NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
56
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
21
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
De legalább mint a spártaiak: árnyékban harcolhatnak.Azért komolyan fog kinézni, ha Gaither ROT lesz, és beállnak Pope meg ő a szélre. Egyik 6'8 másik 6'9. És Mims is 6'8. Úgy tűnik nem súlyban, de magasságban rámegyünk az első helyre a jobb szélen. Richardson már kicsinek számít, a 198 centijével. 😊ulpianusPont ezt akartam írni én is! Most olvastam Gaither igazolását, örülök neki. Viszont ha így haladunk, akkor nálunk a FB poszt átalakul majd kissé, mert Cassel vagy Stanzi azt fogja csinálni, hogy snap után nem hátra lép, hanem a kutyába lemenő FB hátára lép fel - ergo sámliként használva csapattársát. Így a QB-nk valóban ellát majd a receiver-ig és szépen belátja a pályát...
😂mirdal
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Azért komolyan fog kinézni, ha Gaither ROT lesz, és beállnak Pope meg ő a szélre. Egyik 6'8 másik 6'9. És Mims is 6'8. Úgy tűnik nem súlyban, de magasságban rámegyünk az első helyre a jobb szélen. Richardson már kicsinek számít, a 198 centijével. 😊ulpianusPont ezt akartam írni én is! Most olvastam Gaither igazolását, örülök neki. Viszont ha így haladunk, akkor nálunk a FB poszt átalakul majd kissé, mert Cassel vagy Stanzi azt fogja csinálni, hogy snap után nem hátra lép, hanem a kutyába lemenő FB hátára lép fel - ergo sámliként használva csapattársát. Így a QB-nk valóban ellát majd a receiver-ig és szépen belátja a pályát...
😂
több mint 13 éve
Jared Gaither's website has a bio, says two of his best friends in football are Le'Ron McClain and Branden Albert.
több mint 13 éve
Azért komolyan fog kinézni, ha Gaither ROT lesz, és beállnak Pope meg ő a szélre. Egyik 6'8 másik 6'9. És Mims is 6'8. Úgy tűnik nem súlyban, de magasságban rámegyünk az első helyre a jobb szélen. Richardson már kicsinek számít, a 198 centijével. 😊
több mint 13 éve
Egyébként Guard poszton is érdekes a helyzet. Annyiban ,hogy egyszer Lilja RG+ Asamoah LG, másnap fordítva. Másnap fordítva. És így tovább.szerintem egy éves lesz
De mindegy, mindketten ugyanazt tudják. somosnak igaza van abbna ,ha itt mindenki egészséges, akkor pár évig nagyon nem kell aggódni a OL miatt. Lilja is hátsérült, mint Gaither, és az aljas egy sérülés.
Egyelőre megvárom hogy mennyi az ára ennek a szerződésnek? És milyen hosszú?ulpianus
meglássuk mennyire vagy egyben
több mint 13 éve
Egyébként Guard poszton is érdekes a helyzet. Annyiban ,hogy egyszer Lilja RG+ Asamoah LG, másnap fordítva. Másnap fordítva. És így tovább.De mindegy, mindketten ugyanazt tudják. somosnak igaza van abbna ,ha itt mindenki egészséges, akkor pár évig nagyon nem kell aggódni a OL miatt. Lilja is hátsérült, mint Gaither, és az aljas egy sérülés.
Egyelőre megvárom hogy mennyi az ára ennek a szerződésnek? És milyen hosszú?
több mint 13 éve
Nem a tartósság mintaképbe az tény, de én két kihagyásáról tudok, az utóbbi szép nagyra sikerült.Hát azért a két ürge sérülési rátája nem ugyanaz.Delonso_Nem, ellenben Gaithernek eddig egy szezont sikerült végignyomnia.szaba
több mint 13 éve
Gaithert egyre inkább RT-nek szánták asszem a Ravensben is, Oher a LT.Albert nagyon jó futásblokkoló, sőt egészen kiváló. DE passzblokkban közepes. Gaither (ha egészséges) nagyjából pont fordítva. Szóval ez nekem azt jelenti, hogy ROT Albert + LOT Gaither.
Azért az Albert - Asamoah - Hudson- Lilja - Gaither fal elég pofás, ha mindenki egészséges...somoskovig
Bár Albert nagyon későn kezdett focizni, és egyre jobb. Tavaly sérülten játszott, és a passz blokk ezért akadozott. Állítólag. DE tény, hogy a futásblokk ment, szal ez elég érdekes elmélet így. A run blockhoz nagyobb erővel kell tolni, és neki a csuklója volt sérült. Na jó, legyen.
Akkor is Gaither bizonyította, hogy elit pass blocker, Albert meg nem.
Bár ez lenne a legnagyobb problémánk! 😀
több mint 13 éve
Gaithert egyre inkább RT-nek szánták asszem a Ravensben is, Oher a LT. Azért az Albert - Asamoah - Hudson- Lilja - Gaither fal elég pofás, ha mindenki egészséges...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Hát azért a két ürge sérülési rátája nem ugyanaz.Delonso_Nem, ellenben Gaithernek eddig egy szezont sikerült végignyomnia.
több mint 13 éve
Keary Colbert wow, nem gondoltam volna, hogy még hallom a nevét. A mosolya tetszetős a droppok után 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Hát azért a két ürge sérülési rátája nem ugyanaz.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Pioli elképesztően jól dolgozik....Ha egyben marad persze. Addig ő a Chiefs Bob Sanders-e.
Remek igazolás ismét.Delonso_
több mint 13 éve
Már a Baltimore News is írja. A Ravens Insider Aaron Wilson is.A Kansas City Star (komoly lap) információi szerint leigazoltuk Jared Gaithert. Jönnek az emberek Bóltimórbó'!oppá-oppáehh
Ez a nap híre, ha igaz.ulpianus
Komoly hátsérülése volt (van?) tavaly Gaithernek. De amikor egészséges, bazzeg, akkor nagyon ultra jó minőségű ember. Na nem pont neked mondom, csak örömömben. 😀
Ezzel azért ha meggyógyul(t) Gaither ,ha nem, egy üzenet nekünk és Albertnek, hogy "ő ami francia LOT emberünk, mert blablabla" abból a blablabla sem igaz.
több mint 13 éve
Pioli elképesztően jól dolgozik....Remek igazolás ismét.
több mint 13 éve
A Kansas City Star (komoly lap) információi szerint leigazoltuk Jared Gaithert. Jönnek az emberek Bóltimórbó'!oppá-oppá
Ez a nap híre, ha igaz.ulpianus
több mint 13 éve
Gaither is megjött, wowHöriÉs Stanzi örül vala néki.
több mint 13 éve
A Kansas City Star (komoly lap) információi szerint leigazoltuk Jared Gaithert. Jönnek az emberek Bóltimórbó'!Ez a nap híre, ha igaz.
több mint 13 éve
Felőlem igazolnak akit akarnak. Elég jó munkát végeznek, én ezért nem reklamálok.Nemsokára meglátjuk. Ma (holnap hajnal) minden csoportellenfél pályára lép. Aztán mi jövünk.
több mint 13 éve
Tiszta.Csak ezt Pioli-nak meg Todd-nak is küldd el légyszi. Rád tuti hallgatnak!
:cool:
több mint 13 éve
Mókát műtőtték márciusban, de nem nyílt műtéttel, levileg már semmi baja nincs ,csak óvják.Azért jött Colbert, mert Baldwinnak volt egy apró sérülése, de sosem lehet tudni. Horne tavaly ugye jó volt pre meccseken, de lesérült, és IRen volt. Haley kedveli így maradt.Szóval nem akartak hirtelen pofára esni, és 90 embert lehet idén feltankolni a keretbe, m álltunk 85nél.
Ellenben WRre sztem semmi szükségünk nem volt. Bowe aki tuti kezd. Baldwin és Breaston jön utána ,valamilyen sorrendben, mindegy. Aztán McCluster slotban, de ő a következő (a legjobb route runnerünk Dexter iszony jó kezekkel).
SÉ innentől van még pár hely kiadó. Horne szinte biztos. Tucker szintén egyre szebbeket mutatott ,amikor Chambers lanyhulása miatt kelet valaki. Copper is nyomott olyan jump catcheket, hogy öröm volt nézni, valamint a liga talán legjobb ST ásza. Többször ér oda mint bárki, kiválóan érzi azt a játékot.
Ennyi elég is lenne a 53ra, ehhez jön a mini szuperatléta Manno, illetve a TC felfedezettje Chander Williams.
Volt még más is, de sztem innen kerül ki a WR sor. És akkor idehoznak egy srácot, aki drafton évekkel ezelőtt jónak tűnt, de bust.
Bár azért a STen kell dolgozni, mert tavaly pár meccsen fölösleges előnyt adtak az ellenfélnek. A Seahawks meccsen például két óriási hiba miatt 10 pont szoptunk miattuk. Jó nyertünk, de nem a ST miatt. És úgy egyáltalán, nem voltunk eredményesek, hiába van egyre több elit returnerünk (Arenas+McCluster+Breaston).
több mint 13 éve
Igazoltunk egy WR-t Keary Colbertet. ulpianusHú, nagyon-nagy név! Az összes idei ellenfelünk összetépte a schedule-t az igazolása miatt, úgy hallottam, hogy nem mernek a defense-ek kimenni Kéri Norbert miatt a pályára! 😂
Komolyabban viszont asszem 2008 óta nem is játszott.
Valóban csak töltelék, igazából nem tudom, miért jött. Pioli tud esetleg róla valamit
?
több mint 13 éve
Na halihó!Kiteszem a lábam pár hétre, erre egy totál új csapatot látok, amikor hazaérek! 😀
Waters-t nagyon-nagyon sajnálom, rajta kívül már csak Wiegmann maradt a legendás falból, de ő legalább maradt még egy évre. Remek mentora lesz az ifjú Center-ünknek, jobbtól nem is tanulhatna! Waters meg így legalább eldöntheti, mit is akar: igazol valahová vagy szögre akasztja a csukát és Shields mellé állhat a jótékonykodásban például. Minden esetre először rosszul lettem, amikor azt olvastam, hogy Waters cut. Nem is értettem meg, csak később, amikor utánaolvastam. De jó ez így, hogy "elküldtük", mert megvan a lehetősége a választásra.
A depth meg szépen kialakult. Végre mozog valami a franchise-ban, elég szép jövő van kilátásban!
Pénteken akkor jön a Bucs, az 'új' csapat bemutatkozik. Remélem, hogy Hali és Mókamiki is harcra kész lesz a szezon elejére, bár ha jól láttam, akkor Mókát műtötték, igaz?
több mint 13 éve
Zorn azt nyilatkozta, hogy a Bucs ellen Muir hívja a támadó playeket. Tehát a QB edző mondta ezt a OC-ról. 😊De azt nem mondta, hogy ez majd akkor így is marad, csak most így lesz. Sokkal okosabb nem lettem.
Igazoltunk egy Kickert Todd Carter személyében. Valamint egy WR-t Keary Colbertet. Egyiknek sincs nagy értelme, de most akkor itt vannak pár napig.