New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk ez még mindig nem csak a sackekből áll, de tény, hogy amióta nem másfél emberrel próbálunk irányítót támadni, azért jóval jobban néz ki a sztori 😊
Wyatt
Nem volt huzatom kikeresgélni a teljes pass rush statisztikákat. De komfortos irányítót csak negyedekre láttam az utóbbi időkben.

Bye week óta teljesen beérett a védelem. Az új szerzemények pontosan értik a dolgukat; MP kedvére variálhat.
tomi-tomi
Nem is konkrétan neked, vagy ellened, csak megjegyzésként. Nekem a Rams ellen volt az áttörés, de ott még rá lehetett fogni az ellenfél töketlenségére. A Ravens ellen azért már azért nem lehetett nem észrevenni, hogy most már messze nem ugyanaz a védelem, mint az első mondjuk 10 fordulóban volt, a Broncos ellen meg az első negyedet leszámítva parádés volt 😊

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk ez még mindig nem csak a sackekből áll, de tény, hogy amióta nem másfél emberrel próbálunk irányítót támadni, azért jóval jobban néz ki a sztori 😊
Wyatt
Nem volt huzatom kikeresgélni a teljes pass rush statisztikákat. De komfortos irányítót csak negyedekre láttam az utóbbi időkben.

Bye week óta teljesen beérett a védelem. Az új szerzemények pontosan értik a dolgukat; MP kedvére variálhat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem ugye ez szubjektív, még mindig nagyon ergya, viszont az év elejei szinthez képest javulás felfedezhető.
Studi
Az utolsó három meccsen 10 sack. Egyrészt 50+-os idénynek megfelelő, másrészt a rettegett pass rush csapatoké: 5 - Broncos, Bills, Hawks, 4 - KC, Jets.

Javulás stimmel, csak éppen liga top3 szintre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Pass Rush nálunk csak nyomokban fedezhető fel.

Studi
Áthoztam ide.

Azért ez így jelenleg nem pontos. Amióta elkezdtük rendesen rotálni a 4 DE-t (Ninko belejött az eltiltás után, Flowers is teljes értékű lett), plusz Flowers beletanult a belső, DT pozícióból induló pass rushra megváltozott a helyzet.

Biztos nem leszünk egy Denver D, de elég jól elkaristol ez az egység.
zinedine5
Nekem ugye ez szubjektív, még mindig nagyon ergya, viszont az év elejei szinthez képest javulás felfedezhető.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Studi
Áthoztam ide.

Azért ez így jelenleg nem pontos. Amióta elkezdtük rendesen rotálni a 4 DE-t (Ninko belejött az eltiltás után, Flowers is teljes értékű lett), plusz Flowers beletanult a belső, DT pozícióból induló pass rushra megváltozott a helyzet.

zinedine5
Én azt látom, hogy az első félidőben megy a konzervatív playhívás, nem engedünk nagy játékokat és öljük a futást. Aztán félidőben megnézzük, hogy ki az o fal gyenge pontja, melyik gapet érdemes támadni.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni

Studi
Áthoztam ide.

Szerkesztette: zinedine5
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
csalódtam volna ha BB ezt nem tudja 😀

www.youtube.com/watch?v=4O3R7_UUb5U
ZERO_L

Nem ártana ha Cyrus Jones is megtanulná. 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
csalódtam volna ha BB ezt nem tudja 😀

www.youtube.com/watch?v=4O3R7_UUb5U

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Na Ward agyrazkodasprotokoll alatt van. Ez egyreszt megmagyarazza a meccs utani nyilatkozatat, masreszt kicsit meglepo, mert ezek szerint van neki olyan, amit azert ugyesen titkol

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Szóval, ha első körért akarjuk eladni őt, akkor csak a Bills illetve a Washington jöhetne képbe.

ervinator
Szerintem WSH aligha...pick alapján persze, de hülyék lennének egy 100 körüli PR-es, idén majdnem 5000 yardos QB-t, aki a labdát sem sokat adja el, leváltani...csak kényszerűségből max, ha nem sikerül Cousinsszal megegyezni.

És minden éremnek két oldala van...persze Pats oldalról Garoppolo milyen nagy érték, remekül helyt állt, sokat tanult, stb
De más csapatoknak el kell gondolkozni dolgokon: Vajon a mi rendszerünkbe is olyan jó lenne? Hmm, igaz jól játszott, de csak pár meccsen volt, kb rookie...akkor megéri nekünk, ha hamarosan meg kéne fizetni, vagy inkább egy rookie, aki 4 évig szart sem keres? Mert bizonyosan lesznek amolyan "rookie" hibái, ha más nem, egy másik csapat miatt...már nem a megszokott környezetben lenne. És még lehetnek ilyen okok, amiért nem biztos, hogy adnak érte top10-et
Chargers LT
Top10-et véleményem szerint egyáltalán nem ér Jimmy. Első kör közepe / vége felé viszont már a draft legjobbnak ítélt QB-i nem lesznek bent, így könnyet elképzelhető, hogy a kereslet találkozik a kínálattal.

Washington már tavaly is szenvedett Kirk szerződésével és idén is arról szólnak a hírek, hogy nem annyira szeretnék őt megfizetni.
ervinator
De nemsokára Jimmy-t is meg kell fizetni, nem sok időt nyernének és még kockáztatnak is egy nagyot a legfontosabb poszton.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Szóval, ha első körért akarjuk eladni őt, akkor csak a Bills illetve a Washington jöhetne képbe.

ervinator
Szerintem WSH aligha...pick alapján persze, de hülyék lennének egy 100 körüli PR-es, idén majdnem 5000 yardos QB-t, aki a labdát sem sokat adja el, leváltani...csak kényszerűségből max, ha nem sikerül Cousinsszal megegyezni.

És minden éremnek két oldala van...persze Pats oldalról Garoppolo milyen nagy érték, remekül helyt állt, sokat tanult, stb
De más csapatoknak el kell gondolkozni dolgokon: Vajon a mi rendszerünkbe is olyan jó lenne? Hmm, igaz jól játszott, de csak pár meccsen volt, kb rookie...akkor megéri nekünk, ha hamarosan meg kéne fizetni, vagy inkább egy rookie, aki 4 évig szart sem keres? Mert bizonyosan lesznek amolyan "rookie" hibái, ha más nem, egy másik csapat miatt...már nem a megszokott környezetben lenne. És még lehetnek ilyen okok, amiért nem biztos, hogy adnak érte top10-et
Chargers LT
Top10-et véleményem szerint egyáltalán nem ér Jimmy. Első kör közepe / vége felé viszont már a draft legjobbnak ítélt QB-i nem lesznek bent, így könnyet elképzelhető, hogy a kereslet találkozik a kínálattal.

Washington már tavaly is szenvedett Kirk szerződésével és idén is arról szólnak a hírek, hogy nem annyira szeretnék őt megfizetni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master

ervinator

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve

ervinator
Én a Cardinalst sem zárnám ki.
empty taxi
Jogos, a Cards is ott lehet a kérők között, bár a fenti csapatok között őket gondolnám a legkevésbé reálisnak. Inkább elképzelhetőnek tartom, hogy megtartják még Palmert és draftról próbálnak valakit elhozni.

több mint 9 éve

ervinator
empty taxi
ott most még van valaki nagy 1.-2. körös bust? Akkor sima ügy 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Garoppolo:

Szerintem ne lógjon bilibe a kezünk, nem hiszem, hogy jelen állás szerint top 10 picket érne.

A potenciális cserepartnerek száma sem túl sok.
A Jets és a Buffalo számunkra is érdekes lehet, viszont kérdés, hogy mennyire szeretnénk hogy náluk kössön ki Jimmy. Reális értéke Jimmynek első kör közepe/vége lehet, aminek inkább a Bills felelne meg és láttunk már olyat, hogy odatrédeltünk egy egész jó kis irányítót (Bledsoe).

Jaguars nem hiszem, hogy idén még lecserélné Bortlest, plusz kizártnak tartom, hogy 1/3-ért elvigyék Jimmyt, Cleveland pedig alighanem idén végre irányítót fog húzni 1/1-n, így bár ők képben lehetettek volna (Eagles pick), de így kiesnek.

Washington szerintem egy ideális tradepartner lehetne, amennyiben nem tudnak / akarnak megegyezik Kirk kapitánnyal és ők akár be is áldozhatják érte az első körös választásukat.

Abban az esetben, ha a Saints eltradelné Breest (nem hiszem) akkor ők is vevők lehetnének.
Képben lehet még a Chicago és a 49ers, viszont mindketten top 10-ben fognak húzni, ami kizárná nálam, hogy első kört adjanak Jimmyért.

Ha a 2. kör eleje belefér (szerintem inkább ennek lehet realitása), akkor akár a 49ers akár a Bears is szóbajöhet. (Jetsnek nem hiszem, hogy ennyiért odaadnánk)

Illetve még képben lehet egy pick + játékos trade is.
ervinator
Persze a top 10 pick erős. Ott van benne ráció, hogy mivel jobb egy NCAA-ból jövő rookie, mint egy fiatal, de már tanult és jó jeleket mutató QB. De nem fognak érte adni annyit.

Browns nagy bizniszt csinálhatna, még Sonny Weaver sem csinálná jobban: 1/1-re a legjobb játékost húzni, 1/7-re is valami game changer kalibert, 2/1-re meg elvinni Jimmy-t. Így van marad egy rakás pickjük. Nyilván kutyát nem érdekli, de véleményem szerint előrébb lennének, mint ha húznak 1/1-re egy QB-t, akik közül szerintem most egy sem ér 1/1-t.

Washington: Nem hiszem, hogy vinnék, Kirk ottmarad szerintem, nem lenne túl észzerű nekik most első kört adni egy QB-ért.

A Jagsnél majd az új edző eldönti, hogy kell-e Bortles, egyáltalán nem biztos. Bár én drukkolok neki, meg bírom a Jags-t, de ha nem Bortles, akkor Jimmy jól nézne ki ott.

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

ervinator

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Garoppolo:

Szerintem ne lógjon bilibe a kezünk, nem hiszem, hogy jelen állás szerint top 10 picket érne.

A potenciális cserepartnerek száma sem túl sok.
A Jets és a Buffalo számunkra is érdekes lehet, viszont kérdés, hogy mennyire szeretnénk hogy náluk kössön ki Jimmy. Reális értéke Jimmynek első kör közepe/vége lehet, aminek inkább a Bills felelne meg és láttunk már olyat, hogy odatrédeltünk egy egész jó kis irányítót (Bledsoe).

Jaguars nem hiszem, hogy idén még lecserélné Bortlest, plusz kizártnak tartom, hogy 1/3-ért elvigyék Jimmyt, Cleveland pedig alighanem idén végre irányítót fog húzni 1/1-n, így bár ők képben lehetettek volna (Eagles pick), de így kiesnek.

Washington szerintem egy ideális tradepartner lehetne, amennyiben nem tudnak / akarnak megegyezik Kirk kapitánnyal és ők akár be is áldozhatják érte az első körös választásukat.

Abban az esetben, ha a Saints eltradelné Breest (nem hiszem) akkor ők is vevők lehetnének.
Képben lehet még a Chicago és a 49ers, viszont mindketten top 10-ben fognak húzni, ami kizárná nálam, hogy első kört adjanak Jimmyért.

Ha a 2. kör eleje belefér (szerintem inkább ennek lehet realitása), akkor akár a 49ers akár a Bears is szóbajöhet. (Jetsnek nem hiszem, hogy ennyiért odaadnánk)

Illetve még képben lehet egy pick + játékos trade is.

több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Amúgy rosteren van ugye? Bár még nem játszott, de ha mondjuk beáll 1-2 plyare a kövi két meccsen, aztán a rájátszást a börtönben tölti, közben a csapat SB-t nyer, akkor mint elítélt börtönlakó nyer gyűrűt, ha jól sejtem XD Az szép történet lenne
Chargers LT
Február 24-én lesz az előzetes meghallgatása, úgyhogy a rájátszást nem érinti a dolog.
több mint 9 éve
Broncos ellen ismét használtuk a Ravens elleni trükkös játékot, ezúttal viszont McClellin volt a ineligible receiver és nem mellékesen Von Miller őrizte őt.

www.12up.com/posts/4296300-patriots-found-a-new-loophole-regarding-ineligible-receivers?a_aid=36463
ervinator
Ezt észre sem vettem a meccsen, király 😊 McClellin egyébként LB-ként nem egy nagy ász, de szerintem ha ilyen mindenre befogható ember, plusz ugye ST-ben is villant, nagy jövője lehet itt.

Garoppolo téma:

Én nagyon bírom őt, de szerintem nem életszerű, hogy padon kivárja míg Brady visszavonul. Ha Brady tervei bejönnek, Garoppolo már majdnem 30 lesz mire kezdő lehetne. Persze szukoló szempontból ideális lenne 😊 De ne legyünk ilyen önzőek. Sok érv van amellett, hogy mondjuk top 10-es picket ér, sőt, lehet, hogy 1/1-re is inkább megérné mint egy lutri rookie, de nem tudom PR szempontból mennyire tehetné meg ezt egy csapat, persze örülnék neki. A Browns 2/1-esénél hátrébb lévő cetli esetén azért csalódott lennék. Meg sajnálnám is, hogy oda megy. Jags-ben látnám a legszívesebben 😊

És nem is minden! .217 ezrelék volt az alkohol a vérében...Arizona pont az az állam, ahol a .200 feletti szintet már "super extreme" DUI-nak számít...és minimum 45 nap elzárással büntetik. Úgyhogy rövidesen elképzelhető, hogy börtönbe vonul.
Klaci79
Nem is csak elképzelhető, hanem biztos. Automatikusan kötelező börtönt jelent egy ilyen szint. És nyilván nem nézik el neki, mert ő valami NFL playa 😊 Amúgy rosteren van ugye? Bár még nem játszott, de ha mondjuk beáll 1-2 plyare a kövi két meccsen, aztán a rájátszást a börtönben tölti, közben a csapat SB-t nyer, akkor mint elítélt börtönlakó nyer gyűrűt, ha jól sejtem XD Az szép történet lenne
Chargers LT
Ha börtönbe menne a PO-ra szerintem kivágnánk.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
És nem is minden! .217 ezrelék volt az alkohol a vérében...Arizona pont az az állam, ahol a .200 feletti szintet már "super extreme" DUI-nak számít...és minimum 45 nap elzárással büntetik. Úgyhogy rövidesen elképzelhető, hogy börtönbe vonul.
Klaci79
Nem is csak elképzelhető, hanem biztos. Automatikusan kötelező börtönt jelent egy ilyen szint. És nyilván nem nézik el neki, mert ő valami NFL playa 😊 Amúgy rosteren van ugye? Bár még nem játszott, de ha mondjuk beáll 1-2 plyare a kövi két meccsen, aztán a rájátszást a börtönben tölti, közben a csapat SB-t nyer, akkor mint elítélt börtönlakó nyer gyűrűt, ha jól sejtem XD Az szép történet lenne

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Osztom Lombardi érvét (Ha egy nulla snap-es újoncért adsz 1/1-et, akkor miért ne érne Gerappa 1. kört.). Különösen az utóbbi 3-4-5 év kényszer első körös irányítók rendszeres földbe állasa után (Gabbert, Bortles, Manuel, Geno, Weeden, Manziel, Goff, Lynch).
tomi-tomi
Kukacoskodás ON: Geno nem volt 1. körös 😊

Más: ha már szóba került a Browns, 1/1-et nem fogják odaadni Jimmy G-ért, ha nem QB-t húznak akkor berántják pl. Garrettet mert pass rusher is kell nekik. Ellenben ugye övék az Eagles 1. köröse is, ami ugye jelen állás szerint az 1/7, az már nem teljesen valószínűtlen szcenárió, de ha tippelnem kellene, akkor a 2/1 + némi apró lenne az az ellenérték, amivel ők feltétlen jól járnának és BB-t sem húzzák le. Persze ahogy tomi-tomi is említette, a Pats nincs rászorulva arra h eladja Garoppolot, ezért köthetik az ebet a karóhoz, hogy nekik kell az 1/7.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Broncos ellen ismét használtuk a Ravens elleni trükkös játékot, ezúttal viszont McClellin volt a ineligible receiver és nem mellékesen Von Miller őrizte őt.

www.12up.com/posts/4296300-patriots-found-a-new-loophole-regarding-ineligible-receivers?a_aid=36463

Szerkesztette: ervinator

több mint 9 éve
fodi91 196
Ha Kolb-ért az Eagles kapott egy 2. kört+ DRC-t egy teljesen középszerű teljesítmény után akkor teljesen reális is Garoppoloért az első kör. Oké, hogy nincs nagy minta, de ami van ott klasszis szintet hozott ráadásul egy olyan irányítóról beszélünk aki a drafton is az értékesebbek között volt. (Azt már csak zárójelbe jegyzem meg, hogy ha a Cleveland az 1/1-en QB-t akar húzni akkor Garoppolót semmivel se látom rosszabbnak jelenleg, vagy kisebb upsideal rendelkezőnek mint a kijövő QB-k. Úgyhogy akár az 1/1-et is adhatnák. Bár ha az Eaglestől kapott picket adnák azzal se lennék szomorú.)

Szerkesztette: fodi91
több mint 9 éve
Na ebből a helyfoglalás (ríli, amikor ilyen King, Hamilton, etc arcok vannak a keretben...) és a capelvitel (1.1 milla lesz jövőre, ennél nem mondom milyen semmirekellők keresnek majd sokkal többet) eléggé komolyan vehetetlen érv azért 😊

A 7. körös részre meg inkább nem reagálok 😊
Wyatt
Egy játékos, aki nem játszik, kevesebbet ér, mint egy játékos, aki játszik. QB-ből meg nem igazán játszik kettő egyszerre. A 7. kört meg olvasd el és értsd amit írtam!

Az egész jelentése az, hogy ha Brissett megfelelő backup, akkor pont egyel több QB van a csapatban, mint amennyi kell. Majd amikor sorban kiesnek az O line emberek, vagy D-ből, akkor meg milyen jó lenne egy szabad spot, amin egy olyan ember ül, aki sohasem kerül pályára.

Ha pedig meg kellene tartani valakit, csak nem jön rosszul még az az egy milkó is, amit ki lehet tenni pluszba.
Kollega
Volt sok igazság mindenben előttem. De az egy milkó az nem egy milkó, hanem kb 600 ezer. Én ennyiért nem kockáztatnám meg, hogy eladom azt, aki már bizonyította (?), hogy át tudja venni Brady helyét, ha van valami (ne legyen, se sérülés, se formahanyatlás 😊 )

Az egy játékos helye jól jönne persze. De 46 aktív játékossal toljuk. Most olyanokat, akik a szezonban egy percet nem játszanak mondjuk, pont nem sajnálok, ha kiesnek. Btw, azok sem biztos, hogy kiesnek, szimplán mennek a PS-be. És egy olyan játékos, aki az aktív keretbe sem nagyon fér bele, most annyira nagy kár? Ha kell a posztjára ember, vagy visszahozzuk őt, vagy keresünk egy hasonlót a piacon. Itt nem kezdő kaliberekről beszélünk

Egy 7. körös játszhat persze, de valószínűbb, hogy hosszú távú projekt lesz inkább, aki vagy játszik egy-két éven belül, vagy nem. Persze, lehet húzni Hall of Fame-játékost a 6. kör végén is, de talán most ne ebből induljunk ki.

Egy játszó sem biztos, hogy többet ér, mint egy nem játszó. Nálunk itt van Gerappa, ha van valami beugrik, ha nem akkor padozik. Brissett is. Na bumm, ha valahol legyen eggyel több „felesleges” játékos a rosteren, az inkább a QB legyen, mint egy 18. only ST-player DB, „picit” nagyobb az értéke. De amíg nálunk van Garoppolo, addig nincs ellenünk. Mert tegyük fel, hogy tényleg a szezonbeli teljesítményét tudja hozni innentől. Elmegy egy olyan csapathoz, ahol csak ez hiányzik, mi meg csináltunk magunknak egy veszélyes ellenfelet. Van, amikor jobb, ha nálunk nem játszik valaki, mintha máshol igen. Persze ez geci álláspont már, de csak azért mondom, hogy önmagában egy néhány snapre felküldhető valaki nem értékesebb, mint egy olyan QB, aki ismeri a rendszert, úgy tűnik mozgatni is tudja, blablabla

Most arról ne beszéljünk, hogy megoldhatná nálunk a kövi 10-15 évet QB-poszton.

A 7. körről nem is akartam beszélni, csak az első két részéről, amit kiemeltem, amivel nem értek egyet (nem számít ennyit egy rosterspot, pláne nem 600k a sapi alatt, ezek miatt fontolóra venni az elkótyavetyélését súlyos szakmai hiba lenne).

Megjegyzem, az általam néhányszor említettek miatt én azt is szakmai hibának tartanám, ha 2-3. körös áron válnánk meg tőle 2017-ben. 2018-ban franchise tagelve már egy 2. körös lehet, hogy gondolkodós lenne, de akkor itt volt még egy évet nem kis biztonsági tartaléknak nálunk, és ha még akkor is jól megy Bradynek és vele tervezzük a következő éveket, akkor hajrá, mehet Gerappa. Sőt, azt mondom, én azt sem bánom, ha ezt követően FA lesz, és mondjuk csak egy 2019-es 3. kör végét kapunk érte. Egy 2017/2–2019/3-cserét én kevésbé sajnálnék, mintha jövőre vagy 2018-ban ott állnánk letolt gatyával, miközben állhatnánk egy future starral is. A 2017-es első kör is inkább azt jelképezi, amit az ottani játékosok képviselnek: olyan embert szerezni a helyére, akiből a következő 10 évben meghatározó játékos válhat nálunk, aki képes lehet sikerhez segíteni a csapatot. Ha nekem garantálod, hogy a 2. körben húzott ember ilyen lesz, felőlem lehet az a játékos is, de az elsőben jobb eséllyel lehet találni ilyet, mint a későbbiekben

Úgyhogy nálam az opciók továbbra is:
2017 – erős 1. kör
2018 – franchise taggel csere/marad hosszú távon ő a megoldás, ha úgy alakul
Amit semmiképpen sem szeretnék, az egy 2017-es 1. kör alatti csere. Akkor inkább maradjon nálunk itt szépen olcsóért, sokkal többet nyerhetünk vele

Amúgy lesz meccsünk a Jets ellen, az érdekel valakit? 😀

Régen vártam ennyire érdektelenül egy Jets-elleni összecsapást. A múltkorinál egyet akartam csak, nyerjünk, sérülés nélkül, mert New Yorkban azért nem mindig ment mostanában, Fitznek is mindig jól megy ellenünk, plusz kb a szezon meccse volt náluk, mert ha mást nem, a mi idényünkbe piszkítsanak már bele kicsit. Most azért simább meccsben reménykedem, pláne, hogy ahogy néztem a Jets-topicban, messze nincsenek elájulva az OL-jüktől, jó lenne, ha az irányítót is sikerülne párszor megkergetni, és hibákra kényszeríteni. És a 13 siker szerintem már elég lenne az 1. kiemeléshez is amúgy