NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 539
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Jennings sokkal testhezállóbb ellenfél.Igen; ettől tartok én is sajnos- főleg hogy a kezdő LB-itek mind fognak játszani és Session és Brackett mindketten remek játékosok.
Ő lényegében egy WR felépítésű futó, szóval könnyebb levinni.Höri
Mondjuk ott van még Karim is ha kell. Ő se az az óriás; plusz rohadt gyors. És vele még nem találkozott a Colts(Az 1. meccsen inaktiv volt- Mondjuk igaz mi se ismerjük Taj Smith-t.)
több mint 13 éve
Jennings sokkal testhezállóbb ellenfél.Ő lényegében egy WR felépítésű futó, szóval könnyebb levinni.
több mint 13 éve
Végső injury report:Indianapolis
Questionable: RB Joseph Addai (neck), WR Austin Collie (concussion), RB Mike Hart (ankle), CB Kelvin Hayden (neck), T Charlie Johnson (chest), DT Fili Moala (knee), G Jamey Richard (hip), LB Clint Session (elbow), TE Jacob Tamme (knee)
Probable: G Jaimie Thomas (illness)
Nálatok nem tudom hogy a sok kérdéses közül ki játszik és ki nem. Collie; Hayden és Session gondolom pl biztos. Remélem Addai még most pihenni fog....
Jacksonville
Out: LB Justin Durant (groin), S Courtney Greene (shoulder), CB Terrence Wheatley (hamstring)
Questionable: QB David Garrard (hamstring), RB Maurice Jones-Drew (knee), DE Aaron Morgan (hamstring)
Probable: DT Tyson Alualu (knee), DE Austen Lane (knee), G Vincent Manuwai (foot), TE Zach Miller (ankle), RB Montell Owens (hamstring)
Nálunk nem lesz a legjobb safetnyk; és a leggyorsabb LB-nk. Ez már biztos.
Bár újraigazoltuk a Kansas meccsen kezdő QB Todd Bouman-t; Garrard valószinű játszik; bár most nem fog a sérült lábával annyit futkározni mint szokott. (Ez esetben a Mathis vs. Jordan Black párharc felértékelődik; és bár a tartalék RT-nk remek futás blokkolásban; a pass rush elleni védekezésben sokszor akadtak komoly gondjai; mióta ő helyetesíti Britton-t).
Az igazi probléma Maurice; aki tegnap is elég szokatlanul viselkedett (pl. nem beszélt tréning után a helyi újságirókkal; és frusztráltnak tünt); noha -limitáltan- de edzett. Sanszos hogy az ő sérülése a komolyabb; bár valószinű játszik. Azért remélem a mostanság remek formába(3 TD az elmúlt 3 meccsen) lendülő 2. számú RB-nk Rashad Jennings ott fogja folytatni ahol a Raiders ellen abbahagyta(107 futott yard; 20. 1 yard/futás) ha át kell vállalnia a terhek jó részét MJD-től; különben ez a meccs fix 1-es lesz...
több mint 13 éve
Mondjuk David; az O-line(talán Monroe-t leszámítva; de ő meg ismeri Freeney- t már eléggé); Marcedes; MSW és MJD eléggé tapasztalt játékosok...Csak remélni tudom, hogy a játékosok jobban tűrik a feszültséget mint én.szerintem a jaguárok jobban fosnak
Még csak csütörtök van és már görcsben a gyomrom.szf61
- soha vissza nem térő alkalom 😛
- minimális playoff rutin
ez pedig ki-ki meccs,szóval a PO hangulat adottHöri
A D-line viszont érdekes lesz hogy miként fog teljeíteni.
MoJo még most sem edz... Ha nem lesz, nyerünk! Ha nem, akkor is! Csak ne lenne ilyen sok idő még vasárnapig...SmAsHTöbb mint 95%; hoogy vasárnap pályán lesz.
több mint 13 éve
Azért abban biztosak lehetünk, hogy Jo még formán kívül is magával húzta volna volna Hope-ot annál a 3&1-nál egy 1st downért. Ki tudja, hogy valamelyik elcseszett RBünk észreveszi-e majd a 2 emberes lyukat egy kulcs szituációban, vagy -az eddigi tapasztalatok alapján- visszavág 2 védő karjaiba.Nyilván nem egy egészséges szituáció, bár szerintem Collie-nak nem lesz gondja az átállással. Főleg hogy egész héten edzhet.
több mint 13 éve
50%-os Addai > 150%-os Donald Brownse Addai, se SessionKicsit elgondolkodtam ezeken a várva-várt visszatéréseken ... (Addai, Session, Collie).
legalább Collie játszani fogHöri
Adott egy játékos ... 4 - 8 hete nem játszott, ami nagyon hosszú idő.
Nincs bennük a meccsek lendülete, mert az edzéseket nem lehet összevetni a folyamatos csatákkal.
Aztán eljön a nagy nap amikor visszatérnek és visszarakják őket a sűrűjébe.
Szerintem nem képesek arra a teljesítményre, mint amit akkor várnánk tőlük, amikor folyamatos meccsterhelés alatt vannak.
Legalábbis a magam sportolói múltjából ez a tapasztalatom... kell egy két meccs amíg visszarázódsz.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a helyettük szereplő backupok jobb játékosok, csak azt hogy csodákat nem várok még akkor sem ha visszatérnek.szf61
50%-os Session > 100%-os Wheeler
a padunk nagyon ratyi. akkor is kellene a depth mélyítés ha csak limtáltan bevethetők a húzóemberek
több mint 13 éve
se Addai, se SessionKicsit elgondolkodtam ezeken a várva-várt visszatéréseken ... (Addai, Session, Collie).
legalább Collie játszani fogHöri
Adott egy játékos ... 4 - 8 hete nem játszott, ami nagyon hosszú idő.
Nincs bennük a meccsek lendülete, mert az edzéseket nem lehet összevetni a folyamatos csatákkal.
Aztán eljön a nagy nap amikor visszatérnek és visszarakják őket a sűrűjébe.
Szerintem nem képesek arra a teljesítményre, mint amit akkor várnánk tőlük, amikor folyamatos meccsterhelés alatt vannak.
Legalábbis a magam sportolói múltjából ez a tapasztalatom... kell egy két meccs amíg visszarázódsz.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a helyettük szereplő backupok jobb játékosok, csak azt hogy csodákat nem várok még akkor sem ha visszatérnek.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
MoJo még most sem edz... Ha nem lesz, nyerünk! Ha nem, akkor is! Csak ne lenne ilyen sok idő még vasárnapig...
több mint 13 éve
Úgy néz ki hiába edz második napja Clint, a hétvégén nem fogjuk viszont látni. Ez komoly gond, pedig benne bíztam nagyon.
több mint 13 éve
Csak remélni tudom, hogy a játékosok jobban tűrik a feszültséget mint én.szerintem a jaguárok jobban fosnak
Még csak csütörtök van és már görcsben a gyomrom.szf61
- soha vissza nem térő alkalom 😛
- minimális playoff rutin
ez pedig ki-ki meccs,szóval a PO hangulat adott
több mint 13 éve
Csak remélni tudom, hogy a játékosok jobban tűrik a feszültséget mint én.Még csak csütörtök van és már görcsben a gyomrom.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
moss helyere vinnetek wrnek h legalabb 2 embert elvigyen welker elol ...Igazad van, jó lenne Brady mögé backupnak, ameddig Hoyer kiforrja magát... 😛 😀 😉WitchdoctorManning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...WitchdoctorKéne a Patsbe QB mi?
Ne is álmodjatok róla. 😀Stez
több mint 13 éve
Igazad van, jó lenne Brady mögé backupnak, ameddig Hoyer kiforrja magát... 😛 😀 😉Manning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...WitchdoctorKéne a Patsbe QB mi?
Ne is álmodjatok róla. 😀Stez
több mint 13 éve
😀Breaking News
a hatalmas havazás ellenére Nem szakadt be a stadion teteje, és Nem kell Kansas-be vinni a mérkőzést.
több mint 13 éve
Azért ne feledkezzünk meg a tényről; hogy Mathis nem olyan rég még Top 5/top 10 corner volt a ligában... Más kérdés hogy idén "fordított Midász-t" produkál; amihez köze van az visszafele sül el. Jövőre már valószinű nem nálunk játszik; mert Gene-nek sikerül elpasszolni valahová mint azt Nelsonnal vagy Groverssal tette (utánuk egy Mathis trade már nem nagy kunszt...)Nem kell ezekkel foglalkozni, a trash pontosan az ilyen játékosoknak való. Ha évekig játszanék Reggie Nelson/Considine mellett, lehet én is elhinném, hogy érdekel bárkit a véleményem...EscaladeMint ahogy azt Domiinic Rhodes tette -mikor a Colts kistesójának tituláta a Jags-t...superbowl gyoztes
Mondjuk Rashean Mathis-t me kérdezték hogy mia véleménye erről a megjegyzésről ; ő csak annyit kérdezett vissza: Ki az a Dominic Rhodes?...
iktriad
miert ki az a rashean mathis h ekkora szaja van ?Fake
több mint 13 éve
Nem kell ezekkel foglalkozni, a trash pontosan az ilyen játékosoknak való. Ha évekig játszanék Reggie Nelson/Considine mellett, lehet én is elhinném, hogy érdekel bárkit a véleményem...Mint ahogy azt Domiinic Rhodes tette -mikor a Colts kistesójának tituláta a Jags-t...superbowl gyoztes
Mondjuk Rashean Mathis-t me kérdezték hogy mia véleménye erről a megjegyzésről ; ő csak annyit kérdezett vissza: Ki az a Dominic Rhodes?...
iktriad
miert ki az a rashean mathis h ekkora szaja van ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mint ahogy azt Domiinic Rhodes tette -mikor a Colts kistesójának tituláta a Jags-t...superbowl gyoztes
iktriad
miert ki az a rashean mathis h ekkora szaja van ?
több mint 13 éve
Manning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...WitchdoctorKéne a Patsbe QB mi?
Ne is álmodjatok róla. 😀
több mint 13 éve
Manning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...Witchdoctormegmondta már, hogy nem fog új szerződést kötni szezon közben.
több mint 13 éve
Manning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...WitchdoctorMegbeszélte a vezetéssel, hogy a szezon végéig egyáltalán nem akar vele foglalkozni. Majd tavasszal, nyáron.
több mint 13 éve
Manning szerződéséről nincs valami hír? Általános hírek között mindig az van, hogy az FO folyamatosan dícséri és nyilatkozza, hogy gigadealt fog kapni...csak valahogy eddig ez még nem robbant...
több mint 13 éve
😂Mindketten tudjuk, hogy ez csak elméletileg van így.mert te kimondottan szent életű vagy, én meg lelkes pankráció néző 😀 (mint Fake)Harvey nem sokat fog játszani- ha valakitől tartani kell az Mincey. 5 sack-je van; ebből 4-et az utóbbi pár meccsen hozta össze. A túloldalon meg Lane lesz; ő mondjuk nem a passushban jeleskedik mostanság. Durva duó lett volna Mincey és Kampman együtt....iktriad
egyébként az OT gondok most nem akkorák, mint egyébként, elvégre Derrick Harvey-t bármelyik NFL OLineman kikapcsolja, még akkor is ha patkós mezben van.Höri
ismerve Harvey belterjes ismeretét a fekete mágiával, biztos, hogy a meccs nagy részében ő lesz a pályán.Höri
Mondjuk múlt héten ő is összehozott egy sacket (Jó; pontosabban Knighton belelökte Campbell-t a karjaiba) és igy már 2.5-nél ját idén -az tőle egész jó. De Lane szerencsére nem volt még az injury reporton se- szóval remélhetőleg ritkán fog felbukkani. Különben is -remélhetőleg- Addai nem játszik; szóval nem lesz szükség a remek futás elleni képességeire(ez lassan "inside joke" lesz).
több mint 13 éve
Mindketten tudjuk, hogy ez csak elméletileg van így.Harvey nem sokat fog játszani- ha valakitől tartani kell az Mincey. 5 sack-je van; ebből 4-et az utóbbi pár meccsen hozta össze. A túloldalon meg Lane lesz; ő mondjuk nem a passushban jeleskedik mostanság. Durva duó lett volna Mincey és Kampman együtt....iktriadÉn nem szeretem a trashtalkot meccs előtt. iktriadmert te kimondottan szent életű vagy, én meg lelkes pankráció néző 😀 (mint Fake)
egyébként az OT gondok most nem akkorák, mint egyébként, elvégre Derrick Harvey-t bármelyik NFL OLineman kikapcsolja, még akkor is ha patkós mezben van.Höri
ismerve Harvey belterjes ismeretét a fekete mágiával, biztos, hogy a meccs nagy részében ő lesz a pályán.
több mint 13 éve
Harvey nem sokat fog játszani- ha valakitől tartani kell az Mincey. 5 sack-je van; ebből 4-et az utóbbi pár meccsen hozta össze. A túloldalon meg Lane lesz; ő mondjuk nem a passushban jeleskedik mostanság. Durva duó lett volna Mincey és Kampman együtt....mert te kimondottan szent életű vagy, én meg lelkes pankráció néző 😀 (mint Fake)hát erre a trashtalk dologra még rá kell gyúrni mert igen laposHöriÉn nem szeretem a trashtalkot meccs előtt. iktriad