Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Szvsz BB Mahomes (és Goff) ellen építette fel a mi D-nket, csapdajátékokkal, keresztekkel, blitzekkel, top sec -el, zero coverage -el..stb..Viszont ez a "könnyű" DL alkalmatlan arra , hogy a ravens fizikális támadójátékát levédekezze.
Érdekes, hogy LJ vel és Roman-el ennyire nem számoltak.
több mint 4 éve
Nem low score a strategiank, jo %-ban szerzunk pontot csak lassan, aminek van kulon elonye. Ettol fuggetlenul Mahomes a legjobb QB az AFC-ben es o eleg lehet hogy ne maradjon le a KC vagy akar vezessen, de en nem allnek le a futassal es a labdara kell vigyazni.Rendben. Igazabol szerintem mi egyetertunk.
no
Mindamellett akkor fordult meg az elozo osszecsapas is, mikor Lamarnak el kellett kezdeni melyeket passzolni, mert nem volt ido a lassu tamadasokra. Mehetett is volna, Lamar tud dobni ehhez eleg jol. De nem sikerult igazan, es ettol meg inkabb erre tolodott a jatek. Ami a Chiefsnek kedvez.
Sztem pont ugyanezt probaljak majd meg. Mas eselyuk nincs is. Persze pont ugyanugy ebbe is bele lehet bukni. Akkor sincs mas alternativa. Ket eltero jatekszemlelet csataja ez. Es mindketto modern. Azt is merem mondani, nagy kijelenteskent, hogy meghatarozza majd az NFL tobbi csapatanak csapatepitesi filozofiajat, hogy ki tud tobbszor sikert elerni, a lathatoan mara nagy AFC rivalis ellen. Szamomra ez legalabb olyan izgalmas, mint maga az eredmeny.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
no
7 304
Nem low score a strategiank, jo %-ban szerzunk pontot csak lassan, aminek van kulon elonye. Ettol fuggetlenul Mahomes a legjobb QB az AFC-ben es o eleg lehet hogy ne maradjon le a KC vagy akar vezessen, de en nem allnek le a futassal es a labdara kell vigyazni.Szerintem broncos lesz a legkeményebb , Trub jó meccsén is dobálja az intet bár a D -jük ellen futni kéne ami Williams kiesésével nehéz , remélem ő visszajön PO-ra . Chargerstől nem tartok , mennek a draft cetliért már az utolsó körbenMeglatjuk. A Broncos ellen Mahomestol fugg. Ahogy persze mostantol mindig. Mikor o formaban van, barki ellen veszelyes a csapat. De ha mondjuk elkezdi szorni a TD-ket, Lock meg nem tart ott, hogy tartsa a lepest hibak nelkul.
Hightower94
Es nagyjabol ez a Chiefs taktikaja minden meccsen. Peldaul a Ravens ellen is ez volt, es ez is lehet. Nem tudjuk Lamart limitalni. Nem is kell. Tul kell dobni oket pontban, igy ellenuk forditva a sajat idohuzos low score strategiajukat.
A gond az, hogy meg ehhez is kell valamifele mukodo vedelem. Kell futojatek. Kell Mahomes, es Hill, es Kelce, es Watkins, es az OL. Marpedig egyutt nem sokszor egeszseges mindenki, vagyis szinte soha.
ulpianus
több mint 4 éve
Szerintem broncos lesz a legkeményebb , Trub jó meccsén is dobálja az intet bár a D -jük ellen futni kéne ami Williams kiesésével nehéz , remélem ő visszajön PO-ra . Chargerstől nem tartok , mennek a draft cetliért már az utolsó körbenMeglatjuk. A Broncos ellen Mahomestol fugg. Ahogy persze mostantol mindig. Mikor o formaban van, barki ellen veszelyes a csapat. De ha mondjuk elkezdi szorni a TD-ket, Lock meg nem tart ott, hogy tartsa a lepest hibak nelkul.
Hightower94
Es nagyjabol ez a Chiefs taktikaja minden meccsen. Peldaul a Ravens ellen is ez volt, es ez is lehet. Nem tudjuk Lamart limitalni. Nem is kell. Tul kell dobni oket pontban, igy ellenuk forditva a sajat idohuzos low score strategiajukat.
A gond az, hogy meg ehhez is kell valamifele mukodo vedelem. Kell futojatek. Kell Mahomes, es Hill, es Kelce, es Watkins, es az OL. Marpedig egyutt nem sokszor egeszseges mindenki, vagyis szinte soha.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Szerintem broncos lesz a legkeményebb , Trub jó meccsén is dobálja az intet bár a D -jük ellen futni kéne ami Williams kiesésével nehéz , remélem ő visszajön PO-ra . Chargerstől nem tartok , mennek a draft cetliért már az utolsó körbenszerintem mindhárom trap game, de te tudod. a denver sokkal erősebb, mint a mérlege, a bearsben trubynak a karrierje a tét, túlélésért hajt, a chargersnek ha kijön a lépés bárkit ütnek. én fogadok veled, hogy nem nyeritek meg mindhármat. (mi is elcsúszunk majd a banánhéjon legalább egyszer, szóval nem azért mondom)En nem a Titanst tartom rank veszelyesnek.Persze nem Smith az QB-nk mint 2 éve mikor Titanssel játszottunk, plusz egy megnyert meccset buktunk el most is a special team miatt ami nem hiszem még egyszer előfordul. És kitudja hogy a Tennehill vonat mikor siklik ki.
A Steelers mas eset, ok Mahomesra veszelyesek. De vannak naluk komolyabb erot mutato gardak. Mar ha a vasas egyaltalan ott lesz.
Mahomes kezfeje serult meg a masodik driveban. Jo hir, hogy nem torott, csak zuzodas. Persze onnantól nem dobott valoban normalisan. De a PO-ra nem hiszem, hogy ne hoznak rendbe.
ulpianus
Viszont a kiemelés simán meglehet Pats kifog kapni egyszer, mi nem hiszem.
Na az jó hír , ezen a három könnyebb meccsen simán tudunk önbizalmat szerezni. Remélem a Bears elveszíti addigra a PO esélyeit és már nem fognak úgy hajtani.
Hightower94
gedam
több mint 4 éve
Hightower Chiefs drukker, meg szep, hogy gyozelmet var, nem csapdat.Meglatjuk. Azert a védelem mellett meg kellene talalnunk a futonkat is.
több mint 4 éve
gedam
5 908
szerintem mindhárom trap game, de te tudod. a denver sokkal erősebb, mint a mérlege, a bearsben trubynak a karrierje a tét, túlélésért hajt, a chargersnek ha kijön a lépés bárkit ütnek. én fogadok veled, hogy nem nyeritek meg mindhármat. (mi is elcsúszunk majd a banánhéjon legalább egyszer, szóval nem azért mondom)En nem a Titanst tartom rank veszelyesnek.Persze nem Smith az QB-nk mint 2 éve mikor Titanssel játszottunk, plusz egy megnyert meccset buktunk el most is a special team miatt ami nem hiszem még egyszer előfordul. És kitudja hogy a Tennehill vonat mikor siklik ki.
A Steelers mas eset, ok Mahomesra veszelyesek. De vannak naluk komolyabb erot mutato gardak. Mar ha a vasas egyaltalan ott lesz.
Mahomes kezfeje serult meg a masodik driveban. Jo hir, hogy nem torott, csak zuzodas. Persze onnantól nem dobott valoban normalisan. De a PO-ra nem hiszem, hogy ne hoznak rendbe.
ulpianus
Na az jó hír , ezen a három könnyebb meccsen simán tudunk önbizalmat szerezni. Remélem a Bears elveszíti addigra a PO esélyeit és már nem fognak úgy hajtani.
Hightower94
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
A Denver elmult ket meccsen egesz maskent festett, miota Lock dobalgat. Nagyon is jol. De fontos, hogy a vedoik ettol kimasztak a kozonybol, mert nem hiaba toretik ossze magukat mar. A vedoik nyerik a meccsseket, csak Lockkal erre realis eselyuk nyilt. Igy egyutt egy csoportmeccs mindig veszelyes. Azt sem tudjuk Mahomes jatszik-e, es milyen szinten.Aztan a Bears ellen is papiron jobbak vagyunk valoban. Meglatjuk a Bills mit tud akkor a honved ellen. A zaro meccsen a Bolts Ellen lehet megint a tarcsi bohockodik. De nekik a presztizs miatt lehet fontos, hogy jol zarjak az evet. Foleg akinek lejar a szerzodese.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 4 éve
Hightower94
232
En nem a Titanst tartom rank veszelyesnek.Persze nem Smith az QB-nk mint 2 éve mikor Titanssel játszottunk, plusz egy megnyert meccset buktunk el most is a special team miatt ami nem hiszem még egyszer előfordul. És kitudja hogy a Tennehill vonat mikor siklik ki.
ulpianus
több mint 4 éve
En nem a Titanst tartom rank veszelyesnek.A Steelers mas eset, ok Mahomesra veszelyesek. De vannak naluk komolyabb erot mutato gardak. Mar ha a vasas egyaltalan ott lesz.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Szerintetek Mahomest mennyire hátráltják a sérülések? Mert nem mer beleállni olyan passzokba amikbe tavaly vagy a szezon elején simán . Emellett elégé pontatlan és már reflexből mozog ki a zsebből pedig Fisherék visszatérésével lenne ideje bőven. Még igy is top 5 QB de remélem PO már a régi lesz. Jól jönne egy hét pihi, neki is és Reed alapból így többet tudna készülni. Mert Wildcard körön egy Steelers vagy egy Titans nem lenne egyszerű ismerve a multunkat. Kövi meccsek mind hozzhatóak a Pats érzésem szerint meg kifog kapni a Billstől.
több mint 4 éve
Bírók ilyenek de pl magyar-azeri meccs után senkinek sem volt baj hogy végül nyertünk. Ha ellenünk van a bíró akkor kurva anyját, aztán ha velünk akkor az ellenfél így járt.Amúgy kicsit karma a Patsnek mert elvileg Bill filmeztette a Bengalst, újabb “gate” mondjuk ott sem újdonság. Mondjuk pont a Bengals ellen akiket valszeg szarrá vernek...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Reid: Mahomes keze nem tort el. Ez zuzodas, es egyre jobban fest.Mindamellett en nem bannam, ha ugy adodik a meccsek vegen pihentetnek. A csere QB megmutatta, hogy eldobalgat, nagy tet nincs.
több mint 4 éve
En akkora nagy jelentoseget nem adok a kiemelesre.Mas. Thompson megmerettetett es konnyunek talaltatott. Olyan pocsek volt, hogy Reid nem is eroltette a vegen.
több mint 4 éve
gedam
5 908
Gratulalni nehez, mert a birok hoztak a meccset. Akkorat ha soccerben tevednek, soha nem vezetnek tetmeccset nagy esemenyen kabe. Azert nem volt ra piros, aki nem ertene, mert dobott mar elotte kettot Bill.szerintem a kiemelés miatt életbevágó volt. ha a bills veri a parset és ti hozzátok a papírformát meg is van.
Masreszt a Chiefs jo volt az elso felidoben. Fura, de a birok rengeteg stppja, ahogy allandoan allt a jatek, es sokszor percekig VARoztak, inkabb a Chiefst verte szet fejben. Teljesen megtort a lendulet.
Nem volt eletbevago ez a gyozelem. Az elozo heti volt az. Igy mar viszont hatradolhetunk. Mivel a Raiders megint nulla volt a masodik felidoben, es vesztett. Ha azert ott mar nem vesznek elo vkit, az hiba. Bar ezt mondtam mar parszor, aztan semmi . Mindensetre nekunk igy faca.
ulpianus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Gratulalni nehez, mert a birok hoztak a meccset. Akkorat ha soccerben tevednek, soha nem vezetnek tetmeccset nagy esemenyen kabe. Azert nem volt ra piros, aki nem ertene, mert dobott mar elotte kettot Bill.Essünk már túl azon a gyűrűn, aztán jönnénk mi is.
Masreszt a Chiefs jo volt az elso felidoben. Fura, de a birok rengeteg stppja, ahogy allandoan allt a jatek, es sokszor percekig VARoztak, inkabb a Chiefst verte szet fejben. Teljesen megtort a lendulet.
Nem volt eletbevago ez a gyozelem. Az elozo heti volt az. Igy mar viszont hatradolhetunk. Mivel a Raiders megint nulla volt a masodik felidoben, es vesztett. Ha azert ott mar nem vesznek elo vkit, az hiba. Bar ezt mondtam mar parszor, aztan semmi . Mindensetre nekunk igy faca.
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Gratulalni nehez, mert a birok hoztak a meccset. Akkorat ha soccerben tevednek, soha nem vezetnek tetmeccset nagy esemenyen kabe. Azert nem volt ra piros, aki nem ertene, mert dobott mar elotte kettot Bill.Masreszt a Chiefs jo volt az elso felidoben. Fura, de a birok rengeteg stppja, ahogy allandoan allt a jatek, es sokszor percekig VARoztak, inkabb a Chiefst verte szet fejben. Teljesen megtort a lendulet.
több mint 4 éve
a Ravens formáját elnézve, nem tudom elképzelni hogy SuperBowlt játszik Mahomes, főleg a tegnapi leblokkolás után. tudom elverték a Ravenst, de az mennyire a szezon elején volt, és Mahomes is sokkal egészségesebb volt, és hát valószínű idegenbe is lenne az a meccs, persze a rájátszásba minden megtörténhet, így 100%-osan ezt nehéz kijelenteni.Reid Mahomest szerintem kvázi fogadott fiának tekinti. Legalábbis látszólag nagyon így bánik vele. Egyébként rendszeresen így ülnek le s beszélik meg a dolgokat. A többi irányítójával ezt nem vagy nem nagyon csinálta.
amúgy Andy Reid mindig leül az irányítóval dumálni amikor a védelem van fent? nem nagyon tudom ott milyen az edzői gárda felépítése, de a fő edzőnek nem kell minden play-t néznie?
Sifur
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Sifur
1 118
a Ravens formáját elnézve, nem tudom elképzelni hogy SuperBowlt játszik Mahomes, főleg a tegnapi leblokkolás után. tudom elverték a Ravenst, de az mennyire a szezon elején volt, és Mahomes is sokkal egészségesebb volt, és hát valószínű idegenbe is lenne az a meccs, persze a rájátszásba minden megtörténhet, így 100%-osan ezt nehéz kijelenteni.amúgy Andy Reid mindig leül az irányítóval dumálni amikor a védelem van fent? nem nagyon tudom ott milyen az edzői gárda felépítése, de a fő edzőnek nem kell minden play-t néznie?
Szerkesztette: Sifur
több mint 4 éve
????Az első félidőben bosszankodtam, hogy miért nem ezt a meccset tették 7 órára a Niners vs Saints helyett, mert a Colts meccs miatt a Niners meccsnek csak a felét tudtam követni. Szerencsére izgalmas lett ennek is a végére. 😊Ikszdé
A Chiefs a sokkal jobb csapat most, ez nem kérdés. Ha csak a potenciált nézem, szerintem ebben a csapatban bőven benne van 3 jó meccs és akár a gyűrű is. De mintha képtelenek lennének koncentrálni. Hülyén hangzik, de nekem jobban tetszett a Mahomes és Hill nélküli csapat, mint ez, mert abban volt tűz, odafigyelés, megragadott minden apró lehetőséget. Mahomessel meg mintha elkapnák a hogyan lőjök magunka lábon nyerő helyzetben betegséget a Chargerstől. (Meg az idei Coltstól.) Csak utóbbi(ak) nem egy lehetséges gyűrűt packáznak el...
Mindegy, most már meglesz minimum a 3. kiemelés. Sok sikert a playoffra, nektek fogok szorítani, mert - ízlések és pofonok, az enyém ilyen - ezt a Reid / Mahomes / Hill féle offense-t imádom nézni, a Lamarr félét még szoknom kell. 😊
peterk2005
Wyatt
Ez ilyen mondat?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az első félidőben bosszankodtam, hogy miért nem ezt a meccset tették 7 órára a Niners vs Saints helyett, mert a Colts meccs miatt a Niners meccsnek csak a felét tudtam követni. Szerencsére izgalmas lett ennek is a végére. 😊Ikszdé
A Chiefs a sokkal jobb csapat most, ez nem kérdés. Ha csak a potenciált nézem, szerintem ebben a csapatban bőven benne van 3 jó meccs és akár a gyűrű is. De mintha képtelenek lennének koncentrálni. Hülyén hangzik, de nekem jobban tetszett a Mahomes és Hill nélküli csapat, mint ez, mert abban volt tűz, odafigyelés, megragadott minden apró lehetőséget. Mahomessel meg mintha elkapnák a hogyan lőjök magunka lábon nyerő helyzetben betegséget a Chargerstől. (Meg az idei Coltstól.) Csak utóbbi(ak) nem egy lehetséges gyűrűt packáznak el...
Mindegy, most már meglesz minimum a 3. kiemelés. Sok sikert a playoffra, nektek fogok szorítani, mert - ízlések és pofonok, az enyém ilyen - ezt a Reid / Mahomes / Hill féle offense-t imádom nézni, a Lamarr félét még szoknom kell. 😊
peterk2005
több mint 4 éve
Az első félidőben bosszankodtam, hogy miért nem ezt a meccset tették 7 órára a Niners vs Saints helyett, mert a Colts meccs miatt a Niners meccsnek csak a felét tudtam követni. Szerencsére izgalmas lett ennek is a végére. 😊A Chiefs a sokkal jobb csapat most, ez nem kérdés. Ha csak a potenciált nézem, szerintem ebben a csapatban bőven benne van 3 jó meccs és akár a gyűrű is. De mintha képtelenek lennének koncentrálni. Hülyén hangzik, de nekem jobban tetszett a Mahomes és Hill nélküli csapat, mint ez, mert abban volt tűz, odafigyelés, megragadott minden apró lehetőséget. Mahomessel meg mintha elkapnák a hogyan lőjök magunka lábon nyerő helyzetben betegséget a Chargerstől. (Meg az idei Coltstól.) Csak utóbbi(ak) nem egy lehetséges gyűrűt packáznak el...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gratulálni kell a győztesnek.A zebrák meg menjenek a 3,14csába.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
chiefswire.usatoday.com/2019/12/02/kansas-city-chiefs-oakland-raiders-week-13-rookies-continue-to-pave-way-for-success/Thompson jateka azert is erdekes, mert nemreg mondta Big Red, hogy Darren (nem Damien) Williams (RB) igen valoszinu, hogy nem jatszik a honved ellen.