Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Patrick DiMarco FB is lapátra került. Ezzel eldőlt, hogy a frissen igazolt Anthony Sherman a kezdő. Azt hittem lesz verseny, de nem. Igazából még a 3 FB is sok. És mind olcsó figura, nagy különbség nincs. Lehet végül aktív rosteren egy marad a meccsekre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Alex Tanney QB lapátra került. Nem meglepő. Annál inkább meglepő, hogy Cory Greenwood ILB is ki lett rúgva. Eddig ő volt az elsőszámú csere ILB. ÉS STben se volt rossz. Na jó, nem egy világszám, van elég LB. De én szerettem. Illetve ezzel is ráerősítenek arra, hogy a kezdősor marad, de a back up sor szinte teljesen ki lesz cserélve. Arenas és Greenwood is nálam felfért volna az 53as rosterre. Mert Tanney, meg a szintén ma kivágott Bryan Mattison (OL) kutyát nem érdekli, esélyük nem volt. Ez van, folyik a takarítás.

több mint 11 éve
Rolni!

Alex sztem is a legnagyobb kérdés lesz. Ezt én évek óta mondom, hogy a QB poszton vérzünk el sorozatban.
Mellette szól, hogy egyetemen amikor hasonlót játszott, akkor 1/1 lett belőle. Illetve, most hogy volt előtte fal, két szezont hozott le jól.
Aztán lesérült, és Kapernyicki jött. De abban tévedsz, hogy "megnyílt a playbook". Inkább mintha komplett oldalakat téptek volna ki. A play action része a futás alapú támadásoknak, de ezek nem a klasszikus mély passzok. Mindegy.
Chase Daniel = Flynn 2.0. Abban hasonlít, hogy alig volt pályán, de akkor jó volt. Csak ő egyetemen sokkal jobb volt mint Flynn. Mivel túl alacsony, ahogy Russel Wilson vagy épp Brees, nem lehetett erős prospect. A Saintsben ez nem volt gond. Illetve Reidnél sem. Mert a séma nem arra épül. Vick is alacsony, de nem számít. Tehát lehet megint Reidnek van igaza. Ő nem szokott mellényúlni QB ügyben. Vagy zseni QB edző, kinek melyik verzió tetszik.
Stanzinél mutass nekem sok jobb harmadik QBt. Tyler Braynél mutass nekem sok jobb negyedik QBt.
Minden csapatra igaz, hogy amint kiesik a kezdő QB baj lesz. Vagy ha csak egyszerűen pocsékul játszik. Ha ez a legnagyobb gyengéje egy QB posztnak, akkor az nálam belefér, nem szokatlan. Ez van, ők Alexre szavaztak.

Értem Rolni a HB aggodalmad is. Ami gyakorlatilag ugyanaz,mint amit előbb lezártunk a QBknél. Ha kiesik egy ligaelit játékos egy prémium poszton, mint a HB, akkor az nem jó. Nyilván gyengül a futójáték, ha Jamaal kiesik. Ettől elit, nem attól hogy mindenki tudja amit ő. Igen, ha egy poszt végigsérül, akkor nagy baj van. Lehet az OT poszt, vagy DE, vagy safety vagy CB, mindegy. Remélem nem fogod minden posztelemző után beírni, hogy "de ha Bowe kiesik, akkor nem is olyan erős a poszt, mintha nem esik ki". Nyilván ezért ők a kezdők, és keresnek milliókat. Nem Stanzi.

De nézzük akkor sorra. Jamaal 2008tól tolt le 3 teljes szezont, aztán az ACL szakadás. Majd ACL után lendületből egy teljes szezonban volt király, most 2012ben. Az ötből négy. Nem nevezném sérülékenynek. Sőt, elég kemény aki erre képes. Nem egy Darren McFadden, aki minden évben garantáltan lesérül. Vagy Peyton Hillis.
Knile Davisnak nem a szalagja szakadt. Eltört a kulcscsontja. Az nem visszatérő sérülés. Aztán a bokája tört el. Ez sajnos sokáig tart mire felépül egy futó belőle. Ő egyetemen nem is épült fel teljesen. Sokat hagyott ki. De ha beforr, és formába lendül ez sem visszatérő sérülés. A kérdés az, hogy mikor lesz ez, és milyen formát tud elérni. Mert ha fáj neki minden lépés, vagy elkezd félni, vagy nem jól forrt össze, vagy akármi, akkor lehet sosem lesz a régi. Igazából pont akkora a kockázat benne, mint bárki másban.
Gray az aki egyedül üveg. Ő valóban képes lesérülni bármikor.
Viszont ott van Draughn, ő stramm gyerek, illetve Nate Eachus. Mindketten tavaly is játszottak. Nyilván egyik sem Jamaal Charles, de ezt már kitárgyaltuk.
Ennyi sérülés azért irreális. De akkor sincs gond. A futó a legkönnyebben instant beilleszthető játékos. Ha lesz Jamaal+Davis+Gray IRen és kettő futó marad (meg pár FB), akkor igazolnak másik két FA futót.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Ami szerintem nagy kérdés lesz, hogy Alex Smith mennyire tud Reid rendszerében élni. JH alatt láthattuk, hogy ügyes playbook, playcall mellett rendben van, de azért az is durva mennyire kinyílt a 49ers playbook miután padra került...és nem csak a futásokra gondolok, hanem főleg a mély passzokra.
Mögötte igazából nincs senki, aki megnyugtató lehetne számotokra, így összességében még mindig nem érzem erősnek a KC QB posztját, de ha Alex egészséges marad és jó szezont hoz akkor ráfuthattok a Denver nyakára...

Futók terén ami feltűnt az értékelőből, hogy nagyon rizikós a brigád, ha Jamaal lemegy...sérülékenyek szinte mind. Persze Jamaal ne menjen le...és akkor nem is lesz gond a futójátékkal. Ha azzal nincs gond az meg sokat segíthet Alexnek, aki vszeg jobban kihasználja majd a betömörülő védelmek lyukait, mint tette Cassell.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
folytassuk
Posztelemző rovat
RB:

HB
1. Jamaal Charles
A liga egyik legjobbja. Tavaly miatta volt érdemes a támadásokat nézni egyáltalán. Ránézésre klasszikus külső futó, futóbajnok sebességgel. Belül is jól boldogul, mivel nagyon agresszív, nem szeret földre kerülni első ütéstől. Ilyenkor néha elejti a bogyót, de nem többet mint mások. Elkapásai nagyjából a csere WRek szintjén vannak, ami kiváló. Ezt mostantól külön ki akarja Reid használni.

2. Knile Davis
Ha egészséges, akkor ő a király. Legjobb évében 1300+ yardot futott a legerősebb konfban, 6.5ös átlaggal. De azóta sérült, két szezonról beszélünk. Vagy képes 100%os teljesítményre, vagy hamar ki fog kopni. Futó van mindig. Súlya powerback (227), sebessége elusive back (3.37).

3. Shaun Draughn
Jamaal elsőszámú cseréje volt. Átlagos kiegészítőember. Mivel olcsó és a STben hasznos, nem rúgták ki. Amint komolyabban megsérül, meg fogják tenni. Inkább belül fut.

4. Cyrus Gray
Knile kicsiben. Tehetséges, de sérült. Nem elég erős power játékhoz, bár képes rá, főleg a mostani rendszerben, kívül hasznosabb. Nagyon jól lát a pályán, érzi a blokkokat és a védőket. Elég jól kap el, ami mostantól fontos előny. Sérülése miatt eddig limitáltan játszott. Ez fontos év lesz számára.

Joker:
1. Dexter McCluster
Nem igazán van posztja. NFLhez alacsony, nincs elég súlya. És üvegből van, sokat sérült. Mégis egyik legjobb játékosunk, fura vidám kisfickó. Gyors, de nem Jamaal. Viszont ultra robbanékony és hajlékony, kézen átfordulás vagy cigánykerék kell, továbbmegy. Látványos a játéka. A legintelligensebb játékos a csapatban, előbb reagál mint bárki, ez teszi sztárrá. Jól fut mint egy elusive HB, és jó a keze, mint egy WRnek, ismeri az alapvető WR (+minden HB) utakat. Nagyon fegyelmezett játékos. Reid külön ki szeretné használni a dupla posztot, ami benne van. Csak élje túl.

FB
1. Patrick DiMarco
Ahogy a KC fanek hívják Pancake DiMarco. Semmiből bukkant fel, ST játékos. Hilllis sérülésével lett kezdő FB, belül tud futni átlagosan. Ellenben szinte bármelyik LBt megborítja, ha az nem elég stabilan áll. Minden hibát megbüntet, nagyon koncentráltan, nagy energiával játszik. Képes felvenni egy DE-DT blokkot is, erős srác. Kérdés, mostantól mennyire kell egy klasszikus FB, de Reid szerint nem teszik tönkre Jamaal játékát, nem bolondok, van is most 4 FB a rosteren. De egyikük sem extra minőség, azért Reid az Reid.

2. Anthony Sherman
Tegnap futott be. Nem jobb, mint DiMarco, viszont jobban kap el. Ezért lehet ő lesz a kezdő. Érthetőbbé tenné Arenas eladását érte. Fiatal játékos, még lehet faragni a stílusát, fogják is. H-back lesz. Ha annak beválik, azonnal kezdeni fog.

3. Braden Wilson
Most draftoltuk. Egyelőre STbe várható leginkább. Van egy esélye, de még nincs az 53ban.

4. Ryan D'Imperio
Friss szerzemény. Szintén STer jelölt egyelőre. Jól blokkolnak ezek a srácok, ami STben hiánycikk. De gyors, megvan a súlya, erőfölénye, ütközni mindenki tud (kis túlzással).

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Kicsit off:
Tegnap innen volt valaki este 7korul chiefs poloban a lagymanyosi hid korul?

több mint 11 éve
Mivel a Miamival nem tudtak megegyezni végül, így megpróbálnak szerződést kötni Alberttel hosszabb távra.

több mint 11 éve
Nem jött jól cserének. Kipróbálták ,de mivel nagyon lassú hosszabb utakon mindig verve volt. Nickelben volt jó, amíg zónáztunk. Egy ötödik LB volt gyakorlatilag, és rövidtávon fürge, agilis, keményen ütköző srác. És tud blitzelni. De most emberezés lesz, ott nagyon nem jó még nickelnek sem. Punt returneknek is jó volt ,de annyi jó visszahordónk van, hogy az már túlzás. Egyébként van egy ugyanilyen játékosunk, Menzie. Ő is lassú, de azért nem ennyire, fizikális és ő is a Bamából jött. Csak ő ott CB2 is volt, ő tud a szélen játszani. De sztem neki sem lesz hosszú karrierje ebben a sémában. STben ellesz, mert ő olcsó, és ennyi.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ennél mondjuk ő többet ért szerintem, hiába csak nickel volt. Oké, hogy előtte van 3 jobb corner, de sérülés esetén jól jött volna, baromi vastag lett volna így ez a CB depth. De hát mondjuk érthető húzás így is, sok helye nem lett volna már a KC-ban.
Mondjuk a Cardsban még visszahordani sem fog szerintem PP és a drogos mellett, de nekik ez megérte, főleg, hogy Arians nem is használ FB-t.

több mint 11 éve
Javier Arenas jött állítólag.Beki
Inkább ment.
A sérülése miatt elküldték. Ezzel szinte ténnyé vált, hogy Dunta Robinson a Chiefsben is nickelback lesz. Eddig Arenas volt a nickel, bár ő sosem volt olyan jó, mint Dunta.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Javier Arenas jött állítólag.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Albertet. 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Arizonából állítólag érkezik valami csereügylet keretében Anthony Sherman FB.ulpianus
Pörzse behúzták ifjú Zordicsot, a pennsztétlegenda tapadós, ez lesz a kövi film MautiHodgesZordich ijesmi címmel, hogy Tartás...
Nonemindeggy de mit ad a Csífz, hátvédet?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Arizonából állítólag érkezik valami csereügylet keretében Anthony Sherman FB.

több mint 11 éve
Mostanra láthatóvá vált Reidék offseason terve. A csapat kezdősorát megfelelőnek ítélték. Így inkább majdnem a komplett cseresort váltották le. Teljesen jogos észrevétel. Jó embereket hoztak elvben, működhet. Másrészt ahol mégis volt lyuk a kezdősorban, minőségi játékost igyekeztek keríteni. Logikus terv, főleg az tetszik, hogy nem verték szét a védelmet. Sok GM+HC nem állta volna meg. Inkább befejezték az is.
Gyakorlatilag két kezdőposzt nem dőlt el. Egyik, hogy Albert (OT) marad-e. Illetve ekkor Jeff Allen OTnek át lesz-e rakva (mint egyetemen) vagy marad LG.
Másik a kezdő LILB poszt. Egyelőre Akeem Jordan és Nico Johnson tűnik befutónak. Én utóbbit látom most esélyesebbnek.
A többi mozgás a cseresorban lesz, de ott is alig van hely beférni. UDFA játékosként nagyon nehéz lesz beverekednie magát bárkinek. Ezért nem is foglalkoztam eddig az igazolt UDFA playákkal, várjuk meg mik a hírek edzéseken. Alig van esélye bárkinek.
Nekem tetszik amit láttam eddig. Elkezdek egy részletes posztelemzőt. Remélem lesz időm majd folytatni, kezd sűrüsödni a meló. Majd igyekszem.

Posztelemző rovat
QB:

1. Alex Smith
Tehetsége nem kérdés, minden dobásra képes igazi profi. Késztermék technikai és taktikai téren egyaránt, hozzáállása kiváló. Utóbbi két évben jó fal mögött megmutatta miért tartották sokra. De már nem átképezhető, hozzá kell igazítani a játékot. Sérülékeny, mindenképp kell mögé bevethető ember. Képes alulteljesíteni, ha nincs meg a komfortérzete.

2. Chase Daniel
Amikor szórni kell a passzokat, akkor nincs gondja. Mozgás közben is jól dob, jól is mozog. Reid ezért hozta, itt ezt kell tenni pontosan. Ellenben túl alacsony és rutintalan. Nem tudni mire képes stabilan. Beugrósnak jó volt a Saintsben.

3. Ricky Stanzi
Fejben erős, győztes alkat. 2 éve képzik, több HCt, OCt túlélt, de pályára sosem került. Nem szuperatléta, főleg a dobóereje kérdés. Nem igazán ez az ő játéka, amit Reid szeret. Viszont lehet rá számítani, technikája kielégítő. Ha képes megmutatni hogy a döntéshozatal és a labdái gyorsultak, akkor megmaradhat tartaléknak. Nem fejlődik elég gyorsan.

4. Alex Tanney
Fizikálisan megfelelő, de minden más téren elmarad a többiektől. Mégsem rúgták ki, de ez csak idő kérdése leginkább. Hacsak nem mutat óriási előrelépést hamar, akkor edzőpartnernél több nem lesz belőle.

5. Tyler Bray
Róla most beszéltünk. Mégis ő a legaktuálisabb. Őstehetség, a karját ha átszerelnék Stanzire, megkapnánk egy franchise QBt. Legfőbb gondja, hogy nem kész játékos. Másrészt a QBk esetén nem a dobóerő + pontosság a minden. Hanem a stabil jó teljesítmény. Beszélhetünk mindig (kell is) lábmunkáról, dobómozdulatról, labdaelengedési időről, jó döntésekről, olvasási készségről, gigamega dobásokról, zsebrutinról, blitz érzékenységről, célpontváltásról, stb. És ez mind fontos. A TD hegyek is egy meccsen, vagy egy hónapban. Ami mégis összességében számít egyik leginkább számít, hogy valaki folyamatosan hozza a jó számokat. Nem kell mindig 5 TD, 115ös (nfl) QB rating. Inkább szezononként legyen 2-3 betli meccs, és nem több. A többi legyen jó. Kulcshelyzetben, tétmeccsen, nyomás alatt is teljesítsen a QB, ha egyetlen drive maradt, akkor se remegjen a keze. Persze a dobóerő kell, mert egyébként eleve nem lehet egyszer sem jól teljesíteni, nemhogy folyamatosan. És így tovább.
De nem az számít, hogy a végén dob valaki egy giga TD-t, és nyerünk. Mekkora clutch. Hanem az, hogy végig jó volt az illető vagy nem. Végig a szezonban, nem egy meg két jó meccse volt. És itt vérzik el Bray, mert hangulatember. Brutális dobásokra képes, ami jó alap. Akár sorozatban is. És aztán mintha elvágták volna.
Van neki más gondja is, ami zavaró, ezekről írtam. de mondok egy újat. Ha zónavédekezés van, teljesen bele tud zavarodni. Oda dob ahol nincs senki. Ritkán dob picket egyébként, de ilyenkor rendszerint. Azért kapott itt egy lehetőséget, mert nála ezek mind elvben javítható problémák. De attól léteznek, és nem egy van belőle.

több mint 11 éve
Van hasonlóság Cutlerhez valóban. Neki volt a legerősebb karja egyetemen. Annyi eltéréssel, hogy ő megdöbbentően pontos ezekkel a rakétákkal...
Mindenképp érdemes megnézni legalább egyik HL videóját:
ulpianus
pont ez alapján tűnt fel, hogy igazából a WR-ekben vakon megbízik.MarioAna
Egy jó irányító megbízik az elkapóiban. És azok bármit megtesznek hogy elkapják a labdáit, és tudják hogy ott lesz a labda. Azért is harcolnak, hogy elüssék a majdnem pickeket. Másképp nem megy. Casselt mondtad ellenpéldaként. Az is jó. Mert ő nem bízott bennük, csak várt várt. Nem is bíztak benne ők sem, nem harcoltak érte.

És már látom írták, de megerősíteni tudom csak. Nagyszerű elkapói voltak, bár a két dolog összefügg. NFLben is a prémium QB előtt mindenki jobbnak tűnik. És fordítva, jó WR/TE naggyá teszi a QBt. Mindenki döntse el magáben, hogy kinek kinek mennyi szerepe volt a Tennesse csapatánál. Sztem mindegy. Peyton is Tennesseről jött, látta is Brayt,naná. Volt Manning akadémián is Bray. Ő hosszútávú project. Nagyon nyers. De őstehetség.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
pont ez alapján tűnt fel, hogy igazából a WR-ekben vakon megbízik.MarioAna
Meglepő? Kiknek dobált egyetemi karrierje nagy részében: Cordarrelle Patterson, Justin Hunter, Da'Rick Rogers...
több mint 11 éve
Van hasonlóság Cutlerhez valóban. Neki volt a legerősebb karja egyetemen. Annyi eltéréssel, hogy ő megdöbbentően pontos ezekkel a rakétákkal.
A legfontosabb, hogy nyerni akar mindenen át, győztes alkat. Képes észrevenni a célpontjait és megjátszani gyakorlatilag bárhol a pályán. Legfőbb gond, hogy túl fiatal. Három évet játszott. Minden téren fejleszteni kell a technikáját. A saját tehetsége rabja. Bátran dob, nem szórja a IT-t gunslingerhez képest (2012 32TD 12 IT. 2011 17TD 6IT, 2010 18TD 10IT). Ettől azt hiszi, mindig elég csak dobni és dobni.
Állja az ütéseket, kemény gyerek. Nem sackelik sokat, ami az OLt elnézve nagy dicséret. De mégsem jó a lábmunkája. Bár ez ritka hogy valakinek jó legyen.
Képes alulteljesíteni, szétesni. Ez normális technikával javítható. De fejben is össze kell rakni. Összességében 59.5% a pontossága, de ez hullámzó. Mozgás közben is képes dobni, és bármilyen NFL szintű dobásra képes.
Fel kell nőnie, megtanulni folyamatosan koncentrálni. Taktikai és technikai téren edzeni kell sokat. De nála jobb karja senkinek nincs. Mindenképp érdemes megnézni legalább egyik HL videóját:

több mint 11 éve
Volt egy pletyka, mikor a 4/2 pickünk elé mozgott fel az Eagles, hogy elvigyék Matt Barkleyt (QB). Előlünk.
Andy Reid azt mondta, ők nem akarták Barkleyt egyáltalán. Ő maga Nick Sabannal (Alabama vezetőedzője) beszélt telefonon, mivel e lakarták hozni (így is lett) Nico Johnsont ILBnek (ex Bama játékos). Hozzátette, ha valaki megnézi, igazából Akeem Jordan volt egyedül azon a poszton aki komolyan vehető. Így ez sokkal fontosabb is volt.
Hoztak így is QBt, Tyler Bray személyében, és ő sem rossz prospect, csak nem került semmibe. De még hetedik kört sem adtak érte, ami sztem jelzi, hogy nem akartak túlzottan QBt húzni.

több mint 11 éve
Tyler Bray csalódott, mivel nem draftolta senki. Illetve most olyan helyzetbe került, hogy sem a kezdő (Alex Smith) sem a back up (Chase Daniel) QB posztra nincs igazi esélye. Inkább a tartalékirányító posztért kell megküzdenie Ricky Stanzivel, vagy még inkább a PS QB szerepéért Alex Tanneyvel.
Jót tehet neki, hogy most nem ő a központi figura. Tehetséggel nincs gond. Ellenben nem nőtt még fel, sztár lett túl fiatalon. Tény hogy a legerősebb konferencia nem épp legerősebb csapatában varázsolt. Érezheti úgy, hogy kivételes. Vagy a dobásairól el kell ismernem, hosszú évek óta én nála mondtam magamban először, hogy "vazze ilyen dobás nincs", olyan döbbenet dolgokat tud a karjával. De ez nem elég. Reidék profik, nem óvóbácsik. Fel kell fognia, hogy ez komoly. Ő technikailag le van maradva egyrészt. Másrészt fel kell nőnie, nem lehet tovább az a primadonna, akire a csapat épül, itt bármikor hoznak egy másikat, sorban állnak az ajtó előtt. Először teljesíteni kell. Ahhoz fejlődni, hogy egyáltalán esélyt kapjon. És gyorsan kell fejlődni.

Én meglepődtem, bár örülök, hogy leigazolták. Tapasztalat szerint Reid nem bírja problémás arcokat. Ehhez képest Bray egyértelműen ezen bukott el a drafton. Képzelem, milyen szerény állásinterjúkat adott le, ha mindenkit elijesztett.
Reid vagy Dorsey leigazolta Commingsot, aki drogelvonóról alkoholelvonóra jár, amikor épp nincs letartóztatva, vagy nem dühterápián vesz részt. Belőle hogy lesz profi szellemű játékos azt nem tudom. Mert egy dolog hogy Justin Houston leszvott pár füves cigit egyetemen, és lebukott, ezért csúszott. Erre hoznak egy Travis Kelcét, aki szintén ezen bukik meg. Ezek nem komoly dolgok, aki volt egyetemista, tudja, hogy a piálás vagy füvezés a egyetemi lét része. Csak legtöbbször nincs ott hatóság, és nem buksz le. De Commings gyakorlatilag egy törvényen kívüli, antiszociális, erőszakos bunkó. Erre írta JJ nemrég, hogy az NFL nagy hibája, hogy ilyen srácokat draftolnak, és fizetnek egyáltalán. Csak mert Commings szuperatléta és tehetséges focista ráadásul.
Természetesen most mindegyik említett srác fogadkozik, hogy csak a sportért él, most már minden rendben lesz. Kelce szerintem már rég meg is tette. A másik két kurafi már kevésbé vehető komolyan egyelőre.

több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Nico nekem nagy kedvencem, akkor vettem észre, amikor direkt Rolando McClaint fókuszálva néztem végig a Bama meccseket, és mindig ott volt, és ő is nagyon feltűnt, pedig nem őt akartam megfigyelni.

Szerintem nagyon jó lehet, ha kap lehetőséget.
több mint 11 éve
Nekem tetszett, semmi sexy pick, azért a davis kicsit megrázott, de nyilván kinn tudják mi alapján húzták be, gondolom azért megnézték ezt-azt orvosilag és hát nem neki kell primetime-ban futnia, terhelés kisebb lesz, meglátjuk. Fisher teljesen ok, Kelce sem különösebben fikázható, TE kellett szerintem is. Nico elvileg tökéletes futás elleni ILB DJ mellé, reméljük tényleg az. Commings is jól elsülhet ( vagy nem), de ez már az 5. kör, simán berizikozható dolog volt, a többiek meg nem osztanak/szorzanak, ha szarok lesznek hát szarok, ha nem, örüljünk.ehh
Nico Johnson igazából nem egy playmaker. Nem is valami nagy labdavadász. coverben jó, de csak rövidtávon. Zónázni is tud, de csak kis LB zónákban. Két dolgot tud lényegében. Futás ellen játszani, és mentálisan szuper. Mind a hozzáállása, mind a koncentrációja, mind az küzdeni akarása, igazi edző kedvenc.
Előnye hogy midnent tud amit egy jómunkásembernek tudni kell. Hátránya, hogy semmi mást nem tud. Nincs extra. Futás ellen talán jobb az átlag LBkhez képest, nagyon érzi hol a labdás ember. De ennyi a legtöbb ami mondható. Emellett a Bamában játszott, vagyis 3-4ben ILB volt. Az más mint NFLben, mert ott pár feladat van kiosztva egy játékosra, attól eltérni tilos. De nagyon képzett játékosok jönnek onnan a többi prospecthez képest. Komplex védelem ,de előre megírt rutinokkal, vagy hogy mondjam. Egy jobban a játékosokra hagyatkozó rendszerben még bizonyítania kell. NFL ezért is más szint. Itt minden játékosnak többet kell vállalni, és gyorsan kell tanulni, mindamellett fizikálisan is sokkal nagyobb terhet raknak a srácokra. Van aki előbbin, van aki utóbbin bukik el. Niconál előny, hogy gyorsan tanul és fegyelmezetten játszik és edz. És ismeri a rendszer alapjait. Az ő feladata nem bonyolult 90%ban. Sosem volt sérült, sosem alibizik, hamar kiderül hogy bírja-e. De én nála és Fishernél érzem azt, hogy nem lesz gond. Belchernél jobb lehet. És az bőven elég. De igazi sztár, DJ 2.0 sosem lesz, ez biztos.

több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Nekem tetszett, semmi sexy pick, azért a davis kicsit megrázott, de nyilván kinn tudják mi alapján húzták be, gondolom azért megnézték ezt-azt orvosilag és hát nem neki kell primetime-ban futnia, terhelés kisebb lesz, meglátjuk. Fisher teljesen ok, Kelce sem különösebben fikázható, TE kellett szerintem is. Nico elvileg tökéletes futás elleni ILB DJ mellé, reméljük tényleg az. Commings is jól elsülhet ( vagy nem), de ez már az 5. kör, simán berizikozható dolog volt, a többiek meg nem osztanak/szorzanak, ha szarok lesznek hát szarok, ha nem, örüljünk.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Vipera, Rolni, E-taxi! Tudom hogy idetévedtek idővel.
Én értékeltem AW topicban a draftot. Tegyétek meg ti is, vagy csak írjatok hozzá, vagy ami tetszik. A többi érdeklődő olvassa el, véleményezze amit összeírunk:
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/afc_west_csevegoulpianus
Elvileg írni fogok róla a főoldalra is a napokban, úgyh ha nem gond addig nem reagálnék rá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Vipera, Rolni, E-taxi! Tudom hogy idetévedtek idővel.
Én értékeltem AW topicban a draftot. Tegyétek meg ti is, vagy csak írjatok hozzá, vagy ami tetszik. A többi érdeklődő olvassa el, véleményezze amit összeírunk:
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/afc_west_csevego