Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát én nem örülnék OBJ-nek. persze jó elkapó, de nem jelenti azt, hogy nálunk is beválik. A giantsbe elit volt, de a Browns-ban szenved, semmi garancia, hogy nálunk beválik.Akkor már inkább Ramsey, de két elsőt nem adnék érte sem.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
Kicsit off,ha már bye week: kíváncsi vagyok holnap mennyi Raiders mezt látok válogatott meccsen. 😊 Tudom, hogy sok rapper hordja meg hagyományok,de mindig felhúzom magam, amikor rám köszönnek olyanok,akik sztem életükben nem láttak Raiders mérkőzést,csak,mert olyan cuccban vagyok. 😊Richtig szembe jött egy gyerek a West Endben talpig Raiders cuccban.
skat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
skat
285
Kicsit off,ha már bye week: kíváncsi vagyok holnap mennyi Raiders mezt látok válogatott meccsen. 😊 Tudom, hogy sok rapper hordja meg hagyományok,de mindig felhúzom magam, amikor rám köszönnek olyanok,akik sztem életükben nem láttak Raiders mérkőzést,csak,mert olyan cuccban vagyok. 😊
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
egyébként így van.De egyébként remélem nem esünk abba a hibába, hogy jól kezdtünk rámegyünk a po-ra és elszorjuk a pickeket. Hogy lesz így építkezés? A Kc-re vár a Mahomes szerződés,Rivers nem fiatal,a Denver meg leszálló ágban van. Most kéne építkezni,de pickek nélkül nehéz lesz....Nem egy sztár wr-nyire vagyunk a po-tól.
skat
"anélkül is bejutunk" - jelentette ki Amadeus
Bruce
több mint 5 éve
De egyébként remélem nem esünk abba a hibába, hogy jól kezdtünk rámegyünk a po-ra és elszorjuk a pickeket. Hogy lesz így építkezés? A Kc-re vár a Mahomes szerződés,Rivers nem fiatal,a Denver meg leszálló ágban van. Most kéne építkezni,de pickek nélkül nehéz lesz....Nem egy sztár wr-nyire vagyunk a po-tól.
skat
"anélkül is bejutunk" - jelentette ki Amadeus
több mint 5 éve
skat
285
De egyébként remélem nem esünk abba a hibába, hogy jól kezdtünk rámegyünk a po-ra és elszorjuk a pickeket. Hogy lesz így építkezés? A Kc-re vár a Mahomes szerződés,Rivers nem fiatal,a Denver meg leszálló ágban van. Most kéne építkezni,de pickek nélkül nehéz lesz....
több mint 5 éve
nem kellene egy újabb primadonna
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
Real men wear black.ki a negatív hullámokkal!(Igazabol pitinek volt az avatarja, meg azota is a rangja asszem.)
Amadeus
Az biztos, hogy a te szuperlativusszal atitatott mindenki jobb feketeben stilusodhoz illik a filmtortenelem egyik legjobb extrempozitiv karaktere.
ulpianus
több mint 5 éve
ki a negatív hullámokkal!(Igazabol pitinek volt az avatarja, meg azota is a rangja asszem.)
Amadeus
Az biztos, hogy a te szuperlativusszal atitatott mindenki jobb feketeben stilusodhoz illik a filmtortenelem egyik legjobb extrempozitiv karaktere.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Egyébként most Jalen Ramseyről olvastam ugyanilyen cikket, hogy lehet hogy cserélünk érte.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
Ajánlanék egy 3.-t a szerződésre és helyzetre tekintettel.Én nem olvastam még róla, de mit írnak ellenértékként? 2 első kör?mit szólnátok egy OBJ tradehez?Nagyon toljak kint. Kicsit több is már mint pletykaszint.
Amadeus
Surda
Bruce
több mint 5 éve
Én nem olvastam még róla, de mit írnak ellenértékként? 2 első kör?mit szólnátok egy OBJ tradehez?Nagyon toljak kint. Kicsit több is már mint pletykaszint.
Amadeus
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
mit szólnátok egy OBJ tradehez?Nagyon toljak kint. Kicsit több is már mint pletykaszint.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
ki a negatív hullámokkal!Imadom az avatarod. Tudom, hogy ki adta az otletet, annal inkabb. 😉Jj Nelson off, visszahoztuk Atemantvártam is meg nem is.
Cubehead
Amadeus
Ja, es a film klasszikus!
ulpianus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
Jj Nelson off, visszahoztuk Atemantvártam is meg nem is.
Cubehead
több mint 5 éve
mit szólnátok egy OBJ tradehez?Inkább drafton hozzunk elkapót majd...
Amadeus
Amúgy minden elkapóval összeboronálnak minket. AJ Green-t is írták már.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
mit szólnátok egy OBJ tradehez?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
kedvenc filmjeim egyike.10. évig Super Bowl részvétel várható, stabil PO szerepléssel.Aztakurva, hány dioptriás az a rózsaszín szemüveg rajtad, Bro? (vagy mit szívsz és van-e még!?)
Amadeus
Kéne neked egy új profil kép, ha javasolhatnám ez, mert ilyen pozitív kisugárzással nem lehet veszíteni:
XD
Pari
több mint 5 éve
Az azért elég durva szerintem, hogy a nagy nfl-el foglalkozó oldalak power rankingjában még mindig az alsó harmadban foglalunk helyet:Teszem hozzá, hogy a leginkább mértékadó PR-ben (gyengébbek kedvéért: amit én írok) abban a 18. helyen szerepeltek.
NFL.com: 19. hely
ESPN: 21. hely
SI.com 20. hely
Nem nagyon tudnak mit kezdeni a pozitív mérlegünkkel.
Bruce
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
7th ranked OG IncognitoCarr #7
Amadeus
Jacobs #2
Ingold #2
Waller #5
Hudson #3
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
7th ranked OG Incognito