New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
DMC védekezésénél nekem is nagyon retro feelingem volt 😀

twitter.com/BillSimmons/status/810638895150809088
ZERO_L
Az a megmozdulás tiszta Rodney Harrison 😀 Istenem hogy imádtam azt a bandát Bruschival, Vrabellel, Seymourral és még lehetne sorolni 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
DMC védekezésénél nekem is nagyon retro feelingem volt 😀

twitter.com/BillSimmons/status/810638895150809088

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
fodi91 196
Oké, ti látjátok egész szezonon át a csapatot, de nekem ez a White, Edelman, Lewis trió karcsúnak tűnt, mint legit célpont. Egy fizikálisabb védelem helyből leradírozza őket az első yardokon (lásd Seattle)
flzoli
Én pont azt látom, hogy célpontokat tekintve sokkal jobban állunk, mint tavaly. Tavaly volt Gronk, White, Amendola és egy sérült Edelman.

Most van: Bennett, Hogan, Mitchell, Edelman, Lewis, White, + Amendola is elvileg rendben lesz a PO-ra és még ott van Floyd is akiben lehet potenciál.
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy a fal mennyivel jobb és hogy a futás is mennyivel jobban megy. Persze Gronk hiányzik, de jelenlegi formájában ezaz O > mint a tavalyi AFC döntőben lévő.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintem egy pontháborút nem tudnátok megnyerni mondjuk a Steelers / Raiders duó ellen, amikor nem mehetnek ezek a középső futások és rövid passzok. Nekem most kevésbé voltatok meggyőzőek, mint mondjuk tavaly.
(Aztán lehet persze ebből sima SB a végén)
flzoli
Ott nincs olyan D mint nalatok. A Steelers ellen valahogy mindig megy, sok pontot kapnank, de attol nem hiszem, hogy underdogok lennenk. Amugy meg miert ne mehetnenek ezek a passzok? 😊
De ugyis meglatjuk majd a PO-ban, ma tamadasban parades volt a gameplan, es pont annyit csinaltunk, amennyi kellett 😊
Wyatt
Igen, ma ez egy taktikailag jól felépített és kivitelezett gameplan eredménye volt, 3 ponton tartva egy ennél jobb offense-t. (Bár ez az irányító fiú egyenlőre sokkal gyengébb mint vártam.) De a Ravens ellen ez az offense ténylegesen 35 pontot csinált ugyanezzel a kerettel, én egy pontháborútól kevésbé félek mint egy szoros, kevés pontos meccstől. A D az elmúlt két meccsen összesen 9 pontot engedett két komoly ellenfélnek, a legjobbkor jönnek fel.
több mint 9 éve
Füszer New England Patriots 45
A Seattle-nek még nagyon neki kell feszülnie hogy eljussanak oda hogy még egyszer játszanak velünk ( főleg Thomas nélkül ) a többin meg kár előre aggódni.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Visszajön még Amendola majd, meg azért Bennettet is jobban bevonjuk még, de tény, hogy ez jelen állapotban nem túl sok 😊
Aztán én még reménykedem Floydban is, hátha 😊
Amúgy Mitchellt nagyon jegeltük ma, tőle is több szokott jönni mostanában

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem egy pontháborút nem tudnátok megnyerni mondjuk a Steelers / Raiders duó ellen, amikor nem mehetnek ezek a középső futások és rövid passzok. Nekem most kevésbé voltatok meggyőzőek, mint mondjuk tavaly.
flzoli
Ott nincs olyan D mint nalatok. A Steelers ellen valahogy mindig megy, sok pontot kapnank, de attol nem hiszem, hogy underdogok lennenk. Amugy meg miert ne mehetnenek ezek a passzok? 😊
De ugyis meglatjuk majd a PO-ban, ma tamadasban parades volt a gameplan, es pont annyit csinaltunk, amennyi kellett 😊
Wyatt
Oké, ti látjátok egész szezonon át a csapatot, de nekem ez a White, Edelman, Lewis trió karcsúnak tűnt, mint legit célpont. Egy fizikálisabb védelem helyből leradírozza őket az első yardokon (lásd Seattle)

több mint 9 éve
flzoli

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Az a sec szerintem nem gyengebb azert. A DL meg tan jobb is. Majd mehetnek az rb, te, wr passzok kozepre 5 yardert, ha ott jarunk 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Fura egy meccs volt.
Egyik oldalon agyon lett verve taktikailag a Denver, de azért TB egy picit vakon volt néha😊
Elnézve TB mai játékát, ezerrel szurkoljunk, hogy a NYG ne jusson tovább!
NB2
azért az egész NFL élvezhetőségét meg komolyan vételét beárnyékolta volna ha TB Gronk és Dola nélkül csak úgy lazán (Denverben) passzol 300 yardot a liga (nem csak papíron) legjobb passz elleni védekezésének...

Giants-nek jó védelme van, de azért a denverihez még ne mérjük, se a secük se az LB sorunk nem hasonlítható a mai ellenfélhez
(igaz, a támadóik viszont sokkal jobbak)

én már kicsit matekoztam és bizony idén is nagyon kinéz egy new yorki látogatás a Lambeau-ra, a többit tudjuk...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gratula a 8. East trófeához!

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szeretném, ha szenteste megvernénk a Jets-t! A Miamit meg verje meg JimmyBoy és a második csapat. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nagyon jó látni, hogy hétről hétre mennyit fejlődik a D és mennyire beválnak az újonnan "előléptetett" emberek plusz a man-to-man/zóna váltogatás. Kib nagy győzelem, az utolsó két meccsből már 1 is elég...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Sajna közben az SD nem hozott nekünk 1st seedet...
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
Egek, Cannon mit játszott ma...
A Miami ellen remélem a cserék cseréi lesznek a pályán, és akkor a Denver szezonjának annyi is. 😀
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Fura egy meccs volt.
Egyik oldalon agyon lett verve taktikailag a Denver, de azért TB egy picit vakon volt néha😊
NB2
Pedig azzal a démonnal (Giants) is le kell számolnia. más hiányzik a karrierből?
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Fura egy meccs volt.
több mint 9 éve
#1 scoring D! 😀

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!
Volford
De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Zalán
Kicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊
Volford
Pontosan értelek. Ezek szerint megindító ellenfelek vagyunk - ez jól eső érzés és kölcsönös. Hajrá
Zalán
Ha a Sport TV-n nézed, akkor most Brady-vel kapcsolatban kb bemutatták miért érzek így 😀
Volford
Gamepasson követem az eseményeket. Ha megnyugtat, olyan feszültségben vagyok, hogy fizikailag szorít belül valami. És ez így fog a negyedik negyedig tartani egyre erősebben. 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!
Volford
De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Zalán
Kicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊
Volford
Pontosan értelek. Ezek szerint megindító ellenfelek vagyunk - ez jól eső érzés és kölcsönös. Hajrá
Zalán
Ha a Sport TV-n nézed, akkor most Brady-vel kapcsolatban kb bemutatták miért érzek így 😀

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Volford
Zalán
Volford

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"Rex Ryan: "This just in: I'm a huge Patriots fan for the rest of the season." Patriots need to beat Denver today for Bills to remain in playoff contention." Ezt akkor is szép olvasni, ha nem igaz 😊
több mint 9 éve
Volford
Zalán

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Kifejezetten várom a meccset! 😀
Broncos földön nem könnyű nyerni, valahogy mindig döcögősre is sikerül nekünk..
Úgy vélem a magaslati levegő mindenkire hatással van, ehhez alkalmazkodni kell..Napok kellenének hozzá. Nem véletlenen, hogy egy picit mindig küszködünk ott.
De remélem, hogy ma mi leszünk a jobbak. A támadósorunk meggyőzően játszott egy kifejezetten erős Ravens D# ellen..Valamint a védelmünk kifejezetten szép életjeleket mutatott az elmúlt 3 meccsen.Főleg a Ravens elleni játék volt nekem tetszetős. A Ravens O#, véleményem szerint jelenleg erősebb, mint a Broncos. Pedig ott is vannak elit játékosok a támadósorban. De egy minőségi irányító rengeteget jelent.
Denverben jelenleg még nincs ilyen játékos. Szerintem..
De ettől függetlenül Denverben bármi lehet..Lásd tavaly. Utolsó negyedben vezetünk 21-7 re, viszonylag tükörsimán, aztán jön egy ST bénázás, átkerül a momentum, aztán hosszabbításban kikapunk egy nagyon sima TD-vel..Egy Osweilertől.. 😀
Legyen egy jó, kemény meccs, és bőven elég lesz nekem, ha egy ponttal nyerünk..
Csak ne sérüljön senki..Remélem a Broncos D# nem okoz sérülést senkinek..

Ward egy paraszt.. 😉