NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 530
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
mert te kimondottan szent életű vagy, én meg lelkes pankráció néző 😀 (mint Fake)hát erre a trashtalk dologra még rá kell gyúrni mert igen laposHöriÉn nem szeretem a trashtalkot meccs előtt. iktriad
egyébként az OT gondok most nem akkorák, mint egyébként, elvégre Derrick Harvey-t bármelyik NFL OLineman kikapcsolja, még akkor is ha patkós mezben van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Injury report, a lényeg:Session - limited
Hayden - full
Collie - full
Addai - limited
CJ - did not participate
több mint 13 éve
szerintem a patriots is 😊, de valahogy az egyik csapat kilóg a csoportból 😊
több mint 13 éve
hát erre a trashtalk dologra még rá kell gyúrni mert igen laposHöriÉn nem szeretem a trashtalkot meccs előtt. Rossz karma. Általában aki henceg/nagyot mond/sértő/ lekezelő ->következő meccsen veszit.(lásd Rex Ryan; Anthony Smith; John Henderson (múlt héten); Esteban; und so weiter, und so weiter)
(Amúgy azóta emlékeztettek; hogy a mesterséges zajkeltés miatt a Steelers is panaszkodott anno 2005-ben. Szóval nem csak mi találtuk ki...)
több mint 13 éve
hát erre a trashtalk dologra még rá kell gyúrni mert igen lapos
több mint 13 éve
Az öltönyt 2007 óta nem használta JDR. Nem szerencsés volt ez a megjegyzés a részéről; nem kell még jobban felpaprikázni az ellenfelet.On signing of OT Michael Toudouze, which suggests LT Charlie Johnson shoulder injury is serious, #Colts Caldwell: "It is a possibility."Phillip B Wilson twitterénŐszintén, az ilyet hogy nem rúgja senki seggbe? Milyen válasz ez? Nem a gameplanbe akarunk betekintést nyerni (bár gyanítom a jelen lévő szurkolók 70-80%-a egész pontosan fel tudná rajzolni...), csak egy alapvető, sőt nyilvánvaló felvetés megerősítését.
De Rio nyilván felhozta az "elektronikus" szurkolói hangzavar esetét. Classy. Reméljük megint felveszi azt a csini öltönyt, amit anyutól kapott.
Collie edz ma, játéka persze nem egyértelmű. Egy Hayden-Session-Collie visszatérőtrióval már nyugodtabban aludnék.Escalade
Mint ahogy azt Domiinic Rhodes tette -mikor a Colts kistesójának tituláta a Jags-t...
Mondjuk Rashean Mathis-t me kérdezték hogy mia véleménye erről a megjegyzésről ; ő csak annyit kérdezett vissza: Ki az a Dominic Rhodes?...
Durant; Greene (a két kezdőnk akikről tudtuk hogy sérüléssel bajlódtak) valamint MJD és Manuwai nem edzett ma. De mindkettő fog játszani vasárnap Az első kettőről nem tudni egyenlőre hogy ott lesznek-e Indianapolisban.
több mint 13 éve
On signing of OT Michael Toudouze, which suggests LT Charlie Johnson shoulder injury is serious, #Colts Caldwell: "It is a possibility."Phillip B Wilson twitterénŐszintén, az ilyet hogy nem rúgja senki seggbe? Milyen válasz ez? Nem a gameplanbe akarunk betekintést nyerni (bár gyanítom a jelen lévő szurkolók 70-80%-a egész pontosan fel tudná rajzolni...), csak egy alapvető, sőt nyilvánvaló felvetés megerősítését.
De Rio nyilván felhozta az "elektronikus" szurkolói hangzavar esetét. Classy. Reméljük megint felveszi azt a csini öltönyt, amit anyutól kapott.
Collie edz ma, játéka persze nem egyértelmű. Egy Hayden-Session-Collie visszatérőtrióval már nyugodtabban aludnék.
több mint 13 éve
a pro bowl szavazáson Jacob Tamme a no 2 special teamer 😀
több mint 13 éve
Ráadásul pont a Pats ellen... Nagy hülyeség volt, de szerintem fog még idén játszani (bár ha most hétvégén nem, és kikapunk, akkor ajánlom, hogy felejtsük el).Session és Hayden játszani fog.Nagyon dühös vagyok, amiért ilyen korán engedték visszatérni. Az agyrázkódás nem izomsérülés, amivel el lehet játszogatni és fájdalomcsillapítóval kezelhető. Idén már inkább ne játszassák.marci
Collie-nál nem értem mi tart eddig... retteneteset kaphatott a fejére, ha még most sem engedik játszani.szf61
A Bell család pulykáját nem mi vesszük. 😕 Hálátlan franchise ez. Toudouze visszatért, CJ játéka több mint kérdéses így.
több mint 13 éve
Addainak idegsérülése van a vállában.... hacsak nem megyünk a playoffba, szerintem out.Session és Hayden játszani fog.Addai? Őt is nélkülözni kell még?Zolika
Collie-nál nem értem mi tart eddig... retteneteset kaphatott a fejére, ha még most sem engedik játszani.szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Zolika
911
Session és Hayden játszani fog.Addai? Őt is nélkülözni kell még?
több mint 13 éve
nem játszik ma az öreg, szóval átszáll a leghosszabb aktív kezdő QB sorozat első helye Peytonra. (205)Óriási számok ezek azért.
Favrenak 297 volt, az öcsinek van a harmadik legtöbb, 100Höri
Nálunk Stafford 2-t nem tud összehozni. 😀
több mint 13 éve
marci
1 023
Session és Hayden játszani fog.Nagyon dühös vagyok, amiért ilyen korán engedték visszatérni. Az agyrázkódás nem izomsérülés, amivel el lehet játszogatni és fájdalomcsillapítóval kezelhető. Idén már inkább ne játszassák.
több mint 13 éve
Session és Hayden játszani fog.Collie-nál nem értem mi tart eddig... retteneteset kaphatott a fejére, ha még most sem engedik játszani.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
nem játszik ma az öreg, szóval átszáll a leghosszabb aktív kezdő QB sorozat első helye Peytonra. (205)Favrenak 297 volt, az öcsinek van a harmadik legtöbb, 100
több mint 13 éve
Fredo
205
No akkor ha jól számolok a 3., mutatóban a közös ellenfelek ellen Indy 5-3 Jax 4-4. Persze ez az ideális esetben 3 Colts win 2 Jax 2win 1L esetén... Ez létrejöhet, de az nflt ismerve (főleg az idei teljesen kiegyenlített szezon) nem tennék rá nagy összeget hogy így lesz...A lényeg hogy kezünkben a sorsunk ami nem sok csoportban lenne így ilyen mutatóval. Én optimista és bízok a csapatban, de nagyon-nagyon nehéz lesz.
több mint 13 éve
a sorsunk a kezünkben van az a legfontosabbOrkÉn is ezt érzem tényleg a legfontosabbnak.
Az elképzelt téves szabály, miszerint az egymás elleni pontkülönbség számítana, kézzelfoghatóbbá tette volna a dolgot, mert a többi meccs nyerésén kívül konkrétan ki-ki találkozóként mehetnénk neki a Jax-nak, mondván, 4 vagy több ponttal kell győzni oszt jónapot.
De ha - három W esetén - enélkül is tutira megvan az áhított cél, annál jobb.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?itt lehet játszogatni és mutatja mi lesz a helyzet: http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?Fredo
a lényeg hogy azzal hogy a Jaguars verte az Oaklandet az utolsó két héten legalább azt kell hozni mint a Jaguarsnek
tehát mindenképp az utolsó héten dől el a dolog ha mi leszünk a befutók
a sorsunk a kezünkben van az a legfontosabb
több mint 13 éve
Ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét- ő nyeri a diviziót- mindegy mit csinál más.iktriadIlletve ha kikapunk a Raiderstől, a Houstonnak meg kell vernie a Jaxet utolsó héten.
Ez a két reális rájátszásba jutási esélyünk.
több mint 13 éve
Ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét- ő nyeri a diviziót- mindegy mit csinál más.
több mint 13 éve
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?1. Egymás elleni győzelem-vereség mutató
Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?Fredo
2. Divízión belüli jobb győzelem-vereség mutató
3. Közös ellenfelek ellen elért jobb győzelem-vereség mutató
4. Konferencián belüli jobb győzelem-vereség mutató
5. Legyőzött csapatok erőssége
6. Sorsolás erőssége
7. Konferencián belül elért jobb kombinált helyezés a szerzett, és az engedett pontok alapján
8. Ligán belül elért jobb kombinált helyezés a szerzett, és az engedett pontok alapján
9. Közös ellenfelek ellen szerzett több pont
10. Az összes mérkőzésen szerzett több pont
11. Több szerzett touchdown
12. Pénzfeldobás
ha jól tudom így jön!
több mint 13 éve
Én eddig, magamban úgy kalkuláltam, hogy jobban kell megverni őket, mint anno ők minket. (Nagyobb különbséggel.) Nem?wmittyPontkülönbség nem játszik ilyen szempontból (valami sokadik tiebreaker a szerzett pontok, de nem egymás ellen, hanem totál).
több mint 13 éve
Én eddig, magamban úgy kalkuláltam, hogy jobban kell megverni őket, mint anno ők minket. (Nagyobb különbséggel.) Nem?
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Fredo
205
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?