Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Hightower94
232
Chris Jones es Kelce kerdeses a meccsre. Bar ha tudnak jarni, jatekra fognak jelentkezni.Kelce mikor sérült meg? Chargers ellen nem volt nagy meccse, akkor lehet azért
ulpianus
több mint 4 éve
Chris Jones es Kelce kerdeses a meccsre. Bar ha tudnak jarni, jatekra fognak jelentkezni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Hajjaj! Nem Sorensen a ST kapitanya! Igy nemtom mennyi eselyunk maradt:chiefswire.usatoday.com/2020/01/06/kansas-city-chiefs-6-players-voted-in-as-team-captains-for-2019-nfl-playoffs/
több mint 4 éve
Hightower94
232
Mahomizmus 😀Latjatok feleim? Az egy igaz hithez fordultok vegul.Alkoholizmus?
ulpianus
no
több mint 4 éve
Latjatok feleim? Az egy igaz hithez fordultok vegul.
több mint 4 éve
Mostantól februárig, go Chiefs...!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Bennetek maradt minden reményem csapjatok oda 😊
több mint 4 éve
Szóval Texans... Talán a legkönnyebb ellenfél, még úgyis, hogy lenyomtak minket az alapszakaszban, és messze nem olyan rosszak, mint azt tegnapi meccs után sokan gondolják. Jöhet a SB run 😉
több mint 4 éve
Hajrá Chiefs innentől a PO-ban! A Rozmár és Mahomes miatt is,plusz mert megdolgoztatok a sikerért. De nem szemetelek a topikban,csak csendben fogok szurkolni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Mikor a Texans KCbe koltozott, Chiefsre valtott. Utolerte a neve. Mar lassan tradicio a meccs mindamellett. 😊
több mint 4 éve
Hightower94
232
Csak a rájátszásba ne csaljanak el meccseket mint tavaly a saints ramst.Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
Fast Willie
🥴🥴🥴
ThundersNFL
több mint 4 éve
Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
Fast Willie
🥴🥴🥴
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
több mint 4 éve
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek még ha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen. Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Én is, a többire inkább nem reagálnék 😀
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek még ha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen. Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na végre megérkeztünk a szakmai részhez 😀Igen. Meg tudod orvos, tűzoltó, börtönőr stb.... is egyben 😊Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
Lehet h a 2 személy egy és ugyanaz??? 😮
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Igen. Meg tudod orvos, tűzoltó, börtönőr stb.... is egyben 😊Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Akkor sorensen = baráth boti?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Hightower94
232
Bucky Brooks kihozott SB gyöztesnek minket a tippjében. Érveivel egyet tudok érteni:youtu.be/zWyqUyn4M0M
több mint 4 éve
Mondtam, hogy nem kap tobb snapet, igy is eleg elfoglalt.Azért játszott ilyen keveset az MLB-ben? 😊
ulpianus
en.m.wikipedia.org/wiki/Zach_Sorensen
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mondtam, hogy nem kap tobb snapet, igy is eleg elfoglalt.