Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Rolni
De akkor az általad leírt teljesen logikus elveket figyelembe véve ki lenne hajlandó Palmerért 2. kört adni?hum
Szerintem sok olyan csapat van a ligában akinél elég komoly QB kérdések vannak.
több mint 13 éve
hum 49
Rolni
De akkor az általad leírt teljesen logikus elveket figyelembe véve ki lenne hajlandó Palmerért 2. kört adni?
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én továbbra is kiállok a nyomi kis véleményem mellett. Okké, hogy logikus de szerintem nem az. A csapatunk legjobb játékosáért örülnünk kell ha kapunk egy 2. kört???? Én nem zárom ki a következő évben a PO szereplést sem. Palmerral!!!!! Erősítik picit a D-t és ha nem ölik meg a "szakik" a futást akkor sokkal előrébb vagyunk mint azt nagyon sokan nem hiszik. Nagyon tehetséges ez az O csak össze kell rakni a kirakóst. Ennyi. A D meg ennél csak jobb lehet. Pár kátyút befoltoznak és már sokkal jobb lesz az is.
Amm ha mindenkit ki akarnak baszni és kábé csak ovisok lesznek a csapatban akkor kitől várják, hogy Vezér meg CSK legyen???? Nem győzöm hangsúlyozni, hogy 4 játékos szerződését kapásból előrébb rangsorolnám a CP aktánál! Komolyan mondom nem kapok szikrát. Na mind1 nem folytatom, nem akarok fárasztani senkit...
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Na ez a QB kérdés érdekes és összetett dolog.
Van egy CPünk aki nem lesz már elit irányító ebben a ligában, de erős közepes szinten 1-2, akár 3 évig még eldobálgat a ligában sztem. Ehhez képest van egy elithez közelítő fizetése. Ez a kettő így nem igazán passzol össze. Persze ahhoz túl jó, hogy simán elküldjék fizu okok miatt, főleg, hogy nincs mögötte megnyugtató opció, hiszen TP még mindig "csak" egy projekt.
Draft cetliből sosem elég, ezért lehet érdekelt RM minden ajánlatot meghallgatni. Van a csapatnak egy fiatal magja akiket nem igazán érné meg cserélni, de rajtuk kívül nincs tabu sztem nálunk. Ha valaki beajánlana egy 2. kört például CP-ért azt nagyon meg kell fontolniuk. Ha nem tudnak Palmerrel megegyezni új szerződésben akkor sztem a 2013as amúgy is az utolsó éve lenne, hiszen utána már tényleg elit szintű fizuja lesz. Ez a csapat 2013ban még mindig nem SB aspiráns. CPvel vagy nélküle nem ez lesz a tét. PO szereplés lehet cél, bár kicsit az is erős. Palmer alá ugyanúgy össze kell raknunk a futójátékot, h sikeres legyen, azt pedig már láttuk, h jó futójáték mellett egy Jason Campbell is tud sikeres lenni. Ebből az is következhet, hogy egy fiatal, újra épülő csapatba nem feltétlen kell egy CP. Elég lehet egy "gyengébb" QB, ha van futás, erősödik a D.

Másik sztem nagyon fontos dolog amit érdemes megfontolni:
Palmer nem a fr.QBnk kora miatt sem és mögötte csak TP van akit szintén meredek lenne most fr.QBnak nevezni. Namost fr. QB-t leginkább draftról szokás szerezni. Legnagyobb eséllyel drafton első körben, minél előbb...Ha innen nézzük vszeg most vagyunk a legjobb pozícióban erre, hiszen jövőre fejlődést várunk, ami rosszabb draft helyet jelent majd. Ennek megfelelően lehet is már olvasni a Raider scouts love Geno Smith dolgokat kinn. Ez lehet trade partner keresés is mondván mi elvisszük 3. pickel, hacsak vki nem ajánl vmi komolyat nekünk), de lehet teljesen normális fr.QB keresés is a részünkről. Ha Chiefs és Jags nem viszi el, akkor 1\3nál valós opció lesz Smith mint a class legjobb QB-a, potenciális fr.QB.
Ha esetleg 1\3nál benn van G.Smith és nem jön érte trade ajánlat, viszont Palmerért benn van egy 2. körös ajánlat, nem lennék meglepve egy Smith picken és Palmer traden.

Nem azt mondom, hogy ezt szeretném látni, csak azt, hogy reális opció és ha RM&co. nem hiszi, hogy TP lesz a jövő irányítója, ellenben GS-t elég magasan értékelik simán meghúzhatják, h a 2. draftjukon megszerzik a "saját" QBukat.

Én továbbra is a trade down mellett vagyok, de ehhez például fontos lehet ez a Geno féle smoke screen is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
be kéne húzni a draft közepén:

Michael Mauti, ILB, Penn State
Michael Mauti isn't at the Senior Bowl because of a knee injury, but he's getting a stock up for sending a handwritten note to every single NFL general manager during the week about how much football means to him. Most general managers were reportedly impressed. Mauti is a great leader and will prove to be a mid-round steal.

www.youtube.com/watch?v=71BWyDD6Jk8

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Heyward-Bey elküldése nem rázna meg nagyon. Nálam ő sem lenne kerettag 2013-ban, pláne 7M-ért! Criner, Streeter, Moore, Ford mellé kell hozni egy veteránt, talán a draftról valakit, kukázni az UDFA-k közül pár srácot, aztán a TC-ben bizonyítson aki tud.

Palmer második körért trade block-on? Sokat adtunk érte, már jól is játszik erre a szar cap helyzet miatt elcserélnénk? Érthető lenne a döntés a hosszú távú tervekre nézve, de TP egy meccsére építve ez nagyon merész húzás lenne, ráadásul kiverné a biztosítékot jó pár szurkolónál!

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Chiefsbe mehetne is. 😊 De egyébként maradjon csak kevesebb lóvéért
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En megertenem a tradet, egyet nem ertek vele, de megertem, logikus lepes lenne.
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Pletykálják, hogy Palmer trade blockra kerülhet egy 2. körös pickért. Pryor kezdhetne ebben az esetben jövőre.

magánvélemény: agyfaszt kapnék.Amadeus91
Amennyiben igaz lesz a pletyka akkor egyfelől egyet értek Veled Amadeus (pedig nagy TP fun vagyok).
Másfelől meg megérteném RM-t.
- Hisz Palmer túl sokat keres ahhoz képest,hogy nem PO esélyes csapat vagyunk (jelenleg még)
Szóval ez a szezon még az újjá épülés nevében kuka csak úgy,mint az elmúlt szezon. (persze pozitívabb mutatót kell a végén felmutatniuk DA-knak)
- Túl sok foltozandó lyuk van a rosteren (s ugye a cap helyzet sem az igazi így az FA piac is korlátozott),ebből kifolyólag minden egyes pick aranyat ér nekünk.
- TP-nek így is úgy is tanulnia kell,miért ne gyorsíthatnánk meg ezt azzal,hogy mély vízbe dobjuk. Így,hogy vissza állunk PBSre várhatóan lesz ismét futó játékunk,szóval nem lest agyon erőltetve sem.Cubehead
túl sok lyuk van a rosteren ahhoz, hogy még 1-t csináljunk. Amadeus91
Ahogy kezdtem Amadeus, minden TP fun-ságom ellenére abszolult egyet értek Veled!
Viszont ahogy írtam RM lehet úgy gondolkodik,hogy ez az év még kuka lesz.S bár CP elküldésével keletkezik egy újabb lyuk viszont ha TP bele tanul akkor az év végére megoldódik ez a kérdés,plusz a CP-rt kapot pickel lett még egy játékos aki esetleg még egy lyukat mentesít!

Szerk:
Amúgy meg lehet,hogy ez is CSAK szimplán pletyka.Minden mögöttes tartalom nélkül.
KB mint a nem oly régen felröppenő TP elcseréléséről szóló,amiről ugye kiderült,hogy teljesen alaptalan volt.

több mint 13 éve
Pletykálják, hogy Palmer trade blockra kerülhet egy 2. körös pickért. Pryor kezdhetne ebben az esetben jövőre.

Amennyiben igaz lesz a pletyka akkor egyfelől egyet értek Veled Amadeus (pedig nagy TP fun vagyok).
- Hisz Palmer túl sokat keres ahhoz képest,hogy nem PO esélyes csapat vagyunk (jelenleg még)
Szóval ez a szezon még az újjá épülés nevében kuka csak úgy,mint az elmúlt szezon. (persze pozitívabb mutatót kell a végén felmutatniuk DA-knak)
- Túl sok foltozandó lyuk van a rosteren (s ugye a cap helyzet sem az igazi így az FA piac is korlátozott),ebből kifolyólag minden egyes pick aranyat ér nekünk.
- TP-nek így is úgy is tanulnia kell,miért ne gyorsíthatnánk meg ezt azzal,hogy mély vízbe dobjuk. Így,hogy vissza állunk PBSre várhatóan lesz ismét futó játékunk,szóval nem lest agyon erőltetve sem.Cubehead
túl sok lyuk van a rosteren ahhoz, hogy még 1-t csináljunk. Amadeus91
Erre a faszkodásra be kellett, hogy jelentkezzek! Az egyetlen használható kész játékosunk! 3-4 jó éve van! Az sok idő! Vagy első kör vagy semmi! Használható QB drafton nincs (olyan akire 1 az 1ben rá lehetne dobni 1 franchise-t). De per pillanat első körért sem adnám! Nagyon visszaütne. Reggie verje ki abból a hülye fejéből ezt az ötletet. Sokat keres. És? 1 játékost el lehet vinni a cap hátán. Nem ez kellene, hogy legyen a fő prioritás. Vicc. Húúú most felbasztam az agyam. Pedig már kezdtem örülni itt a Staff összehozásán. Felejtsék már el Palmert és pont. Hallani sem akarok az ilyen szarházi pletykákról. Ráadásul egyre több van belőlük. Amm Pryor sehol nincs Palmerhez képest(sajnos)! McLain, Seymour és Kelly körül bűzölögjön így a levegő, ha már ennyire rángatni akarják a töküket a kábelen a cap space miatt! (Akkor ütött volna ez a mondat igazán ha még most is a staffban lenne Cable 😀 )
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520

túl sok lyuk van a rosteren ahhoz, hogy még 1-t csináljunk.
több mint 13 éve

- TP-nek így is úgy is tanulnia kell,miért ne gyorsíthatnánk meg ezt azzal,hogy mély vízbe dobjuk. Így,hogy vissza állunk PBSre várhatóan lesz ismét futó játékunk,szóval nem lest agyon erőltetve sem.

több mint 13 éve

magánvélemény: agyfaszt kapnék.
több mint 13 éve
debuzi DHB, mit gondol? Más sem fog neki ennyit adni.Amadeus91
Ebben nincs benne hogy ő mit gondol, de ő gondolom kötni fogja az ebet a karóhoz, hogy ennyit akar keresni, mert ő sem a maga ellensége. Mert mi van ha jövőre tényleg nem kell senkinek, akkor ez a pénz jól fog jönni most. Meg amúgy is mindig jól jön a sok lóvé!
Meglátjuk hogy meg tudnak e egyezni egy olyan megoldásban, ami mindkét félnek jó!
több mint 13 éve
debuzi DHB, mit gondol? Más sem fog neki ennyit adni.
több mint 13 éve
Darrius Heyward-Bey is not expected back with the Raiders at his currently scheduled $7.721 million base salary.
"Pay cut or hit the road time," beat writer Steve Corkran quipped. After a promising 2011 season, Heyward-Bey took a big step back in 2012, failing to fit into Greg Knapp's West Coast offense. Perhaps new OC Greg Olson's system would be a better fit, but Heyward-Bey won't get a chance if he doesn't slash his salary.

Végre összeállt a staff, tehát jöhetnek ezek a fajta találgatások. Ki megy, ki marad, kinek csökkentik a fizetését, kire számítanak. Ki akar elmenni innen, stb, stb.

Jó kis offseason lehet ez nekünk is. Az edzői kar sztem egész jó, bár egy jobb OC-t elbírtam volna képzelni, de a többiek jók. Ezen nem fog múlni sztem.
több mint 13 éve
Meg van az LB edzőnk Bob Sanders személyében!

www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/source-raiders-hire-sanders-linebackers-coach
Cubehead
Hát tapasztalata az van, főként a védelem terén. Jó sok helyen volt LB edző. Sőt 3 évig még DC is volt a Packersnél. 2006-ban még jó volt a védelem, aztán romlott, de hát pont az első év még valszeg nem az ő érdeme. De mivel hozzánk nem DCnek jött, így sztem a suszter maradjon a kaptafánál, eddze csak szépen az LB-ket, aztán jó lesz az! 😊
több mint 13 éve
Meg van az LB edzőnk Bob Sanders személyében!

www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/source-raiders-hire-sanders-linebackers-coach

több mint 13 éve
Mel Kiper-nél sincs sok nagyobb megélhetési "szagértő" az NFL-ben, rosszabb mint Lombardi. Komolytalan ember.Amadeus91
JaMarcus Russellről azt mondta, hogy hogy a draft után 3 évvel az elit top 5 QB között lesz, és olyan skilles, mint John Elway. 1:00-től

www.youtube.com/watch?v=ZubYpplmzVkdeyell
Deyell

Mel Kipper tényleg nem semmi!S akkor most finoman fogalmaztam!
Viszont azt azért szögezzük le,hogy potenciál téren JMR tényleg lehetett volna sztár. Az persze már más kérdés,hogy elbarmolta a karrierjét s nagyjából az életét is.Cubehead
ez az egész JMR dolog egy szerencsétlen sztori, normális edző kellett volna neki rookie évében, normális közeg, tőle is jobb hozzáállás kellett volna a dolgokhoz. Kár utólag keseregni. Jelenleg egész korrekt irányítónk van.
több mint 13 éve
Mel Kiper-nél sincs sok nagyobb megélhetési "szagértő" az NFL-ben, rosszabb mint Lombardi. Komolytalan ember.Amadeus91
JaMarcus Russellről azt mondta, hogy hogy a draft után 3 évvel az elit top 5 QB között lesz, és olyan skilles, mint John Elway. 1:00-től

www.youtube.com/watch?v=ZubYpplmzVkdeyell
Deyell

Mel Kipper tényleg nem semmi!S akkor most finoman fogalmaztam!
Viszont azt azért szögezzük le,hogy potenciál téren JMR tényleg lehetett volna sztár. Az persze már más kérdés,hogy elbarmolta a karrierjét s nagyjából az életét is.

több mint 13 éve
Én Kevin Reddick eddigi munkásságával nem vagyok tisztában.
De amit itt az edzéseken láttam és olvastam róla valamint amiket a különböző videókban láttam róla azok alapján simán eltudnám képzelni hozzánk!

www.youtube.com/watch?v=Ci7831eRpno

www.youtube.com/watch?v=vA6WRgstdW8

Fizikálisan okés. 4-3 D MLB volt szóval nem lenne idegen neki a továbbiakban sem.A különböző interjúk alapján értelmes.Plusz ahogy Fucu is írta vezér egyéniség!Ami ugye nekünk nagyon kell.

Szóval véleményem szerint nem lenne rossz pick,pláne 5-6 kör környékén.

több mint 13 éve

www.youtube.com/watch?v=ZubYpplmzVk

több mint 13 éve
Mel Kiper lehúzta a tavalyi draftunkat, azt mondja C-

blog.sfgate.com/raiders/2013/01/24/kiper-re-grades-drafts-gives-raiders-c/

ahogy a post mondja Kiper nem említi Bilukidit, akiben bőven van lehetőség, az UDFA-k közül csak Streatert, pedig Nix amikor játszott, jó volt, és King is elég tehetséges, ahogy azt az alább berakott videó tanúsítja. Burrist kvázi lefikázta, ami végül is jogos, de nem szabad elfelejteni, hogy az egyetemen 3-4-es rendszerben játszott, kell idő neki, mire átáll.

úgyhogy azt tudom erre reagálni, amit a Colts egykori GM-e, Bill Tobin mondott Kiperre:

www.youtube.com/watch?v=61KvqlqkC9M&feature=youtu.be&t=1m15s

Who the hell is Mel Kiper? My neighbor has more credentials than Mel Kiper and my neighbor is a postman.deyell

Mel Kiper-nél sincs sok nagyobb megélhetési "szagértő" az NFL-ben, rosszabb mint Lombardi. Komolytalan ember.
több mint 13 éve
Mel Kiper lehúzta a tavalyi draftunkat, azt mondja C-

blog.sfgate.com/raiders/2013/01/24/kiper-re-grades-drafts-gives-raiders-c/

ahogy a post mondja Kiper nem említi Bilukidit, akiben bőven van lehetőség, az UDFA-k közül csak Streatert, pedig Nix amikor játszott, jó volt, és King is elég tehetséges, ahogy azt az alább berakott videó tanúsítja. Burrist kvázi lefikázta, ami végül is jogos, de nem szabad elfelejteni, hogy az egyetemen 3-4-es rendszerben játszott, kell idő neki, mire átáll.

úgyhogy azt tudom erre reagálni, amit a Colts egykori GM-e, Bill Tobin mondott Kiperre:

www.youtube.com/watch?v=61KvqlqkC9M&feature=youtu.be&t=1m15s

Who the hell is Mel Kiper? My neighbor has more credentials than Mel Kiper and my neighbor is a postman.

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Fucu írta Senior Bowl 4. napi összefoglalóban:

Ne lepődjön meg senki, ha az áprilisi drafton az Oakland draftolja Kevin Reddick-et (ILB, North Carolina). Ezen a napon Riddick igazi vezére volt a védelemnek. Pont olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amit Dennis Allen (HC) kedvel, mint például a játék iránti szeretet, keményed edz vagy a csapatot helyezi az előtérbe saját magával szemben.

Igaz az első napi összefoglalóban még azt írta róla, hogy a csípője merev volt és az irányváltásai sem voltak lazák. Egész edzésen lassúnak tűnt.

CBS szerint 4-5 körös pick, érdemes lehet megnézni pár NC meccset.