Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=faixtYv5AuQBiztos divatok... de egye fene, jöhetnek.
Cheerlederekneket is igazolják különböző egyetemekről vagy helyből jönnek?
Mert a Chiefs itt is elég erős 😂😂😂
Hightower94
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=faixtYv5AuQCheerlederekneket is igazolják különböző egyetemekről vagy helyből jönnek?
Mert a Chiefs itt is elég erős 😂😂😂
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Van egy olyan sanda gyanum és azt érzem őt néztve Brady nem sokáig lesz már GOAT 😀www.instagram.com/p/CAIjEzjJdlb/?igshid=1k536pvl5gk1sMikor már kicsiként egy álkat voltál 😁
Bence94
steelwolf
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/CAIjEzjJdlb/?igshid=1k536pvl5gk1sMikor már kicsiként egy álkat voltál 😁
Bence94
több mint 5 éve
Hát igen de akkor még Smith volt 😀 de igen igy értve harmadik és nem sokon mulott a 4.Dehat mar volt 2x 6-0 a 2016, 2019 evekben. Most jon a harmadik, ebben az evben 😀... úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
u.i. Marmint a Pats foedzojekent, hogy egyertelmu legyen..
ligur
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
több mint 5 éve
Dehat mar volt 2x 6-0 a 2016, 2019 evekben. Most jon a harmadik, ebben az evben 😀... úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
Hightower94
több mint 5 éve
Ja meg a másik - amit nem kívánok senkinek, pláne nem Mahoney-nak !!! - hogy ebben a ligában mindenki egy reccsenésre van a nyugdíjtól...
több mint 5 éve
Annyit pontositanek, hogy Locke egy masik (Bronco) fazon. Az iranyito az Lock. Majd megtanulja mindenki a nevet, erdemes.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
És Garoppolot hova tennéd ebben a listában? Vagy a 2000-es évek eleji Brady-t? Mert én is örülök Mahomes képességeinek, de azért nem csak a QB múlik az eredményesség.Wildcat se ízlett nekik, de ez elég meg Plusz ott volt a 2010 évek elején a Jets aki két AFC döntőt tolt Sanchezzel úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
Persze egy meccsen bárki elkaphat bárkit de sztem az irányitói kvalitások között nagy a különbség a csoportba. Carr közepes , és én Ulpival ellentétben Herbertet nen tartom sokra kb. egy Dalton szint lehet belőle , Locke meg igéretes de túl keveset játszott még hogy megitéljük ennyi meccse Osweiler se volt rossz . De sztem a plafonja Lockenak akkor is fényévekre van Mahomes szintjétől. De egy jó playoff csapat lehet a Broncosból , persze mögöttünk 😀
QB AFC Westbe:
Mahomes (nagy szakadék)
Locke
Carr
Herbert/Taylor
Hightower94
több mint 5 éve
Wildcat se ízlett nekik, de ez elég meg Plusz ott volt a 2010 évek elején a Jets aki két AFC döntőt tolt Sanchezzel úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
Persze egy meccsen bárki elkaphat bárkit de sztem az irányitói kvalitások között nagy a különbség a csoportba. Carr közepes , és én Ulpival ellentétben Herbertet nen tartom sokra kb. egy Dalton szint lehet belőle , Locke meg igéretes de túl keveset játszott még hogy megitéljük ennyi meccse Osweiler se volt rossz . De sztem a plafonja Lockenak akkor is fényévekre van Mahomes szintjétől. De egy jó playoff csapat lehet a Broncosból , persze mögöttünk 😀
QB AFC Westbe:
Mahomes (nagy szakadék)
Locke
Carr
Herbert/Taylor
több mint 5 éve
Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
több mint 5 éve
Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Szerkesztette: Hightower94
több mint 5 éve
vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
Szerkesztette: ligur
több mint 5 éve
Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
több mint 5 éve
Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus

több mint 5 éve
NBC Sunday Night Football Color Analyst Cris Collinsworth has no doubt Patrick Mahomes' next contract, which the Chiefs are able to negotiate for the first time this offseason, will be the most lucrative in NFL history and will reset the league's quarterback market.Meg is érdemli a nagy pénzt. Reid jobb mint a Caroll ha van egy bomba irányitó akkor ha még gyengülünk is de vele mindig lesz esélyünk
“There’s no question he’s going to be the highest-paid player in the history of the league ...,” Collinsworth said of Mahomes. “If it comes in at anything less than $50 million (per year), I’d be really surprised.
www.kshb.com/sports/collinsworth-no-question-mahomes-contract-will-be-largest-in-nfl-history
ligur
több mint 5 éve
NBC Sunday Night Football Color Analyst Cris Collinsworth has no doubt Patrick Mahomes' next contract, which the Chiefs are able to negotiate for the first time this offseason, will be the most lucrative in NFL history and will reset the league's quarterback market.“There’s no question he’s going to be the highest-paid player in the history of the league ...,” Collinsworth said of Mahomes. “If it comes in at anything less than $50 million (per year), I’d be really surprised.
www.kshb.com/sports/collinsworth-no-question-mahomes-contract-will-be-largest-in-nfl-history
több mint 5 éve
En ugy latom lesz szezon, amilyen "furcsan butak" az amik, gond nelkul elindul. Hogy aztan vegig is megy, na az a kerdes szamomra. Szoritok, mert minden adott a duplazashoz. Denver fejlodik, de Maho + az offense nagyobb overkill a Broncos vedelme felett, mint forditva. Persze ez az NFL ahol minden lehet, de azert ez elegge realis.@Hightower94 @ulpianusPersze előfordulhat , főleg
Amugy meg ertem mit irtok, de hangsulyozom, szerintem a divizios csapatok meg csak most akarnak/kezdenek Chiefs lenni, mi meg mar azok vagyunk. Maho meg nem erte el a plafonjat, szerintem nagyon nem. A csoportot behuzzuk 6-0, a szezont 13-3 latom. Hogy Chiefes legyek: UFF, en beszeltem.
ligur
hogy nekik fiatal vagy középszerű irányitóik vannak( Carrt sosem tartottam sokra)
6-0 volt tavaly is simán lehet idén is , de nem szabad lebecsülni főleg a Denvert nem .
1 seed jó lenne, mert sztem a SB runban is sokat számitott hogy pihenhetett a csapat egy hetet es Andy bácsi összerakta a taktikát jól. De először legyen szezon
Hightower94
több mint 5 éve
@Hightower94 @ulpianusPersze előfordulhat , főleg
Amugy meg ertem mit irtok, de hangsulyozom, szerintem a divizios csapatok meg csak most akarnak/kezdenek Chiefs lenni, mi meg mar azok vagyunk. Maho meg nem erte el a plafonjat, szerintem nagyon nem. A csoportot behuzzuk 6-0, a szezont 13-3 latom. Hogy Chiefes legyek: UFF, en beszeltem.
ligur
hogy nekik fiatal vagy középszerű irányitóik vannak( Carrt sosem tartottam sokra)
6-0 volt tavaly is simán lehet idén is , de nem szabad lebecsülni főleg a Denvert nem .
1 seed jó lenne, mert sztem a SB runban is sokat számitott hogy pihenhetett a csapat egy hetet es Andy bácsi összerakta a taktikát jól. De először legyen szezon
több mint 5 éve
@Hightower94 @ulpianusAmugy meg ertem mit irtok, de hangsulyozom, szerintem a divizios csapatok meg csak most akarnak/kezdenek Chiefs lenni, mi meg mar azok vagyunk. Maho meg nem erte el a plafonjat, szerintem nagyon nem. A csoportot behuzzuk 6-0, a szezont 13-3 latom. Hogy Chiefes legyek: UFF, en beszeltem.
több mint 5 éve
Week 1, Thursday, Sept. 10 – Houston Texans* (TNF)Azt irta a FK, hogy 5 fomusoridos meccsunk lesz, a kiirasban latok 1x TNF, 1x MNF es 2x SNF. Melyik az, ami meg nincs bejelolve, esetleg a Dec 20 NO elleni?
Week 2, Sunday, Sept 20 – @ L.A. Chargers
Week 3, Monday, Sept. 28 – @ Baltimore Ravens* (MNF)
Week 4, Sunday, Oct. 4 – New England Patriots
Week 5, Sunday, Oct. 11 – Las Vegas Raiders
Week 6, Thursday, Oct. 15 – @ Buffalo Bills
Week 7, Sunday, Oct. 25 – @ Denver Broncos
Week 8, Sunday, Nov. 1 – New York Jets
Week 9, Sunday, Nov. 8 – Carolina Panthers
Week 10 – BYE WEEK
Week 11 – Sunday, Nov. 22 – @ Las Vegas Raiders* (SNF)
Week 12 – Sunday, Nov. 29 – @ Tampa Bay Buccaneers
Week 13 – Sunday, Dec. 6 – Denver Broncos* (SNF)
Week 14 – Sunday, Dec. 13 – @ Miami Dolphins
Week 15 – Sunday, Dec. 20 – @ New Orleans Saints
Week 16 – Sunday, Dec. 27 – Atlanta Falcons
Week 17 – Sunday, Jan. 3 – L.A. Chargers
ulpianus