NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 509
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Post game interjú Peytonnal: http://www.youtube.com/watch?v=gkuD4PBjN4oaz MVPs résznél besírtam a röhögéstől 😊 köszi
Nagyon jó. 😀peterk2005
több mint 13 éve
Ahhh, most láttam mit művelt White meg Wayne bár inkább az előző az end zone-ban 😀 Így utólag vicces de nem volt semmi... 😊
több mint 13 éve
Nem baj Jeff 😊“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Újra megnéztem a meccset és a fő tanulság: Linkenbach > CJ. Futásban, protectionben. Nyilván nagy rizikó ilyenkor blinde-side tackle-t váltani, de muszáj lenne... Francisco pedig még rosszabb volt, mint emlékeztem. Nagy mázli, hogy ilyen reménytelen szögeket válasz, így körbefutni sem kell.
több mint 13 éve
Post game interjú Peytonnal: http://www.youtube.com/watch?v=gkuD4PBjN4oNagyon jó. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Fanciscoval ellentétben Tryon egyre jobban tetszik. Ebből a srácból még lehet valaki.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Most pótoltam be a hiányosságomat (gáz, de az év legnehezebb hete előtt nem engedhettem meg a teljes belsőóra kivégzést). Btw, köcsög TYT, ESPN America rulz.Nyertünk, de sokkal szenvedősebbre sikerült, mint ahogy kellett volna. Ez a tackling a világ szégyene, itt van a szemem előtt MJD plusz 10-12 yardja minden contact után. A mi CJnk nagyon szar, Diem hülye, Saturday hektikus. Nesze neked veterán fal. Bethea továbbra is primadonnát játszik (kb a 4. olyan TD, amikor az 1-2 yardoson nekiugorhat az elkapónak, aki háttal áll még neki = 4 TD), és az idei 2. kezébe eső amatőr picket ejti el. Francisco viszont tegnap átlépte a legendás Gardner-szintet. Hivatalosan is az utóbbi 10 év legrosszabb Colts kezdőjátékosává vált. Innen a Balkán mellől is gratulálunk neki!
Peyton jó volt, viszont az utolsó 2 futójátékunkat szerintem már megbánta. Garcon a sok szenvedés után zsinórban a 3. meccsén néz úgy ki, mint egy NFL WR. Hosszú hét, Jax. Félek attól a meccstől, ha nem jön vissza pár játékos, kezdve Joval és Clinttel, akkor szerintem komoly bajok lesznek.
Nem mellesleg: Papas mellett 2 esőerdőből importált majom is lehozta volna a tegnapi közvetítés színvonalát.
több mint 13 éve
fogadtam a Jaxre, szóval tuti kikapnak 😛hétvégén simán nyer a Raiders 😛Hörinincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀OrkPersze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!Bruce
több mint 13 éve
hétvégén simán nyer a Raiders 😛Persze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀Brucenincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀Ork
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!Bruce
több mint 13 éve
lazán nyertünkOrkAzt hiszem, számomra azért izgalmasabb volt, mint másoknak... Az első félidőt még éjjel, de a másodikat csak ma délután ismétlésben láttam.
Na most szépen elmentünk az elején, csakhogy annyit tudtam már a netről (Fantasyből), hogy Bironas 4 extrapontot rúgott. (Mást nem tudtam a meccsről.) Ebből világos volt, pláne mikor 27-ünk volt hosszú időn át, hogy az pont kevés lesz, mert 4 extrához kell, ugye, legalább 28 összpont... Szóval a hajam kihullott az aggodalomtól, míg Vinatieri be nem rúgta a szükséges plusz 3-at 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Blair azért megpróbálta kicsit szorossá tenni a meccset, vele is előfordulhat néha 1-2-szer, hogy nem fog ki jó napot
több mint 13 éve
sima W, Taj Smith pedig simán MVP 😀
több mint 13 éve
Persze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀Brucenincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀Ork
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!
több mint 13 éve
Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀Brucenincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀
több mint 13 éve
Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀
több mint 13 éve
Na az utolsó szalmaszálba belekapaszkodtatok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
azt meg akartam hagyni nekedlazán nyertünkhol marad az MVP megnevezése?Höri
a meccs tanulságai pedig
-ha kifogyunk a CBkből akkor ott lesz még White
-Diemet kéne centernek berakni. Igazodjanak a többiek hozzá. by höriOrk
How do you spell Taj Smith? Simply M-V-P.
több mint 13 éve
lazán nyertünkazért annyira nem volt laza.... 😛 gratula
a meccs tanulságai pedig
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
lazán nyertünkhol marad az MVP megnevezése?
a meccs tanulságai pedig
több mint 13 éve
lazán nyertünka meccs tanulságai pedig
-Diemet kéne centernek berakni. Igazodjanak a többiek hozzá. by höri
több mint 13 éve
Bob Lamey az agyhalott neve... nomen est omen... Láma Robi eddigi munkahelyére tartok tőle draftolni fognak valaki mást, mert ordas nagy bust!N-DrewPont úgy szokott visítani mint a Palik.
Ha 30 yardot üvölt a WR már a 20-nál van biztos.
Keveri a neveket.
Megöregedett szegény, kéne egy új "voice of the Colts".
Esetleg valaki ??? 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Azért odaát is vannak okos emberek:Bob Lamey az agyhalott neve... nomen est omen... Láma Robi eddigi munkahelyére tartok tőle draftolni fognak valaki mást, mert ordas nagy bust!
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/12/08/colts-radio-voice-trashes-peyton-off-the-air/
Új frencsájz QB, pont az köll.Döme
több mint 13 éve
Azért odaát is vannak okos emberek:Van rosszabb is. Amikor közvetít.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/12/08/colts-radio-voice-trashes-peyton-off-the-air/
Új frencsájz QB, pont az köll.Döme