Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Uborka hirado: Chris Conley levagatta a hajat.Patrick Kluivert ugrott be...
pbs.twimg.com/media/C6QoK74VUAEvWy8.jpg
ulpianus
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Kiveve mikor sisakban jatszik.Uborka hirado: Chris Conley levagatta a hajat.Jobb lesz az aerodinamikai paranétere emiatt 😊 Repeszt majd mint a szél 😊
ulpianus
Tomcsik

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Uborka hirado: Chris Conley levagatta a hajat.jobbak (Julio Jones) ilyenkor jótékonysági árverésre ajánlották fel a hajukat 😛
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Uborka hirado: Chris Conley levagatta a hajat.Jobb lesz az aerodinamikai paranétere emiatt 😊 Repeszt majd mint a szél 😊
ulpianus
több mint 9 éve
Uborka hirado: Chris Conley levagatta a hajat.pbs.twimg.com/media/C6QoK74VUAEvWy8.jpg

több mint 9 éve
Dorseyt megint megkerdeztek, ki lehet Alex Smith helyett a QBnk draftrol. Nem gondolkoznak ilyesmin, de szte nincs is a classban senki, akit azonnal be lehetne vetni.

több mint 9 éve
Off:scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/16991611_632314670294414_7939131360762499167_o.jpg?oh=30bbcc42652ffe212975a30a16ad6e03&oe=596A855C
😉
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Hát az lenne nagyon szép, de nem vagyok telhetetlen megelégszem a Chiefs - Foreman párosítással is 😀Nem jellemző sajnos, viszont szerintem bőven megéri az első kört. Megnéztem az összes Texas meccset tavalyról (idénről?) és szerintem simán lehet olyan jó NFL-be mint Charles, meg amúgy is nagy kedvenc 😀 Szóval én nagyon örülnék neki az első körbe is 😊Ha meg nagyon belementünk már a "történelem ismétli önmagát" dologba, akkor a Vikings pedig viszi majd Joe Mixont, nem? 😊
skullkill29
baggio
több mint 9 éve
T. Kelce vallmutetre eloallott. Edzotaborra allitolag rendben is lesz.

több mint 9 éve
Nem jellemző sajnos, viszont szerintem bőven megéri az első kört. Megnéztem az összes Texas meccset tavalyról (idénről?) és szerintem simán lehet olyan jó NFL-be mint Charles, meg amúgy is nagy kedvenc 😀 Szóval én nagyon örülnék neki az első körbe is 😊Ha meg nagyon belementünk már a "történelem ismétli önmagát" dologba, akkor a Vikings pedig viszi majd Joe Mixont, nem? 😊
skullkill29

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hali tavaly kapott uj papirt.Foles no brain nálam,hogy cut igaz ő egy minőségi 2.QB de az nálam nem fontos 😊
Maclin az aki nemhozott fényes évet és sokat keres de így sincs WR a keretben.... FA után lehet meglépik ha hoznak olcsón használhatót....
több mint 9 éve
Hát ez egy ilyen év volt,nehéz ennyi jó játékost megtartani...De még őt is be lehet valahogy cipőkanalazni a cap alá....Pont az jutott eszembe, hogy ha megoldják vele is a hosszútávút, akkor kurva kemény offseason lenne már így is.
Janek
Foles + 10 misi
Hali esetleg restructure? kicsit növelni a maradék 2évére a garantáltat, ami lehetne signing bonus. esetleg cut? Ford-Houston adott, de azért Hali is még elkaristol...
Maclin ugyan így restructure vagy cut?
Colquittal hosszabbítani v cut? nem öreg még a posztját
Howarddal is lehetne hosszabbítani, de nem feltétlen lenne jó a jövőre nézve a sok farnehéz szerződés nagy aláírási pénzzel, hiába oldhatná meg idénre a gondokat.
(Maddenben mennyivel könnyebb 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hát ez egy ilyen év volt,nehéz ennyi jó játékost megtartani...De még őt is be lehet valahogy cipőkanalazni a cap alá....
több mint 9 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/837029859826229248Ha esetleg hasonló szitu állt volna fent pl. New Englandban, sztem mind tudjuk, hogy melyik játékos maradt volna hosszú távúra.
Tisztán a posztokat, a rostert és az edzőket nézve nekem egyértelmű, hogy Poe "ritkább" kincs, de kurva nehéz dolga lehet a GM-nek ilyen időkben...:\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nem jellemző sajnos, viszont szerintem bőven megéri az első kört. Megnéztem az összes Texas meccset tavalyról (idénről?) és szerintem simán lehet olyan jó NFL-be mint Charles, meg amúgy is nagy kedvenc 😀 Szóval én nagyon örülnék neki az első körbe is 😊
több mint 9 éve
1.korben reach szaga lenne és nem is nellemző az FO-ra az elso koros rb...
több mint 9 éve
Duvernay-Tardif-nak örülök, hogy hosszabbítottunk vele, végre kezd egy értelmes fal összeállni.Berry-vel meg végre megvan egyezség amire mindenki várt 😊 Nagyon örülök, hogy marad és, hogy valószínűleg innen fog visszavonulni. 13m/év nem kevés pénz, de Berry megéri, na meg hát Ő a kedvenc játékosom főleg, hogy (pár év eltéréssel) egy napon születtünk 😀
Charles-t sajnálom, kedveltem nagyon de sajnos minden szempontból érthető és jó döntés volt. Remélem talál magának jó csapatot és hogy, nem sérül le megint. Ezután már csak azt remélem, hogy a drafton behúzzuk a 2. körben (vagy akár elsőbe) D'Onta Foreman-t és akkor a futó poszt megint megvan oldva 😊
több mint 9 éve
Viszont JC Good Bye 😕 nem a Fr futók napja ez..
több mint 9 éve
Akkor most mar tagelhetik Poet. Vagy Sorensent.Szerintem direkt Berryt íratták előbb alá, mert így Sorensen csak évi 17 milliót kér majd, előtte franchise kúbé máni lett volna a sztoriból.
ulpianus
több mint 9 éve
Akkor most mar tagelhetik Poet. Vagy Sorensent.

több mint 9 éve
20 millió az aláírási pénz és 40 millió a garantált tartalom.
több mint 9 éve
Fisher sem rossz, csak egyaltalan nem ert 1/1et. De az most mar mindegy.A FO mentségére szóljon, hogy a 2013-as draft TOP12 választásából egyedül Ziggy Ansah lett eddig Pro Bowler.
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Állítólag nagyon közel vannak a felek és évi 13 millió körül megegyeznek Berry-vel egy 6 éves szerződésben.