Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 153
Nem tudom mennyire egészséges az egyik kezdőnek 10x annyit adni egy évben mint a másiknak.

Azt elismeri mindenki, hogy az irányító van a legnagyobb befolyással a játékra és rendbe van hogy többet keres, de eltudom képzelni hogy ez már azért zavaró.
Gyakorlatilag azt mondta a csapat, hogy Mahomes a csapat, a többiek mind helyettesíthetőek.
Meglátjuk vezet e konfliktushoz, szerintem igen. Több tiszteletet érdemel a védelem, elfog menni Jones és ezt magukra fogják venni a D ben.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerintem ez a szerződés is az Arena4-nek köszönhető! 😁
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
450 millió.
Uramjézustejóisten!
Chris Jones-szal mi lesz?
mirdal
Mahomes 5 év múlva még a liga egyik legjobbja lesz. Addigra nála bénábbak többet fognak keresni nála, neki meg még lesz 5 év az addigra gazdaságos szerződéséből.

Lehet Chris Jones lesz az ára, az attól függ, hogy hogyan van strukturálva az a 450 millió, illetve hogy Mahomes szezrődés nélkül volt-e esély a hosszabbításra. Lehet ő lesz az ára ennek, de a franchise QB értéke végtleen. Amíg Huntnak van elég pénze rá, addig egyértelműek a prioritások.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 378 — The only discipline that lasts, is self discipline
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Sixo
És akkor nem nyersz 10 évig semmit
RA7RA7
Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.
Az, hogy a nyerésnek mi köze van ennek a 3asnak az meg nem teljesen értem. Finoman szólva sem olyanokat akiket egy Andy Reid szintű játékos képzéssel ne lehet pótolni.
Sixo
Egy szóval se mondtam ilyet hogy hagynám elmenni. Nálam ő lett volna a prioritás idén nem Mahomes szerződése. Jonest kiveszed ebből a vedelemből és szinte mehet akkor kukába az egész D.
Marhieut se engedném el, ahogy Fishert se amíg nem tudom azt hogy egy ilyen szerződés után Mahomes biztonságban van. Betenni egy rookiet oda, ahol Bosak, Millerek jönnek én nem lennék nyugodt.
RA7RA7
Bosa és Miller is erősoldalon játszik szóval ők leginkább a liga legjobb RT-jével Mitchell Schwartz-cal kerülnek szembe.
empty taxi
Chubb se kevésbé veszélyes, sőt lehet, hogy már veszélyesebb, mint Miller.

Engem mindenesetre meglep a 10 év. Az első öt évét ennek a dealnek 5 éves formában is meg lehet kötni. Az utána jövő 5 évben meg valaki akár igen rosszul is járhat. Ha nem megy felfelé a sapka, akkor a Chiefs, ha pedig úgy megy felfelé ahogy az elmúlt 5 évben, akkor Mahomes. 2015-ben Stafforf húsz milliója volt a rekord, 2017-ben Andrew Luck 24.5 millióval döntött rekordot, Tavaly már 35 per volt a norma, idén Dak esetében is már 40-et pedzegetnek. Megjósolhatatlan, hogy 5 év múlva mennyit fog érni az akkor kézbe kapott átlagosan 47-50 millió.

Ezzel együtt, ebben a szerződésben rengeteg manőverezési lehetőség van. A signing bónusz minimális, szinte lényegtelen, így minden évben nyitott a lehetőség, hogy ha úgy látják megéri, signing bónusszá alakítják az adott évi pénzt, és máris 30+ millióval gazdálkodhatnak abban az évben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Sixo
RA7RA7
Tehát szerinted a liga top3 DI-jét kéne hagyni elmenni, (aki nem mellesleg az egyik legjobb belső nyomás generáló) és megtartani 2 átlagon aluli játékost és egy safety-t akiket egy draft alatt és könnyű pótolni olyan szinten, hogy csapat teljesítményben ne látsszon meg a váltás. Sőt nem is kéne mind3tól megválni 2 is elég lenne, csak nem kér egy évi 30 milliót Jones.
Az, hogy a nyerésnek mi köze van ennek a 3asnak az meg nem teljesen értem. Finoman szólva sem olyanokat akiket egy Andy Reid szintű játékos képzéssel ne lehet pótolni.
Sixo
Egy szóval se mondtam ilyet hogy hagynám elmenni. Nálam ő lett volna a prioritás idén nem Mahomes szerződése. Jonest kiveszed ebből a vedelemből és szinte mehet akkor kukába az egész D.
Marhieut se engedném el, ahogy Fishert se amíg nem tudom azt hogy egy ilyen szerződés után Mahomes biztonságban van. Betenni egy rookiet oda, ahol Bosak, Millerek jönnek én nem lennék nyugodt.
RA7RA7
Bosa és Miller is erősoldalon játszik szóval ők leginkább a liga legjobb RT-jével Mitchell Schwartz-cal kerülnek szembe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7
Sixo
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
 mobile.twitter.com/TomPelissero/status/1280283087688077314/photo/1

Itt egy másik elosztás 😊
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Nem rossz a percdíj 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
gedam 6 266
 twitter.com/joshmccown12/status/1280218702307352578?s=21
több mint 5 éve
gedam 6 266

Bence94
10 év.... Hopsz
ThundersNFL
10*50=500millió garantált
gedam
nem bonyolult, ennyi a piaci ára
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez kezd átmenni a Taxi 3(?) nyitójelenetébe, amikor Cissé ára 1 percenként ment feljebb.
 twitter.com/RapSheet/status/1280261912568172553
477 millió garantált. Na ott se kell az unokáknak se dolgozni majd.
iktriad
477 garantáltat, hogy kapja meg vajon?
Egyszerre - mondjuk az hubazz lenne - vagy évenkénti lebontásban?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
RA7RA7

több mint 5 éve
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.
Amadeus
"Következő szezon végén" És igen, a következő drafton simán lehet olyan tackle-t hozni aki nála jobb játékos és még ráadásul nem évi 15 milliót foglal a sapka alatt.

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nyilvan nem kell egyből kibaszni Fischer ez a pénz is 10 evre lesz könyvelve, amibe nagyon sok "gazdaságos" év belefer.
De most komoly ha iden nem is, jovore miert is ne lehetne pl Fishert kibaszni? A srac jó szívvel is közepes. Első kör végén is bőven tálalni minimum hasonló képességű LT-t. Hiába volt 1/1, Fisher a valasztási helyét is nézve bust, ha 3. körbe jött volna nyilvan más a helyzet.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉
iktriad
Érted, hogy értem.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
több mint 5 éve
450 millió.
Uramjézustejóisten!
mirdal

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk ez meg a másik fele:
 twitter.com/AndrewBrandt/status/1280254753000357888
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez kezd átmenni a Taxi 3(?) nyitójelenetébe, amikor Cissé ára 1 percenként ment feljebb.
 twitter.com/RapSheet/status/1280261912568172553
477 millió garantált. Na ott se kell az unokáknak se dolgozni majd.
több mint 5 éve
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.
 twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
Cruyffista
Nyár van, simán lehet ilyen színe a naptól is.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.
 twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Szerintem ez kifejezetten csapat barát szerződés látva hogy hogy növekszik a szerződések értéke évről évre.
Persze semmi nem garantálja, hogy 5 év múlva nem tárgyalják újra.
több mint 5 éve
Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.
iktriad
Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
ThundersNFL
Nekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.
iktriad
Együtt pisáltatok vagy mi? XD
ThundersNFL
Nem, meg volt hívva a giminkbe, mint híres alumni, mikor én odajártam és kilencedikes voltam (=tehát egy gimibe jártunk). 😊