NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
Jacksonville Jaguars
Senki nem jutott be a Pro Bowlra, se J-Rob, se Myles Jack, se Linder, se Cooke. Azért megkérdezném a kedves szavazókat, hogy Robinsonnak mit kellett volna még csinálnia a bejutáshoz? 3. futott yardokban 4. scrimmage yardokban, lassan minden UDFA rookie RB rekordot megdönt. De ez se elég. A bekerülő Josh Jacobsnál jobb szezonja van.
Nick Chubb has 15 touchdowns so understandable why he made the Pro Bowl. Josh Jacobs is averaging 3.7 yards per carry and just 4.1 yards per touch. James Robinson has 4.5 yards per carry and 4.9 yards per touch, the same total of overall touchdowns, and better volume numbers.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 22, 2020
És mivel idén nem rendezik meg a Pro Bowlt, be se kerülhet csereként. Chris Thompson eléggé ki volt akadva.
James didn’t make the Pro Bowl? Nah man idk what needs to be done but that’s beyond getting snubbed. 4th in the league in scrimmage yards. Smh. Y’all suck whoever “y’all” are. That’s not right. Idc what anybody says. I’m hurt bro. That’s life changing and he got robbed. UNDRAFTED
— Chris Thompson (@ChrisThompson_4) December 22, 2020
Y’all don’t understand how life changing making a pro bowl is for guys. Especially someone like him.
— Chris Thompson (@ChrisThompson_4) December 22, 2020
Yannick se került be a kampány ellenére, szóval 2022-ben egy 5. körös pick jön érte a Vikingstól.
Logan Cooke COVID-19 listára lett rakva.
Chaisson kezd belejönni. Smootot meg igazoljuk le újra!
Players with multiple pressures for the #Jaguars yesterday (per PFF)
— John Shipley (@_John_Shipley) December 21, 2020
Dawuane Smoot (5)
K'Lavon Chaisson (3)
Joe Giles-Harris (2)
Chaisson up to 11 pressures over last 3 games. Had 10 in first 11 games.
Előretekintő vasárnapra egyben #KösziCoughlin.
The greatest indictment on Tom Coughlin's handling of the Jax QB position is this tweet: https://t.co/WDZbJDmtyM
Szerkesztette: iktriad
Tegnap az első félidőt voltam képes megnézni. Én azt hittem Chaissonnak lett egy sackje, de végül nem. Yannicknak meg tényleg lett.
És majdnem eltaláltam puntmentes dolgot, csak éppen nem folyamatos pontszerzéssel sikerült ez. 😊
Ha tényleg ide kerül Jar Jar Binks, kíváncsi leszek milyen elkapókat hoznak majd ide neki. Chark mellé kéne még 1-2 extra. A Jets ilyen szempontból jobb lett volna neki (Mims,Perriman,Crowder trióval). 😀Laviska, Collin Jonson meg ha marad Keelan Cole + Chark elég szép Top 4-es. A WR poszt konkrétan a Jags egyik erőssége, csak a jelenlegi QB állomány nem tudja még maximálisan kihasználni őket. Lásd még Chark idei szezonja. 1-2 új ember jöhet majd ide, de nem prioritás, ha hosszabbítunk Charkkal és a lejáró Keelan Colelal.
b /\ L i N T
Ritkan lát az ember ennyi örömöt egy vesztes meccs után! 🤣És ha látnád mi megy kint.
Klaci79
In a miserable season - you gotta have some fun. In reality, this could go down as a franchise changing day that we look back on some 20 years down the road. Hope returned on December 20th, 2020. @ActionSportsJax @DanHicken pic.twitter.com/Rrww6gwEUZ
— Brent Martineau (@BrentASJax) December 21, 2020
.@KassidyGHill with 9 Reasons Trevor Lawrence Should Rather Play for the #Jaguars Than the Jets
— Jaguar Report (@JaguarReport) December 21, 2020
https://t.co/6dOWuznYvF
*Az egyik Jay Gruden, aki 90%, hogy nem lesz már itt, de ha mondjuk egy Daboll szintű támadóguru jönne HC-nek, akkor ezt még lehet jobb is.
A tegnap esti meccsünk hatalmas csalódás volt.A Bears ellen majd szorosabb meccs lesz. A 2 O kb egy szint. A macik védelme miatt nekik áll a zászló.
Sejtettem, hogy nem nyerünk (pedig tankolás ide vagy oda, győzni akkor is jobb érzés), de a mutatott "játék" az katasztrófális volt. Ha a Ravensnek számított volna a pontarány, szerintem meg sem állnak 70 pontig. Vagy 100-ig, ki tudja...
Ha az 1/1 végül a Jetsnél landol, akkor is örülök, hogy tegnap végre nyertek. Amióta nézem az nfl-t mindig drukkolok azért, hogy ne 0-16 legyen a mérlege egyik csapatnak sem. Ha a szezon egy moslék is, legalább egyszer jöjjön ki mindenkinek a lépés 😊
dioadam
Sejtettem, hogy nem nyerünk (pedig tankolás ide vagy oda, győzni akkor is jobb érzés), de a mutatott "játék" az katasztrófális volt. Ha a Ravensnek számított volna a pontarány, szerintem meg sem állnak 70 pontig. Vagy 100-ig, ki tudja...
Ha az 1/1 végül a Jetsnél landol, akkor is örülök, hogy tegnap végre nyertek. Amióta nézem az nfl-t mindig drukkolok azért, hogy ne 0-16 legyen a mérlege egyik csapatnak sem. Ha a szezon egy moslék is, legalább egyszer jöjjön ki mindenkinek a lépés 😊
Először mondjuk egy normális HC-t kéne találni, anélkül Lawrence is az elődök sorsára fog jutni (lsd. Mayfield 2019 vs. 2020. Egy Kitchens szintű edző egy egész karriert el tud b@szni).+ 1000000000000000. Remélem bárki lesz a GM, az hozza magával Brian Dabollt(Bills OC) vezetőedzőnek.
Joey Tribbiani
Látom magam előtt az arcodat, hogy ezt mennyire őszintén mondod.A Bears meccset tényleg hozhatjuk. Volt már nagyobb csoda is idén az NFL-ben. A Colts ellen én se hiszem, hogy upset lesz. Nagy verés az Indytől már inkább. (Avagy a fordított Andrew Luck. Most a mi ölünkbe pottyanna egy generációs QB egy vereséggel. 2011-ben ugyanez volt a szitu, csak az Indy volt a mi cipőnkben.)
Végülis még kettőt is nyerhetünk, a Bears és a Colts ellen is simán, hóóóóógyne.
Minden jel erre mutat.
Ez az 1/1 már a tied, senki nem veszi el tőled, megdolgoztál érte.
Ünnepelhetsz hónapokon át.
Sobri Jóska
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Látom magam előtt az arcodat, hogy ezt mennyire őszintén mondod.Még nincs meg. Még nyerhetünk a következő 2 hétben. 😉...Életed első 1/1-e.
iktriad
Csak meg lett az eredménye 15 év konstans negativitásának.
Gratulálok.
Sobri Jóska
iktriad
Végülis még kettőt is nyerhetünk, a Bears és a Colts ellen is simán, hóóóóógyne.
Minden jel erre mutat.
Ez az 1/1 már a tied, senki nem veszi el tőled, megdolgoztál érte.
Ünnepelhetsz hónapokon át.
Persze, de ennyi sérüléssel azért benne van. Remélem, harmadik évére visszatér a jó formájához. Az a durva, hogy ebben a csapatban bőven volt 4-5 W is, szóval ja, ha itt köt ki, hátha tud annyit lenditeni, hogy ezek meglegyenek. De nem offolok tovább 😊Miért lenne ez itt OFF? 😊
Wyatt
Figyelj, én amíg élek, remélek. Előbb-utóbb csak osszejon. Lawrence-nek meg nagyon szuurkolnek, bár nem lenne könnyű dolga persze. Bryan sajnos nem jött be, előfordul, de Allen azért nem rossz cserébe 😊Mondjuk Allen idei szezonja se volt az a remeklés... De tudjuk be ezt annak, hogy sérült volt.
Wyatt
Lawrence meg egy potens offensbe jönne, amit persze fel lehet még tunningolni pickkel, FA igazolással. És olyan sok minden nemi is kéne arra az oldalra. Egy jobb LT, egy kezdő kaliberű TE, esetleg egy minőségi csere RB J-Rob mögé és ennyi. Ja és Chark és Cole újraigazolása. Ebből csak Cole FA, de ha most meg lehet oldani Chark itt tartását, csináljuk,
A védelemmel mondjuk lesz gond, de pl. a nagy safetyben jó lesz az FA felhozatal. És szerintem egy jó DC csodákat tudna művelni. Washt már kb én kiismerem...
Jason Kelce was spot on when he talked about a winning culture. Anyone at TIAA Bank Field with the mindset of tanking simply shouldn't be there.
But the Jaguars don't need to tank to land Trevor Lawrence ... they just have to be the 2020 Jaguars. https://t.co/IwVIqTjsdg
Még nincs meg. Még nyerhetünk a következő 2 hétben. 😉...Életed első 1/1-e.
iktriad
Gratulálok.
Sobri Jóska
FYI 2010-ben az Alualu draft (tudod, mikor nem mi draftoltuk Tebowt. 😉 ) idején én voltam itt a legpozitívabban reagáló ember (AUSTEN LANE!!!). És szinte mindenki engem hurrogott itt le, hogy miért vagyok pozitív! Ez 10 éve volt.
Csak a Jags elmúlt 1 évtizede cinikussá és negatívvá tett. Kit nem, már rajtad kívül?
Ha itt köt ki Lawrence, előre sorry a bandwagonkodasertCsak ne járjon úgy, mint a jövő heti új kezdő QB, Taven Bryan. 😊
Wyatt
...Életed első 1/1-e.
iktriad
Gratulálok.
#Jaguars practice schedule released for this week
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) December 21, 2020
Monday: Victory Monday
Tuesday: Off (starters allowed to leave the country)
Wednesday: Bowling
Thursday: Paint ball (no goggles allowed)
Friday: Madden tournament
Saturday: Cheesecake eating contest
Találtam egy photoshopot az idei mezzel. Ami itt be lett linkelve, az már ősrégi.
Egyes college szakírók már sajnálják Lawrencet, hogy New York helyett lehet itt kell játszania. Ja, egy Georgia-i srác, aki a South Carolinára járt biztos szomorú lesz, hogy maradhat délen. És nem kell fizetnie állami adót. És az év majdnem minden napján kimehet fürödni az óceánhoz.
Úgy tűnik hólapátolós típusok a menyasszonyával?
Ja szerintem is.
BB odaad inget gatyát Foxborought és jön a Patsbe 😁😁😁Egye fene, Minshewt odaadjuk egy 2. körért. 😊
ThundersNFL
"We're going to give Laviska Shenault a shot at playing QB this week," Marrone said. "It was Shad Khan's suggestion." https://t.co/Mks3bn4q1a
— Mark Long (@APMarkLong) December 21, 2020
PUT A.J. CANN AT QUARTERBACK THE REST OF THE SEASON, @Jaguars!
— Big No. 1 Jets Fan Country (@BigCatCountry) December 21, 2020
LOL (és a Varjú tweetje a kezünkre játszik nagyon)!
I need to see more of Jake Luton.
— Charlie Bernstein (@nflcharlie) December 21, 2020
A hangulat jelenleg a Jaguars twitteren
Me and my #Jaguars homies when Frank Gore got that first down pic.twitter.com/DFcrQE8lLA
— Alfie (@AlfieBCC) December 21, 2020
Az majd a Rams pickével jön. Amely rosszabb lett a Jets W-vel BTW!!!Szóval akkor OT jön 1/1re! 🙃STOP THE COUNT!!!!persze, csak nem hozzátok.
Azt mondta, mindennkép kijön.Az utolsó héten majd egy váratlan győzelemmel úgyis elrontjuk az 1/1-et, a másik lehetőség, hogy miénk marad az 1/1 és viszünk egy puntert, a harmadik pedig, hogy miénk marad az 1/1 és Lawrence nagyobb bust lesz, mint JaMarcus Russell. Több forgatókönyvet nem látok magam előtt.lawrence azt mondja h kösz nem
npetiii
briareos
iktriad
simán mondhatja azt március-áprilisban, h btw jets-jaxs nem irok alá. láttunk már ilyent
briareos
steelwolf
BB odaad inget gatyát Foxborought és jön a Patsbe 😁😁😁STOP THE COUNT!!!!persze, csak nem hozzátok.
Azt mondta, mindennkép kijön.Az utolsó héten majd egy váratlan győzelemmel úgyis elrontjuk az 1/1-et, a másik lehetőség, hogy miénk marad az 1/1 és viszünk egy puntert, a harmadik pedig, hogy miénk marad az 1/1 és Lawrence nagyobb bust lesz, mint JaMarcus Russell. Több forgatókönyvet nem látok magam előtt.lawrence azt mondja h kösz nem
npetiii
briareos
iktriad
simán mondhatja azt március-áprilisban, h btw jets-jaxs nem irok alá. láttunk már ilyent
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Szóval akkor OT jön 1/1re! 🙃STOP THE COUNT!!!!persze, csak nem hozzátok.
npetiii
briareos
iktriad
briareos