NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
Jacksonville Jaguars
Úgy néz ki, mint Kenny Powers és Jared Leto Pánikszobás karakterének a crossovere. Láthatóan "jól" viseli, hogy
1. Lehet a hétvégén megint Glennon kezd.
2. Egy nála is hosszabb hajú srác jöhet a Jaguars-ba hamarosan.
Mivel péntek számít karácsonynak az USÁ-ban, majd szombaton derül ki, tudják-e vállalni a játékot. Ja és hogy ki kezd majd QB-ban...
Vagy Fieldset (bár ha 1/2-n végzünk, én is WIlsont akarom inkább).Elhoztuk Dustin Colquittot a Bucs practice squadból. Ő lesz a punter valószínűleg vasárnap.Mondjuk úgy legalább biztosra lehet menni, hogy nem viszik ki előttetek Wilsont.
Íme mind a 16 nem döntetlent hozó kimenetel a hátralévő 2 hétre köztünk és a Jets között. 11 esetben mienk az 1/1.
iktriad
alatriste
Elhoztuk Dustin Colquittot a Bucs practice squadból. Ő lesz a punter valószínűleg vasárnap.Mondjuk úgy legalább biztosra lehet menni, hogy nem viszik ki előttetek Wilsont.
Íme mind a 16 nem döntetlent hozó kimenetel a hátralévő 2 hétre köztünk és a Jets között. 11 esetben mienk az 1/1.
iktriad
Liverpool Fc
Utólag Iktriad is összehoz olyan draftokat, hogy minden választással minimum probowler érkezik, csak legyen egy 5-6 évvel régebbi a draft. Állásinterjún azt ki hiszi el, hogy én tudtam ám, hogy Wilson zseni, de inkább nem szóltam? Mintha hétfőn azt mondanád, hogy a múlt heti lottószámokat is tudtam, de inkább azt írtam a szelvényemre amit befotóztam, hogy 1-2-3-4-5.A nagy pókerjátszma Trevor Lawrencért a Jags és a Jets között.Állásinterjún elmondhatja amit ténylegesen gondol
Pl. hogy ne tűnj komplett idiótának 3-4 vagy akár 1 év múlva, mikor elméletileg a legnagyobb adud az állásinterjún, hogy milyen jó scout vagy? 😉Miért mondanál mást a hivatalos csatornádon, mint ami a véleményed?Miért ne mondanál mást, ha a véleményed semmi extra, valami standard vagy érdektelen dolog, de abból élsz, hogy véleményt nyilvánítasz, és klikkelésre vadászol?
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
peach
A nagy pókerjátszma Trevor Lawrencért a Jags és a Jets között.Állásinterjún elmondhatja amit ténylegesen gondol
Pl. hogy ne tűnj komplett idiótának 3-4 vagy akár 1 év múlva, mikor elméletileg a legnagyobb adud az állásinterjún, hogy milyen jó scout vagy? 😉Miért mondanál mást a hivatalos csatornádon, mint ami a véleményed?Miért ne mondanál mást, ha a véleményed semmi extra, valami standard vagy érdektelen dolog, de abból élsz, hogy véleményt nyilvánítasz, és klikkelésre vadászol?
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
iktriad
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
Miért mondanál mást a hivatalos csatornádon, mint ami a véleményed?Miért ne mondanál mást, ha a véleményed semmi extra, valami standard vagy érdektelen dolog, de abból élsz, hogy véleményt nyilvánítasz, és klikkelésre vadászol?
iktriad
Jaguars coach Doug Marrone says Gardner Minshew or Mike Glennon will start at QB. Best one in practice gets the nod
— Mark Long (@APMarkLong) December 23, 2020
J-Rob ma nem edzett, de Doug szerint játszik vasárnap. Csak limitáljuk a legjobb támadónkat. Rajta kivűl ő nem edzett.
Tudjátok ki a legmagasabbra értékelt védőnk a PFF-nél jelenleg? Joe Giles-Harris! Ebből kiderül, hogy miért.
Joe Giles-Harris has arguably been Jacksonville’s best player in the past month. More on that, plus notes on Jawaan v Mack and Jax’s backup RB/CB situations https://t.co/i9m150MGjI
— Gus Logue (@gus_logue) December 23, 2020
Most abból indulsz ki, hogy mit nyom a médiában ahol csak a clickbait számít nem az, hogy mit mondasz, vagy szerinted tényleg ez lehetett a véleménye?Miért mondanál mást a hivatalos csatornádon, mint ami a véleményed?
peach
Most abból indulsz ki, hogy mit nyom a médiában ahol csak a clickbait számít nem az, hogy mit mondasz, vagy szerinted tényleg ez lehetett a véleménye?Szétadom Riddicket, remélem még a héten behúzzuk.System fit GM lenne ide, ha a system alatt a borzalmast értem.
Maka
Jó szeme van a QB-khoz.
Here’s who I would DRAFT–STASH–PASS:
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) April 26, 2018
DRAFT: Josh Rosen
STASH: Sam Darnold
PASS: Josh Allen
Brought to you by my friends @ziprecruiter #draftsmart #DraftStashPass
És a CB-khez.
Want to hear how it is that Jalen Ramsey is fundamentally/technically "superior" to Eli Apple or William Jackson as a corner.
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) March 3, 2016
Hogy ezt a Foles taket ne is említsem, hogy ne csak a draftos brainfartjai legyenek.
QB play is about talent, yeah. But it is also about fit. Relationships. Chemistry. Comfort. Nick Foles is all of that for Matt Nagy. I love the move. Now they have a real chance to make some noise!
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) March 18, 2020
Ezzel az erővel maradhatott volna Caldwell vagy maradhatna Baalke, kb ez az a szint... De nekem elég volt a szenvedésből. Szóval remélem a Texanshoz megy és nem ide. Mi meg keresgélünk tovább.
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Szétadom Riddicket, remélem még a héten behúzzuk.System fit GM lenne ide, ha a system alatt a borzalmast értem.
Maka
Jó szeme van a QB-khoz.
Here’s who I would DRAFT–STASH–PASS:
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) April 26, 2018
DRAFT: Josh Rosen
STASH: Sam Darnold
PASS: Josh Allen
Brought to you by my friends @ziprecruiter #draftsmart #DraftStashPass
És a CB-khez.
Want to hear how it is that Jalen Ramsey is fundamentally/technically "superior" to Eli Apple or William Jackson as a corner.
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) March 3, 2016
Hogy ezt a Foles taket ne is említsem, hogy ne csak a draftos brainfartjai legyenek.
QB play is about talent, yeah. But it is also about fit. Relationships. Chemistry. Comfort. Nick Foles is all of that for Matt Nagy. I love the move. Now they have a real chance to make some noise!
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) March 18, 2020
Ezzel az erővel maradhatott volna Caldwell vagy maradhatna Baalke, kb ez az a szint... De nekem elég volt a szenvedésből. Szóval remélem a Texanshoz megy és nem ide. Mi meg keresgélünk tovább.
Szerkesztette: iktriad
The search for a General Manager appears to be underway.@JohnOehser looks at 3 reported candidates ⤵
— #DUUUVAL (@Jaguars) December 23, 2020
HARD PASS.ESPN Monday Night Football analyst Louis Riddick will interview Wednesday for the Jacksonville Jaguars’ general manager job, per @mortreport and me. Riddick already has interviewed for the GM openings in Houston and Detroit.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 22, 2020
Beki
Love the James Sample selection by #Jaguars. Will get quality coaching. Likely to end up being best safety in draft.
— Louis Riddick (@LRiddickESPN) May 2, 2015
ESPN Monday Night Football analyst Louis Riddick will interview Wednesday for the Jacksonville Jaguars’ general manager job, per @mortreport and me. Riddick already has interviewed for the GM openings in Houston and Detroit.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 22, 2020
Papíron jövőre játszik is ellenünk, csak immáron valóság szintjén is. 😀Ráadásul épp a Jets ellen játszik ezen a képen 😀
steelwolf
b /\ L i N T
Pont a Jax topicjában jinxelni...
steelwolf
Bátor vagy bazdki. 😀
Szerkesztette: akdestroyer
Marronet kirugjak a szezon vegen?Nagy valószínűség szerint igen. Kevesebb mint 1 % esélyt adok arra, hogy marad. Nem hiszem, hogy az új GM megtartaná.
Adirotor
Nyilván nem fogja azt mondani, hogy "ki akarok kapni". És hiszek is abban, hogy W-re törekszik. De a védelem állapota, a QB play és a rugó helyzet gondoskodik arról, hogy ez ne történjen meg.Marrone tegnap ezerrel fogadkozott, hogy ő nyerni akar, bár tudja és megérti, hogy ez a szurkolótábornak nem tetszene.Nem nem tetszene. Kinyírnák 😊 Szerintem Maka is segítene a fegyverkezésben.
Marrone was also asked if he's ever been asked to lose and what his reaction would be: “I wouldn’t be able to do that. I couldn’t do it. I just wouldn’t. I’ve never done that with anything in my life. I had trouble letting my kids win when they were little..."
— Michael Giardi (@MikeGiardi) December 21, 2020
iktriad
Matthew99
Marrone tegnap ezerrel fogadkozott, hogy ő nyerni akar, bár tudja és megérti, hogy ez a szurkolótábornak nem tetszene.Nem nem tetszene. Kinyírnák 😊 Szerintem Maka is segítene a fegyverkezésben.
Marrone was also asked if he's ever been asked to lose and what his reaction would be: “I wouldn’t be able to do that. I couldn’t do it. I just wouldn’t. I’ve never done that with anything in my life. I had trouble letting my kids win when they were little..."
— Michael Giardi (@MikeGiardi) December 21, 2020
iktriad
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Highest graded players for the #Jaguars in Week 15:
— PFF JAX Jaguars (@PFF_Jaguars) December 21, 2020
🟢Sam Darnold 80.0
⚫️D.J. Chark Jr. 78.8#DUUUVAL pic.twitter.com/PABOHwFK7Q
Egyébként kezdek komolyan félni. A jets lenyomta a Ramst (idegenben!), a Bengals most megverte a Steelerst.Szóval adná magát, hogy ez jöjjön.
At this rate, the Jaguars are soooo beating the Bears Sunday to give #1 back to the Jets.
— Andrew Siciliano (@AndrewSiciliano) December 22, 2020
Sok ok nincs a pánikra.
Jaguars have allowed 27 or more points in every game since the bye week except Week 10 -- when they allowed 24 to the Packers. Averaging 32.66 allowed in last 3 games, so could be walking into a buzz saw on Sunday. https://t.co/bIWwLsjiT7
— John Shipley (@_John_Shipley) December 22, 2020
Bár Doug mindent megpróbál majd,
"... But Jesus, we're trying to win."
— John Shipley (@_John_Shipley) December 22, 2020
The #Jaguars very well could lose the next two games and end up with the No. 1 overall pick, but it won't be due to a lack of effort to try to beat the Bears or Colts.
https://t.co/Tgb2BGHfv0
Khan helyében meg ezt próbálnám meg.
If I’m Jaguars Owner Today, I get in touch with my Head Coach. For 2 Straight losses to conclude the season & his tenure as Head Coach I offer...
— Chad Forbes (@NFLDraftBites) December 21, 2020
- Removal of Offsets from Contract
- $2M Bonus
- Purchase Jacksonville Home at market value.
Must sign Non Disclosure Agreement.
(Mea maxima culpa a sok belinkelt tweetért.)