Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Két safety távozott és kettő érkezett. A posztelemzőmben például egyik távozót sem említettem meg, most sem fogom, ezek lényegtelen játékosok.Bray a harmadik csapattal edzett. Ami nem azt jelenti, hogy beelőzte Stanzit, sztem, ahogy írják, hanem igazából nincs is negyedik csapat.
Kush az új center általánosságban jó munkát végez, de a hosszú snapek átadásával gondjai vannak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/Chiefs-sign-safety-Demps.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterQuintin Demps safety érkezett, legutóbb a Texansban játszott, korábban volt Reid játékosa a Phillyben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rájöttem közben miért ilyen elszánt mindenki. Reid edző ugyanis néha edzések alatt üvölteti a Metallicát, vagy más ösztönző zenét a srácoknak. 😊csak rossz számokat tesz be, a sad but truet vagy a creeping deathet kellene 😛, máris a helyükre kerülnének a dolgok 😛
ulpianus
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Mike DeVito (DE) együtt érkezett az új DCvel Bob Suttonnal Jetsből. Meglepte, milyen gyorsan tanulják a rendszert a Chiefs védői. Neki emlékei szerint jóval lassabban ment. Persze elismerte, hogy itt "hihetetlen tehetségekről" beszél, akik nem véletlen mentek Pro Bowlra többen is. Ez is igaz, de szvsz inkább fontos, amire Berry célzott régebben. Miszerint neki Sutton (2010 óta) az ötödik védelmi minisztere (DC), vagyis hozzá van szokva, hogy vannak változások. Másrészt én teszem hozzá, azért olyan nagyon sok újonc nincs. Nico Johnson egyedül, ha nem Akeem Jordan lesz a kezdő. Viszont Nico egyetemen is ebben a szerepben játszott éveket.A piacról érkezők sem hétfőn kezdték. Illetve kezdőjátékosok voltak, nem back up, akikből itt lesz majd starter ha esetleg akármi lesz. Évek óta minőségi kezdőjátékosok mind, akár itt, akár máshol. Nem jobb híján befértek a posztjukra. Ebben igaza van DeVitonak. Egyedül Dontari Poe, akinek egy év tapasztalata van. De igazából pont nála nem változik semmi tavalyhoz képest.
Eric Berry továbbá tovább folytatta a megkezdett önbizalom ittas nyilatkozatok vonalát. Szerinte nem arról van szó, hogy ők egyszerűen jó védelmet akarnak összerakni, történelmet akarnak írni. Rájöttem közben miért ilyen elszánt mindenki. Reid edző ugyanis néha edzések alatt üvölteti a Metallicát, vagy más ösztönző zenét a srácoknak. 😊
B. Flowers azt mondta, nagyon fel van tüzelve mindenki, maximális intenzitással edzenek, mindenki érzi, hogy jó lehet a védelem, ha sikerül összerázódni. Illetve neki külön tetszik, hogy ennyire fizikális a védelem, mellette ennyire agresszív is. (A Chiefs eddigi "hajlik de nem törik" védelme sem votl rossz, de sok IT, sack, FF nem volt benne a játékban, nem is volt önmagában cél.) Most nagyobb a nyomás a QBn, sokkal inkább össze akarják zavarni, nehezen olvasható a védelem, váratlan helyekről jön a blitz, az elkapókat szintén zaklatják folyamatosan. Nagyon élvezi ezt a stílust.
Andy Reid szerint a mai NFLben csak olyan csapat lehet tartósan sikeres, ahol jó a védelem. Tetszik neki amit edzéseken lát. Tudja jól, mennyire fontos összezavarni a támadókat, főleg az irányítót. Illetve végig nyomás alatt is tartani. Sutton rendszerét régóta ismeri (állítólag akarta őt hívni az Eaglesbe is DCnek), és jónak tartja. Most kapott Bob hozzá minőségi védőket, bíznak a sikerben.
Egyedül D. Bowe nem edzett pénteken, mert hét közben meghúzódott a vádlija, de semmi komoly.
több mint 11 éve
A Stábba volt pár kinevezés:Will Lewis, Director of Pro Scouting (Seattleben 2010-12 közt volt "Vice President of Football Operations")
Marvin Allen, Team’s Director of College Scouting (Elmúlt 4 ében az Atlantában volt "National scout")
Randy Ball, Team’s Pro Scouting Assistant
Trey Koziol, Area Scout
Érkezett egy újabb FB, Toben Opurum (6'1+250). A Kansas (Jayhawks) egyetemen volt DE+LB (109 tackles, 6.5 sack, 4 FF, 2 FR, 7 PD) Illetve 2009ben RB (133 futás 544 yard, 9 TD), és ST játékos. Leginkább utóbbi lesz itt is, ha sikerül neki.
Azt nyilatkozta a vezetés, hogy a Pistol offense része a támadósémának, de nem ez lesz a fő fegyver. Ami sztem várható volt, logikus.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
GM Lombardimajdnem, de az illető jelenleg is a ligában dolgozik 😊jjncaa"If all we did was take guys from Alabama and LSU, we'd be fucking great."GM Gene?ulpianus
lehet találgatni, ki mondta eztjjncaa
több mint 11 éve
majdnem, de az illető jelenleg is a ligában dolgozik 😊"If all we did was take guys from Alabama and LSU, we'd be fucking great."GM Gene?ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"If all we did was take guys from Alabama and LSU, we'd be fucking great."GM Gene?
több mint 11 éve
"If all we did was take guys from Alabama and LSU, we'd be fucking great."lehet találgatni, ki mondta ezt 😀 (igazat adok amúgy, olyan, hogy "NFL-gyár", ma már nincs)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A minőség is fontos kérdés, a képen lévő nevek 70-80%-a system fit volt a Saban rendszerben, és van 1-1 egyedülálló tehetség, aki magasabb szinten, de sokkal inkább más rendszerben képes boldogulnipl. az összes Bamás futó, tipikus system fit megoldások, akikből semmit sem látunk profi szinten
több mint 11 éve
Így van, köszi somos!mondjuk nem sok ex-Bama védő robbantott az utolsó 1-2 évben.Amadeus91
Az a lényeg a leírtakon kívül, hogy a Bama komplex képzést folytat védelemben. Technikailag és taktikában ők állnak legközelebb egy NFL csapathoz. Vagyis aki ott jó, az jó eséllyel jó legalább back up szinten NFLben is különösebb képzés nélkül is.ulpianus
---
több mint 11 éve
ha visszajött Albert, akkor Fisher 1/1-ként RT lesz, az szépVisszajött vagy inkább itt maradt. Mindenesetre Fisher LOT lesz, de eleinte most ROT. Ez nem akkora gond. Joeckel is ROT lesz eleinte. Mégis ez eltér attól, mint ahogy a Bolts Flukert úgy is lehet ROTnek húzta 1/11-en, hogy nincs is LOT a csapatban, és lehet örökké ROT is marad. De persze ez sem fix, mert lehet bármi, de más a kettő.
mondjuk Joeckel durvább RT-nek, de erős egy class voltsapka
több mint 11 éve
ha visszajött Albert, akkor Fisher 1/1-ként RT lesz, az szépcsak mindketten olyan helyre kerültek ahol épp top10es LT van.
mondjuk Joeckel durvább RT-nek, de erős egy class voltsapka
több mint 11 éve
ha visszajött Albert, akkor Fisher 1/1-ként RT lesz, az szépmondjuk Joeckel durvább RT-nek, de erős egy class volt
több mint 11 éve
Persze, ők sem csodagyár. De a DLt kivéve igazából őket kevesebbet kell képezni. Például a konkurens LSUt (egyik kedvenceim 😊) megnézed egész más. Ott a fizikai brutalitás alapjára épülő emberezés megy évek óta. Nem válik be ott sem mindenki, de főleg nem azonnal! Mert onnan számolni kell 1-2 évet képzésre. Nem Bowera gondolok, de védőként Dorsey vagy Tyson Jackson a Chiefsben is ilyen volt. A potenciáljuk volt atom nagy, de első napon nyersek voltak.Így van, köszi somos!mondjuk nem sok ex-Bama védő robbantott az utolsó 1-2 évben.Amadeus91
Az a lényeg a leírtakon kívül, hogy a Bama komplex képzést folytat védelemben. Technikailag és taktikában ők állnak legközelebb egy NFL csapathoz. Vagyis aki ott jó, az jó eséllyel jó legalább back up szinten NFLben is különösebb képzés nélkül is.ulpianus
Idén fejből Milliner ment ki legkorábban Bama CBként, és ő is techinkailag nagyon képzett, ezzel vert pár fizikai szörnyet. Erre értettem, hogy tipikus Bama vonás. Ettől lehet végül nem lesz király, ez igaz, mivel épp ezért nehéz őket megítélni. Mégis tény attól, hogy technikailag képzettek, azonnal bevethetőek. Nem is mondtam, hogy robbantottak volna, sztem nem pont ugyanarról beszélünk.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Így van, köszi somos!mondjuk nem sok ex-Bama védő robbantott az utolsó 1-2 évben.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Így van, köszi somos!Az a lényeg a leírtakon kívül, hogy a Bama komplex képzést folytat védelemben. Technikailag és taktikában ők állnak legközelebb egy NFL csapathoz. Vagyis aki ott jó, az jó eséllyel jó legalább back up szinten NFLben is különösebb képzés nélkül is.
több mint 11 éve
Ulpi írta korábban:5. De'Quan Menzie
Máshol kezdő nickel back lehetne. Itt Arenas, majd most Dunta R. kiszorítja a posztról valószínűleg. Illetve sérült volt rookieként 2012ben. Félig LB, inkább rövidtávon gyors, jól ütköző játékos, a pálya szélén még bizonyítania kell.
De'Quan Menzie (CB). Igazából ő olyan mint Javier Arenas (CB), akit nemrég cseréltek el. Félig LB, klasszikus CB játékra csak korlátozottan alkalmas. Nickel backnek jó volt, amíg zónáztunk, de a jelenlegi rendszerben ilyen játék kevés lesz. Sztem Dunta Robinson lesz a nickel, így szükségtelen főleg egy csereszintű ember. Adtak neki egy esélyt, mert egyetemen ő azért játszott vonal mellett. Nem jött be gondolom, így elküldték. Az ő gondja az, hogy lesérült a draftolása után komolyan, és sosem tudta magát megmutatni, most már itt nem is fogja.
több mint 11 éve
Ulpi!Újabb exChiefs játékost húztunk be, Menzie CB-t.
Mit kell róla tudni? Olvastam, hogy sérülés miatt nem lépett pályára nálatok, de hátha tudsz valami olyat amit én/mi még nem.
Előre is köszi. Eddig a Jax játékosokat hoztuk ész nélkül, most úgy néz ki a ti szeméttelepetek leszünk.
több mint 11 éve
Branden Albert hétfőn elkedzett edzeni a csapattal. Mikor befutott, Alex Smith gyakorlatilag a nyakába ugrott örömében. Később Alex azt mondta, a QB legjobb barátja az LOT, természetes hogy örült neki, másrészt ő örül minden jó játékos csapattársnak. Az biztos, hogy Albert hangulata a fogadtatás miatt jobb lett, lehet ez volt Alex célja. Ha igen, akkor bejött.
több mint 11 éve
Mindenki elképesztő önbizalommal nyilatkozik. Most épp D-Bo van soron. Azt mondta Bowe, majd ő fog a ligában a legtöbb elkapott yarddal zárni, mindamellett Jamaal pedig a legtöbb futott yarddal. Nem hiszem, hogy elég ezt elhatározni, de jelzi milyen a hangulat az öltözőben.Múlt héten volt egy páros interjú a két új CBvel (Sean Smith+Dunta Robinson), és ők is arról beszéltek, milyen fontos a secondaryben az összhang, és ez mennyire jó a Chiefsben, nagyon könnyen befogadták őket. Ott is Sean mondta, hogy ha minden jól megy, akkor ez egy kiváló secondary lesz, és mivel az LB+DL sor se kutya, majd ők aztán megmutatják ki a király. Erre Dunta bőszen bólogatott.
Nem tudom mit adnak a srácoknak? Bár D-Bo önbizalma sosem volt kicsi, vagy épp Halinak, aki elkezdte ezt a "SB a cél" történetet még január-február környékén. Azért egy 1/1es csapatról beszélünk, még ha valóban nem is a tipikus rebuilding szakasznál tartanak. Mégis úgy nyilatkoznak, mintha nem is a Donkeys lenne a toronymagas favorit a csoportban, hanem a szakácshad.
több mint 11 éve
nem elment, visszavonult az edzősködéstőlwow, Chris Ault (ex-Nevada HC, Pistol guru) tanácsadó lett nálatok 😊jjncaaoff: miért ment el a Nevadától?sapka
ha van olyan munka, ami egész embert kíván, az NCAA head coach biztosan az
---
több mint 11 éve
wow, Chris Ault (ex-Nevada HC, Pistol guru) tanácsadó lett nálatok 😊jjncaaoff: miért ment el a Nevadától?
több mint 11 éve
Elengedtek játékosokat megint. Aki számít is, az De'Quan Menzie (CB). Igazából ő olyan mint Javier Arenas (CB), akit nemrég cseréltek el. Félig LB, klasszikus CB játékra csak korlátozottan alkalmas. Nickel backnek jó volt, amíg zónáztunk, de a jelenlegi rendszerben ilyen játék kevés lesz. Sztem Dunta Robinson lesz a nickel, így szükségtelen főleg egy csereszintű ember. Adtak neki egy esélyt, mert egyetemen ő azért játszott vonal mellett. Nem jött be gondolom, így elküldték. Az ő gondja az, hogy lesérült a draftolása után komolyan, és sosem tudta magát megmutatni, most már itt nem is fogja.