Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Big Red azt mondta, noveltek kicsit Mahomes edzesterheleset. De nem azert, mert ettol jatszani fog, csak lassak, mikent reagal.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article237034939.html
több mint 5 éve
Remélem mi segítünk nektek kicsit 😉Nyertek a bye weeken a tobbi pihenos csapat ellen? Ez igazan galans lenne.
dande
több mint 5 éve
Remélem mi segítünk nektek kicsit 😉
több mint 5 éve
Ki az a Mahomes? Moore es Butker, na meg persze Sorensen a nyero figurak. 😀Reid papa felébredt
Igazabol az a megnyugtato, mar a gyozelmen kivul, hogy Reid es a jo kis elkaposorunk mukodik egy sokadrangu csavoval is. Persze nem volt ez egy szinvonalas merkozes. De jo volt.
ulpianus
Namost ha mindezt Hill hiányára fogom, abból könnyen az jönne ki, hogy Hill fontosabb eleme az offense-nek, mint Mahomes. 😀 Úgyhogy inkább maradok annál a tézisnél, hogy Reid picit bekényelmesedett a szeptember-októberbe. Ki tudja, lehet, hogy még a végén jól is fog jönni ez a kis hideg víz.
Mekkorát tud fordulni a világ pár hét alatt is. Három hete úgy nézett ki, hogy a Chiefs akár "korai véget" is érhet idénre. A védelem egészen reménytelenül nézett ki, az offense ritmusát vesztette, és erre jött még Mahomes kiesése. És most mennyire más a kép. A védelem nagyot javult, erre már azt mondom bármire elég lehet. És mostantól egészen a Pats meccsig nem jön pozitív mutatóval rendelkező ellenfél. A Patsnek viszont a szeptember-októberi "preseason" után 3 egymás utáni elég kemény meccse jön. Az se kizárt, hogy a Pats-Chiefs akár az első kiemelésről is dönthet.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Williams TD-nél Hill simán utolérteEs vegen lassitania kellett Hillnek, nehogy lefussa. Pedig az NFL futok nem lassuak.
Mi hajta azt az embert?
ThundersNFL
Masik nagy jelenetet a meccsen, Chris Jonestol lattuk. Mikor szo szerint, mint a blindsideban, ratolta a vegen mar majdnem hanyatteso Elfleint Kuzinra, es egyutt estek el. Jones nem kis erovel tol.
több mint 5 éve
Williams TD-nél Hill simán utolérteMi hajta azt az embert?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ki az a Mahomes? Moore es Butker, na meg persze Sorensen a nyero figurak. 😀Igazabol az a megnyugtato, mar a gyozelmen kivul, hogy Reid es a jo kis elkaposorunk mukodik egy sokadrangu csavoval is. Persze nem volt ez egy szinvonalas merkozes. De jo volt.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 911
MTebowEgy Jax rajongo tudhatna pedig. Két dolog kell, hogy kiraly legyen egy QB. 15-os mezszam, es "M"-el kezdodo vezeteknev.profootballtalk.nbcsports.com/2019/11/02/chiefs-activate-chad-henne-cut-kyle-shurmur/Mahomes és Moore mehet a padra, itt a király. 😊
ulpianus
iktriad
Ugyi, raadasul Moorenak egyik van = csere.
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Egy Jax rajongo tudhatna pedig. Két dolog kell, hogy kiraly legyen egy QB. 15-os mezszam, es "M"-el kezdodo vezeteknev.profootballtalk.nbcsports.com/2019/11/02/chiefs-activate-chad-henne-cut-kyle-shurmur/Mahomes és Moore mehet a padra, itt a király. 😊
ulpianus
iktriad
Ugyi, raadasul Moorenak egyik van = csere.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/11/02/chiefs-activate-chad-henne-cut-kyle-shurmur/Mahomes és Moore mehet a padra, itt a király. 😊
ulpianus
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/11/02/chiefs-activate-chad-henne-cut-kyle-shurmur/
több mint 5 éve
A GB ellen pariban voltatok, sztem is maradjon Moore, vele is lehet meccset nyerni, aztán mikor nagyon kell jöhet Mahomes. Legfeljebb nem lesz újra MVP.A csoportban akkora nagy veszely nincs. Ha esetleg, bar nem ugy tunik, de beeloz valaki, akkor beallhat Mahomes, es talan nem nagykepuseg, de akkor visszahozza a szezont.
dande
Ugyanis az AFC nem NFC. Nem erosebb egyik focsport sem, csak mas.
Az NFCben ha van egy jo csapat, jovore szetesik. A Hawksnak volt ketto egymas utani SB reszvetele, de dominans korszakot hozoknak oket sem neveznem. Ott epp azert nehezebb bekerulni a POba, mert sok a hasonlo erossegu, fel le hullamzo csapat. Kozel vannak, de igazan felettuk allo sincs. Es vannak elegen, hogyx nagyon kilogo kevesebb legyen. A bejutok kozt pedig bami lehet.
Az AFC mas. Itt altalaban van ket nagykutya, a kerdes, le tudod-e oket gyozni, avagy nem. Es a Pats az egyik. 😊 Megvan a tiszta team to beat, oket kell legyozni. Vagy ha te vagy a masik, akkor a honvedot, es ennyi. Jobb otthon, meg van kivetel, minden van. De ez ilyen focsoport.
Tehat kapkodni aztan nem kell. Vagy le tudjuk gyozni a Patset vagy nem. De az a meccs nem most lesz.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
A GB ellen pariban voltatok, sztem is maradjon Moore, vele is lehet meccset nyerni, aztán mikor nagyon kell jöhet Mahomes. Legfeljebb nem lesz újra MVP.
több mint 5 éve
Reidet megkérdezték, most, hogy Mahomes már edzett, mikor játszik?Azt mondta, elõbbi semmit nem jelent, az edzés más szint. A dokik döntenek, siettetni senki nem fog semmit. Játszik Moore, és lesz aminek jönni kell.
több mint 5 éve
Passz ellen eddig 4.-ek. Oké, hogy az ilyen statoknál figyelembe kell venni azt is, hogy ki ellen játszottak, de azért erre lehet építeni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pláne, hogy most azért karmolósabb már az ottani védelem. Hagyni kellene rendesen felépülni
több mint 5 éve
Csak nyugodtan óvatosan nem kell erőltetni.
több mint 5 éve
Két külön dologról van szó. Brady ezt konkrétan a QB sneakekkel kapcsolatban mondta, amit ligaszinten legendásan jól csinálWyattSzerintem pontosan ugyanazt mondtuk és akartuk is mondani. 😊
Mindegy, Mahomes is egy okos srác, fog ő is tanulni a sérüléseiből szerintem. Az elkerülhetetlen meg elkerülhetetlen.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Két külön dologról van szó. Brady ezt konkrétan a QB sneakekkel kapcsolatban mondta, amit ligaszinten legendásan jól csinálBrady: "A fociban en is megprobalom megtalalni a vedelem gyenge pontjait, menni elore a first downert, az elerheto legtobb yardert. Ez a foci. Megserulhetsz."Ja, csak Brady miközben ezt mondja, aközben már évek óta úgy fekszik el mint a kisangyal, ha 3 méternél közelebb jut hozzá egy védő. Szóval nem kell mindent szó szerint érteni. Ha Mahomes hallgatott volna Brady-re, akkor lehet, hogy 1-2 WTF passzal kevesebbje lenne, de lehet, hogy nem lépnek rá 5 meccsen 4-szer a bokájára.
Lehet, o sem ert hozza.
Mindenesetre nem eloszor tamogatja Mahomest. Ezek utan, nekem Brady (nem csak Mahomes miatt) mindig is a kedvenceim egyike. Akarmekkora hype veszi korul, mindig normalis ember marad. Ezt egyebkent javasolta is Mahomesnak nemreg. A hype lenyegtelen, maradj aki vagy.
ulpianus
(Viszont egy fiatal irányítótól meg ezt elvárni nem is reális. Van a blatant kockáztatás, amit RGIII csinált a sérülése(i) után), az nyilván butaság. De van a fiatalság, amikor a játékos úgy érzi ő mindenre képes, és ember nem tudja lebeszélni, hogy ne kockáztasson többet. Ez része a karriernek, Brady se úgy játszott 25 évesen, mint 40 évesen.)
peterk2005
When running a sneak, Brady has a simple strategy for gaining the needed yardage and avoiding injury.
“I’m just trying to get the first down,” Brady said. “If that’s what it’s got to be, I try to get as many yards as I can, so I try to go to the soft spot of the defense and — yeah, try to get as many as I can.”
Az is igaz, amit te mondasz, nem évek óta, hanem 1x éve ezt csinálja, egy-két évben kevésbé látványosan. Ha látszik, hogy nincs esély, sokszor ment le, bevállalva a sima sacket. Viszont Big Bennel ellentétben 42 évesen is tud még járni, nem rokkant 35 éves korára. Szóval amikor hanyatt vagyunk esve, hogyan lehet ilyen szinten teljesíteni ennyi idősen, akkor látni kell, hogy ez a sok elfekvés igenis hozzájárul ahhoz, hogy kevésbé legyen szétabuzálva, mint azok, akik erre kevésbé figyelnek. Idegesítő persze néha, amikor azt látod, hogy azért meg lehetett volna oldani máshogy, akár egy gyors incomple-tel, vagy kicsit megnyújtva a játékot, de azért az eredményesség rovására nem megy szerencsére, és rosszabb lenne, ha az lett volna, hogy 35 éves korában vége a karrierjének cserébe.
több mint 5 éve
Már új főnök van 😉PM sérülését nem számítva jó kör volt 😊Manning? Mar visszavonult.
dande
Stez
több mint 5 éve
PM sérülését nem számítva jó kör volt 😊Manning? Mar visszavonult.
dande
több mint 5 éve
PM sérülését nem számítva jó kör volt 😊