy a futók kapnak 30+ labdacipelést, Wentz 25-30x passzol, 200-250 yardért, sok rövidet, hogy ne érhessen oda a nyomás, segítve ezzel mindenkit (főleg Fishert, Pryort, meg azt a belső duót akik Donald ellen mennek), félidőnként 2-3 hosszabb kísérlettel.
De ebbe nem férnek bele 3&outok amikor az ellenfélnek megy a játék, nem férnek bele 40-50 yardos beengedett playek a védelemtől. Nem fér bele, hogy Wentzet üssék vágják.
Jó lenne elengedni a shotgunból hívott (delayed) futásokat, főleg 3. meg 4.kísérleteknél.
Ha nem lőjük tökön magunkat, akkor nyerhetünk, mert Reich szerintem jobb game manager edző, mint McVay. Agresszívabb 4.kísérleteknél, kreatívabb playdesignban. Hátha ezzel ma szerencsénk lesz.
De a realitás talaján maradva, a liga egyik legjobb védelme jön egy teljesen összeszokatlan támadósor ellen, ahol az LT ~9 hónap után játsza első meccsét, az elkapósor olyan amilyen és még sérült is, és a TE brigád se tűnik úgy, hogy megváltja Wentzet.
Ha valamiben, akkor a TE játékban várnék előrelépést. A Rams LB sora nem az igazi, és a safetyjeik nincs sok tapasztalatuk, jó lenne kihasználni Gransom sebességét, meg Doyle érzékét h megtalálja a helyeket a zónák közt.
Week 1en a targetek 43%a ment a futóinknak, ha ez lemenne 20-30%közé ,és a maradék eloszlana a TE-k/WR-ek között, az pont annyit jelenthetne, h tudja mozgatni a láncot az offense.
A gyors passzjátékkal és a működő futással azért ki tudnánk venni a Rams defense méregfogát, és akkor Eberflusékon múlhat, hogy mi lesz ebből a meccsből.
Snap back to reality:
Ha sok 3&hosszú lesz, akkor megint szenvedni fogunk, és max belekényszerítjük Wentzet a turnoverbe. Ezért nagyon fontos lenne, hogy early downokon passzoljunk, vagy legalább light boxok ellen fussunk csak (amit a Rams valszeg fel fog kínálni), több RPO-t használjunk, és hogy könyörtelenül kihasználjuk a red zone lehetőségeinket.
....
Borbinho
Ami rogton eldonti a meccset a falatok milyen lesz egy az egyben, mert egysegileg lesz fejlodes de ott is konnyebb lesz beleronditani az osszeszokottsag hianya miatt. Ha jo lesz a fal akkor van remeny, ha nem akkor a gyors labdaelengedes lesz az egyik megoldas ami megint inkabb a futoke lesz, mert a WR-nek nyitnia kell a palyat kulonben folyamatosan "RZ" jatek lenne aminel a Rams-re tennek. Ebben az esetben a TE-k/RB is blokkolasi feladattal kezdenenk es utana mar rovid uton rovid ido alatt kell elverni az embereiket. Ebben az esetben vagy a rovid passzbol jon egy ket egyeni hero teljesitmeny vagy amikor a fal tart akkor a mindig a WR nyeri a parharcot es jon is jol a labda. A masik megoldas hogy a TE/RB blokkol es max check down/hot es a WR-tol emberfelletti teljesitmenye kell. Persze ezeket kombinalni fogja es lehet kreativ de megint a Rams-re tennek.
Nalam a futas lesz a kulcs addig amig a fal nem ad tiszta zsebet Wentz-nek. Es pont ezert allnek be erre a Rams helyeben. De meglatjuk hogy mi ellen kezdenek a Rams-nal mivel en a light box ellentetjet latom amig nem bizonyitja a Colts maskent
A peldanak 3 ev Q eseten siman elvarhato, de lehet belole 8 is szerencsevel, de az acel is anyagfarad.
Sérülések:
Továbbra sem lesz Xavier Rhodes (CB1), és múlt hét óta változás, hogy Braden Smith (RT) is hiányozni fog.
Kérdéses továbbá:
BigQ (LG), Paye (RE), Willis (SS), Blackmon (FS), Campbell (slot), Pittman (WR1?) és Fisher (LT).
Remek hír, hogy Leonardnak nincs semmilyen besorolása a meccsre, úgy tűnik lehet rendben van (igaz, csak pénteken edzett, akkor is limitáltan).
Ugyan csak jó hír, hogy várhatóan bemutatkozhat Fisher, valamint a két elkapó várhatóan szintén bevethető lesz (igaz egyikük sem edzett a héten, de elég pozitívak az állapotukkal kapcsolatban, de megnézik majd őket a bemelegítés során biztos ami biztos).
Paye hamstring sérüléssel bajlódik, szerintem limitáltan fog játszani, több AQM-et, Rochellt és Lewist várok ezáltal. + Turay is valszeg bevethető lesz (limitáltan, de edzett egész héten), így Banogu lehet inaktív lesz.
A safety poszton beüthet a szar, apró öröm az ürömben, hogy a week1 teljesítménynél rosszabb nem lehet 😀
Willis betegséggel bajlódik, csütörtökön nem edzett de pénteken már fullos volt, így ő szerintem lesz. Blackmon pedig csütörtökön szedhetett össze vmi hátsérülést, mert egyedül a pénteki edzést hagyta ki.
Érkezett a héten Sendejo, aki boxba még elmegy, bár fix downgrade a kezdő duóhöz képest. Ha Blackmon nem tudná vállalni a játékot, akkor így nézhetne ki a kezdő DB sor:
Ya-Sin, T.J. Carrie, Kenny Moore, Khari Willis, George Odum
vagy Ya-Sin, BoPete Keyes, Kenny Moore, Khari Willis, Andrew Sendejo
Egyik se olyan veretes, bár az első jóval jobb szerintem. Lehet Rodgerst meg lehetne próbálni a szélen, szerencsére nem Megatron felépítésű elkapói vannak a Ramsnek.
Rams sérültlista:
nada
Ha fullos lenne a két keret, akkor azt mondom 45%-55%ra rakom az esélyeket, de így + mindkét csapat week 1ének tudatában (és azt túlreagálva?), 30-70%ra érzem jelenleg.
Egy tökéletes meccsen nyerhetünk, ami azt jelentené szerintem, hogy a futók kapnak 30+ labdacipelést, Wentz 25-30x passzol, 200-250 yardért, sok rövidet, hogy ne érhessen oda a nyomás, segítve ezzel mindenkit (főleg Fishert, Pryort, meg azt a belső duót akik Donald ellen mennek), félidőnként 2-3 hosszabb kísérlettel.
De ebbe nem férnek bele 3&outok amikor az ellenfélnek megy a játék, nem férnek bele 40-50 yardos beengedett playek a védelemtől. Nem fér bele, hogy Wentzet üssék vágják.
Jó lenne elengedni a shotgunból hívott (delayed) futásokat, főleg 3. meg 4.kísérleteknél.
Ha nem lőjük tökön magunkat, akkor nyerhetünk, mert Reich szerintem jobb game manager edző, mint McVay. Agresszívabb 4.kísérleteknél, kreatívabb playdesignban. Hátha ezzel ma szerencsénk lesz.
De a realitás talaján maradva, a liga egyik legjobb védelme jön egy teljesen összeszokatlan támadósor ellen, ahol az LT ~9 hónap után játsza első meccsét, az elkapósor olyan amilyen és még sérült is, és a TE brigád se tűnik úgy, hogy megváltja Wentzet.
Ha valamiben, akkor a TE játékban várnék előrelépést. A Rams LB sora nem az igazi, és a safetyjeik nincs sok tapasztalatuk, jó lenne kihasználni Gransom sebességét, meg Doyle érzékét h megtalálja a helyeket a zónák közt.
Week 1en a targetek 43%a ment a futóinknak, ha ez lemenne 20-30%közé ,és a maradék eloszlana a TE-k/WR-ek között, az pont annyit jelenthetne, h tudja mozgatni a láncot az offense.
A gyors passzjátékkal és a működő futással azért ki tudnánk venni a Rams defense méregfogát, és akkor Eberflusékon múlhat, hogy mi lesz ebből a meccsből.
Snap back to reality:
Ha sok 3&hosszú lesz, akkor megint szenvedni fogunk, és max belekényszerítjük Wentzet a turnoverbe. Ezért nagyon fontos lenne, hogy early downokon passzoljunk, vagy legalább light boxok ellen fussunk csak (amit a Rams valszeg fel fog kínálni), több RPO-t használjunk, és hogy könyörtelenül kihasználjuk a red zone lehetőségeinket.
A védelemnél nagyon fontos lenne, hogy ne engedjük a hosszú playeket, de igazából van 4 potens elkapójuk és egy elég jó TE-jük is, nekünk meg jó pár sérültünk és a TE-k ellen nem is szoktunk villogni.
Okereke talán le tudja majd szedni Higbeet, az ~5'11es Willist nem szívesen látnám rajta. De hogy a WR sorukat hogy fogjuk megállítani...A bend but don't brake védelmünknél nagy szerepe lesz, hogy ne engedjünk sok YAC-ot, ez főleg Kuppnál veszély, de Van Jefferson és Woods is jók ebben.
Ha nem lesz nyomás 4 (5) emberes pass rushból Staffordon, akkor lesz egy 25/32, 350 yard, 4 TD-s meccse és kioszt pár hosszú passzt is.
Hasonlóan látom mint múlt héten:
túl sok mindennek kellene szinte tökéletesen alakulnia, hogy nyerjünk.
kevesebb hibát, szorosabb meccset várok, de szerintem győzelemre ez sem lesz elég.
Tipp:
Colts 20-28 Rams
ne olvasd el, avagy a szívem vágya:
| valamiért úgy érzem ma meglepjük a ligát és holnap velünk lesz teli a média, egy low scoring meccsen, több takeaway-jel behúzzuk 20-17-re |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Nelson háta tényleg aggasztó. A rookie éve óta rendszeresen előjön a dolog. Egyelőre kezelgetik, tud játszani és nem is hat ki a játékára, de meddig lesz egy így egy ilyen hatalmas testű embernél? Sajnálnám, ha lerövidülne a pályafutása emiatt. 😕Engem Leonardnál is aggaszt picit, hogy ha jól rémlik január óta bajlódik a bokájával.
peterk2005
Évi 1-1 meccset eddig is kihagyott, de így is nagyobb impactja volt mint a liga LB-inek 99%ának. Lehet köze volt a Seahawks elleni gyengébb játékához ha még zavarja az a sérülés, 1-2x lassúnak tűnt a reakciója, lehet csak nem tud úgy kitámasztani, irányt váltani, helyből felgyorsítani.
Reméljük egyiküknél sincs veszélyben a hosszú táv, főleg h egyikük most kapott rekord dealt, a másik valszeg jövőre fog.
+ ugye Nelsonnak több műtétje volt már mint ahány sacket engedett eddig...bármennyire is all time legjobb prospect, meg kb HoF szint első meccsétől kezdve, azért nem a kisebb fajta guard, nagy terhelést kell elbírnia a testének évről évre, és a hátsérülésnél pl Schwartzon is láthatjuk, hogy mennyire geci tud lenni. Már 2 hónapja is olyan edzésvideókat posztolt, ami alapján fullosnak tűnt, de még múlt héten is arról beszélt, hogy nem tudja még mikor lesz fullos, több setbackje volt mint gondolta.
~10.5 hónapja sérült meg, utána még 1 meccset játszott (utána rehabolt, covid ir-re került, majd IR-re rakták a háta miatt), de végül csak 4 hónappal később, február végén műtötték meg. Persze BigQ 7 évvel fiatalabb nála, de a hátsérülés nagyon szopó, főleg nagyobb embereknél.
TY-nál elég régóta működött, hogy nem edzett, sérüléssel bajlódott, de vállalta a szitut. Ezt egy WR-rel, talán QB-val még meg is lehetne csinálni (meg persze veterán emberekkel).
Leonard + Nelson azért picit fiatalok ahhoz, h minden héten néznünk kelljen a jelentést, h játszanak-e. Persze ha végül mindig játszanak, akkor nem igazán érdekel 😀
Kíváncsi vagyok mennyi van még bennük, sztem túl sokat már nincs hova fejlődniük, de azért jó lenne ha egy 5-5 (de minimum 3-3) elit közeli év lenne még a tankban 😀
Smithnél eddig csak vmi kéz (ujj?) sérülés rémlik, a mostani lábfejsérülésnél csak a szokásos semmitmondó nyilatkozatok zavarnak, hétfőn csak bajlóslatúan, hogy Braden úgy jött be h fáj a lábfeje, megnézzük h alakul.
Kedden még nézték. Szerdán is nézték. Csütörtökön out a hétre. Persze várható volt annak tudatában h nem edzett. Ha 2-3 napig fel volt dagadva (már ha ez egyáltalán lehetséges), és várták h meg tudják vizsgálni, az sok jót nem jelent. De egy egyszeri sérülés, még ha pár hétre, akár a szezonra is pálya szélére teszi, nem akkora gond, még ha ő is megkapta a nagy delláját, akkor sem 😀 csak hosszú távon legyen egészséges
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
The final practice report for #LARvsIND. pic.twitter.com/IzgeOfC68S
— Indianapolis Colts (@Colts) September 17, 2021
Ez meg qrvára megnyugtató:
Just wrapping up today's Colts injuries, and the big takeaway for me is not who's out this week but the long-term status of two important players.
— Stephen Holder (@HolderStephen) September 17, 2021
Quenton Nelson (back) and Darius Leonard (ankle) both admitted to dealing w somewhat chronic issues that aren't going away.
#Colts OT Braden Smith and CB Xavier Rhodes are OUT for the #Rams game.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 17, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Addigra az idei Jags train wreckhez képest sideshow lesz...BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!Novemberben megtudhatjuk, mit qrtunk el szeptemberben.
This just in: pic.twitter.com/0cCXACsiSU
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 17, 2021
iktriad
Nagyon kockázatos lépés ez Ballardéktól, ország-világ előtt lebőghetünk egy Covid-Show-val.
Tony Adams
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!Novemberben megtudhatjuk, mit qrtunk el szeptemberben.
iktriad
Nagyon kockázatos lépés ez Ballardéktól, ország-világ előtt lebőghetünk egy Covid-Show-val.
Looks like Turay, Muhammad and Fisher are all practicing
— Joel A. Erickson (@JoelAErickson) September 16, 2021
No practice for Xavier Rhodes, it looks like. Also don’t see Darius Leonard, Quenton Nelson or Braden Smith https://t.co/9SWx4vTD6R
— Joel A. Erickson (@JoelAErickson) September 16, 2021
Mert egy DT elengedese meg elmenedzselheto, de egy gyenge WR- es CB-sor mar nemigen, foleg a mai passzorientalt NFL-ben. Nem hiaba premierposztokrol van szo.
Wentz (vagy bármelyik QB) megvédését nem megoldani, hogy egy klasszikust idézek „Ez több, mint bűn: ez hiba.” Még akkor is ha Wentz adott esetben maga is felelős azért, hogy megütik vagy sem. Tavaly szerencséje se volt mert 2x nem bírt egymás után összeállni a fal annyiszor voltak sérültek, ezt még Stoutland sem bírta kiköszöbülni. De egy fr LT (vagy a biztonság kedvéért 1,5) lett volna szükséges. Ilyenkor már nehéz kapkodni. Nálunk is meglátjuk, hogyan sikerül ezt idén menedzselni.Hoztunk LT-t, aki gyorsabban gyógyul állítólag, mint eredetileg remélték.
dande
Egy meccs ment le, most még sok értelme nincs stratégiai döntéseket leverni senkin. Ha a drafton nem Paye-t húzzuk, hanem egy OL-t, az is játszhatott volna akár szarabbul is, mint Davenport. Ha Smithy tudott ilyen szar lenni vasárnap, akkor egy rookienál is bőven benne van. És akkor ugyanúgy szarrá alázták volna a falunkat, ahogy megtörtént.
Idény közepén, végén már látjuk, hogy ilyen jellegű stratégiai hibák voltak-e, vagy sem. Valami biztosan hiányozni fog, mert nincs olyan csapat, akiknél minden poszt rendben lenne, mindenkinek valahol fáj. De van az a fájdalmi szint, ami a FO (edző, gm, esetleg mindkettő) nyakába varrható. Majd kiderül. Egyelőre azoknak a játékosoknak kellene jobban játszaniuk, akik képesek erre, és többen meg is vannak már köztük ezért fizetve. Hozzon le vasárnap a támadófal 4 stabil emberéből Nelsonon kívül a másik három is egy tőle elvárható jó teljesítményt, aztán lássuk az mire elég. Amíg ezt se tudjuk megcsinálni, addig nem az LT hiánya a legnagyobb problémánk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
En szerintem ertelmetlen egyebkent 2018-hoz merni itt a rostert. Eros ez a roster, de nekem egy rohadt nagy bajom van, az nem a 2018-as differencia, szimplan az idei es tavalyi kozott fellelheto kulonbseg. Vagyis az, hogy tavaly is volt egy jo keretunk, noha Rivers eseteben remeltuk, hogy lesz egy stabilabb megoldas a kubeposztra, ez talan most meglett, azonban kis tulzassal semmi masban sem latom, hogy az idei Colts a tavalyihoz kepest partyban lenne.Bucknert leszámítva szerintetek erősebb a mostani keret, mint a 18as draft utáni volt? Mert szerintem sok előrelépés nem történt, inkább pár oldalirányú.Szerintem Luckot leszámítva sokkal. Mármint erősebb.
Borbinho
(Azt egyébként én is úgy gondolom, hogy kéne premier poszton is 1-2 kiváló játékos. Ha pénzügyileg nem megy máshogy, akkor akár azon az áron is, hogy mondjuk Okereke meg akár Hines nem maradnak. De éppen a vasárnapi meccs mutatta meg, hogy mit is ér a premier poszt vs nem premier poszt vita. Úgy vágtak minket pofán nem premier poszton és nyerték meg vele simán a meccset, mint annak a rendje. Szóval, ha meg a falra költünk kevesebbet, és azért lesz szar mert nem lesz egy Buckner vagy egy Davenport lesz "állandóra", akkor meg az lesz a baj. 😊 )
peterk2005
Nekem nagyon nagy heppem ez az elbaszott LT-szitu, mert egy Castonzo helyere nem velem normalis megoldasnak a serulesbol labadozo FA elhozatalat, de ugyanigy nem latom, hogy peldaul Autryt olyannal potoltuk volna, aki AZONNALI pluszt jelent, mert az o helyere is csak egy projekt jott, aki meg iksz hetig, honapig fellabu lesz. Szoval jo, hogy van, csak az oldalvonal mellol segitseget most nem jelent.
Ugyanigy latom a CB-posztot is. Egy top idenyt hozo Rhodesszal is tudtak minket szopatni, es mivel Jasin elegge bust szagu, igy tulajdonkeppen az o helyere akartunk, es kellett volna egy kezdo kaliberu cornerback. Nem jott. Felmegoldasaink vannak, kozben pedig azzal, hogy Rhodes megserult es out, jol meg is szoptuk, vele is rossz lenne az egyseg, nem hogy nelkule. (es akkor nem gondoltam bele, mi van, ha Rhodes ezuttal nem ugy jatszik, ahogy tavaly, hanem visszaesik)
A WR-sor is egy kerdojel. Szamomra az nem megoldas, hogy visszaigazolsz egy Hiltont. Az lokaka. Hiltonnal is evek ota problemas a sor, akkor az, hogy visszahozod, hirtelen elrejti a bibit? Nem fogja.
Es ahogy itt korabban volt szo errol, a felsoroltak premierposztok. Igenis semmibe lehet oket venni, de akkor is azok, es ezeken lenne szukseg olyan playmakerekre, akik megteremthetik a kulonbseget. Tok jo, hogy van elit guardunk, centerunk, rohadt jo futonk, kiraly DT-nk, de a popsinkat kitorolhetjuk veluk, ha a premierposztokon futottak meg jatekosok rohangalnak.
Na ez viszont zavar engem. Nagyon is. Ettol fuggetlenul jo keretnek gondolom a mienket, de egesz egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy amikor egy Colts sok eve szo szerint vert pisal a WR-soraival, Ballard allandoan ilyen teljesen nonsense probalkozasokig jut, hogy Funchesseket igazolgat, mondvan, nagy benne a potencial, hatha berobban. Dominans jatekosokra van szukseg, es kicsit sem erzem azt, hogy Ballard a premierposztoknal uldozne az ilyeneket.
Marpedig szerintem erre lenne szukseg, hogy tenylegesen egyrol a kettore lephessunk. Kar, hogy Wentz elviszi a jovo evi elso korunket, igy egy eros cetlivel kevesebb lesz, hogy netan megoldast talaljunk ezekre a problemakra. Mivel Ballard a piacrol dragan nem fog hozni senkit, marad a draft.
Lehet átállhatnánk T formációra, van 3 korrekt futónk, használhatnánk őket blokkolásra.
Per Reich recent pickup Matt Pryor would be the right tackle if Braden Smith can’t go. #Colts @WISH_TV
— Charlie Clifford (@cliffWISH8) September 15, 2021
Bucknert leszámítva szerintetek erősebb a mostani keret, mint a 18as draft utáni volt? Mert szerintem sok előrelépés nem történt, inkább pár oldalirányú.Szerintem Luckot leszámítva sokkal. Mármint erősebb.
Borbinho
(Azt egyébként én is úgy gondolom, hogy kéne premier poszton is 1-2 kiváló játékos. Ha pénzügyileg nem megy máshogy, akkor akár azon az áron is, hogy mondjuk Okereke meg akár Hines nem maradnak. De éppen a vasárnapi meccs mutatta meg, hogy mit is ér a premier poszt vs nem premier poszt vita. Úgy vágtak minket pofán nem premier poszton és nyerték meg vele simán a meccset, mint annak a rendje. Szóval, ha meg a falra költünk kevesebbet, és azért lesz szar mert nem lesz egy Buckner vagy egy Davenport lesz "állandóra", akkor meg az lesz a baj. 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
Holder amugy nagyot ment a meccs estejen, nagyon ki volt akadva. Beoltotta a safetyket, a tamadofalat, Reich hivasait es tobb donteset is. Nem nagyon lattam meg ennyire indulatosnak.kezd eléggé elegem lenni Holderből. A nyáron párszor összevesztem vele meg Keeferrel, amikor felhoztam (+ kb minden más fan), hogy a DB sorunk és a WR sorunk egy db 7.köröst leszámítva egy az egyben az, mint tavaly volt, meg h a pass rushban hány ezer snapet vesztettünk Houstonnal meg Autryval.
De ez sem volt rossz amugy.
twitter.com/HolderStephen/status/1437165394498932736
Stez
mindig az volt a válasz, hogy alulértékeljük a WR sort, mert ha Hilton egészséges lesz és visszatér régi formájához, ha Pittman elő tud lépni no1 WR-nek, ha Campbell egészséges és jó lesz, akkor ez egy átlagnál jobb elkapósor.
ugyan ezt a DB sorra, ha Rhodes úgy játszik mint tavaly, ha Ya-Sin fejlődik, ha Carrie úgy játszik mint tavaly, akkor jó lehet a védelem is.
plusz a pass rushereknél, hogy Turay milyen kurva ígéretes, Lewis-zal együtt contract yearben tuti odaver, Banogu mekkora campet tol (a 3.számú OL-ünk ellen).
oszt a kibaszott Panthers OL ellen se tudtunk nyomást generálni pre-ben 😀
Meg Banogu kapott 6 snapet a nyitányon.
és de, tényleg feleslegesen túlhypeolták a csapatot, ezért van csomó (kinti) fannak irreális elvárása, hogy ez egy top10 offense lesz, meg top10 védelem.
basszameg, a legértéktelenebb posztokat fizettük szarrá, a legfontosabb posztokon meg kiégett és vagy szar embereink vannak, vagy épp 0 km-es bizonyítatlan fiatalok.
a védelem agyát is elengedjük, mert nem 34 inches a karja mint Okereke-nek. az h utóbbi nem tud még playeket hívni és Leonarddal ketten vakon vannak, járulékos veszteség.
hátha mire meg kell fizetni (jövő nyáron...), addigra belejön, hogy lehessen két top gázsis off ball LB-nk.
Bucknert leszámítva szerintetek erősebb a mostani keret, mint a 18as draft utáni volt? Mert szerintem sok előrelépés nem történt, inkább pár oldalirányú.
The Colts OL allowed 18 pressures in 44 pass blocking snaps (41%):Az is benne van a pakliban, hogy a Seahawks DL (kifejezetten az endekre gondolva) lesz mely minosegre es mennyisegre is iden.
Davenport: 8
Nelson: 0
Kelly: 2
Glow: 3
Smith: 5
Bence94
Tele vagyunk 2. es 3. koros pickekkel tavalyrol meg elotte levo evekbol, akik tavaly vagy kihagytak az evet serules miatt, vagy kellett nekik egy kis ido, hogy felvegyek a ritmust (Green, Robinson, Taylor).
Plusz mellettuk vannak atlagosan jo veteran kezdok vagy rotacios jatekosok (Dunlap, Mayowa).
Szoval vegso kovetkeztetesekkel azert meg varjatok meg az 5. meccset, mert lehet, hogy szezon vegen a jobb passrush egysegek kozott lesz szamontartva a Hawks DE/OLB allomany 😊
Seahawks fanok azert vartuk elozetesen a gyenge jatekot toluk, mert ugy kalkulaltunk, hogy a serulesek miatt az elso 3 emlitett uriember nem nyujt majd ertekelhetot, viszont felszantottak a palyat vasarnap.
Szerkesztette: undisputedly
De ez sem volt rossz amugy.
twitter.com/HolderStephen/status/1437165394498932736
Frank Reich says Braden Smith has a foot injury.
— Kevin Bowen (@KBowen1070) September 13, 2021
Will monitor the significance of that.