Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztem nem lesz rossz, annyit nem gyengültünk főleg ha egészséges lesz.Osemele érkezik.Egy eves szerzodest kotottek.
Amadeus
arrowheadaddict.com/2020/07/26/kelechi-osemele-signs-one-year-contract-kansas-city-chiefs/
ulpianus
több mint 5 éve
Osemele érkezik.Egy eves szerzodest kotottek.
Amadeus
arrowheadaddict.com/2020/07/26/kelechi-osemele-signs-one-year-contract-kansas-city-chiefs/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Osemele érkezik.
több mint 5 éve
miért veszi mindenki defaultnak, hogy NŐNI fog a cap?fuzovelkifele.com/2020/07/175-millio-dollarnal-nem-lehet-kevesebb-a-jovo-evi-fizetesi-plafon/
még egy ilyen koronás év, és lehúzhatja a retyón az új tv-s szerződést az nfl, mert nem lesz szponzor, nem lesz meccsre járó ember....
rva
ahogy haladunk az időben, egyre inkább úgy tűnik igazam lesz
több mint 5 éve
Akko no para 😎Tardif kiesése mekkora érvágás?chiefswire.usatoday.com/gallery/kansas-city-chiefs-laurent-duvernay-tardif-replacement-options/
ThundersNFL
ulpianus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tardif kiesése mekkora érvágás?chiefswire.usatoday.com/gallery/kansas-city-chiefs-laurent-duvernay-tardif-replacement-options/
ThundersNFL

több mint 5 éve
Tardif kiesése mekkora érvágás?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Latom, van aki vette Tom poenjat! 😊Nagyotmondo rovat:Szerintem sem, egy még össze is jöhet a Tampa Bayjel 😊
C. Jones ugyi mondta nemreg, miszerint vagy 5 gyurut nyer ez Chiefs. Hill rakontrazott 7-el. Majd most Tom Brady mondta, hogy a 7 nem is irrealis. Mondjuk sztem nem artana ehhez, ha lenne par szezon, de jolvan. Fo a pozitiv hozzaallas es az egeszseg!
ulpianus
Wyatt

több mint 5 éve
Nagyotmondo rovat:Szerintem sem, egy még össze is jöhet a Tampa Bayjel 😊
C. Jones ugyi mondta nemreg, miszerint vagy 5 gyurut nyer ez Chiefs. Hill rakontrazott 7-el. Majd most Tom Brady mondta, hogy a 7 nem is irrealis. Mondjuk sztem nem artana ehhez, ha lenne par szezon, de jolvan. Fo a pozitiv hozzaallas es az egeszseg!
ulpianus

több mint 5 éve
Nagyotmondo rovat:C. Jones ugyi mondta nemreg, miszerint vagy 5 gyurut nyer ez Chiefs. Hill rakontrazott 7-el. Majd most Tom Brady mondta, hogy a 7 nem is irrealis. Mondjuk sztem nem artana ehhez, ha lenne par szezon, de jolvan. Fo a pozitiv hozzaallas es az egeszseg!

több mint 5 éve
www.cbssports.com/nfl/news/chris-jones-says-patrick-mahomes-left-money-on-the-table-so-that-he-could-re-sign-with-chiefs/Beszeltek mar errol ok ketten azota.
empty taxi
De ma legviccesebb volt, hogy ma tartottaak egy nyilt videokonfot a GM Veach, Reid, stb. Persze legtobb hchat annyi volt "Go Chiefs" es tsai.
Szoval Reid egyszercsak eltunt. Majd visszajott, es kozolte, hogy ot bizony az elobb elnyelte a kiberter. 😀

több mint 5 éve
www.cbssports.com/nfl/news/chris-jones-says-patrick-mahomes-left-money-on-the-table-so-that-he-could-re-sign-with-chiefs/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Still can't believe Travis Kelce and Jonas Valanciunas aren't twins 😂 pic.twitter.com/pBE28vsHAE
— Bleacher Report (@BleacherReport) July 15, 2020
Szerkesztette: KoporShow
több mint 5 éve
Megállapodtunk (?) Chris Jones-szal.21 milla évente?
4 év, 85 milla, amiből talán 60 milla a garantált.
Remélem elfelejti a hold out-ot...
😄
mirdal
több mint 5 éve
Zseniális! Egyben a csapat, jöhet a címvédés kivéve ha az Eagles az ellenfél 😛 bár akkor sem zavarna annyira 😊
több mint 5 éve
Megállapodtunk (?) Chris Jones-szal.4 év, 85 milla, amiből talán 60 milla a garantált.
Remélem elfelejti a hold out-ot...
😄
több mint 5 éve
Ennyit a "Mahomes után nem futja Chris Jonesra" teóriáról.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Megvan a leendő elkapótok 😊THIS HIGH SCHOOLER MOSSED TYREEK HILL 🤯
— SportsCenter (@SportsCenter) July 13, 2020
(via anglesbyaarib, 2much__dripty/Instagram, h/t @overtimepic.twitter.com/QdldwD5MF2

több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1282658378049888258/photo/1

több mint 5 éve
Persze, aztán amikor Patterson lejátssza, akkor mit csinálsz Patty szerződésével? Ezt max GM-ben lehet meghúzni, IRL építeni kell az 500 milliós QB önérzetét, nem lehet kockáztatni ilyen jellegű kihívásokkal, mert megtörik a pályafutása :/elkapkodott döntés. legalább a tc-t megvárhatták volna, hogy ki teljesít jobban...Egy QB-val kevesebb a kereten.Gondolkoztak, hogy Shea Patterson vagy Patrick Mahomes? Aztan Mahomes olcsobban meglett, igy Patterson mehet.
twitter.com/FieldYates/status/1281687833829355521
És Chris Jones maradt az egyike azon 3 játékosnak, aki még nem írta alá a franchise tagét. 5 napja van még odakanyarítani a nevét a papírra.
iktriad
ulpianus
Black_Adder

több mint 5 éve
elkapkodott döntés. legalább a tc-t megvárhatták volna, hogy ki teljesít jobban...Egy QB-val kevesebb a kereten.Gondolkoztak, hogy Shea Patterson vagy Patrick Mahomes? Aztan Mahomes olcsobban meglett, igy Patterson mehet.
És Chris Jones maradt az egyike azon 3 játékosnak, aki még nem írta alá a franchise tagét. 5 napja van még odakanyarítani a nevét a papírra.
iktriad
ulpianus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Ja, nem véletlenül michigani a csere QB itt így is. Szvsz Henne kb a legjobb irányító Brady óta onnan. Jó mondjuk Ryan Mallett meg Denard Robinson "komoly" konkurencia.Pedig erős az a michigani qb pedigré!Egy QB-val kevesebb a kereten.Gondolkoztak, hogy Shea Patterson vagy Patrick Mahomes? Aztan Mahomes olcsobban meglett, igy Patterson mehet.
iktriad
ulpianus
Amadeus
több mint 5 éve
Pedig erős az a michigani qb pedigré!Egy QB-val kevesebb a kereten.Gondolkoztak, hogy Shea Patterson vagy Patrick Mahomes? Aztan Mahomes olcsobban meglett, igy Patterson mehet.
iktriad
ulpianus