Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Fordítva hat ki. Amennyiben érkezne egy visszautasíthatatlan ajánlat az 1/1re, csak addig elfogadható, amíg Albert itt van. Mert amint elcserélték, onnantól nem maradna LOT.Tehát ekkor aláírnak vele 5-6 évre és kész. Mondjuk olyanra gondolok, hogy valaki adja a 2013+2014es első kört, illetve idei második kört. Attól függően ad még mást is, hogy az adott pickek mennyire erősek (Top 10 esetleg csak 15-20).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ezért mondtam, hogy mondjuk nem értem, miben hat ki Albert az 1/1-es OT pickre.Úgy is menni fog, legkésőbb jövőre, de szerintem idén valaki elviszi már.
A FIsher pickre maximum az hatna ki, ha a KC hátratradelne az 1/1-ről.
Mondjuk szerintem egyébként Joeckel lesz az 1/1, csak hát kell a folytonos smokescreen, tavaly a Colts is bedobálta folyton RGIII nevét, pedig alap volt, hogy Luck lesz az 1/1.
több mint 11 éve
Illetve abból is az látszik, hogy nem lett meg az Albert trade, hogy még mindig Kansas City játékos! 😊 Fishert elhozhatják simán ekkor is. Albertet eladhatják a draft közben (1/1 után), vagy jövőre is. Mert lehet minden csapatnak van terve, miképp is szerzi meg egyik tuti OT prospectet, de mindnek akkor sem fog összejönni. A Chiefsnek legrosszabb esetben szembe kell néznie azzal, hogy két kiváló OTvel játssza végig a szezont. Talán túlélik.
több mint 11 éve
Azt irta La Canfora, azt hallotta, ha nem lesz Albert trade a draftig, akkor Fisher lesz az 1/1. Mondjuk nem tudom, Albertnek ehhez mi koze mondjuk, ha nem tradel hatra a KC, akkor eddig en biztosra vettem az OT picket.
több mint 11 éve
Ebből viszont az látszik mégsem lett meg az Albert trade.
több mint 11 éve
Lehet trade van a dologban, lehet 1/1re Floydot húzza Dorsey, lehet trükk az egész. Bármi lehet.Dorsey terve egyszerű. Van 3 kiváló OT. Ebből kettő (Albert és 1/1en aki tetszik) sorsa az ő kezében van. Tehát akinek kell egyik, fizesse meg. A másik neki marad, egy LOT elég. Lehet végül nem nyer annyit, mint remélte, de nem neki sürgős, még lehet valaki fizetni fog. Ő megpróbál mindent bevetni, ez a dolga. Ködösít ezerrel, ha épp azt látja célravezetőnek.
több mint 11 éve
Dorsey tegnap felhívta Sharrif Floydot (DT). Ki tudja ez mit jelent, ha jelent valamit. Ian Rapaport szerint egy trade-re készülhetett fel.ulpianusletrade 1/1ről?
Albert marad és nem OT hanem DT?
Már én is gondolkodtam ilyenen,hogy lehet 2014es pickeket gyűjteni egy ígéretes QBra?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Az mondjuk szerintem biztos, hogy 1/4-en legkésőbb kimegy a második LT is. De ha más nem, akkor 1/5 Lions.ma írták azt hiszem, hogy első 2 pick OT lehet, ebben az esetben Jordan is kimegy 1/3-ra.
Azt mondják, hogy a Cardsnak 1/7-re már szinte biztosan Johnson sem lesz elérhető például, szóval nagy OT runt várnak.Stez
(sry, ha volt már)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Dorsey tegnap felhívta Sharrif Floydot (DT). Ki tudja ez mit jelent, ha jelent valamit. Ian Rapaport szerint egy trade-re készülhetett fel.
több mint 11 éve
Az mondjuk szerintem biztos, hogy 1/4-en legkésőbb kimegy a második LT is. De ha más nem, akkor 1/5 Lions.Azt mondják, hogy a Cardsnak 1/7-re már szinte biztosan Johnson sem lesz elérhető például, szóval nagy OT runt várnak.
több mint 11 éve
Tehát semmi nem zárja ki azt amit írtam,hogy top4ben kimegy a két LOT rookie.Érdekes lesz ez a két nap főleg ha tényleg érdeklődik a cards is nem csak a miami .
több mint 11 éve
Dontari Poe visszaemlékezése olvasható a KCChiefs oldalon arról, milyen is volt az ő szemszögéből a draftolása.___________________________________________________________
Fisher és Joeckel közt nincs igazi különbség. Mindketten minden képességgel bírnak, amitől valaki franchise LOT lehet. Ezért van, hogy mindketten TOP3 prospectek, illetve hogy minden mockban felváltva 1/1re viszi őket a Chiefs.
Magasak, átlagosan erősek, hosszú a karjuk, nagyon gyors a lábuk (hátra és oldalra is), kiváló az egyensúlyérzékük, jó technikával (techniákjuk fejlesztendő, főleg Fisher, de prospectként elég jó) ragadják meg az ellenfelet, bárkit képesek blokkolni, fejben is erősek (koncentráltak, hajtanak, nem balhéznak, vezérek a falban).
A különbség sokrétű, például Fisher azért kicsit gyorsabb, vagy jobban ad másodblokkot. De leginkább én azt szoktam mondani, hogy Joeckel arra törekszik, ne hibázzon.Nem is nagyon szokott. Amit tud, azt mindig tudja. Viszont épp ezért soha nem játszik teljes erőből. Nincs benne gyilkos ösztön, nem akarja eltaposni az ellenfeleit, nem is borít föl senkit igazából. És nem is fog ez változni, függetlenül attól, hogy szed föl majd izmot magára (muszáj), bár sok hely nincs már rajta ehhez.
Fisherre fér izom, és ő már inkább hajlamos teljes erőből támadni. De egyrészt ő sem rendelkezik átütő erővel (OTknél ez nem elvárás, nem sokan rendelkeznek, de nem tilos), másrészt ilyenkor sokkal könnyebben átjátszható. Fisher ráadásul nem a legkomolyabb konferenciában játszott mit Joeckel. Ami mellette szól ,a videón látható. Nem azért nem blokkolt elit tehetségeket, mert nem tud, hanem mert nem azok jöttek szembe. Ha jönnek, pont ugyanúgy szénné blokkolja őket is. Ezért kezdett Fisher száguldani az 1/1 felé, és lehet odaér.
Vagyis tömören Joeckel szinte biztosan franchise LOT lesz 10+ évig valahol, és első naptól király lesz. Fisher kicsit még technikában, rutinban fejlesztendő, de végül lehet ő lesz a jobb, és már most is nagyon jó. Nyers atletikus tehetségben ő a jobb valamivel.
több mint 11 éve
Szerintem meg nem.Max 1/4 lesz nyugi 😊JanekNekem Halász Erikről ez a kedvenc videóm. Vigyorgok mikor nézem, annyira domináns a srác:Reméljük ő is lesz az 1/1. 😛Stez
ulpianus
Manapság egyre többen vetik fel, hogy Fisheren gondolkozik a Jax is, hiszen Monroe contract yearbe lép és nem akarják megfizetni. Az meg mindennapos, hogy az meg már-már szokásos, hogy azt látom, tradet várnak be az 1/3-ra érte, mivel a Raidersnek azért nem feltétlenül kell LT, RT-t meg luxus lenne vinniük 1/3-ra.
De egyébként amikor én 1/3-ra vittem Fishert, már előtte mondtam neked, hogy én nem zárom ki egyáltalán a KC-s 1/1-et. Minden Joeckel felé mutat, de ha valóban néhány edző, talán Reid is Fishert kedveli jobban a két LT közül, akkor simán meglehet, hogy őt viszik ki 1/1-re. Nyilván te nem lennél boldog, de hát.. 😀
Mondjuk a KC egyikkel sem járna rosszul az biztos, mindkettő franchise LT és megfelelően pótolják majd Albertet.
Arra a szálra is kíváncsi leszek, pár nap van már csak a draftig, addig le kellene zárni azt az ügyletet, akár a Miami, akár a Cards viszi el őt.
több mint 11 éve
Max 1/4 lesz nyugi 😊Nekem Halász Erikről ez a kedvenc videóm. Vigyorgok mikor nézem, annyira domináns a srác:Reméljük ő is lesz az 1/1. 😛Stez
ulpianus
több mint 11 éve
Mike Jurecki szerint a Cards is megkereste Albertet.A Miami úgy döntött, hajlandó megadni Albertnek az általa kért összeget. Viszont ez esetben mégis újra tárgyalnának a Chiefs vezetőséggel a draft pick pontos értékéről.
több mint 11 éve
Nekem Halász Erikről ez a kedvenc videóm. Vigyorgok mikor nézem, annyira domináns a srác:Reméljük ő is lesz az 1/1. 😛
ulpianus
több mint 11 éve
Egy érdekes szavazás a draft top5 csapatáról. Mel Kiper a Chiefsre szavaz:espn.go.com/nfl/hot?id=9191766
több mint 11 éve
Állítólag Branden Albert cseréjéről a két csapat meg tudna egyezni, azonban Albert szeretne évi 8-9 milliót pár évre, amit J. Longnak ajánlottak. A Miaminak nem üzlet elvinni úgy, hogy nem állapodnak meg hosszútávon. Amíg ez nem tisztázódik, nincs üzlet.
több mint 11 éve
Nekem Halász Erikről ez a kedvenc videóm. Vigyorgok mikor nézem, annyira domináns a srác:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem hiszem, hogy Jordan benne van a négyben. Egyrészt van sérülése, ami BPA alapon red flag. Másrészt Hali+Houston sem fog padozni. Akkor már inkább Floyd vagy Lotulelei, ha védőt akarnak. Bár Star L.is EÜ problémás.Reidet ismerve simán el tudom képzelni, hogy Fischert akarja inkább.
Ma olvastam, hogy pár meg nem nevezett KC edző Fisher felé hajlik Joeckel helyett.ulpianus
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy Jordan benne van a négyben. Egyrészt van sérülése, ami BPA alapon red flag. Másrészt Hali+Houston sem fog padozni. Akkor már inkább Floyd vagy Lotulelei, ha védőt akarnak. Bár Star L.is EÜ problémás.Ma olvastam, hogy pár meg nem nevezett KC edző Fisher felé hajlik Joeckel helyett.
több mint 11 éve
GM Dorsey azt mondta, négy jelöltre szűkült a lista, akit 1/1re választhatnak. Nemrég még öt volt. Maradt négy, ami sztem így fest sorrendben:A lényeg hogy ne ti vigyétek Jordant. 😀
1. Luke
2. Joeckel
3. Eric
4. Fisherulpianus
több mint 11 éve
Újfent felerősödtek a pletykák, hogy B. Albert mégis de mégse de mégis Miamiba távozik. Shull (draft szaki) úgy fogalmazott, szerinte ez biztos, csak az a kérdés, hogy draft előtt vagy a draft napján történik meg hivatalosan.
több mint 11 éve
GM Dorsey azt mondta, négy jelöltre szűkült a lista, akit 1/1re választhatnak. Nemrég még öt volt. Maradt négy, ami sztem így fest sorrendben:1. Luke
2. Joeckel
3. Eric
4. Fisher
több mint 11 éve
Mindenhol ilyen a média. Még kis hazánkban is. Ebből élnek, hogy turkálnak a szemétben, és ha nincs hír ott sem, akkor kreálnak egyet. Sőt, a bulvármédiában (a sporton belül is van ilyen) "ellenőrizetlen" forrásból is tényként idéznek. Ez azt jelenti, hogy hazudnak nyíltan. Hírnek lenni kell! Ez az egy szabály van. Akárkit eltaposnak ehhez. Ez nem philadelphiai jelenség. Ez média.Ettől függetlenül Reid most jókedvű, felszabadult. Sokkal többet viccel, szívesebben is nyilatkozik. Most még minden szép és jó. Új város, új csapat, új remények. Nem hiszem, hogy a média érdekelte őt ennyire valaha is, akármilyen média. A nyomás sztem az elvárások miatt volt óriási, mikor kezdett akadni a szekér, kezdett minden rosszul elsülni. És mikor a fia elhunyt, akkor végleg magába roskadt. Most ezen túljutott, úgy tűnik, és talán ezért is tud most kevésbé véresen komolyan venni minden külsőséget, mint például az interjúk. Rájött, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint a foci, vagy a közvélemény. Én így gondolom. Már egy másik ember kicsit. Jó látni, hogy ez egy vidám ember. Lehet persze, amit mondanak, hogy nem lesz motivált eléggé. Meglátjuk, egyelőre az.