Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
16-0 man
több mint 5 éve
Hét/ W-Ltwitter.com/FrankCaliendo/status/1258743351488045057
1/W
2/W
3/W
4/W
5/L
6-
7/W
8/W
9/W
10/W
11/L
12/W
13/W
14/W
15/W
16/W
17/L
Na valahogy így. 😀 kicsit túlzónak tűnik elsőre, de ha mindent kalkulálunk és lesz egy hangyafasznyi szerencsénk is ( labdapattanás, bírói döntések, sérülés ilyenek)na meg amikor kell, vérszomjasak leszünk ez nem is olyan ördögtől való. Elég jó a sorsolás. 3L-s szezont én még álmodni sem mertem az utóbbi szűkös tíz évben.
Gruden for president!
Surda
😊))

több mint 5 éve
Panther valóban rebuild, új stáb, új QB, rövid offseason...kötelező ha valóban PO a cél.első 4 meccsből pont a Buffalotól félek. Carr nem szokta szeretni az agresszív védelmeket. A Pats és a Panthers rebuildingben van, nem szabad, hogy kikapjunk tőlük.Simán benne van a 4-0 kezdés is, a Saints ellen jól szoktunk menni. Örülök, hogy Kansasbe nem a -10 fokban kell menni, cserébe a denveri hógolyózás idén is megrendezésre kerül. Az Indy meccs nálam W, Rivers? Nehogymá'.Jó a 0-4 is benne van 😀
Amadeus
Rivers vagy sem, kemény az a Colts roster...remélem húzzuk persze, de én azért megint hiszem ha látom vonalon vagyok edzőinkkel kapcsolatban...
Rolni
Amadeus
Saints rostere azért lényegesen jobb, mint a miénk és Brees utolsó szezonját meg tolják erősen majd.
Pats nem annyira rebuild, mint sima QB csere sztem. BB továbbra is ott van és keveri a lapokat. Nem lesz sétagalopp.
Buffalo kemény, mint a kád széle, de Josh Allen nem ilyeszt meg annyira egyenlőre.
2-2 simán benne van sztem, de amennyiben végre dobbant mindkét oldalon az edzői kar, kell az erős start, hogy elhiggye a csapat is és menjen a flow 😊 , jöjjön a PO!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Hét/ W-L1/W
2/W
3/W
4/W
5/L
6-
7/W
8/W
9/W
10/W
11/L
12/W
13/W
14/W
15/W
16/W
17/L
Na valahogy így. 😀 kicsit túlzónak tűnik elsőre, de ha mindent kalkulálunk és lesz egy hangyafasznyi szerencsénk is ( labdapattanás, bírói döntések, sérülés ilyenek)na meg amikor kell, vérszomjasak leszünk ez nem is olyan ördögtől való. Elég jó a sorsolás. 3L-s szezont én még álmodni sem mertem az utóbbi szűkös tíz évben.
Gruden for president!
több mint 5 éve
első 4 meccsből pont a Buffalotól félek. Carr nem szokta szeretni az agresszív védelmeket. A Pats és a Panthers rebuildingben van, nem szabad, hogy kikapjunk tőlük.Simán benne van a 4-0 kezdés is, a Saints ellen jól szoktunk menni. Örülök, hogy Kansasbe nem a -10 fokban kell menni, cserébe a denveri hógolyózás idén is megrendezésre kerül. Az Indy meccs nálam W, Rivers? Nehogymá'.Jó a 0-4 is benne van 😀
Amadeus
Rivers vagy sem, kemény az a Colts roster...remélem húzzuk persze, de én azért megint hiszem ha látom vonalon vagyok edzőinkkel kapcsolatban...
Rolni
több mint 5 éve
Simán benne van a 4-0 kezdés is, a Saints ellen jól szoktunk menni. Örülök, hogy Kansasbe nem a -10 fokban kell menni, cserébe a denveri hógolyózás idén is megrendezésre kerül. Az Indy meccs nálam W, Rivers? Nehogymá'.Jó a 0-4 is benne van 😀
Amadeus
több mint 5 éve
Simán benne van a 4-0 kezdés is, a Saints ellen jól szoktunk menni. Örülök, hogy Kansasbe nem a -10 fokban kell menni, cserébe a denveri hógolyózás idén is megrendezésre kerül. Az Indy meccs nálam W, Rivers? Nehogymá'.
több mint 5 éve
Raiders' 2020 scheduleWeek 1: at Carolina
Rhule és stábja otthon debütál. El kell rontani nekik. W
Week 2: vs New Orleans MNF
Vegas stadion avató a liga egyik legerősebb csapata ellen. Reméljük jó, szórakoztató meccsel. L
Week 3: at New England
Brady-less Pats elleni első meccs. Rövid offseason nem kedvez Stidhamnek és még rozsdás ekkor. W
Week 4: vs Buffalo
Itthon a stadion nyitó bukta után vért itat Gruden a srácokkal és kínkeserves győzelmet hoznak egy erősebb keret ellen. W
Week 5: at Kansas City
Még esetleg szurkolók nélkül is necces trip lesz ez az Arrowheadre. L
Week 6: bye
Week 7: vs Tampa Bay SNF
Brady más színű mezben is el tudja kenni a szánkat. L
Week 8: at Cleveland
Kutya nehéz meccsnek tűnik a felerősödött Browns ellen. Új és ráadásul újonc edző vezette alakulat, Gruden megmutatja mit ér a rutin. W
Week 9: at Los Angeles Chargers
Az extra hazai meccsen fogjuk a Taylor vezette O-t és éppen több pontot rakunk fel a bivaly D ellen. W
Week 10: vs Denver
Otthon hozzuk a ki-ki meccset. W
Week 11: vs Kansas City SNF
Kinek lesz bye weekje a meccs előtt? Persze, hogy Reidéknek. Ez meg ugye az jelenti, hogy bukó. L
Week 12: at Atlanta
Utazni kell, de eddigre lehet kidurran a Falcons lufija. W
Week 13: at New York Jets
Utazással együtt is hozni kellene a tavalyi miatt. W
Week 14: vs Indianapolis
Rivers más színű mezben is el tudja kenni a szánkat. L
Week 15: vs Los Angeles Chargers
Herbert belekóstol az NFL-be eddigre. W
Week 16: vs Miami
Otthoni szezon búcsúztató. W
Week 17: at Denver
10 győzelemmel első PO szezonjára készül Gruden&Co. vegasi csapatként és az utolsó meccsen nincs meg a fókusz. L
10-6 és PO here we go!
több mint 5 éve
És gondolom a 2. heti meccsetek (1. meccs Las Vegasban) meg főműsoridős lesz. Tippre MNF.A nyitómeccsetek már megvan.Végre nézhetünk Panthers meccset is!
twitter.com/caplannfl/status/1258469911778734082
iktriad
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Stadion nyitó pedig week 2 a Saints ellen. Bele kell húzni, ha W-vel akarnak nyitni 😊
több mint 5 éve
A nyitómeccsetek már megvan.Végre nézhetünk Panthers meccset is!
twitter.com/caplannfl/status/1258469911778734082
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Report: Raiders agree to deal with Devontae Booker
több mint 5 éve
Te'von Coney cut
több mint 5 éve
Sam Young jött, Kizer ment.
több mint 5 éve
Amikor elővették a sterimot egyből észhez tért... A Reno 911-ben már rég megcsikálták volna.Hú bakkez ez de dúrvamég mindig csak 32 éves.
RunDMC
sports.yahoo.com/wild-video-reportedly-shows-darren-mc-fadden-drive-into-a-whataburger-wall-while-passed-out-during-dwi-arrest-001435482.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tLw&guce_referrer_sig=AQAAAFtnbACRSyl2uOAh0-gLrNjd0Q8XXgerSrjAHH3ts2KIadccT5HsHN4elWUBtNb8ewfKzL7kwOid9SrKjBGocGAmo-Ms5pYmrPyUzosbL10p4nNOn5mVWlQGBLSgFJvIxRZWXzADdYw-OczcbkqfALi5UXwLnC5MGe39VMsl8x1T
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Looking back at the Khalil Mack trade because i’m bored & it seems to be on every journalist lips right now talking about how we lost it majorly i’ve noticed something that never seems to be reported of throughly looked into regarding that 6th round pick we got backbleacherreport.com/articles/2890020-khalil-mack-trade-revisited-raiders-bears-full-deal-revealed-after-2020-draft
It seems the 6th round pick we got for Mack was the catalyst for most of the 2020 draft:-
Raiders 1st (From Bears) = Josh Jacobs
Osemele + 6th for a 5th
Raiders 2nd + 5th Trade( Jets 5th) >Jags 2nd + 4th
Raiders 2nd > Bills 2nd + 5th = Trayvon Mullen
Raiders 4th (From Jags) > Colts 2 4th = Isaiah Johnson
Raiders 4th (From Colts)> Atlanta 4th & 7th = Foster Moreau ( also Quinton Bell 7th)
Raiders 5th (From Buffalo) & 7th > Dallas 5th = Hunter Renfrow
So basically one 6th round pick equalled us getting 4 players from that Mack trade none of this ever gets factored in due to lazy journalism & not wanting to connect the dots
Add those plus the Damon Arnette (1st) & Bryan Edwards (3rd) picks as well from this year & this trade looks a hell of alot different than being reported
Mack, Kmet & Hambright
For
Jacobs, Arnette, Mullen, Edwards, Johnson, Moreau & Edwards + cap space (add whatever players you want)
You could also say that us signing Kwiatkoski was also an offshoot from the Mack deal as the Bears couldn't resign him & Trevathian so had to choose because of limited cap space
Looks like to me we could make that trade look embarrassing & if even half of those 7 guys turn out to be the player they have the potential to be
Amadeus
több mint 5 éve
Looking back at the Khalil Mack trade because i’m bored & it seems to be on every journalist lips right now talking about how we lost it majorly i’ve noticed something that never seems to be reported of throughly looked into regarding that 6th round pick we got backIt seems the 6th round pick we got for Mack was the catalyst for most of the 2020 draft:-
Raiders 1st (From Bears) = Josh Jacobs
Osemele + 6th for a 5th
Raiders 2nd + 5th Trade( Jets 5th) >Jags 2nd + 4th
Raiders 2nd > Bills 2nd + 5th = Trayvon Mullen
Raiders 4th (From Jags) > Colts 2 4th = Isaiah Johnson
Raiders 4th (From Colts)> Atlanta 4th & 7th = Foster Moreau ( also Quinton Bell 7th)
Raiders 5th (From Buffalo) & 7th > Dallas 5th = Hunter Renfrow
So basically one 6th round pick equalled us getting 4 players from that Mack trade none of this ever gets factored in due to lazy journalism & not wanting to connect the dots
Add those plus the Damon Arnette (1st) & Bryan Edwards (3rd) picks as well from this year & this trade looks a hell of alot different than being reported
Mack, Kmet & Hambright
For
Jacobs, Arnette, Mullen, Edwards, Johnson, Moreau & Edwards + cap space (add whatever players you want)
You could also say that us signing Kwiatkoski was also an offshoot from the Mack deal as the Bears couldn't resign him & Trevathian so had to choose because of limited cap space
Looks like to me we could make that trade look embarrassing & if even half of those 7 guys turn out to be the player they have the potential to be
több mint 5 éve
Hú bakkez ez de dúrvamég mindig csak 32 éves.
RunDMC
sports.yahoo.com/wild-video-reportedly-shows-darren-mc-fadden-drive-into-a-whataburger-wall-while-passed-out-during-dwi-arrest-001435482.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tLw&guce_referrer_sig=AQAAAFtnbACRSyl2uOAh0-gLrNjd0Q8XXgerSrjAHH3ts2KIadccT5HsHN4elWUBtNb8ewfKzL7kwOid9SrKjBGocGAmo-Ms5pYmrPyUzosbL10p4nNOn5mVWlQGBLSgFJvIxRZWXzADdYw-OczcbkqfALi5UXwLnC5MGe39VMsl8x1T
Surda
több mint 5 éve
Hú bakkez ez de dúrvaRunDMC
több mint 5 éve
na még utoljára Arnette 40 yardos futásáról. biztos jól mérték a Combine-on?twitter.com/BrettKollmann/status/1256400326732611587
buhloone mindstate
több mint 5 éve
jól sikerült marketing.Meg egy ezer yardos elkapót.Így van, csak a Friscónál felépítettek egy rendszert, amiben a ha a nagyanxám a futó, ő is fut 5 yardos átlaggal, ti meg draftoltatok egy futót az első körben. Nem tudom melyik a jobb ötlet....Ne szívassál már, épp most fizettetek agyon egy top10-ben húzott futót.
gabokocka
Amadeus
gabokocka
több mint 5 éve
Meg egy ezer yardos elkapót.Így van, csak a Friscónál felépítettek egy rendszert, amiben a ha a nagyanxám a futó, ő is fut 5 yardos átlaggal, ti meg draftoltatok egy futót az első körben. Nem tudom melyik a jobb ötlet....Ne szívassál már, épp most fizettetek agyon egy top10-ben húzott futót.
gabokocka
Amadeus
De ettől meg igaz amit írtam.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.