Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Fredo
205
Tudom hogy teljesen egyemberes a csapat, de azért nem lehetünk ennyire rosszak hogy itthon a CLE ellen...habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊Stezkint is voltak, írtuk többen twitteren.
egyébként vasárnap 4:45 Stanford - Arizona, muszáj nézni 😊
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Foster most se fog játszani. Mármint Eric Foster 😀
Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?Fredo
a Browns ellen sokkal jobb esélyeink vannak, de ők se hülyék. ha valakit meg kell verniük, azok mi vagyunk.Höri
Meg azt nem értem (remélem a csapat nem így gondolja) hogy temetői a hangulat, 1/1 stb.
Basszameg ez van, de ettől még nem áll meg az élet, csinálni kell, küzdeni.
Megnézve a sorsolást teljesen átlagos, hogynemondjam gyengébbnek mondható.
több mint 14 éve
nem azt mondtam, hogy feltétlen Colts irányító kell, hogy legyen, pusztán csak a tényt, hogy normális csapatban jó irányító lehetne. (remélem kap még lehetőséget az NFL-ben egy normális helyen)Mert a Colts az?Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)Amadeus91
Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛Stez
Clausen elé fal kell, azt pedig pont nem itt tudjuk neki megadni, már csak az előző heti OL-ünkből figyelve. Én egyébként örülnék neki, ha elhoznánk, tekintve, hogy bírom, de hát fölösleges ide, nem ő lesz a megváltó. De remélhetőleg most a drafton a top cetlinkkel hozunk majd valakit.Stez
több mint 14 éve
habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊Stezkint is voltak, írtuk többen twitteren.
egyébként vasárnap 4:45 Stanford - Arizona, muszáj nézni 😊
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Foster most se fog játszani. Mármint Eric Foster 😀
Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?Fredo
a Browns ellen sokkal jobb esélyeink vannak, de ők se hülyék. ha valakit meg kell verniük, azok mi vagyunk.
több mint 14 éve
Szerintem nyerünk, ez eddig sem volt kérdés 😛15-1! 😂
több mint 14 éve
Fredo
205
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?
több mint 14 éve
habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊
több mint 14 éve
Mert a Colts az?Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)Amadeus91
Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛Stez
Clausen elé fal kell, azt pedig pont nem itt tudjuk neki megadni, már csak az előző heti OL-ünkből figyelve. Én egyébként örülnék neki, ha elhoznánk, tekintve, hogy bírom, de hát fölösleges ide, nem ő lesz a megváltó. De remélhetőleg most a drafton a top cetlinkkel hozunk majd valakit.
több mint 14 éve
Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)
több mint 14 éve
Sanders comeback of the year lesz idén 😂 Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛
több mint 14 éve
Új infok szerint nagyon valószínű, hogy Manning már biztosan out for season. (Szép értelmes magyar mondat lett .😛)DenyHát akkor szépreményekkel megy neki a Colts az 1/1-nek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Beszartok!Vasárnap még messze van, bőven van ideje összeszedni valami sérülést 😀
Gonzo fullosan edzett ma.Höri
több mint 14 éve
Új infok szerint nagyon valószínű, hogy Manning már biztosan out for season. (Szép értelmes magyar mondat lett .😛)
több mint 14 éve
lehet lemaradtam, de már nem a Colts hanem a Chargers játékosa.Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.Amadeus91igen. es o tudod hol jatszik ? 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.Amadeus91igen. es o tudod hol jatszik ? 😀
több mint 14 éve
Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.
több mint 14 éve
Brackett is minden évben heteket hagy ki mondjukStez2005 óta 12 meccsről hiányzott. Jó ez.
"vasból van az a szakállas"
több mint 14 éve
Nálatok azért ez a válogatás egyik alapelve.
több mint 14 éve
Brackett is minden évben heteket hagy ki mondjuk
több mint 14 éve
nem játszik se Brackett, se Sims 😀 utóbbi rászolgált a hírnevéreHöri-1 - 17
több mint 14 éve
nem játszik se Brackett, se Sims 😀 utóbbi rászolgált a hírnevére
több mint 14 éve
Vagy Favre üzemmód és 5-6 éve még van. 😀Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar. Még a 2-4. körös QB pickeket is nehéz ültetni több évig, mert elmennek, az 1/1 QB pedig egy külön kategória. Az ilyen ha nagyon akarja el is tudja érni, hogy olyan csapathoz kerüljön ahol egyből játszatják.peterk200535 éves ergo kb 1-2 max 3 év a reális nála.empty taxi
több mint 14 éve
Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar. Még a 2-4. körös QB pickeket is nehéz ültetni több évig, mert elmennek, az 1/1 QB pedig egy külön kategória. Az ilyen ha nagyon akarja el is tudja érni, hogy olyan csapathoz kerüljön ahol egyből játszatják.peterk200535 éves ergo kb 1-2 max 3 év a reális nála.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
És ezek után kérdezi valaki, miért van iktriad-nak majdnem 15ezer hsz-e? 😀DenyKérdezte bárki is? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
És ezek után kérdezi valaki, miért van iktriad-nak majdnem 15ezer hsz-e? 😀DenyÁ, ezek csak morzsák. Az eredménykövető az én fő hsz vadászterületem (és persze a jags csapattopik).