New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért Michael Floyd nem picit volt ittas..Egy jobban sikerült karácsonyi céges buli. 😀
Rendőrlámpánál, a jelzésre várva az útkereszteződésben, konkrétan elaludt a kocsiban a kormány mögött.
Nagy nehézségek árán tudták csak felébreszteni a rendőrök, és vele szemben intézkedni.
S ezek után nem mutatott igazán megbánó magatartást, s emiatt csapták ki a csapatból..
Remélem nálunk megembereli magát.
Itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=xWxamuPhmrg
kyobalu
több mint 9 éve
Pro Bowlers:Tom Brady
Dont'a Hightower
Devin McCourty
Matthew Slater
Nagy gratula nekik, de remélem nem tudnak ott lenni!!!
több mint 9 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/12/20/aaron_hernandez_tanu_az_nfl-es_lott/
Azt gondolom, Hörnit nem látjuk többé, még nézőként sem...
Burkus
több mint 9 éve
Azért Michael Floyd nem picit volt ittas..Rendőrlámpánál, a jelzésre várva az útkereszteződésben, konkrétan elaludt a kocsiban a kormány mögött.
Nagy nehézségek árán tudták csak felébreszteni a rendőrök, és vele szemben intézkedni.
S ezek után nem mutatott igazán megbánó magatartást, s emiatt csapták ki a csapatból..
Remélem nálunk megembereli magát.
Itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=xWxamuPhmrg
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Szerintem a denveri a példa arra, hogy hogyan lehet rosszul menedzselni a capet. 70-80 milla körül van a D.A többire nem marad túl sok, így egy közepes O-t se tudsz megfizetni. A másik példa meg talán a hawks, ahol meg ugyan ergya az O, de van egy épkézláb qb és ha lehet mondani talán jobb az edzői gárda és többet kihoznak a srácokból.
Azért mikor az öltözőben megy a zrika már kemény.
Jó látni,ahogy szétesik a denveri csoda. Egy mumussal kevesebb a po-ban.
több mint 9 éve
Szerintetek HT-val nincs vmi gigszer? Látványosan visszaesett a játéka vagy csak én látom így? Remélem a PO-ra összeszedi magát mert ebből nem lesz szerződés hosszabítás...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Repül az idő, már ennek is 6 éve:Ettől csak itt röhögtem nagyobbat: 😀 youtu.be/QJfRwsodRGM Micsoda emlékek ezek 😀
dailysnark.com/throwback-315lb-lineman-dan-connolly-taking-kick-return-back-71-yards/
Szerk: Feladom, nem tudok linkelni 😀
Csabiii
több mint 9 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/12/20/aaron_hernandez_tanu_az_nfl-es_lott/Akkor is, és most is értetlenül állok a dolog előtt, nem fér a fejembe hogy lehet valaki ekkora barom... Nem is akarom látni, igazából szégyen hogy egy ilyen ember egyáltalán pályára lépett azon a szent földön.
Azt gondolom, Hörnit nem látjuk többé, még nézőként sem...
Burkus
több mint 9 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/12/20/aaron_hernandez_tanu_az_nfl-es_lott/Azt gondolom, Hörnit nem látjuk többé, még nézőként sem...
több mint 9 éve
Ha viszont kell a 1st seed, sajnos kell mind2 meccs...Szerintem nem kell. Az Oakland szerintem nem nyer kettőt, a Chiefsszel szemben meg van két meccs előny. Én nem látom azt a forgatókönyvet, hogy 13–3 ne érjen első kiemelést. Amúgy meg Floridában úgyis mindegy, mivel megyünk 😀
Pedig jó lett volna Floridaba B csapattal nyaralni menni...
Bízzunk az Indyben😀
NB2

több mint 9 éve
Ha valaki újra akarná nézni...Kitartó lehet a gyerek 😊 Felteszi, NFL eltávolíttatja, ő megint felteszi, NFL megint leveteti. Jó játék 😀
Sok más meccset is feltesz. Jó gyerek. 😀
Demecs

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ha viszont kell a 1st seed, sajnos kell mind2 meccs...Pedig jó lett volna Floridaba B csapattal nyaralni menni...
Bízzunk az Indyben😀
több mint 9 éve
Az egy Burfict-díjas megmozdulás volt 😀Jó, hát Ward azt is megünnepelte, hogy play után földhöz baszta a megálló Edelmant. Egyszersmind bebiztosítva nekünk ezzel a győzelmet 😀pedig őt tökre bíromValószínűleg Ward viszi a pálmát. Szerinte a Broncos dominálta a Pats elleni meccset. 😀
twitter.com/ESanders_10/status/810872636410658817
winston
Innentől nekem megfelel minden alkalommal, ha 48 yard-dal Sanders elégedett és 3-16-ra agyon dominál minket a Broncos.
tomi-tomi
Wyatt
több mint 9 éve
Repül az idő, már ennek is 6 éve: dailysnark.com/throwback-315lb-lineman-dan-connolly-taking-kick-return-back-71-yards/
Szerk: Feladom, nem tudok linkelni 😀
Szerkesztette: Csabiii
több mint 9 éve
Azt hallottad már, hogy Ward egy paraszt? 😀Jó, hát Ward azt is megünnepelte, hogy play után földhöz baszta a megálló Edelmant. Egyszersmind bebiztosítva nekünk ezzel a győzelmet 😀pedig őt tökre bíromValószínűleg Ward viszi a pálmát. Szerinte a Broncos dominálta a Pats elleni meccset. 😀
winston
Innentől nekem megfelel minden alkalommal, ha 48 yard-dal Sanders elégedett és 3-16-ra agyon dominál minket a Broncos.
tomi-tomi
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gondolom frusztrálta, hogy Gronk térde nem volt a közelben.Jó, hát Ward azt is megünnepelte, hogy play után földhöz baszta a megálló Edelmant. Egyszersmind bebiztosítva nekünk ezzel a győzelmet 😀pedig őt tökre bíromValószínűleg Ward viszi a pálmát. Szerinte a Broncos dominálta a Pats elleni meccset. 😀
winston
tomi-tomi
Wyatt
Do your job
több mint 9 éve
Jó, hát Ward azt is megünnepelte, hogy play után földhöz baszta a megálló Edelmant. Egyszersmind bebiztosítva nekünk ezzel a győzelmet 😀pedig őt tökre bíromValószínűleg Ward viszi a pálmát. Szerinte a Broncos dominálta a Pats elleni meccset. 😀
winston
tomi-tomi

több mint 9 éve
pedig őt tökre bíromValószínűleg Ward viszi a pálmát. Szerinte a Broncos dominálta a Pats elleni meccset. 😀
winston
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nagyon szétestek a srácok Denverben, érzik, hogy nagyon meleg lett a pite.

több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=u8A4I2ZWaSIHa valaki újra akarná nézni...
Sok más meccset is feltesz. Jó gyerek. 😀
több mint 9 éve
Sokat ekéztük Cannont a szezon előtt, de amit tegnap csinált az gyönyörű volt és bebizonyította, hogy megérdemli a nagy szerződést. Talán ez foglalja össze legjobban a tegnapi meccsét. 😀mobile.twitter.com/ItsNOSAJ/status/810931726021173249
több mint 9 éve
Ó, pedig az eredménykövető nagyon vicces dolog ám, én jókat szoktam mulatni 😊Jó lenne tudni, hogy mi volt az elképzelés, hogy milyen gameplant raktak össze JMD-ék.
Hogy Brady volt egy kicsit feszültebb vagy JMD gondolta túl a dolgokat.
Az elején Whitenak volt pár dropja meg nagyon alacsonyan szálltak a labdák, gondolom nem akartak se INT-et, se fumblit véteni.
Valahogy tényleg úgy néz ki minden meccs első félideje, hogy szinte csak a biztonsági játék megy és majd a második félidőben előveszik azt amit kell, ha addigra nincs meg a biztos vezetés.
Erőnlétileg se szipolyozták ki a srácokat, pihentették őket amikor kellett.
Edelmanen látszott 2-3 elkapása után, hogy ki van fáradva mint a dög.
Neki a két ember közötti elkapása nem semmi volt.
Cannonnak, meg a falnak is megvolt a végső felmérő, látszik, hogy jót tettek az edzőváltások.
A DEF is szépeket játszott, Sheard és Van Noy is mutatott dolgokat.
Rowe és Chung is észrevetette magát, Flowers és Brown meg egy állat.
DMC szerelése meg brutális volt. Nem volt kegyetlen, csak annyira kemény/piszkos, hogy ne legyen meg az elkapás. Ha csak szimplán, ilyen erővel nekiütközik akkor megvan az elkapás, de így, hogy könyökkel/alkarral robbant bele, kiszorítva a levegőt, elérte, hogy ettől elejtse a labdát.
Kíváncsi vagyok Floydot mikor vetik be és mennyire fog menni neki.
több mint 9 éve
Én annak örülök, hogy az előző két fordulóban gyakorlatilag PO-meccset játszottunk, két elit védelemmel szemben. Ilyenkor a PO-ban is lassabban szokott összeállni a sztori, nehéz megtalálni, mivel lehet feltörni őket. És pont ezért örülök, hogy a védelem tudta közben tartani az ellenfelet. Mert előbb-utóbb egy-két jó támadást úgyis vezetnek Bradyék, legyen bárki az ellenfél, csak nagyon fontos, hogy ne 0–14 és 14–28 legyen akkor az állás, hanem mondjuk max ilyen 3-7 pontos hátrány. És én pont ezért vagyok nagyon bizakodó most, nagyon egyben van ez a csapat 😊Az előző idényben egy ST-bénázás után egy sima meccset sikerült elcseszni Denverben, meg a Philly ellen is egy momentum után a 4. negyedben ébredtünk mínusz 21-nél. A Ravens ellen pedig kettőt is sikerült legyűrni, ami azért mindenképpen parádés, és most pedig mi szereztünk szépen labdákat, és védekeztünk ki fontos helyzeteket. Reálisan nézve egy 22 pontot tuti szereztünk volna, ha kell, de a végén is FG helyett inkább megpróbáltuk lezárni a meccset és térdelni. Jó, az eleje vicces volt, 0/6-os kezdés, 0 passzolt yard az első negyedben, sok volt a hiba, drop, rossz passz meg minden, de Ryan interceptionje után a védelem kb parádés volt, én nem izgultam az úgymond gyenge (szerintem egyáltalán nem volt az) támadójáték ellenére sem