Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem ertem a felvetest, kivetel nelkul minden idenyben van legalabb ot jatekos, aki rossz esetben lebiceg a sajat laban a palyarol, aztan kiderul, hogy szakadt a terdszalagja. Reges reg semmit sem jelent, hogy a sajat laban ment le. De ha az ellenkezojet nezzuk, Hockensont meg a kiskocsi vitte le par hete, aztan kiderult, hogy egy szimpla agyrazkodas. Az, hogy kivulrol minek tunik, manapsag allandoan csaloka.
több mint 5 éve
Rodaron
2 077
Ja csak Merrimannek azóta nincs térdizülete, lábra meg nem tud állni. Térdszalag nélkül lehet élni, csak nem tanácsos főleg profi sportban nem 😛Shawn Merriman konkrétan 2 szakadt szalaggal ugyanazon térdében játszott 1 teljes meccset, úgy, hogy tudta előtte, ez a sérülése van. Alul felül megkötötte spárgával, gondolta majd jó lesz. Emlékszem még a sporttv is közvetítette a meccset, és ricsi ki volt akadva, hogy lehet így játszani. Az, hogy tudsz járni kb semmit sem jelent ilyen sérülésnél.Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.Nem feltétlenül jelent az sajnos semmit, láttam én már ACL-lel lesétálni játékost a pályáról, és utána egy évig pályára sem lépni. De remélhetőleg ilyenről nincs szó
Rodaron
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
Shawn Merriman konkrétan 2 szakadt szalaggal ugyanazon térdében játszott 1 teljes meccset, úgy, hogy tudta előtte, ez a sérülése van. Alul felül megkötötte spárgával, gondolta majd jó lesz. Emlékszem még a sporttv is közvetítette a meccset, és ricsi ki volt akadva, hogy lehet így játszani. Az, hogy tudsz járni kb semmit sem jelent ilyen sérülésnél.Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.Nem feltétlenül jelent az sajnos semmit, láttam én már ACL-lel lesétálni játékost a pályáról, és utána egy évig pályára sem lépni. De remélhetőleg ilyenről nincs szó
Rodaron
Wyatt
több mint 5 éve
MRI vizsgálatok szerint 3 hetet kell kihagynia Patrick mesternek.Nem pontosan. NFL.com szerint legalabb 3 het, es meg varjak az MRI-t, mert lehet tobb is.
Rodaron
több mint 5 éve
Rodaron
2 077
MRI vizsgálatok szerint 3 hetet kell kihagynia Patrick mesternek.
több mint 5 éve
JéBé
7 035
QB sneaknél végig kontrollálod a mozgást felvagy készülve az ütésre/nyomásra és jobb esetben a lábad van a legtávolabb a darálótól, szvsz semmivel nem sérülésveszélyesebb mint bármelyik play.
több mint 5 éve
gedam
5 908
oké, nézzük meg a qb sneaket:Ennek az eszrevetelnek akkor meg lenne is barmennyi ertelme, ha Mahomes az eredeti bibijere serult volna ra. Csak az boka, ez terd, ergo semmi koze az egyiknek a masikhoz. Es igen, kuldtem volna a daraloba, mert egy QB sneakrol beszelunk, amiben otevente megserul talan egy jatekos, de igazabol kb. soha. Nagyobb esely volt ra, hogy barmelyik jateknal rosszul lep es baszhatja a bokaja, mint hogy egy ilyen jatekban szetmegy a terde.Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
Brady, Brees mondjuk hányszor sérült bele ebbe 20 év alatt? Pedig meccsenként többször hívnak ilyet nekik
kapitnonoaham, csak ugye eleve sérüléssel játszott. úgy is beküldöd a darálóba?Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
Brady, Brees mondjuk hányszor sérült bele ebbe 20 év alatt? Pedig meccsenként többször hívnak ilyet nekik
kapitnono
gedam
Stez
youtu.be/msI8j7mWwB4
qb sneaknél mennyire terhelődik a boka? (ahol teperni kell előre dőlve)
hogyan mozog mahomi?
ezen kár vitatkozni, de az utóbbi időben minden meccsen bicegett a bokájára. persze azt mondta, nem komoly. én azért továbbra is azt mondom, hogy nem hívtam volna qb sneaket.
több mint 5 éve
Matt Schaub volt még szintén a Texans színeiben, úgyhogy ha valakire, Watsonra nem szabad ilyen játékot hívni soha 😊www.cbsnews.com/news/injured-matt-schaub-out-for-season-source-says/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Mikor hallottál QB sneakbe belesérülő játékosról? Én 30 éve nézek NFL-t, egyetlen esetre emlékszem, pár éve Tom Savage kapott agyrázkódást. Ki kellett hagynia miatta 1 hetet. Több nem jut eszembe.
Cruyffista
Egy QB sneakbe való lesérülés valószínűsége szvsz sehol nincs ahhoz képest, hogy ismét rálépnek a bokájára. Idén már négyszer sikerült, pedig nyilván az első óta vigyáznak is rá, hogy lehetőleg ne történjen meg.
Szóval a legnagyobb kockázatot eleve az jelentette, hogy pályára lép. De egy mozogni képes, játékra az orvosok szerint alkalmas állapotban levő MVP kaliber irányítót ki az aki pihentet? Senki. Ez az NFL. Reid láthatóan olyan gameplannel jött ki a tegnapi meccsre, hogy ne kelljen várnia a zsebben, azonnal szabadult a labdától amint lehet. Megtették amit tudtak, ordas pech, hogy mégis lesérült. Reméljük csak néhány hétre.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
igen, ő az első az NFL-ben elvilegEnnek az eszrevetelnek akkor meg lenne is barmennyi ertelme, ha Mahomes az eredeti bibijere serult volna ra. Csak az boka, ez terd, ergo semmi koze az egyiknek a masikhoz. Es igen, kuldtem volna a daraloba, mert egy QB sneakrol beszelunk, amiben otevente megserul talan egy jatekos, de igazabol kb. soha. Nagyobb esely volt ra, hogy barmelyik jateknal rosszul lep es baszhatja a bokaja, mint hogy egy ilyen jatekban szetmegy a terde.Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
kapitnonoaham, csak ugye eleve sérüléssel játszott. úgy is beküldöd a darálóba?Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
kapitnono
gedam
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ennek az eszrevetelnek akkor meg lenne is barmennyi ertelme, ha Mahomes az eredeti bibijere serult volna ra. Csak az boka, ez terd, ergo semmi koze az egyiknek a masikhoz. Es igen, kuldtem volna a daraloba, mert egy QB sneakrol beszelunk, amiben otevente megserul talan egy jatekos, de igazabol kb. soha. Nagyobb esely volt ra, hogy barmelyik jateknal rosszul lep es baszhatja a bokaja, mint hogy egy ilyen jatekban szetmegy a terde.Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
Cruyffista
kapitnono
gedam
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
www.youtube.com/watch?v=NQfMv9JmeMcAz a szomorú infó ebben a videóban, hogy akinek elmozdul a térdkalácsa, annak nagyobb eséllyel fordulhat elő ilyen megint, Mahomes stílusával pedig nem túl jó előjel ez. Remélem nem lesz ez kihatással a karrierjére, de akkor talán inkább meg kéne műteni most...
Ha valakit érdekel itt elmagyarázzák mi a szitu.
szampi#33
Szerkesztette: PEEtör
több mint 5 éve
aham, csak ugye eleve sérüléssel játszott. úgy is beküldöd a darálóba?Azt nemt tudtam, hogy eleve sérült volt, azt hittem ebben sérült meg.
gedam
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Ezt olvastam a Denver, a Colts és Bears meccsek előtt is. Remélem felépül Mahomes, mert fasza irányító, meg amúgy is egy szint alá nem kell bemenni a rivalizálás okán, de tény, hogy nekünk most egy kurva nagy lehetőség esett be a PO-ra. Nem tartom lehetetlennek, hogy KC-Raiders páros be fog menni PO+WC párban idén a PO-ba.Teljesen felesleges Mahomest siettetni, PO ebben az AFC-ben bekötött szemmel, hátratett kézzel is meglesz, hazai pálya így már nem lesz, így nyugodtan lehet pihentetni, amíg teljesen fel nem épül. Moore nem kezdő matéria, de nem is fogyatékos, Reiddel 50% körüli mérleget fog tudni hozni, 10-6 simán meglesz, az elég a csoportra.és ha nyer GB-ben a Raiders? mondjuk nagy esély nincs.
gabokocka
braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igazából nem írtad rosszul azt a mondatot, csak nekem van nagyon reggel még 😊Rosszul fogalmaztam, mert lemaradt a szerencse elől a HA. Azt akartam én is írni, mint te, hogy a sétálás után simán lehet ez 6-9 hónap is.Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.Nem feltétlenül jelent az sajnos semmit, láttam én már ACL-lel lesétálni játékost a pályáról, és utána egy évig pályára sem lépni. De remélhetőleg ilyenről nincs szó
Rodaron
Wyatt
Rodaron
több mint 5 éve
Rodaron
2 077
Rosszul fogalmaztam, mert lemaradt a szerencse elől a HA. Azt akartam én is írni, mint te, hogy a sétálás után simán lehet ez 6-9 hónap is.Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.Nem feltétlenül jelent az sajnos semmit, láttam én már ACL-lel lesétálni játékost a pályáról, és utána egy évig pályára sem lépni. De remélhetőleg ilyenről nincs szó
Rodaron
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.Nem feltétlenül jelent az sajnos semmit, láttam én már ACL-lel lesétálni játékost a pályáról, és utána egy évig pályára sem lépni. De remélhetőleg ilyenről nincs szó
Rodaron
több mint 5 éve
gedam
5 908
Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
kapitnono
aham, csak ugye eleve sérüléssel játszott. úgy is beküldöd a darálóba?Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
kapitnono
több mint 5 éve
Akkor majd elverik még 1x a Raiderst, mint tették már egy alkalommal. De adott esetben ha WC-on jutnak be a PO-ba, sincs semmi, a lényeg, hogy addigra Mahomes egészséges legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Teljesen felesleges Mahomest siettetni, PO ebben az AFC-ben bekötött szemmel, hátratett kézzel is meglesz, hazai pálya így már nem lesz, így nyugodtan lehet pihentetni, amíg teljesen fel nem épül. Moore nem kezdő matéria, de nem is fogyatékos, Reiddel 50% körüli mérleget fog tudni hozni, 10-6 simán meglesz, az elég a csoportra.és ha nyer GB-ben a Raiders? mondjuk nagy esély nincs.
gabokocka
aztán meg a GB veri a KC-t
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Jobbulást a bácsinak!
több mint 5 éve
Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.Pedig az egyik leghasznosabb játék, 3&1, 4&1 re. Nagyon bénának kell lenni hogy ne sikerüljön. Az meg hogy belesérül.... Van ilyen. De mindenbe bele lehet sérülni, nem lehet mindenre felkészülni.
Cruyffista
Szerkesztette: kapitnono
több mint 5 éve
Teljesen felesleges Mahomest siettetni, PO ebben az AFC-ben bekötött szemmel, hátratett kézzel is meglesz, hazai pálya így már nem lesz, így nyugodtan lehet pihentetni, amíg teljesen fel nem épül. Moore nem kezdő matéria, de nem is fogyatékos, Reiddel 50% körüli mérleget fog tudni hozni, 10-6 simán meglesz, az elég a csoportra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Wentz is dobott még TDt szakadt szalagokkal 😊 és saját lábán ment le, szóval sokat ez nem jelent, de reméljük valóban nem súlyos!
több mint 5 éve
Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.A scrambling mas dolog, valóban ertelmetlen kockaztatas, ha a QB nem olyan.
Cruyffista
De a QB sneakben nem sokan serultek meg, foleg sulyosan. Ezt Reid mondta, hozzateve, It's a weird thing. Vagyis ez orulet, szabad forditasban.
Igy nehezen ertek egyet, hogy ez edzohiba volt. Ez ritka pech.
Frank Clark azt mondta, Patrick Mahomesnal nincs kemenyebb jatkos a csapatban, hamar vissza fog allni. Ezt ne tekintsuk orvosi szakvelemenynek.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...