Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
szóval lehet Incognito utóda lesz jövőre és nem Jackson helyére érkezik...Azért ha csak fele annyira tanítja ki a legal but nasty tárból már jók vagyunk jó pár évre a poszton 😊
Rolni

több mint 5 éve
Kis feltrade után John Simpson OG, Clemson
Szép darab srác az biztos 😊
Róla elég vegyes a szakik véleményé, volt aki igen hátrasorolta, de volt ahol a legjobb OG-k között volt. Igazi PBS ember.
Run blokkja domináns, pass protectionban van fejlődésre hely 😊
LG volt a Clemsonon, szóval lehet Incognito utóda lesz jövőre és nem Jackson helyére érkezik...persze lehet Yannick egy-egyben Gabe-ért és ezért kellett feltrade árán is 😊
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Itt azért a védők voltak inkább balf@szok mint a punter/visszahordó királyNekem ezt a Bowden picket emésztgetnem kell még...akkor nézd meg ezt
Rolni
twitter.com/rodger/status/1253875339710697472
d3Y

több mint 5 éve
Nekem ezt a Bowden picket emésztgetnem kell még...akkor nézd meg ezt
Rolni
twitter.com/rodger/status/1253875339710697472
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Mahomes a millióból az egy. Szerintem is nekünk inkább a 49ers, valamint a Ravens, ami érdekes lehet. Titans jut még eszembe.Én kifejezettem laikus vagyok, de a meglátásaim a következők:Üdv a fedélzeten!
- szerintem Mayock-ék bíznak Mullen-ben és nagy esély van rá, hogy CB1-nek szánják
- Arnette pick reach, de viszont scheme fit és mentalitásban is passzol a Guenther-féle ideológiához. Láttam, hogy mindenki Conley-hoz hasonlítja, de Arnette szeret és tud is szerelni és remélhetőleg nem CB1 lesz.
- az offense pick-ekről azt gondolom, hogy követik a trendeket, amiket a Kansas és a San Francisco diktál, miszerint az elkapók alacsonyak, gyorsak,sokat futtatják őket és yards after catch-ben a legproduktívabbak. A futók meg legyenek biztos kezűek. A possesion catch-nél meg ott vannak tight end-ek
Nem csináltunk szerintem, semmi rosszat csak, haladunk trendekkel, ami egy nagy kérdőjel volt Gruden kinevezésével kapcsolatban.
Lehet rosszul látom a dolgokat, és nagyon szívesen meghallgatom más véleményét is!
Kinnáll A. Gézu
Az első üzenet alapján nem vagy Te annyira laikus 😊
Szerintem egyértelműen CB 1 Mullen a csapatnál, Arnette mögé érkezett. Amire kíváncsi leszek az az, hogy mennyi slot snapet kap majd? Szerintem ugyanis neki a slot lenne a legmegfelelőbb poszt és a grand plan lehet az is, hogy ő a slot és a tavalyi all upside I.Johnson lesz 2021-től mondjuk a CB2, ő ugyanis remek outside fit papíron.
Joyner esetleg mehet majd a kisebb, fürgébb elkapók után a szélre is és akkor Arnette lehet slot. Lehet keverik majd őket...
Abszolút egyetértek a 49ers, Chiefs hasonlatoddal. Menni is kell utánuk, ők most a példa O-k. Nekünk leginkább a 49ers szerintem, ott több a hasonlóság érzésem szerint. Mahomes-t nem fogjuk tudni "imitálni". Nekem ezt a Bowden picket emésztgetnem kell még...
Rolni
Bowdenen ne rágódj, ha jó lesz, akkor nagyon jó lesz.
több mint 5 éve
Én kifejezettem laikus vagyok, de a meglátásaim a következők:Üdv a fedélzeten!
- szerintem Mayock-ék bíznak Mullen-ben és nagy esély van rá, hogy CB1-nek szánják
- Arnette pick reach, de viszont scheme fit és mentalitásban is passzol a Guenther-féle ideológiához. Láttam, hogy mindenki Conley-hoz hasonlítja, de Arnette szeret és tud is szerelni és remélhetőleg nem CB1 lesz.
- az offense pick-ekről azt gondolom, hogy követik a trendeket, amiket a Kansas és a San Francisco diktál, miszerint az elkapók alacsonyak, gyorsak,sokat futtatják őket és yards after catch-ben a legproduktívabbak. A futók meg legyenek biztos kezűek. A possesion catch-nél meg ott vannak tight end-ek
Nem csináltunk szerintem, semmi rosszat csak, haladunk trendekkel, ami egy nagy kérdőjel volt Gruden kinevezésével kapcsolatban.
Lehet rosszul látom a dolgokat, és nagyon szívesen meghallgatom más véleményét is!
Kinnáll A. Gézu
Az első üzenet alapján nem vagy Te annyira laikus 😊
Szerintem egyértelműen CB 1 Mullen a csapatnál, Arnette mögé érkezett. Amire kíváncsi leszek az az, hogy mennyi slot snapet kap majd? Szerintem ugyanis neki a slot lenne a legmegfelelőbb poszt és a grand plan lehet az is, hogy ő a slot és a tavalyi all upside I.Johnson lesz 2021-től mondjuk a CB2, ő ugyanis remek outside fit papíron.
Joyner esetleg mehet majd a kisebb, fürgébb elkapók után a szélre is és akkor Arnette lehet slot. Lehet keverik majd őket...
Abszolút egyetértek a 49ers, Chiefs hasonlatoddal. Menni is kell utánuk, ők most a példa O-k. Nekünk leginkább a 49ers szerintem, ott több a hasonlóság érzésem szerint. Mahomes-t nem fogjuk tudni "imitálni". Nekem ezt a Bowden picket emésztgetnem kell még...
több mint 5 éve
Én kifejezettem laikus vagyok, de a meglátásaim a következők:- szerintem Mayock-ék bíznak Mullen-ben és nagy esély van rá, hogy CB1-nek szánják
több mint 5 éve
Bowdentől kb mindenki el van ájulva kint, hogy mekkora pick volt a 3. körben.ő az NFL/NCAA-nézés megtestesült lakmusz tesztje 😊
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amúgy a lényeg az, hogy 2020-ban most már Grudennek fel kell tennie a parádés támadó egységét a pályára. Minden fegyver adott, adott az OL, van QB-ra akit 3. szezonra hoz vissza.én tartom a 4 éves türelmi időt, de remélem látok fejlődést idén és harcban leszünk minimum a PO-ért.
Ha most nem tud az NFL legjobb támadó egységei közé kerülni, menjen vissza TV-zni.
Ugyan ezt gondolom PG kapcsán is. A védelem minden szintjén van kezdő kaliberű embere, sokat gyorsult az állomány és erősebb lett a depth is ja és a liga egyik legjobb DL edzője is segíti már. Ha 2020-ban sem tud egy legalább átlagos védelmet a pályára küldeni, akkor menjen a fenébe.
Kiderül mire képesek az edzőink, már nem lehet a kerettel takarózni.
Rolni
több mint 5 éve
Bowdentől kb mindenki el van ájulva kint, hogy mekkora pick volt a 3. körben.
több mint 5 éve
Amúgy a lényeg az, hogy 2020-ban most már Grudennek fel kell tennie a parádés támadó egységét a pályára. Minden fegyver adott, adott az OL, van QB-ra akit 3. szezonra hoz vissza.Ha most nem tud az NFL legjobb támadó egységei közé kerülni, menjen vissza TV-zni.
Ugyan ezt gondolom PG kapcsán is. A védelem minden szintjén van kezdő kaliberű embere, sokat gyorsult az állomány és erősebb lett a depth is ja és a liga egyik legjobb DL edzője is segíti már. Ha 2020-ban sem tud egy legalább átlagos védelmet a pályára küldeni, akkor menjen a fenébe.
Kiderül mire képesek az edzőink, már nem lehet a kerettel takarózni.
több mint 5 éve
Értékelem és irigylem a hurrá optimizmusodat!!Bowden egy poszt nélküli valami, amiket draft vége felé vagy UDFA szoktak a rendes csapatok összeszedni, hátha beválik alapon.
Edwards picket nem bántom az szerintem is jó. Kérdés mondjuk mekkora instant segítség lesz TW-vel bőven maga előtt a routeren, de jövőre is lesz szezon persze.
Ha Muse kezd nagyon nagy bajban leszünk. ST ember és talán lehet belőle hasznos LB depth. RB-k ellen pont nem lehet használni, mert a legnagyobb baja az irányváltoztatás, amit a futók sűrűn alkalmaznak...
több mint 5 éve
Bowden: igazi svájci bicska, kurva nagy x-faktor, ha sikerül értelmesen beépíteni a csapatba. Itt coaching fog kelleni. Ruggs, JJ, Bowden wildcat pl, vagy ők együtt Marcsival a pályán. Rengeteg opció és dinamika.Edwards: sokak szerint steal, nagytestű, jól blokkoló wr. Átveheti Tyrell Willials helyét gombokért focizva.
Muse: nfl szinten olb lesz, abból viszont a rb coverben erős fajta. Nem tartom lehetetlennek, hogy a 4-3 setekben kezdjen Kwia és Littleton mellett, nickelben back up lesz.
több mint 5 éve
Mi a fene zajlik nálunk? Mayock nem fizette be a net/telefon számláit és Gruden egyedül vagdalkozik?Kihúzza a speed démont, azt mondom fasza, értem.
Reachel hiányposztra egy erőset, hát vhogy lenyelem.
A harmadik körben hoz 2db elkapót, meg ismét egy komolyat reachel egy ST játékosért. Mivan? Ja hogy Bowden RB lesz...hát ha RB, miért nem hoztunk inkább tényleg RB-t...na mindegy, így egy fokkal jobban értem. Kérdés, hogy tudnak-e ő JJ-t tehermentesíteni vagy csak Richard-tól vesz el snapet? Bowden kapcsán mind return, mind RB, mind gadget szerepkörben para a fumblitisz...
Bryan Edwards egy nagy fizikális elkapó, jó sebesseggel, de drop gondokkal. Gondolom T.Williams mögé. Így, hogy Bowden RB lesz elvileg a WR darabszám ok és méretre Edwards jól passzol a képbe. Ha nem sérült combine-on és jól teljesít steal-nek mondanánk itt vagy nem is lett volna elérthető.
Tanner Muse jött depth LB-nk és ST ásznak...a harmadik körben...hát nem tudom. 4., 5. körnél előbb sehol se láttam, de mindegy akkorát üt, mint egy vonat...
Legalább hátrébb tradeltünk kicsit.
több mint 5 éve
Eric Crocker (korábbi NFL CB) threadje Bryan Edwardsról, érdemes elolvasnitwitter.com/eric_crocker/status/1244289453058711553
buhloone mindstate
több mint 5 éve
youtu.be/qUCQdlvbDO41ora 32 kor Rapoport nezett be Eisenekhez, Deion kerdezte tole h mi a szitu Cammel es Winstonnal?
Rapoport szerint Cam fixen kezdo akar lenni, es ki is var ha kell augusztus/szeptemberig.
Winston ellenben mar viszonylag hamar csapatot talalhat maganak, mert "there's a couple QB gurus who have had their eyes on Jameis Winston as a project to fix. And you know one of them well". A veget mar Eisennek mondta.
Ruggsal lehetne egy joval agresszivabb offense, amihez Flameis jobb, mint Carr. Bar mentalitasra kerdes h meg tudna e gyozni Grudeneket. (+ Mayocknal Marioto volt az 1.QB '15ben 😀)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.pff.com/news/draft-pffs-live-analysis-of-the-2020-nfl-draftPICK 12: LAS VEGAS RAIDERS — WR HENRY RUGGS III, ALABAMA
The Raiders couldn’t have gone wrong with any of these wide receiver prospects, but they got a guy who is going to fit perfectly in Jon Gruden’s West Coast offense. Ruggs’ ability to make plays in traffic is extraordinary. On slants, crossers and in-routes in 2019, Ruggs caught 15 of his 20 targets for 11 explosive plays, averaging of 26.5 yards per catch and 15.2 yards after the catch per reception. Utilizing that 4.27 speed of his, Ruggs is lethal after the catch and an explosive-play machine. Jon Gruden, Mike Mayock and Las Vegas hit a home run here.
PICK 19: LAS VEGAS RAIDERS — CB DAMON ARNETTE, OHIO STATE
This is the first real wild card of the draft so far. While Arnette is a solid all-around cornerback prospect, there is nothing that really excites you to the tune of a Round 1 selection. He has graded between 70.0 and 75.0 in each of the last three seasons, will be 24 as a rookie and has some off-the-field concerns. As a Day 2 pick, this would have made sense for the Raiders, but there were simply better cornerback options on the board (namely Kristian Fulton and Jaylon Johnson) than PFF’s CB14.
több mint 5 éve
ezt a threadet érdemes elolvasni. egy volt NFL / AFL CB elemezi Arnette játékát.twitter.com/eric_crocker/status/1246878685757444096
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Jeudynál egyelőre lássuk azt a térdet. Nem véletlenül nem vitte senki 15-ig el, ahogy Lamb is okkal csúszott 17-ig. Egy olyan ligában, ahol azonnal vagyonért tradelnek fel a kiszemeltekért én nem hiszem el, hogy nincs komolyabb oka ezeknek a csúszásoknak.@Amadeus, de, pont, hogy pressben jó.twitter.com/PFF_AustinGayle/status/1253612528053215233
Azért követem nyilván, mert GM gameben pickeltem.
A raiders subredditen is kicsit értetlenkedve néztek a fanok, de ők kezdenek megbékélni a következők hatására:
tenorx
nehéz elhinni hogy ő fogja felvenni a versenyt Hill-lel meg Jeudyval.
d3Y
több mint 5 éve
@Amadeus, de, pont, hogy pressben jó.twitter.com/PFF_AustinGayle/status/1253612528053215233
A raiders subredditen is kicsit értetlenkedve néztek a fanok, de ők kezdenek megbékélni a következők hatására:
tenorx
nehéz elhinni hogy ő fogja felvenni a versenyt Hill-lel meg Jeudyval.
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Hát, talán.tenorxmennyire helytálló az, hogy egy Josh Norman klón az emberünk?
Amadeus
Van, akit a nem túl szép emlékű Conleyra emlékezteti.
Szerintem kaptatok egy olyan cornert, aki úgy tudott ilyen statokat hozni, hogy Okudah volt a másik oldalán, és nagyrészt rádobáltak.
Itt van Gruden telefonhívása vele a pick előtt:
twitter.com/Raiders/status/1253569870878236672
Illetve azt ne felejtsétek el, hogy azért vártuk annyira alulra, mert ezeket láttuk a média big boardjain. Na most ha Mayock nem lenne GM, simán lehet, hogy nála pl. #3 lett volna, és az befolyásolta volna a többieket is, és akkor már nem is tűnne reachnek.
több mint 5 éve
@Amadeus, de, pont, hogy pressben jó.mennyire helytálló az, hogy egy Josh Norman klón az emberünk?
Illetve Kollman is csípi:
twitter.com/BrettKollmann/status/1253512466471903233
tenorx
több mint 5 éve
@Amadeus, de, pont, hogy pressben jó.Azért követem nyilván, mert GM gameben pickeltem.

Illetve Kollman is csípi:
twitter.com/BrettKollmann/status/1253512466471903233
több mint 5 éve
Bruce!A tutiinfó csak iktriadtól származott, aki létező minden online felületen azzal kampányolt, hogy kinek miért érné meg megszerezni.
DE nem volt valószínū, Ferrell és Ngakoue megoldják. Vagy akkor kivédtétek a tutiinfót 1 yardról?
ulpianus
Majd egy jó 3. körért megszerezzük, aztán akkor boldogság lesz. 😀