NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
Jacksonville Jaguars
Lassan SB győztes matéria lesz a gárda. Pedig még Lawrence is összetörheti magát addig.Különösen a felszerelés nélküli edzéseken erős a gárda, olyankor csapatrészenként 3-4 all-pro esélyes is fel szokott tűnni, de a 2. fordulóra oda a "varázs"... Mindegy, csak az Indyt oda-vissza! 😊
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nos, megjott a segitseg az 1/17-hez es a Cardinals PO-hoz 😀 Hajra int kiraly, meg tudod csinalni!Még mindig nem hivatalos ez. De az eheti kezdő QB John Wolford pedig idevalósi. Jó mondjuk ez a tény Henryt se zavarja, amikor átfut rajtunk.
nypost.com/2020/12/29/rams-bringing-back-blake-bortles-in-playoff-desperation/
Ppistike
Egyéb drukkolási útmutató. Megint szurkolhatunk A-Robnak és Trubinak.
The irony of Jaguars supporters needing to root for Mitch Trubisky two weeks in a row is not lost on me.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 29, 2020
nypost.com/2020/12/29/rams-bringing-back-blake-bortles-in-playoff-desperation/
Szerkesztette: Ppistike
it’s tuesday, so that means new four verts. spun it forward because week 16 was boring as hell
— charles (fedex slayer) mcdonald (@FourVerts) December 29, 2020
1. a look ahead at the 2021 draft QBs
2. wild card games i’m looking forward to
3. the packers are the best shot to take down the chiefs
4. overlooked rookies https://t.co/K43UTqAyHE
To all the National Sports Media that want to come at Jacksonville: You really want this war? #DUUUVAL @ESPN690Jax pic.twitter.com/Wysc0fOB0D
— Austen Lane (@A_Train_92) December 29, 2020
Ti is sok Darnold és Daniel Jones reklámot láttatok mostanság a közvetítések alatt? Ja én se.
The dumbest narrative is Trevor Lawrence should hate playing in Jax because of lost endorsements. If you win, if you are a star, they will come. See Aaron Rodgers and Patrick Mahomes. End of story. Who made more in endorsements? Eli or Peyton?
— Pete Prisco (@PriscoCBS) December 29, 2020
Továbbra sem örülök ennek 😕Ez egy jó jel. Remélem nem egy újabb Austin Calitro lesz, akit sirattak a Seahawks fanok, aztán itt több kárt csinált, mint hasznot.
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
Claimeltünk a Steelers 2019-es pickjét, az OL Derwin Gray-t. A Marylandre járt.Továbbra sem örülök ennek 😕
#Jaguars have claimed OL Derwin Gray off waivers from the Steelers. Was a seventh-round pick in 2019.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 28, 2020
iktriad
www.theringer.com/nfl/2020/12/28/22202358/the-winners-and-losers-of-nfl-week-16
Ez a rész különösen szívet melengető. És nagyon igaz.
Caption this! pic.twitter.com/ooNVtbUp9U
— uSTADIUM (@uSTADIUM) December 29, 2020
I.K.T.R.I.A.D elküldte neki ugyanerre a telefonra ezt a kisszerintem már megvan, pár hete lement ez:gase gase gaseŐ örüljön, ha kap állást valahol jövőre.
briareos
Matt Campbell, Arthur Smith, Joe BradyBrady nálam is nagyon elől van a listán.
empty taxi
iktriad
SK: Halló ki az nincs meg ez a szám
AG: Géza vagyok, lenne egy ajánlatom
SK: Ki?
AG: Adam Gase, Jets HC
SK: crickets chirping
SK: Épp az All Elite Wrestling promoján gondolkozom, fontos ez?
AG: Csak egy percet kérek és igérem örökbe fogadsz.
SK: Hallgatlak
AG: Szóval pillanatnyilag esélytelen h 1/1 legyetek és ez azt jelenti h no Lawrence. Mi lenne ha abbahagynám a Jets szopatását és elkezdenénk nyerni. 1/1 a tiétek.
SK: És cserébe?
AG: Hát valszeg nem lesz munkám jövőre... de nagyon értek az irányítókhoz. És van Floridai tapasztalatom.
SK: Hát nem tudom... ami a jetssel is történt
AG: heti 3szor fésülöm a bajszod 1 órán át.
SK: Deal, ugyis leszarom nyer e csapat.
briareos
www.youtube.com/watch?v=lmqxgrlAa50
thespun.com/acc/clemson-tigers/report-clemsons-tony-elliott-under-consideration-for-nfl-job
HC ugyben en mar raultem a Meyer vonatra, de Dabollal is boldog lennek.
Szerkesztette: winston
Mattre gondolok.Matt Campbell, Arthur Smith, Joe BradyNem Dan Campbellre gondoltál? Őt már 2-3 éve is írták mint lehetséges HC jelölt, de Matt-ről nem olvastam semmi NFL-el kapcsolatos hírt.
empty taxi
Borbinho
Pl. anno hívta a Jets mielőtt kinevezték Gase-t, de azt az interjút ő utasította el.
Breer minden szavával egyet értek.
As I was saying ... Matt Campbell’s built momentum as a coaching prospect in NFL circles for a couple years now. He has Iowa State at 7-2 with wins over Texas and Oklahoma.
— Albert Breer (@AlbertBreer) November 27, 2020
Might be someone’s Matt Rhule soon. https://t.co/nnmYWTP3Yo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
szerintem már megvan, pár hete lement ez:gase gase gaseŐ örüljön, ha kap állást valahol jövőre.
briareos
empty taxi
iktriad
SK: Halló ki az nincs meg ez a szám
AG: Géza vagyok, lenne egy ajánlatom
SK: Ki?
AG: Adam Gase, Jets HC
SK: crickets chirping
SK: Épp az All Elite Wrestling promoján gondolkozom, fontos ez?
AG: Csak egy percet kérek és igérem örökbe fogadsz.
SK: Hallgatlak
AG: Szóval pillanatnyilag esélytelen h 1/1 legyetek és ez azt jelenti h no Lawrence. Mi lenne ha abbahagynám a Jets szopatását és elkezdenénk nyerni. 1/1 a tiétek.
SK: És cserébe?
AG: Hát valszeg nem lesz munkám jövőre... de nagyon értek az irányítókhoz. És van Floridai tapasztalatom.
SK: Hát nem tudom... ami a jetssel is történt
AG: heti 3szor fésülöm a bajszod 1 órán át.
SK: Deal, ugyis leszarom nyer e csapat.
Matt Campbell, Arthur Smith, Joe BradyNem Dan Campbellre gondoltál? Őt már 2-3 éve is írták mint lehetséges HC jelölt, de Matt-ről nem olvastam semmi NFL-el kapcsolatos hírt.
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Nyugi értem a typo ellenére is, parancsolj 😀gase gase gaseMatt Campbell, Arthur Smith, Joe BradySzerinted ki lenne a legideálisabb Lawrence mellé, aki reális HC jelölt lehet?Kétségeim vannak afelől h Daboll biztosan jó lenne-e.Meyer lenne a legizgalmasabb, egy rookie QB-val, Daboll meg valoszinuleg a legbiztosabb valasztas. Szoval mint fotelszurkolo, Meyer-nek drukkolok.Na és akkor ki az álomedző Lawrence mellé?Az én kívánságlistámon Brian Daboll és Joe Brady van.
briareos
De könnyen lehet, hogy Urban Meyer köt ki itt HC-nek.
iktriad
winston
Egyértelműen fejlődött az évek folyamán, de ahogy OC-nek is borzalmas volt első három állomáshelyén miután előlépett pozíciós edzőből úgy sztem simán benne van h az újabb előrelépésnél először nagy lesz neki a kabát.
empty taxi
iktriad
empty taxi
briareos
www.youtube.com/watch?v=d2XdmyBtCRQ&ab_channel=MotleyCrueVEVO
Madden hates me.
gase gase gaseŐ örüljön, ha kap állást valahol jövőre.
briareos
empty taxi
gase gase gaseMatt Campbell, Arthur Smith, Joe BradySzerinted ki lenne a legideálisabb Lawrence mellé, aki reális HC jelölt lehet?Kétségeim vannak afelől h Daboll biztosan jó lenne-e.Meyer lenne a legizgalmasabb, egy rookie QB-val, Daboll meg valoszinuleg a legbiztosabb valasztas. Szoval mint fotelszurkolo, Meyer-nek drukkolok.Na és akkor ki az álomedző Lawrence mellé?Az én kívánságlistámon Brian Daboll és Joe Brady van.
briareos
iktriad
winston
Egyértelműen fejlődött az évek folyamán, de ahogy OC-nek is borzalmas volt első három állomáshelyén miután előlépett pozíciós edzőből úgy sztem simán benne van h az újabb előrelépésnél először nagy lesz neki a kabát.
empty taxi
iktriad
empty taxi
Matt Campbell, Arthur Smith, Joe BradySzerinted ki lenne a legideálisabb Lawrence mellé, aki reális HC jelölt lehet?Kétségeim vannak afelől h Daboll biztosan jó lenne-e.Meyer lenne a legizgalmasabb, egy rookie QB-val, Daboll meg valoszinuleg a legbiztosabb valasztas. Szoval mint fotelszurkolo, Meyer-nek drukkolok.Na és akkor ki az álomedző Lawrence mellé?Az én kívánságlistámon Brian Daboll és Joe Brady van.
briareos
iktriad
winston
empty taxi
iktriad
Madden hates me.
Szerinted ki lenne a legideálisabb Lawrence mellé, aki reális HC jelölt lehet?Kétségeim vannak afelől h Daboll biztosan jó lenne-e.Meyer lenne a legizgalmasabb, egy rookie QB-val, Daboll meg valoszinuleg a legbiztosabb valasztas. Szoval mint fotelszurkolo, Meyer-nek drukkolok.Na és akkor ki az álomedző Lawrence mellé?Az én kívánságlistámon Brian Daboll és Joe Brady van.
briareos
iktriad
winston
empty taxi
Kétségeim vannak afelől h Daboll biztosan jó lenne-e.Meyer lenne a legizgalmasabb, egy rookie QB-val, Daboll meg valoszinuleg a legbiztosabb valasztas. Szoval mint fotelszurkolo, Meyer-nek drukkolok.Na és akkor ki az álomedző Lawrence mellé?Az én kívánságlistámon Brian Daboll és Joe Brady van.
briareos
iktriad
winston
Madden hates me.
#Jaguars have claimed OL Derwin Gray off waivers from the Steelers. Was a seventh-round pick in 2019.
Whoops, my b. Quinn had one QB hurry.
A nap nagyon durva statisztikája. Jövőre ez változni fog, az biztos(szvsz 2 prime time meccsünk lesz Lawrence miatt - egy MNF, egy TNF).
This is a bit bonkers: every team in the NFL has had at least one MNF game since Dec. 17, 2018.
Jaguars last MNF game was Dec. 5, 2011 (!).
Re: 17-game slate, the inter-conference rotation for '21 ...
— Albert Breer (@AlbertBreer) December 28, 2020
Full crossover: NFC East/AFC West, NFC North/AFC North, NFC South/AFC East, NFC West, AFC South.
1-game crossover (1 v. 1, 2 v. 2, etc.): NFC East/AFC East, NFC North/AFC West, NFC South/AFC South, NFC West/AFC North.