NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 13 éve
mirdal Kansas City Chiefs 605 — Chiefs fan
Hé, Herm van az ESPN-en!

😊
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
A kódot Deletenek köszönjétek. Én csak tőle másoltam át.
És én egyszerre két meccset is tudok nézni a fisfos gépemen, nem szaggat. Vagy egyet HDben. 3 estén már azért kicsit szaggat, ha közben fórumozok is meg twitter stb megyen.

Kettőnél úgy szoktam, hogy a hangerő az egyiken, amit nézek alacsony egy kissé. A másikat pop up kiteszem új ablakba és hangos. Így ha kiveszem a mute-ot, akkor azt sokkal jobban hallom, így értem is. Nem kell kettőt kapcsolgatni, hogy itt be ott ki, ott be itt ki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tegnap nagyon jó volt, találtam mindenhez tökéletes streamet, nagyon megéri az árát.
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
FéligOff:

Zsír, köszi a kódot ulpi 😊
Most regeltem, 41,6dodó az 52 helyett.
Remélem nem lesz olyan szaggatós mint volt tavaly néhányszor viszont!
több mint 13 éve
Milyen fizus? És mennyi kavics?mirdal
mystream.tv fél éves előfizetés van. Kuponnal valami 40$ vagy mennyi. kupon nélkül 54$ (10k forint). a kupon kód: NFL4ME Ha még érvényes. gabtsi nemrég regelt még vele.

Ebben benne van kiváló minőségben minden NFL meccs, NCAA meccsek a legismertebb csapatoknál. MLB, NBA, NHL liga, NASCAR F1, Indycar, Box faszom tudja, golfot szoktam még nézni. Egyszerre korlátlan akermennyi adó, amit a géped bír. pay pallel lehet fizetni. Nemtom mit mondjak még. nézd meg a honlapjukon, van egy schedule, hogy milyen sportesemények lesznek ma.
Ez a siteon népszerű live247.tv európai szervere, tök ugyanaz. Nulla eltéréssel. Csak ide mindig van regisztráció, mert újabb, és kevésbé ismert. Egy cég a kettő.

Vagy van külön Chiefsgames.com oldal, de hogy ott élőben van e meccs vagy csak felvételről az passz. Állítólag adnak élőben egy topciban olvastam, de sosem próbáltam. Meg hogy mennyi arról fingom sincs.
Én mystreamet használtam tavaly és tavalyelőtt is, ezt ismerem. Nekem bejött. Egyrészt látom a meccseket mind, nem fos akadozós képregényt. Másrészt nekem nincs UPC meg semmi előfizetésem, mert úgysem nézek semmit. Letöltöm ami érdekel. ez a párezer fornit meg a netszla az én szórakozásom és jónapot. Ma már előbb töltök le bármi filmet ha kell, mint a TV adná.

több mint 13 éve
Milyen fizus? És mennyi kavics?
több mint 13 éve
Valaki linket?mirdal
Én fizetősön nézem. De ha ehh jön, tuti mutat linket. Meg az eredménykövetőben is lesz.

több mint 13 éve
igen, de azt csak abbúl az egy pléyből csinálták. amiről azt mondom, hogy nagyon csúnyán benézték a Szihóksz Dnél.
no mindeggy majd meglássuksutianap
Az elmúlt években elég sokszor maradt Chargers elkapó üresen hosszú passzoknál, tehát még az is előfordulhat, hogy Norv ért a playcallhoz (főleg, hogy megszűnik végre a 3 és rövidre a Sproles draw), és elég sok csapatnak lesz mismatch a Gates-Jackson-Floyd trió.Pocs
Ez már volt, de szívesen ismétlem. Aki unja, az nem a véletlen műve.

A Bolts támadórendszere az Air Coryell alapjaira épül. Lényege:
Power blokkoló fal. Rövid belső izomfutások. Amik levédekezése nyitja meg a szélső (futó)utakat. Ehhez társuló két magas és gyors WR legalább egyikük elit. Mert neki muszáj akkor is eredményesnek lenni ha szorosan fogják. Képesnek kell lennie possession és deep target játékra egy személyben. Ehhez adta hozzá Turner az eredetileg blokkoló TE-et elkapni (aki ugye egy small school project volt, csak blokkolás helyett csodásan kap el). Így adva rövidtávú, újabb magas erős célpontot a pálya közepére. Ami a szisztéma kisebb hiányossága volt default (nem támadta senki agresszíven az LBket vagy a SSt).

Nem véletlen, hogy tavaly is Riversnek volt a legmagasabb a Yard/attemps aránya a ligában (8.7). De a yard/complete aránya is második (13.2) Más rendszerben is lehet ez magas. Nálunk például Casselnek ennyire nem az, de emeli a run heavy erős play action kihatása.

Ettől még van HB sweep meg screen, + quick slant, comeback, stb De meg kell nyújtani a pályát hosszában, ez a lényege. Nem letámadni minden pontot short&mediumban, és összekuszálni a blokksémát, mint a WC, (hanem izombú eltolni). Vagy épp futással állandó 2-3(!) extrablokkolóval széltében nyújtani a védelmet, és erre alapozni power WR játékot, mint a Chiefs. Vagy mást.

A rendszer nagy hátránya, hogy betömörült védelem ellen (RZ, EZ játék, 3rd&short) csak elit QB esetén működik. Mert nincss hova nyújtózkodni.
Többek közt ezért nem érdemes Voleket ponterősség terén számolni, a RZ területen belül.

több mint 13 éve
Valaki linket?
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
igen, de azt csak abbúl az egy pléyből csinálták. amiről azt mondom, hogy nagyon csúnyán benézték a Szihóksz Dnél.
no mindeggy majd meglássuksutianap
Az elmúlt években elég sokszor maradt Chargers elkapó üresen hosszú passzoknál, tehát még az is előfordulhat, hogy Norv ért a playcallhoz (főleg, hogy megszűnik végre a 3 és rövidre a Sproles draw), és elég sok csapatnak lesz mismatch a Gates-Jackson-Floyd trió.

több mint 13 éve
Hajrá Bonecrusher! És page!

Jó kis zúzógépek, hajrá!

Hol nézitek a meccset? Dobjatok már linket, plíz!
több mint 13 éve
Azt néztétek, hogy a volt safety párosunk (Pollard&Page) mindkét tagja szedett IT-t? 😊 Csakacsífsz! Csakacsífsz! Csakacsífsz! Csakacsífsz!

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
no mindeggy majd meglássuk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
osztmondom, mentek passzal, Fülöp-adom-pipa, ozt tovább mentek passzal, futás semmi (össz 51y), erőltették az RB passzokat - csak passzból ugye nem lehet megélni, azt meg iszonyat benézték ,hogy KellyJennings-et otthagyták egybe Jaksonra, azt a hónaljáig ér, s lett belűle 50y. Kettő tavaly a futás ellen az elejin voltak, ez meg nekem nem azt mutatja. Futással szerintem lesz mit kaparászni ott, jelen pitymallatban a rendelkezére álló anyag alapján csupán ennyit mondanék vót, énveledvagyokvietnam!sutianap
Értjük egymást legtöbb pontban.
Bele is írtam a háeszembe az idevonatkozó részt. A Seahawks nem futott rosszul, csak nem értem mire mondtad, hogy jól futottak volna? Átlagosn futtak. egy 7 egy 6 yardot az jó. az egy 5 se rossz. a két 4 már átlag, a 3 a két 2 meg rossz. Szal ez nekem nem jó.
De azért tegyük hozzá, mi itten Heart of America városában tudunk blokkolni is futáshoz, mert rágyüttünk az jó! És Jamaal Charles a másik ami jó! Szal ne félek én tőlük. Csak sok csapat megy azzal ,most pihizni, hogy "még pre season, majd összeáll ez". A San Diego szőnyegáruházi srácok meg kész csapatként játszottak. Ezért le is hozták a kezdőket, emrt látták, hogy nincs min erőlködni ma már.

A nem túl fényes futójátékukat meg magam is kiemeltem a legelső értékelésben. Ebben tehát sosem volt vita.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
osztmondom, mentek passzal, Fülöp-adom-pipa, ozt tovább mentek passzal, futás semmi (össz 51y), erőltették az RB passzokat - csak passzból ugye nem lehet megélni, azt meg iszonyat benézték a másik oldalon,hogy KellyJennings-et otthagyták egybe Jaksonra, azt a hónaljáig ér, s lett belűle 50y (sha a nagyonszép 87ből kivonjuk az ötvenet, mennyi lesz?). Kettő - tavaly a futás ellen az elejin voltak, ez meg nekem nem azt mutatja. Futással szerintem lesz mit kaparászni ott, jelen pitymallatban a rendelkezére álló anyag alapján csupán ennyit mondanék vót, énveledvagyokvietnam!

több mint 13 éve
1. csak azt mondtam, hogy Volekkel mentek, nem állitottam, hogy kezdőirányitó lesz belőle valaha is.
2.
Lincs 2-2-4
LeonW 4-7-6-3-5
t-jack 8-4 / minuszok IG-15 sack-13-4 szumma 32y
amig a kezdők pályán voltak 45y 10 playre, az 4.7, no -sutianap
Hagyjad már Voleket! Nem ő az irányító, és kész. Azt nézd meg mikor Rivers irányított. Első drive 6 passz 5 sikeres, 87 yard, TD, ehhez volt a driveban 3 futás= 5 perc 33 másodperc. Ez neked nem jó. Sztem ez kiváló.
Volek meg hogy nem kezdőszint, hát nem az, de nem is kezdő QB. Azért azt felhozni érvként, hogy nem volt az, elég fura. De felőlem ha neked Volek a szempont, ítéld meg őket az alapján, nem zavar. Csak mondom ,hogy sztem a kezdősort külön kell kezelni.

A futás átlagot meg számold ki újra, ahogy mondtam. Hagyd ki a TJax pánikfutásokat. Az azért volt, mert nem talált célpontot. Az neked jó passzjáték, amit futni kell végül? Vagy jó futójátéknak számít? Sztem nem.
Szal akkor vegyük a te számaidat. Bár pont hogy a végéig romlottak a számok. Mint írtam 3.9 és 2.9re. De amit te hoztál az is 4.125 és nem 4.7 igazából, mert a futókról beszéltem, még egyszer mondom.
Szerk: Mielőtt valaki félreérti. A Seahawks nem futott rosszul, nem ez mondom. Csak azt vitatom ,hogy szánsáhjn szerint nagyon jól futottak. Sztem meg maximum átlagosan.

Most jók voltak. Nem örülök neki, mert a legfőbb konkurencia, de ez van.

több mint 13 éve
Bruce!

Tudom, hogy sérült RunDMC. Arra céloztam ,hogy nélküle azért nehezebb számon kérni a jó futást. Meg úgy, hogy nem is volt sok run play.
Egyébként volt vele riport a meccs alatt. És mondta, hogy már teljesen jól van. Magabiztosnak tűnt.

Az OL. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a Cards pass rush mint céloztam rá, harmatos volt. Vagy csak nincsenek formában még, vagy akármi, mégis átjutottak. És belül is. Wizardnak is fel kell kötni a gatyát, de a guardoknak főleg.

Már egyre türelmetlenebbül várom a Chiefs meccset! Ha esetleg működik a védelem, Istenem, de jó lenne! 😀 Tavaly úgy kezdtük a szezont hogy leszünk 3. esetleg 2. helyen.Én magam nagy káoszt jósoltam a csoportban, valószínű kisebb Bolts dominanciát. Így minden héten veszettül örültem izgalom nélkül, hogy "jé, még most is jól állunk!" 😀

De idén már tényleg komolyan lehet szurkolni a jó teljesítményért. Kezdjék már! Olyan jó ellenfelünk is van! Tampa Bay Bucs. De várom az ő rookie DE játékukat, vagy a támadósort is.

több mint 13 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
no azért kezdősor ellen egész szépen ment a futás a Szihóksznak, benézték rendesen Jaksont egyazegyben bennhagyva egy jó húszcentiminuszos fickóval, egyébként RB-passzokat hivtakk sokat Villámék. Voleket nyomatták, de nagyon fogalmatul ment a végéig, persze hogy találtak egy returnTD-t. Én nem vagyok hanyattesve a Csardzsersztő, ozé megnézem ha QB-vel állnak föl ellenük, hogy áll a szájuk 😉sutianap
Volek lesz szted a Bolts irányítója? 😀 Hagyjad már, ő pályára lehet nem fog lépni a szezon folyamán. Akkor én majd a Steelerst ki alapján ítéljem meg? Ez vicc akart lenni?
És persze túloldalon már szempont hogy igazi QB legyen. 😉

A futásvédelemmel nem volt gond. Nem is atomállat, de nem a Bltizburghöz hasonlítsd. A húszcentiminuszos szónak számomra nulla értelme van, de ha leírod magyarul ki volt az, akkor talán tudok rá válaszolni.
Szóval a Seahawksnak 3.9 (gyengus) illetve 2.9es(rossz) lett az átlaga. Ez de jó szted. Elmondom akkor, hogy 4.3 a minimum elvárás az NFLben. Ez nem hej de jó, ez a minimális. Ezt hozta szinte pontosan az első negyedben a Hawks, Ha nem számítjuk TJax pánikfutásait, amikor nem talált célpontot. Azok jó futások is voltak, de én ezt nem sorolnám a tudatos futójátékok közé.
Szóval sztem az, hogy volt egy 5 meg egy 6 yardos futás, a többit fogták egy pre meccsen, de láthatóan nem volt esetleges a játék, az meggyőző. Felőlem nézhetjük, hogy nyert a Hawks, meg nézhetjük ,hogy mi lenne, ha Volek lenne az irányító, meg bármit. De én úgy láttam ,hogy nagyon egyben van a defense. Nem a legjobb a ligában ,de elég jó ez. Miért szidnám őket, amikor nem azt láttam?ulpianus
1. csak azt mondtam, hogy Volekkel mentek, nem állitottam, hogy kezdőirányitó lesz belőle valaha is.
2.
Lincs 2-2-4
LeonW 4-7-6-3-5
amig a kezdők pályán voltak 45y 10 playre, az 4.7, no -sutianap

mondjuk a pre meccseken felesleges ennyit agyalni
😊
több mint 13 éve
no azért kezdősor ellen egész szépen ment a futás a Szihóksznak, benézték rendesen Jaksont egyazegyben bennhagyva egy jó húszcentiminuszos fickóval, egyébként RB-passzokat hivtakk sokat Villámék. Voleket nyomatták, de nagyon fogalmatul ment a végéig, persze hogy találtak egy returnTD-t. Én nem vagyok hanyattesve a Csardzsersztő, ozé megnézem ha QB-vel állnak föl ellenük, hogy áll a szájuk 😉sutianap
Volek lesz szted a Bolts irányítója? 😀 Hagyjad már, ő pályára lehet nem fog lépni a szezon folyamán. Akkor én majd a Steelerst ki alapján ítéljem meg? Ez vicc akart lenni?

A futásvédelemmel nem volt gond. Nem is atomállat, de nem a Bltizburghöz hasonlítsd. A húszcentiminuszos szónak számomra nulla értelme van, de ha leírod magyarul ki volt az, akkor talán tudok rá válaszolni.
Szóval a Seahawksnak 3.9 (gyengus) illetve 2.9es(rossz) lett az átlaga. Ez de jó szted. Elmondom akkor, hogy 4.3 a minimum elvárás az NFLben. Ez nem hej de jó, ez a minimális. Ezt hozta szinte pontosan az első negyedben a Hawks, Ha nem számítjuk TJax pánikfutásait, amikor nem talált célpontot. Azok jó futások is voltak, de én ezt nem sorolnám a tudatos futójátékok közé.
Szóval sztem az, hogy volt egy 5 meg egy 6 yardos futás, a többit fogták egy pre meccsen, de láthatóan nem volt esetleges a játék, az meggyőző. Felőlem nézhetjük, hogy nyert a Hawks, meg nézhetjük ,hogy mi lenne, ha Volek lenne az irányító, meg bármit. De én úgy láttam ,hogy nagyon egyben van a defense. Nem a legjobb a ligában ,de elég jó ez. Miért szidnám őket, amikor nem azt láttam?ulpianus
2.
Lincs 2-2-4
LeonW 4-7-6-3-5
amig a kezdők pályán voltak 45y 10 playre, az 4.7, no - tavaly negyedikek voltak azért rushD-ben (3.7avg) négyhetet meg a vége kap átlagban, mostameg ide-oda, de a tiz pályára lépő csapatból ippeg nem utolsók az egész meccset nézve. Csak annyit állitok van mit keresni a futással, - kettő meg tegnap ők sem nagyon erőltették meg magukat a futással. De nincs harag?

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
A tölgyföldiek támadósorán van mit dolgozni. Főleg a támadófalon. Nem véletlen tolták teljes első negyedben a kezdők, + a második negyed első harmadában is. 3 pont sikeredet ez alatt. Főleg mert nem is futottak (Run DMC be sem öltözött). A passz mendegélt. De az Arizona pass rush nem állt a helyzet magaslatán (de finom voltam), lesznek majd védelmek, ahol jobban meg tudom ítélni, mire képesek.
A védőiket jobban vártam. Sokat nem voltak fent. Első driveban az eddig nem túl rettegett Cards futójáték átsuhant rajtuk. Majd a GLtól 4 yardra álltak meg, ahol Whisenhunt
érthetetlen okból a betömörült futás ellen felállt DL kellős közepébe futtatott négyszer. Azt szépen hárította a defense. Egész meccsen kielégítő volt a védelem eztán már (nem volt csodás, de a fontosabb emberek jók lesznek, már akiket fent hagytak a pályán belőlük), érett egység lesz ez, bár vannak hibák. DVD (az új CB) például előre sejthetően botrány gyenge volt. Nem ő a kezdő corner, nem tehet róla, hogy korán draftolták, ez igaz.ulpianus
Run DMC sérült, arccsonttöréssel pihen. Egyébként azt mondta a csapat orvosa, hogy praxisa alatt ilyennel még nem találkozott amerikai focistánál! 😊 De nagy gond nincs, hamarosan visszatérhet, de lehet hogy nem fogják erőltetni a játékát.
A fal viszont tényleg gyenge volt futásnál, ha ezen a téren nem fejlődünk nagyot, akkor bajban lehetünk, mert hiába van DMC és Bush, ha a fal ratyi...
Campbell is szépen mozgott, remélem kiemelkedő éve lesz, de ehhez kell azért az hogy támogassák futással, majd meglátjuk.
A büntetéseket kell még lecsökkenteni és jó lesz minden, meg egy-két embertől egyéni javulást várok!
több mint 13 éve

Szóval sztem az, hogy volt egy 5 meg egy 6 yardos futás, a többit fogták egy pre meccsen, de láthatóan nem volt esetleges a játék, az meggyőző. Felőlem nézhetjük, hogy nyert a Hawks, meg nézhetjük ,hogy mi lenne, ha Volek lenne az irányító, meg bármit. De én úgy láttam ,hogy nagyon egyben van a defense. Nem a legjobb a ligában ,de elég jó ez. Miért szidnám őket, amikor nem azt láttam?

több mint 13 éve
no azért kezdősor ellen egész szépen ment a futás a Szihóksznak, benézték rendesen Jaksont egyazegyben bennhagyva egy jó húszcentiminuszos fickóval, egyébként RB-passzokat hivtakk sokat Villámék. Voleket nyomatták, de nagyon fogalmatul ment a végéig, persze hogy találtak egy returnTD-t. Én nem vagyok hanyattesve a Csardzsersztő, ozé megnézem ha QB-vel állnak föl ellenük, hogy áll a szájuk 😉

több mint 13 éve
Megnéztem minden csoportellenfelünk meccsét.

A Chargers nagyon meggyőző volt. A futójáték még nem volt az igazi, főleg a kezdősor esetén. De a levegőben pótolták a yardokat. Gates sem kellett hozzá. VJ simán lejátszott bárkit a pályáról.
A védelmük stabil és kőkemény volt, nem lesz gondjuk ezzel sem. A pass rush eredményes, a két safety (Bobzilla az új) megold bármit, a CBk jók. LB sor sztem gyengült, de még így is elég amit tudnak.
Nehéz lesz rajtuk fogást találni bárkinek (nekünk is).

A Denver nincs még kész. A támadóknál a futás ment még jól, a passzjátékban Orton nehezen talált tiszta célpontot. Talán össze tud állni a regullarra. Tebow játszott elég sokat. Egy nagyon hosszú passza is volt, nagyot és gyakran kockáztatott, de bejött neki. Van önbizalma, az tény. Összességében nem szabad őt kezdetni, ezt jól látják Denverben.
A védelem rengeteg hibával játszik. A pass rush meg sem közelíti legtöbbször, amit vártam.A run stop még gyatrább mutatványokat hozott össze. Voltak jó pillanataik, egyáltalán nem reménytelen az egész, de túl sok a hiba. És nem a Dallas a legyőzhetetlen csapat a ligában. Még várnék az ő tényleges megítélésükkel. Totális gengszterváltás volt, egyszerűen lehetetlen volt felépíteni őket ily' kevés time alatt.

A tölgyföldiek támadósorán van mit dolgozni. Főleg a támadófalon. Nem véletlen tolták teljes első negyedben a kezdők, + a második negyed első harmadában is. 3 pont sikeredet ez alatt. Főleg mert nem is futottak (Run DMC be sem öltözött). A passz mendegélt. De az Arizona pass rush nem állt a helyzet magaslatán (de finom voltam), lesznek majd védelmek, ahol jobban meg tudom ítélni, mire képesek.
A védőiket jobban vártam. Sokat nem voltak fent. Első driveban az eddig nem túl rettegett Cards futójáték átsuhant rajtuk. Majd a GLtól 4 yardra álltak meg, ahol Whisenhunt
érthetetlen okból a betömörült futás ellen felállt DL kellős közepébe futtatott négyszer. Azt szépen hárította a defense. Egész meccsen kielégítő volt a védelem eztán már (nem volt csodás, de a fontosabb emberek jók lesznek, már akiket fent hagytak a pályán belőlük), érett egység lesz ez, bár vannak hibák. DVD (az új CB) például előre sejthetően botrány gyenge volt. Nem ő a kezdő corner, nem tehet róla, hogy korán draftolták, ez igaz.

több mint 13 éve
Miért nem Haley?szaba
Mert nem ő az OC. Hanem Muir.

Haley ha akarta volna megtartja magának a playhívást de másként döntött. Nagyon ért hozzá, de van elég dolga így is. Tavaly Weissel is jól működött, hogy az OC hívta a playeket, de Muirnál a kérdés pont ez. Hogy ő még sosem csinálta. Ellenben Zorn igen, csak ő Muir alatt van a ranglétrán (QB edző).
Most akkor kap egy (több) esélyt Muir, hogy megmutassa, ért ehhez is az öreg, csak sosem bízták rá.
Másképp Haley nem tudhatja meg a választ. Ha nagyon nem megy, akkor Zorn fogja híni a játékot (támadót, a védelmet Crennel). Haley akkor sem. Ő mást szokott eldönteni. Azok a döntések sztem néha elég vakmerőek, Haley elég vagány gyerek, nem fél kockáztatni. Ez éha bejött ,néha a fejünket fogtuk egy 30 yardos FG helyetti 4th down stopnál, vagy meccskezdő onside kicknél. De ő ilyen, ezen belül magát a playt nem ő hívja.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Miért nem Haley?