Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Rodaron
2 077
Azért a videón látszik, hogy a térdkalácsát visszapattintják a helyére, utána egy-két helyen azt olvastam, hogy az oldalsó/külső szalag MCL sérülhetett. Az, hogy saját lábán lemegy attól, még lehet neki meniscus sérülése vagy beszakadt szalagja. Szerencsére a csapat PO-ba tudja vezetni a csapatot, neki pedig egy 4-6 hetes felépüléssel meg lehet a PO szereplés.
több mint 5 éve
Szeretnék mielőbbi felépülést kívánni Mahomesnak!! Remélem azért nincs olyan nagy gáz, hogy az egész szezont ki kelljen hagynia. Nem lehet, hogy megint a Pats legyen bent a SB-ban. Már a gondolattól is hányingerem van...A stílus maga az ember...
Gergőke
a PO nélküle is meglesz, reméljük addigra felépül
több mint 5 éve
gedam
5 908
twitter.com/jamespalmertv/status/1185001328147218432?s=21ez alapján egész jól tudja terhelni
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
Eddig is megvolt a véleményem az alapszakaszban QB-sneakeltető edzőkről, ezután is meglesz. Remélem minél hamarabb rendben lesz.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azért rendkívül magas színvonalú kommentek vannak itt megint...Én remélem, hogy nem súlyos, és hogy vissza tud akár már az idényben térni, jó lenne az NFL-nek.
több mint 5 éve
Rodgers Mahomes bowl-al mi lesz így? 😕Cousins - Mahomes lesz belőle.
JayB
Remélem nem komoly, nekem már ugrott ki a térdem párszor azért nem mindig annyira komoly mint aminek tűnik.
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Rodgers Mahomes bowl-al mi lesz így? 😕
több mint 5 éve
Szeretnék mielőbbi felépülést kívánni Mahomesnak!! Remélem azért nincs olyan nagy gáz, hogy az egész szezont ki kelljen hagynia. Nem lehet, hogy megint a Pats legyen bent a SB-ban. Már a gondolattól is hányingerem van...
" class="embed">
több mint 5 éve
Gyors felepulest! Nem akarom a patset a dontoben ujra...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
www.youtube.com/watch?v=NQfMv9JmeMcHa valakit érdekel itt elmagyarázzák mi a szitu.
több mint 5 éve
gedam
5 908
🤢ez nekem napi rutin volt egy időben sajnos. reméljük nincs szakadás.
Oh bameg.
Lehet kihagyom.
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Nem merem megnézni...bagyon durva???☹☹☹Áhh. Csak visszaugrasztják a helyére a térdét.
ZoliZoltán
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem merem megnézni...bagyon durva???☹☹☹
több mint 5 éve
Francba már, hogy Reid nem nyerhet HCként soha SBt........ 😕
több mint 5 éve
Nagyon csúnyán nézett ki, jobbulást és mihamarabbi visszatérést neki.
több mint 5 éve
arrowheadaddict.com/2019/10/17/patrick-mahomes-ankle-injury-like-worse-people-think/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
4 nap pihivel, a hegyekbe föl, sérült irányítóval, javuló D ellen, gyengélkedő védelemmel. Én nem gondoltam egyik hét során sem, hogy kérdéses lehet ez a meccs, de mostanára azért elbizonytalanodtam
több mint 5 éve
És még ha nyernénk is, azzal elsősorban inkább a többi divízió győztesnek tennénk szívességet, a csoport kinyitásához ennél több kéne. Persze Matematikai esély nem csak a győzelemre van, hanem arra is, hogy ez valami negatív spirálba taszítja a KC-t, amiből bye weekig nem jönnek ki, de egy ilyen álomból csak szarabb lenne majd felébredniBlack_AdderTavaly a Colts 1-5-ről indult és képes volt megfordítani az idényét. Ehhez képest a 2-4 már jobb indulás, mert 1-5-ről 30 évente jut valaki playoffba, de 2-4-ről már talán 10 évente is összejön. 😊
Poént félretéve, ennek a Flacco féle offense-nek nyilván megvannak a limitjei. De úgy érzem jelenleg a Chiefs is keresi magát. Ez egy jó teszt lesz az új Broncos stáb számára. Ha sikerül ki-ki meccset csinálni - akár vereséggel a végén, de végig meccsben maradva -, az legalább annyit eredményezhetne, hogy nem áll meg a 0:4 után elnyert kisebb lendület, és lesznek még jó meccsek a folytatásban is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem tetszett,hogy a vegen Mahomes nevetgelt.🙄😏Vannak ilyen emberek, meg a stresszt is igy vezetik le. Ha kivegezni vinnek, akkor is nevetgelne.
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Nem mindig a jobb csapat nyer, de azért általában az.Szóval ja, nyerhetünk, csak nem valószínű.
A mostani 3rd down%-kal meg egészen kizárt. Az egyetlen esély, a padon tartani Mahomest. Amúgy nekünk is olyan agresszívan kéne játszani, mint a Texansnak, csak Flacco nem egy túl precíz irányító és ez pont a 3rd és 4th downoknál fáj legjobban. Egy shotoutban meg egy negyedig se tudjuk tartani a lépést.
Rövid héten extra előnyt jelent otthon játszani, ebbe lehet kapaszkodni és most van kellő önbizalom a védelemben, de a KC meg helyre akarja tenni a dolgokat 2 vereség után. Szerintem pont hogy csökkenti az esélyeinket, hogy most 2× kikaptak
Ha úgy játsszunk mint az elmúlt 2 hétben, akár kicsit jobban, akkor otthon képesek lehetünk egy szoros meccsre, de ha a KCé az utolsó szó, akkor megcsinálják ellenünk. Ahhoz meg Scangarello se menedzseli elég jól az órát, hogy egy 3 vagy 5 perces driveot koreografáljon meg úgy, hogy ne legyen ideje visszavágni a Chiefsnek, ha meg Reid hagy fent , 30-90 másodpercet, a futást elhagyva nem tetszenek az esélyeink egy game winning drivera. A Falcco vakon előrebassza a labdát, hátha bravúr elkapás vagy DPI lesz belőle, erre nem tenném fel a házat akármilyen gyenge védelem ellen se, még ha emlékszem is olyanra amikor bejött, akárhogy is próbálom elfelejteni...
És még ha nyernénk is, azzal elsősorban inkább a többi divízió győztesnek tennénk szívességet, a csoport kinyitásához ennél több kéne. Persze Matematikai esély nem csak a győzelemre van, hanem arra is, hogy ez valami negatív spirálba taszítja a KC-t, amiből bye weekig nem jönnek ki, de egy ilyen álomból csak szarabb lenne majd felébredni
Szóval inkább virrasszunk a valóságban és egyelőre ennél sokkal szerényebb célokat tűzzünk ki. Tartsuk őket 30 alatt. Szerezzünk 20 fölött. Tartsuk Kelce-t 100 és Mahomest 300 yard alatt, ne kapunk 40+ yardos TD-t. Jelen erőviszonyok alapján mindegyik külön-külön is bravúr lenne, és ha mind sikerülne, az se garantálná a győzelmet...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Tudom, a hétfő még a visszatekintés napja, de mivel csütörtökön gameday, és feléledt a denveri dé, a chiefs meg két meglepő vereséget szenvedett, hogy látod Ulpi, mi történhet a meccsünkön? Elérheti a Broncos a győzelmet, mert akkor hirtelen teljesen nyílttá vàlik a csoport. Hirtelen tétje lett ennek mind a négy afc west csapatnakAz attól függ, neked is akad-e valahol a padláson rózsaszín szemüveged?
Zalán
Nyerni nyerhet bárki, ahogy veszíthet is.
Ettõl még sztem a Broncos nem fog a Chiefsel versenyezni a csoportelsõségért. Ahhoz két dolog kellene, mondjuk így. Stabilan jó védelem, nem egy meccsre. És valamiféle megbízható támadójáték. Visszakérdezek. Szerinted mindkettõ megvan?
Chiefs. A védelem volt nulla. Sok bünti volt, pár komoly hiba. És egy jó ellenfél, aki elõnybõl, ultra agressziv stílusban tudott nyerni, többször szerencsével is jól álltak. Megszerezték az ehhez létfobtosságú vezetést. Majd húzták kiválóan az idõt, a padon tartották Mahomest, nagyon sokat. Aki így is vmi 270 yard, 3 TDt osztott ki. És idei elsõ pickjét.
Sok minden kellett ehhez. Nem hiszem, Hogy innentõl ez rendszeres lenne. A védelem verhetõ. De az már tavaly sem volt elég önmagában.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
Tudom, a hétfő még a visszatekintés napja, de mivel csütörtökön gameday, és feléledt a denveri dé, a chiefs meg két meglepő vereséget szenvedett, hogy látod Ulpi, mi történhet a meccsünkön? Elérheti a Broncos a győzelmet, mert akkor hirtelen teljesen nyílttá vàlik a csoport. Hirtelen tétje lett ennek mind a négy afc west csapatnak
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”