Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Legalább nem olyan embert, akit használtunk is.Sajnos csak zászlógyűjtésben volt király.
több mint 13 éve
Na ez is érdekes. Azt hittem csak szezon után kerül erre sor...lehet ez kellett, h 5. körös pick megmaradjon??Ezt a lépést én is vizionáltam,de én is csak a szezon végén.
Pat Lee vissza?Rolni
Lee vissza szerzésével teljes mértékben kiegyeznék!!Ránk férne,mert Bartell idáig (újfent) nem mutat sokat!S bár Leenek is voltak szürkülései de benne legalább van labdaszerzési potenciál amit többször is megmutatott.

több mint 13 éve
Na ez is érdekes. Azt hittem csak szezon után kerül erre sor...lehet ez kellett, h 5. körös pick megmaradjon??Pat Lee vissza?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Raiders released LB Aaron Curry.Curry missed most of the offseason, all of camp, and the first eight games with knee soreness. Activated from the PUP list, he played just 15 snaps versus the Ravens and three against the Saints last week. The No. 4 overall pick in the 2009 draft may have to prove that his knee is at full strength before landing another job. Nov 20 - 2:41 PM
több mint 13 éve
Azért Roland, ha a realitások talaján mozog, akkor realizálni fogja, hogy mástól sem fog többet kapni, sőt nem biztos, hogy máshol kezdő lenne.Ez így igaz, DEWheeler ha korrekt pénzért akar maradni, akkor jó lenne ha maradna. Rolandonak kéne egy pay cut.Amadeus91én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?Amadeus91Kell a pass rusher az biztos.
En az LB sort sem rrzem tutinak.
Van egy solid rookie aki tuti marad es remelhetoleg fejlodik.
Van 2 tulfizetett szurke LB (McClain, Curry) akiknek a jovoje egyaltalan nincs sztem biztonsagban.
Van egy talan system fit, talan ovetachiever LBnk 1 eves dealen akit nagy penzert nem szabad megtartani sztem.
Depth meg nincs... Korant sem lefutott a dolog.Rolni
1. Wheeler élete lehetősége előtt van 1 pénzes szerződésért az idei játékával (ha tartja)...nem biztos, h elfogadja amit RM ad neki...
2. Rolando játéka alapján jogos a fizu csökkentés, de te például belemennél (felejtsd el, h Raider fan vagy 😊 ...ebből a pénzből él a családod, te, meg Slowlando esetében gondolom még egy kisebb fegyveres egység 😀) Ez se lesz egyszerű, főleg, h van még hátra vagy két éve...Rolni
több mint 13 éve
Erről a fizucsökkentéses dologról párszor már beszéltünk... Van egy másik oldala is viszont. Be kell nyomni neki a pay cut-ot de többet ígérni neki 1 picivel mint amit most ér. Ha nem fogadja el akkor meg cut a francba! A body slameken kívül mást nem tett le még a pályára a szememben... :/ 1 playa most már nem oszt nem szoroz! Ennél nagyobb szar már nem lehet! 😀Ez így igaz, DEWheeler ha korrekt pénzért akar maradni, akkor jó lenne ha maradna. Rolandonak kéne egy pay cut.Amadeus91én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?Amadeus91Kell a pass rusher az biztos.
Van 2 tulfizetett szurke LB (McClain, Curry) akiknek a jovoje egyaltalan nincs sztem biztonsagban.
Van egy talan system fit, talan ovetachiever LBnk 1 eves dealen akit nagy penzert nem szabad megtartani sztem.
Depth meg nincs...
Korant sem lefutott a dolog.Rolni
1. Wheeler élete lehetősége előtt van 1 pénzes szerződésért az idei játékával (ha tartja)...nem biztos, h elfogadja amit RM ad neki...
2. Rolando játéka alapján jogos a fizu csökkentés, de te például belemennél (felejtsd el, h Raider fan vagy 😊 ...ebből a pénzből él a családod, te, meg Slowlando esetében gondolom még egy kisebb fegyveres egység 😀) Ez se lesz egyszerű, főleg, h van még hátra vagy két éve...Rolni
több mint 13 éve
Ez így igaz, DEWheeler ha korrekt pénzért akar maradni, akkor jó lenne ha maradna. Rolandonak kéne egy pay cut.Amadeus91én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?Amadeus91Kell a pass rusher az biztos.
Depth meg nincs...
2. Rolando játéka alapján jogos a fizu csökkentés, de te például belemennél (felejtsd el, h Raider fan vagy 😊 ...ebből a pénzből él a családod, te, meg Slowlando esetében gondolom még egy kisebb fegyveres egység 😀) Ez se lesz egyszerű, főleg, h van még hátra vagy két éve...
több mint 13 éve
Wheeler ha korrekt pénzért akar maradni, akkor jó lenne ha maradna. Rolandonak kéne egy pay cut.én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?Amadeus91Kell a pass rusher az biztos.
Depth meg nincs...
több mint 13 éve
én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?Amadeus91Kell a pass rusher az biztos.
Depth meg nincs...
Korant sem lefutott a dolog.
több mint 13 éve
Ezt mondjuk egyszerűen nem tudom hova tenni viszontNekem is új volt mert ezen a csapaton kívül semelyik sem érdekel... (pont jó mondja! 😀 ) Mindig csak magunkkal vagyok tisztába meg a csoport állással azt heló! De tényleg furcsa lehet azért üres lelátókat látni mert olyan simán nyer a csapat... Pfejjjj!! TSTMost én is beleolvastam amúgy! 😀Meg tudtam a Talib tranzakció részleteit de... olyan kedvesek aranyosak voltak! Nem olyanok mint mi! 😀Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊TSTÉs milyen volt a Pats topic? 😀Bruce
Meg iszonyatosan furcsa volt ez a nyertes szag a levegőben... Tudod miről beszélek! Jah nem! 😛 😀 😀 😀TST
Trollkodás megy mert állítólag alázták az Coltsot.
Minket is megalázott a Ravens a múltkor, de hát ez van. Nem lett rosszabb az életem tőle, úgyhogy igazából nem érdekel, hogy mennyire kaptunk ki.
GO RAIDERS akkor is! 😀Bruce
Még azt sem lehet mondani, hogy ne próbálnák meg kiszolgálni őket, erre hazamennek a vége előtt... Az én fejemben meg sem fordult 45–7-nél sem, hogy hazamenjek, de ők nem tudják értékelni a jót 😊

több mint 13 éve
Nekem is új volt mert ezen a csapaton kívül semelyik sem érdekel... (pont jó mondja! 😀 ) Mindig csak magunkkal vagyok tisztába meg a csoport állással azt heló! De tényleg furcsa lehet azért üres lelátókat látni mert olyan simán nyer a csapat... Pfejjjj!!Most én is beleolvastam amúgy! 😀Meg tudtam a Talib tranzakció részleteit de... olyan kedvesek aranyosak voltak! Nem olyanok mint mi! 😀Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊TSTÉs milyen volt a Pats topic? 😀Bruce
Meg iszonyatosan furcsa volt ez a nyertes szag a levegőben... Tudod miről beszélek! Jah nem! 😛 😀 😀 😀TST
Minket is megalázott a Ravens a múltkor, de hát ez van. Nem lett rosszabb az életem tőle, úgyhogy igazából nem érdekel, hogy mennyire kaptunk ki.
GO RAIDERS akkor is! 😀Bruce
több mint 13 éve
én díjaznám ezt a letrade ft. DE combo-t. Mind az offense, mind a D# építése és hatékony működése a falaknál indul. Sokkal kisebb terhelés nehezedne a secondary-re, ettől függetlenül oda is kell ember, mert botrányos. A LB sor számomra pipa, nem a legégetőbb probléma. Ti hogy látjátok?
több mint 13 éve
Most én is beleolvastam amúgy! 😀Meg tudtam a Talib tranzakció részleteit de... olyan kedvesek aranyosak voltak! Nem olyanok mint mi! 😀Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊TSTÉs milyen volt a Pats topic? 😀Bruce
GO RAIDERS akkor is! 😀
több mint 13 éve
Meg tudtam a Talib tranzakció részleteit de... olyan kedvesek aranyosak voltak! Nem olyanok mint mi! 😀Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊TSTÉs milyen volt a Pats topic? 😀Bruce
Meg iszonyatosan furcsa volt ez a nyertes szag a levegőben... Tudod miről beszélek! Jah nem! 😛 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊TSTÉs milyen volt a Pats topic? 😀
több mint 13 éve
legjobb lenne, ha majd letradelnénk, mert úgyis kevés a pickünk, a need meg sok. de akkor már pass rushert vinnék az első körben, mert utolsó előttiek vagyunk a ligában sackekben. Jarvis Jones, Damontre Moore pl.Még nem tudom mit gondoljak Starról. Mindenhol jókat rnak róla a szakik. Forumokon azért már vegyes a kép...Néztem eddig 1 meccsét, ott nekem nem volt átütő. Sokszor eltűnt...amolyan Kelly, Seymour módjára...RolniNekem most Lotulelei a favoritom, bár ő "csak" 193 cm magas és 147 kg, de sztem elég jól nyomja! Meg amúgy is tongai, azokat meg csipázom 😀Amúgy a következő offseason egyértelműen a Dről fog szólni sztem.Egyetértek, a drafton pedig jó lenne valami Peppers/SuperMario szerű 2méteres vadállat😀Barb
Igaz, h legtöbben Knapp fejét követelik\jük, de azért az látszik sztem, hogy ha a falon tudnak javítani (OL edző, OL depth) főleg futás terén akkor olyan nagyon oda nem kell ember.
Védelembe pedig jöhet a teljes csere, akár Sey-Kelly elküldésével, Shaggy elengedésével, séma váltással...bármi ami a hosszútávú tervekkel összevág.
Érdekes lesz.Rolni
Sztem TOP 10-ben lesz, szóval mi is ott draftolunk, tehát elérhető lesz nekünk szerintem. Bruce
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Nem bírtam tovább! Hiányoztatok! 😊
több mint 13 éve
Megnéztem már a szezon eleji tippeket, hogy ki hogy tippelte meg a szezont, most már lement tíz meccs.valamit csak tudok. 😀
6-an tippeltünk:
hárman értek el eddig 6 pontot: Raider89, Amadeus91 és Barb
hárman pedig 5 pontot: Peterbadbone, Cubehead és én
Érdekes hogy a Miami meccset mindenki győzelemre vette, aztán jól kiszoptunk 😊
A másik oldal meg a Steelers elleni meccs, amit egyedül Amadeus tett csak győzelemre.
A Falcons és a Jags meccset pedig mindenki eltalálta. 😊Bruce
több mint 13 éve
Megnéztem már a szezon eleji tippeket, hogy ki hogy tippelte meg a szezont, most már lement tíz meccs.6-an tippeltünk:
hárman értek el eddig 6 pontot: Raider89, Amadeus91 és Barb
hárman pedig 5 pontot: Peterbadbone, Cubehead és én
Érdekes hogy a Miami meccset mindenki győzelemre vette, aztán jól kiszoptunk 😊
A másik oldal meg a Steelers elleni meccs, amit egyedül Amadeus tett csak győzelemre.
A Falcons és a Jags meccset pedig mindenki eltalálta. 😊
több mint 13 éve
Lehet a Steelres még pikánsabb lenne ha belegondolok! 😀Érdekes váltás lenne az egyszer már biztos 😀 Bár annak már bő 10 éve 😊WyattTuck rule rémlik ember?? Pats topic menj már...RolniEz a meccs után elég volt... a szezon végéig átcsapok bandwagonnek! 10 év után uncsi... A Pats topicba megtaláltok ha kellek. Az SB után/offseasonban újult erővel újra találkozunk mint hivatalos továbbra is elkötelezett Raider szurkoló! TSTköcsög 😀
Legalább ne a Pats topicba menj, hanem akkor a Texansba vagy valami szimpatikusabb csapatba! 😀Bruce
több mint 13 éve
Érdekes váltás lenne az egyszer már biztos 😀 Bár annak már bő 10 éve 😊Tuck rule rémlik ember?? Pats topic menj már...RolniEz a meccs után elég volt... a szezon végéig átcsapok bandwagonnek! 10 év után uncsi... A Pats topicba megtaláltok ha kellek. Az SB után/offseasonban újult erővel újra találkozunk mint hivatalos továbbra is elkötelezett Raider szurkoló! TSTköcsög 😀
Legalább ne a Pats topicba menj, hanem akkor a Texansba vagy valami szimpatikusabb csapatba! 😀Bruce

több mint 13 éve
Ahányszor megbántottak ezek a buta fekete bácsik... Lassan beperelhetném őket a maradandó lelki törések miatt...Tuck rule rémlik ember?? Pats topic menj már...RolniEz a meccs után elég volt... a szezon végéig átcsapok bandwagonnek! 10 év után uncsi... A Pats topicba megtaláltok ha kellek. Az SB után/offseasonban újult erővel újra találkozunk mint hivatalos továbbra is elkötelezett Raider szurkoló! TSTköcsög 😀
Rémlik! Azóta próbálom elfelejteni! Meg kell adni nekik az esélyt na! 😀
több mint 13 éve
Még nem tudom mit gondoljak Starról. Mindenhol jókat rnak róla a szakik. Forumokon azért már vegyes a kép...Néztem eddig 1 meccsét, ott nekem nem volt átütő. Sokszor eltűnt...amolyan Kelly, Seymour módjára...Nekem most Lotulelei a favoritom, bár ő "csak" 193 cm magas és 147 kg, de sztem elég jól nyomja! Meg amúgy is tongai, azokat meg csipázom 😀Amúgy a következő offseason egyértelműen a Dről fog szólni sztem.Egyetértek, a drafton pedig jó lenne valami Peppers/SuperMario szerű 2méteres vadállat😀Barb
Igaz, h legtöbben Knapp fejét követelik\jük, de azért az látszik sztem, hogy ha a falon tudnak javítani (OL edző, OL depth) főleg futás terén akkor olyan nagyon oda nem kell ember.
Védelembe pedig jöhet a teljes csere, akár Sey-Kelly elküldésével, Shaggy elengedésével, séma váltással...bármi ami a hosszútávú tervekkel összevág.
Érdekes lesz.Rolni
Sztem TOP 10-ben lesz, szóval mi is ott draftolunk, tehát elérhető lesz nekünk szerintem. Bruce
több mint 13 éve
baromkodik csak, soha nem menne Pats-wagonnak 😊Tuck rule rémlik ember?? Pats topic menj már...RolniEz a meccs után elég volt... a szezon végéig átcsapok bandwagonnek! 10 év után uncsi... A Pats topicba megtaláltok ha kellek. Az SB után/offseasonban újult erővel újra találkozunk mint hivatalos továbbra is elkötelezett Raider szurkoló! TSTköcsög 😀

Just Win Baby!