Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom mennyire egészséges az egyik kezdőnek 10x annyit adni egy évben mint a másiknak. Azt elismeri mindenki, hogy az irányító van a legnagyobb befolyással a játékra és rendbe van hogy többet keres, de eltudom képzelni hogy ez már azért zavaró.
Gyakorlatilag azt mondta a csapat, hogy Mahomes a csapat, a többiek mind helyettesíthetőek.
Meglátjuk vezet e konfliktushoz, szerintem igen. Több tiszteletet érdemel a védelem, elfog menni Jones és ezt magukra fogják venni a D ben.
több mint 5 éve
Szerintem ez a szerződés is az Arena4-nek köszönhető! 😁
több mint 5 éve
450 millió.Mahomes 5 év múlva még a liga egyik legjobbja lesz. Addigra nála bénábbak többet fognak keresni nála, neki meg még lesz 5 év az addigra gazdaságos szerződéséből.
Uramjézustejóisten!
Chris Jones-szal mi lesz?
mirdal
Lehet Chris Jones lesz az ára, az attól függ, hogy hogyan van strukturálva az a 450 millió, illetve hogy Mahomes szezrődés nélkül volt-e esély a hosszabbításra. Lehet ő lesz az ára ennek, de a franchise QB értéke végtleen. Amíg Huntnak van elég pénze rá, addig egyértelműek a prioritások.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Chubb se kevésbé veszélyes, sőt lehet, hogy már veszélyesebb, mint Miller.Bosa és Miller is erősoldalon játszik szóval ők leginkább a liga legjobb RT-jével Mitchell Schwartz-cal kerülnek szembe.Egy szóval se mondtam ilyet hogy hagynám elmenni. Nálam ő lett volna a prioritás idén nem Mahomes szerződése. Jonest kiveszed ebből a vedelemből és szinte mehet akkor kukába az egész D.Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7
Az, hogy a nyerésnek mi köze van ennek a 3asnak az meg nem teljesen értem. Finoman szólva sem olyanokat akiket egy Andy Reid szintű játékos képzéssel ne lehet pótolni.
Sixo
Marhieut se engedném el, ahogy Fishert se amíg nem tudom azt hogy egy ilyen szerződés után Mahomes biztonságban van. Betenni egy rookiet oda, ahol Bosak, Millerek jönnek én nem lennék nyugodt.
RA7RA7
empty taxi
Engem mindenesetre meglep a 10 év. Az első öt évét ennek a dealnek 5 éves formában is meg lehet kötni. Az utána jövő 5 évben meg valaki akár igen rosszul is járhat. Ha nem megy felfelé a sapka, akkor a Chiefs, ha pedig úgy megy felfelé ahogy az elmúlt 5 évben, akkor Mahomes. 2015-ben Stafforf húsz milliója volt a rekord, 2017-ben Andrew Luck 24.5 millióval döntött rekordot, Tavaly már 35 per volt a norma, idén Dak esetében is már 40-et pedzegetnek. Megjósolhatatlan, hogy 5 év múlva mennyit fog érni az akkor kézbe kapott átlagosan 47-50 millió.
Ezzel együtt, ebben a szerződésben rengeteg manőverezési lehetőség van. A signing bónusz minimális, szinte lényegtelen, így minden évben nyitott a lehetőség, hogy ha úgy látják megéri, signing bónusszá alakítják az adott évi pénzt, és máris 30+ millióval gazdálkodhatnak abban az évben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Bosa és Miller is erősoldalon játszik szóval ők leginkább a liga legjobb RT-jével Mitchell Schwartz-cal kerülnek szembe.Egy szóval se mondtam ilyet hogy hagynám elmenni. Nálam ő lett volna a prioritás idén nem Mahomes szerződése. Jonest kiveszed ebből a vedelemből és szinte mehet akkor kukába az egész D.Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7
Az, hogy a nyerésnek mi köze van ennek a 3asnak az meg nem teljesen értem. Finoman szólva sem olyanokat akiket egy Andy Reid szintű játékos képzéssel ne lehet pótolni.
Sixo
Marhieut se engedném el, ahogy Fishert se amíg nem tudom azt hogy egy ilyen szerződés után Mahomes biztonságban van. Betenni egy rookiet oda, ahol Bosak, Millerek jönnek én nem lennék nyugodt.
RA7RA7

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Egy szóval se mondtam ilyet hogy hagynám elmenni. Nálam ő lett volna a prioritás idén nem Mahomes szerződése. Jonest kiveszed ebből a vedelemből és szinte mehet akkor kukába az egész D.Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7
Sixo
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/TomPelissero/status/1280283087688077314/photo/1Itt egy másik elosztás 😊
több mint 5 éve
gedam
6 266
nem bonyolult, ennyi a piaci ára10*50=500millió garantált10 év.... HopszChiefs and QB Patrick Mahomes have reached agreement on a 10-year -- 10-year! -- contract extension that ties him to Kansas City through the 2031 season, league sources tell ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2020
Bence94
ThundersNFL
gedam
több mint 5 éve
Ez kezd átmenni a Taxi 3(?) nyitójelenetébe, amikor Cissé ára 1 percenként ment feljebb.477 garantáltat, hogy kapja meg vajon?
twitter.com/RapSheet/status/1280261912568172553
477 millió garantált. Na ott se kell az unokáknak se dolgozni majd.
iktriad
Egyszerre - mondjuk az hubazz lenne - vagy évenkénti lebontásban?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7
több mint 5 éve
"Következő szezon végén" És igen, a következő drafton simán lehet olyan tackle-t hozni aki nála jobb játékos és még ráadásul nem évi 15 milliót foglal a sapka alatt.most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
több mint 5 éve
Nyilvan nem kell egyből kibaszni Fischer ez a pénz is 10 evre lesz könyvelve, amibe nagyon sok "gazdaságos" év belefer.De most komoly ha iden nem is, jovore miert is ne lehetne pl Fishert kibaszni? A srac jó szívvel is közepes. Első kör végén is bőven tálalni minimum hasonló képességű LT-t. Hiába volt 1/1, Fisher a valasztási helyét is nézve bust, ha 3. körbe jött volna nyilvan más a helyzet.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
több mint 5 éve
Érted, hogy értem.Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
iktriad
több mint 5 éve
Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
több mint 5 éve
most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
több mint 5 éve
450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
több mint 5 éve
Ez kezd átmenni a Taxi 3(?) nyitójelenetébe, amikor Cissé ára 1 percenként ment feljebb.twitter.com/RapSheet/status/1280261912568172553
477 millió garantált. Na ott se kell az unokáknak se dolgozni majd.
több mint 5 éve
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.Nyár van, simán lehet ilyen színe a naptól is.
twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
Cruyffista
több mint 5 éve
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
több mint 5 éve
Szerintem ez kifejezetten csapat barát szerződés látva hogy hogy növekszik a szerződések értéke évről évre.Persze semmi nem garantálja, hogy 5 év múlva nem tárgyalják újra.
több mint 5 éve
Nem, meg volt hívva a giminkbe, mint híres alumni, mikor én odajártam és kilencedikes voltam (=tehát egy gimibe jártunk). 😊Együtt pisáltatok vagy mi? XDNekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL