Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Atyaég Minshew fizimiskát váltott!

Úgy néz ki, mint Kenny Powers és Jared Leto Pánikszobás karakterének a crossovere. Láthatóan "jól" viseli, hogy
1. Lehet a hétvégén megint Glennon kezd.
2. Egy nála is hosszabb hajú srác jöhet a Jaguars-ba hamarosan.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
J-Rob és Collin Johnson továbbra se edzett

Mivel péntek számít karácsonynak az USÁ-ban, majd szombaton derül ki, tudják-e vállalni a játékot. Ja és hogy ki kezd majd QB-ban...
több mint 3 éve
Elhoztuk Dustin Colquittot a Bucs practice squadból. Ő lesz a punter valószínűleg vasárnap.

Íme mind a 16 nem döntetlent hozó kimenetel a hátralévő 2 hétre köztünk és a Jets között. 11 esetben mienk az 1/1.

iktriad
Mondjuk úgy legalább biztosra lehet menni, hogy nem viszik ki előttetek Wilsont.
alatriste
Vagy Fieldset (bár ha 1/2-n végzünk, én is WIlsont akarom inkább).
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elhoztuk Dustin Colquittot a Bucs practice squadból. Ő lesz a punter valószínűleg vasárnap.

Íme mind a 16 nem döntetlent hozó kimenetel a hátralévő 2 hétre köztünk és a Jets között. 11 esetben mienk az 1/1.

iktriad
Mondjuk úgy legalább biztosra lehet menni, hogy nem viszik ki előttetek Wilsont.

Liverpool Fc
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
A nagy pókerjátszma Trevor Lawrencért a Jags és a Jets között.

Miért mondanál mást a hivatalos csatornádon, mint ami a véleményed?
iktriad
Miért ne mondanál mást, ha a véleményed semmi extra, valami standard vagy érdektelen dolog, de abból élsz, hogy véleményt nyilvánítasz, és klikkelésre vadászol?
Sobri Jóska
Pl. hogy ne tűnj komplett idiótának 3-4 vagy akár 1 év múlva, mikor elméletileg a legnagyobb adud az állásinterjún, hogy milyen jó scout vagy? 😉
iktriad
Állásinterjún elmondhatja amit ténylegesen gondol
peach
Utólag Iktriad is összehoz olyan draftokat, hogy minden választással minimum probowler érkezik, csak legyen egy 5-6 évvel régebbi a draft. Állásinterjún azt ki hiszi el, hogy én tudtam ám, hogy Wilson zseni, de inkább nem szóltam? Mintha hétfőn azt mondanád, hogy a múlt heti lottószámokat is tudtam, de inkább azt írtam a szelvényemre amit befotóztam, hogy 1-2-3-4-5.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)

iktriad
Miért ne mondanál mást, ha a véleményed semmi extra, valami standard vagy érdektelen dolog, de abból élsz, hogy véleményt nyilvánítasz, és klikkelésre vadászol?
Sobri Jóska
Pl. hogy ne tűnj komplett idiótának 3-4 vagy akár 1 év múlva, mikor elméletileg a legnagyobb adud az állásinterjún, hogy milyen jó scout vagy? 😉
iktriad
Állásinterjún elmondhatja amit ténylegesen gondol

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve

iktriad
Sobri Jóska

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
iktriad

több mint 3 éve
Marrone is felült a tankra.

J-Rob ma nem edzett, de Doug szerint játszik vasárnap. Csak limitáljuk a legjobb támadónkat. Rajta kivűl ő nem edzett.

Tudjátok ki a legmagasabbra értékelt védőnk a PFF-nél jelenleg? Joe Giles-Harris! Ebből kiderül, hogy miért.

Most abból indulsz ki, hogy mit nyom a médiában ahol csak a clickbait számít nem az, hogy mit mondasz, vagy szerinted tényleg ez lehetett a véleménye?
peach
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Szétadom Riddicket, remélem még a héten behúzzuk.
Maka
System fit GM lenne ide, ha a system alatt a borzalmast értem.
Jó szeme van a QB-khoz.

És a CB-khez.

Hogy ezt a Foles taket ne is említsem, hogy ne csak a draftos brainfartjai legyenek.

Ezzel az erővel maradhatott volna Caldwell vagy maradhatna Baalke, kb ez az a szint... De nekem elég volt a szenvedésből. Szóval remélem a Texanshoz megy és nem ide. Mi meg keresgélünk tovább.
iktriad
Most abból indulsz ki, hogy mit nyom a médiában ahol csak a clickbait számít nem az, hogy mit mondasz, vagy szerinted tényleg ez lehetett a véleménye?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Maka
System fit GM lenne ide, ha a system alatt a borzalmast értem.
Jó szeme van a QB-khoz.

És a CB-khez.

Hogy ezt a Foles taket ne is említsem, hogy ne csak a draftos brainfartjai legyenek.

Ezzel az erővel maradhatott volna Caldwell vagy maradhatna Baalke, kb ez az a szint... De nekem elég volt a szenvedésből. Szóval remélem a Texanshoz megy és nem ide. Mi meg keresgélünk tovább.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 3 éve
Ebből a trióból még Rick Smith lenne a legjobb, de nála is húznám a számat. Mint Riddick, mind Baalke 'FUCK NO' kategória. De igazából azt remélem a legjobban, hogy tovább keressük a GM-et.
több mint 3 éve

Beki
HARD PASS.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

steelwolf
Ráadásul épp a Jets ellen játszik ezen a képen 😀
b /\ L i N T
Papíron jövőre játszik is ellenünk, csak immáron valóság szintjén is. 😀
több mint 3 éve
b /\ L i N T Carolina Panthers 198

steelwolf
Ráadásul épp a Jets ellen játszik ezen a képen 😀
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

steelwolf
Pont a Jax topicjában jinxelni...
Bátor vagy bazdki. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
Marronet kirugjak a szezon vegen?
Adirotor
Nagy valószínűség szerint igen. Kevesebb mint 1 % esélyt adok arra, hogy marad. Nem hiszem, hogy az új GM megtartaná.

Marrone tegnap ezerrel fogadkozott, hogy ő nyerni akar, bár tudja és megérti, hogy ez a szurkolótábornak nem tetszene.

iktriad
Nem nem tetszene. Kinyírnák 😊 Szerintem Maka is segítene a fegyverkezésben.
Matthew99
Nyilván nem fogja azt mondani, hogy "ki akarok kapni". És hiszek is abban, hogy W-re törekszik. De a védelem állapota, a QB play és a rugó helyzet gondoskodik arról, hogy ez ne történjen meg.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Marrone tegnap ezerrel fogadkozott, hogy ő nyerni akar, bár tudja és megérti, hogy ez a szurkolótábornak nem tetszene.

iktriad
Nem nem tetszene. Kinyírnák 😊 Szerintem Maka is segítene a fegyverkezésben.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Marronet kirugjak a szezon vegen?
több mint 3 éve
A P Cameron Nizialek érkezett a practice squadba, szóval ha Cooke nem gyógyul meg, akkor ő rúg majd a Bears ellen. Gondolom ezt szeretné a szurkolók 99%-a.
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Robinsont sajnálom, de vélhetően nem ez lesz az egyetlen ilyen szezonja, jobb fal mögött jöhetnek még ilyenek és ha akkor 8-8-nál jobb mérlegű lesz a Jags, akkor simán beszavazzák. Egyszerűen radar alatt van a Coltsverésre kihegyezett csapatunk...
több mint 3 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Egyébként kezdek komolyan félni. A jets lenyomta a Ramst (idegenben!), a Bengals most megverte a Steelerst.Szóval adná magát, hogy ez jöjjön.

Sok ok nincs a pánikra.

Bár Doug mindent megpróbál majd,

Khan helyében meg ezt próbálnám meg.

(Mea maxima culpa a sok belinkelt tweetért.)