Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Aztán nehogy jöjjön egy Theissmann-féle fordulat...
empty taxi
Degec falvai jóindulat... De sajnos ha tetszik ha nem bármikor benne van egy ilyen horror...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
 mobile.twitter.com/JimmyKempski/status/1280223472707395587
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
valami MLB féle deal lesz?
Amadeus
Lehet a Trout dealt akarja túlszárnyalni 😀
kapitnono
nem tartom kizártnak.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Muszáj minden hülyeséget beírni ami eszetekbe jut 😉? 😛
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Amadeus
Lehet a Trout dealt akarja túlszárnyalni 😀

több mint 5 éve
empty taxi
week 1 acl.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
dak ennek nem örül

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Juhú

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nagy a bizalom 😊
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na jöhetnek a számadatok...

Draft

több mint 5 éve

Bence94
10 év.... Hopsz

Draft

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Viszont egy kérdés, ha már itt szóba jött. Mi van akkor a szerződésekkel, ha tényleg elmarad az idény? Csúszik mindenkié egy évet? És mi lesz a játékosokkal? Nem kapják meg az idei pénzüket? Azért a roster végén kullogóknak ez elég nagy érvágás lehet
Wyatt
Arrol kulonmegallapodas lesz. De persze lesz tulaj, aki kifizet mindent, mert megteheti. Akkor is ha nem kell, csak valami reszet (garantaltat). (Mint mondjuk Seria A, stb. Ez biztos neked ismeros, azert mondtam.) Tehat maximalni nem fogjak egy ember maganvallalkozasa mit fizet, csak minimumot adnak meg.
Bar sztem nem marad el a szezon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.
Hightower94
Miként lehet holdoutolni szakszerūen egy le nem játszott szezonban?
ulpianus
Hatékonyan. Hiszen mit állít? Nem fog játszani az idényben. Ha elmarad az idény, akkor valóban nem fog játszani.

Viszont egy kérdés, ha már itt szóba jött. Mi van akkor a szerződésekkel, ha tényleg elmarad az idény? Csúszik mindenkié egy évet? És mi lesz a játékosokkal? Nem kapják meg az idei pénzüket? Azért a roster végén kullogóknak ez elég nagy érvágás lehet

több mint 5 éve
Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.
Hightower94
Miként lehet holdoutolni szakszerūen egy le nem játszott szezonban?

több mint 5 éve
Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékos
Hightower94
Marmint Chris Jonesnal lenne hasznosabb? Nem igazan.

Jo jatekos Adams, De itt van nekunk Honey Badger. Es Thronhill, aki fiatal meg, de nagyon jo volt, amig meg nem serult. Szoval eleg ertelmetlen lenne.

Egyelore Mahomes a prioritas, addig hanyagoljak a komolyabb kifizeteseket.
ulpianus
Magát a felvetést sem értem. Az interrior passrush jelenleg a legdrágább dolog a ligában, őrültség lenne beáldozni egy safetyért. Jones talán a legjobb 4-3 interrior passrusher jelenleg.
több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
több mint 5 éve
 clutchpoints.com/chiefs-news-kareem-hunt-glows-about-kansas-citys-coaching-staff/

Hunt dicseri az edzoket es a csapatot. Nem is igazan szoktak szidni Big Redet, amilyen jokedelyu mikulas habitusa van, eleg nehez utalni.

több mint 5 éve
Ubi hirado:
 clutchpoints.com/chiefs-news-tyrann-mathieu-stands-with-nascar-driver-bubba-wallace/

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékos
Hightower94
Én se érteném az idehozatalát. A S sor egyáltalán nem rossz itt. Ráadásul most nem is egy top S fizetés az ami hiányzik a Chiefsnek. Bár a Mattheau - Adams duó a liga legjobbja lehetne, mindketten tudnak bárhol játszani szóval a legkülönbfélébb felállások, blitz csomagok állhatnának össze ahogy ulpi is írta Thornhill 2. körös volt és jól is játszott. Jamal ide luxus.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hightower94
Marmint Chris Jonesnal lenne hasznosabb? Nem igazan.

Jo jatekos Adams, De itt van nekunk Honey Badger. Es Thronhill, aki fiatal meg, de nagyon jo volt, amig meg nem serult. Szoval eleg ertelmetlen lenne.

Egyelore Mahomes a prioritas, addig hanyagoljak a komolyabb kifizeteseket.

több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.