Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Így van, csak a Friscónál felépítettek egy rendszert, amiben a ha a nagyanxám a futó, ő is fut 5 yardos átlaggal, ti meg draftoltatok egy futót az első körben. Nem tudom melyik a jobb ötlet....
gabokocka
Ne szívassál már, épp most fizettetek agyon egy top10-ben húzott futót.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Való igaz, csak ahasonlat nem volt jó, akkor inkább a Titanst lehet alapnak venni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Így van, csak a Friscónál felépítettek egy rendszert, amiben a ha a nagyanxám a futó, ő is fut 5 yardos átlaggal, ti meg draftoltatok egy futót az első körben. Nem tudom melyik a jobb ötlet....
gabokocka
Mindkettő működhet! Szerencsére nem csak egy féle megközelítés létezik.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem szovivonek valasztottak. 😊
Hanem, mikent megmondta Gruden (GM), pont azt amit a Broncos GM, Elway is mondott. Egyben erdekes, mennyire is komoly amit a Chiefs offense mutatott tamadasban. Miszerint (megnevezve konkretan) a Chiefs offense a modern tamadofoci, ugyanolyan gyorsnak kell lenni, ugyanugy fel kell tenni minosegi, es gyors elkaposort. Ezt neveztek meg mint elsodleges szempont, az elso koros (es mas) elkapok kivalasztasanal.

Ami tanulsagos egyreszt. Az NFLben nem ulhetsz hatradolve, mert elmegy melletted a csoport es a liga. Masreszt igen erdekes lesz 3 (4? mivel nekem Herbert nagy kedvenc prospectem, megha nem is oskan vagyunk igy) ilyen komoly passzjatekkal rendelkezo csapat meccseit nezni sorozatban. Ha mukodni fognak, akkor a nyugati ponthaborus ovezetbe latogatni elmeny lesz. 😊
ulpianus
ilyenkor nyer a futójáték. Nagy évet várok Jacobstól.
Amadeus
Friscoban is azt hitték....
gordon
konkrétan super bowlt nyertek volna, ha futnak a döntőben 10 pontos előnyben.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Hanem, mikent megmondta Gruden (GM), pont azt amit a Broncos GM, Elway is mondott. Egyben erdekes, mennyire is komoly amit a Chiefs offense mutatott tamadasban. Miszerint (megnevezve konkretan) a Chiefs offense a modern tamadofoci, ugyanolyan gyorsnak kell lenni, ugyanugy fel kell tenni minosegi, es gyors elkaposort. Ezt neveztek meg mint elsodleges szempont, az elso koros (es mas) elkapok kivalasztasanal.

Ami tanulsagos egyreszt. Az NFLben nem ulhetsz hatradolve, mert elmegy melletted a csoport es a liga. Masreszt igen erdekes lesz 3 (4? mivel nekem Herbert nagy kedvenc prospectem, megha nem is oskan vagyunk igy) ilyen komoly passzjatekkal rendelkezo csapat meccseit nezni sorozatban. Ha mukodni fognak, akkor a nyugati ponthaborus ovezetbe latogatni elmeny lesz. 😊
ulpianus
Amadeus
Friscoban is azt hitték....
több mint 5 éve

ulpianus
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
 www.youtube.com/watch?v=yd7qknTpurc
Amadeus
Azért ha nem is az összes prospectet, de legalább az első körbe vártakat igazán elküldhetnek vmi beszédtanárhoz a draft előtt. Szerintem nem volt olyan mondata az embernek amit értettem volna.
Levi
 www.youtube.com/watch?v=MoP4o6AFJjg

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Amadeus
Azért ha nem is az összes prospectet, de legalább az első körbe vártakat igazán elküldhetnek vmi beszédtanárhoz a draft előtt. Szerintem nem volt olyan mondata az embernek amit értettem volna.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
A draft után nekünk volt legtöbb játékosunk routeren, gondolom ezért a kisebb UDFA aktivitás, illetve Mayock nyilatkozott egy olyat is, hogy azért nem akartak a draft végébe se húzni igazán, mert a rövid offseason miatt sokkal rosszabb a kései körös rookiek rosterre kerülési esélye. Gondolom UDFA kapcsán is így érzik.
K és LS is érkezett camp versenyre, ami jó sztem. Mindenhol kell a verseny!
Gondolom ez a TE is inkább PS jelölt és bíznak benne, h majd jövőre elő lehet venni a kalapból, amik Witten ismét nyugdíjba vonul 😊

Rookie számok is megvannak közben:
Ruggs - 11
Arnette - 20
Bowden - 33
Bryant - 89
Muse - 55
Simpson - 76
Robertson - 41

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
nem nagyon mentünk rá az UDFA-kra, pedig még lehetne igazolni. két UDFA-nk kapott eddig garantáltat, közülük Nick Bowers (TE, Penn State) kapta a legtöbbet, $100.000 garantáltat. a másik a long snapper az Ohio State-ről, de ő jóval kevesebbet kapott.

azt nem tudom, hogy miért pont Bowersre mentünk rá, amikor TE poszton ott van Waller, Moreau, Witten, Carrier, O'Leary.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
az összes Arnette-re dobott passz a tavalyi szezonból

...
d3Y
Jó ez a video. Sebességgel nem látok komoly gondot, de büntikkel gond lehet, ha nem változtatnak a fogdosáson...nem tudom a gipsznek volt-e köze hozzá vagy sem...
Rolni
ő legalább nagykorúakat fogdos.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan

...
d3Y
Jó ez a video. Sebességgel nem látok komoly gondot, de büntikkel gond lehet, ha nem változtatnak a fogdosáson...nem tudom a gipsznek volt-e köze hozzá vagy sem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225

www.youtube.com/watch?v=bipSHe2YZI8

reméljük ő jobb lesz, mint az utóbbi két Ohio State-ről jövő CB, Conley és Chekwa.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
lehet gúnyolódni, de Gruden visszatérése óta tendenciózusan jó irányba megy a franchise egy fokozatos fejlődés mentén.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Arnette qrva jó lesz. A class legalulértékeltebb cornere volt nálam.
Bowden meg tényleg kvázi lakmuszpapírja lesz annak, hogy Gruden mennyire képes korszerű támadófootball-t játszatni.
empty taxi
jók leszünk, érzem!
Amadeus
Kérdés, hogy mire 😊
empty taxi
Amadeust ismerve SB győzelem a minimum! 😀
(Csak ez a fránya Carr)
Bruce
Van még 7 évünk rá. Nyugi.
Amadeus
Úgy lenne igazságos, ha 7 év múlva kirúgnák, jönne Dungy és SB-t nyerne egyből a csapattal. 😊
iktriad
Vagy 7 év múlva egy új szabály vitatható alkalmazása miatt elhasalnak a conf döntőben, kirúgják Grudent, megy a Tampába és Brady-vel legyőzi a Raiderst a SB-on

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bowden meg tényleg kvázi lakmuszpapírja lesz annak, hogy Gruden mennyire képes korszerű támadófootball-t játszatni.
empty taxi
jók leszünk, érzem!
Amadeus
Kérdés, hogy mire 😊
empty taxi
(Csak ez a fránya Carr)
Bruce
Amadeus
Úgy lenne igazságos, ha 7 év múlva kirúgnák, jönne Dungy és SB-t nyerne egyből a csapattal. 😊
több mint 5 éve
empty taxi
jók leszünk, érzem!
Amadeus
Kérdés, hogy mire 😊
empty taxi
(Csak ez a fránya Carr)
Bruce
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
empty taxi
jók leszünk, érzem!
Amadeus
Kérdés, hogy mire 😊
empty taxi
(Csak ez a fránya Carr)

Szerkesztette: Bruce
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
jók leszünk, érzem!
Amadeus
Kérdés, hogy mire 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Worley aláírt a Cowboyshoz. Sok sikert neki! Kedveltem, kár, hogy csak pillanatai voltak.
több mint 5 éve
empty taxi
jók leszünk, érzem!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...