New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Milyen vereseg? :o
Az elozo meccseken mikor volt szoros? A Ravens elleni het pont? Legyen, az egy

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Most néztem meg, tegnap Jézuska volt egész este. Perfekt meccs volt, a labda mindkét oldalán, végre beindult a TO gyár is. Megsemmisítő vereség volt, ami különösen értékes az elmúlt meccsek nagyon szűk különbségei tükrében. Összeállt a védelem is, a legjobbkor, az offense-ben pedig nem érezni Gronk hiányát, ha - mint most - Brady nem kizárólag Edelmanre fókuszál.

Sok gondolkodás után találtam azért valamit, aminek nem örültem: hogy megint Edelman a returner. 😊 Bár most nem ment a csinnbe, de jobban örülnék, ha nem ott törnék össze.

Jól láttam, hogy nincs újabb sérülés?
több mint 9 éve
Nekem az elozo negy meccs vedelme mar nagyon tetszett 😊

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ezzel a védelemmel és O fallal nem sok esélyünk lesz a PO ban....😉
Btw a patriots idei legjobbja kétségkívül Scar.
Mikor megláttam a kezdő lb sort kicsit meghűlt bennem a vér. Noy Mekkelek Ninko.... HT hiányzott a középső futásoknál de pihenjen csak. Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.
Volford
😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban
baggio
Minden évben ez az általános vélekedés rólunk, aztán mégis elég sokat kellett várnunk arra a bizonyos 4. gyűrűre.

We are on to Miami 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.
Volford
😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Azt hiszem kibírjuk jelen állás szerint! 😀
ParadSEC
Kb ket es fel ora csuszassal kezdtem el nezni, lattam, hogy irt ide valaki, valami ertesites is jott az nfl-tol, na mondom ki halt le... ahhoz kepest kicsit marha jol alakult a meccsunk 😀

Ez a vedelem mar eleg lehet barmit nyerni, ha tudjuk igy tolni 😊
Wyatt
Butler tartja a meccsenkénti 2 intet plusz Lengel Benett dinamikus duó kapja el a Td-ket akkor szép lesz az évkezdés 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
ParadSEC
Kb ket es fel ora csuszassal kezdtem el nezni, lattam, hogy irt ide valaki, valami ertesites is jott az nfl-tol, na mondom ki halt le... ahhoz kepest kicsit marha jol alakult a meccsunk 😀

Wyatt
Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van. Védelem fantasztikusan lehozta, maradjon ez a tendencia a PO-ra és remek postseasone elé nézünk. Önbizalomnövelésnek remek volt

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
nyögvenyelősen nyert a Miami, ha holnap nyer a KC PO-ban vannak
lehet nem kaparnak majd annyira NE ide v. oda
NB2
Nekik nem lesz pihenő hetük. Ha meglesz a PO, nekünk meg a home field, csak az lesz a lényeg, hogy senki se sérüljön meg. De nekünk alighanem küzdeni kell a home fieldért.
Kollega
szerencsétlen Carr sérülése miatt, lehet nehezebb lesz nyerniük Denverben
viszont így azért azt mondom kezdjen csak JG vagy max 1 negyed TB
több mint 9 éve
ParadSEC

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Na ez csúfos:

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
NB2
Nekik nem lesz pihenő hetük. Ha meglesz a PO, nekünk meg a home field, csak az lesz a lényeg, hogy senki se sérüljön meg. De nekünk alighanem küzdeni kell a home fieldért.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
hát ez az a meccs volt amikor amúgy is jobb vagy és még a labdák is hozzád pattantak😊
tükörsima meccs (megjegyzem Fitzi valahogy jobban érez bennünket, vele jobb volt az O-juk és nem csak az előny miatt, mert mikor beállt csak 10-0 volt)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
legkomolytalanabb meccsünk, ez nagy szó mert játszottunk Fisher ellen és még Friscoban is volt meccsünk

(reméljük!!!) nem sérült meg senki, Miamiba utazhat az ifi csapat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
brady pocket qb whaat? 😀
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Hightower nem lesz.

több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
Kellemes ünnepeket minden Kedves Szurkolótársnak! 😊 Avagy Merry Patsmas!

több mint 9 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/csvhovsfifuzn79mwllx
Todd Bowles: Kidney stones reason for hospitalization
Jets coach Todd Bowles coached in Saturday's loss to the Patriots after being hospitalized Friday for kidney stones, he told reporters after the game.
több mint 9 éve
LeGarrette Blount is the first player in New England Patriots history with 1,000+ rush yards & 15+ rush TD in a season.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Robert Kraft és az ő első beruházása a profi sport világában. A Boston Lobsters:
 www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap3000000760954/NFL-Films-Presents-Robert-Kraft-and-the-Boston-Lobsters

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Martellus színes világa:
 www.patriots.com/news/2016/12/22/martyisms-wise-colorful-words-live

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Csak nekem tűnt fel hogy Van Noy gyakorlatilag úgy viselkedik/játszik a pályán mintha már éveket húzott volna le itt?
Mikor HT kiesett egy időre még a rádiós sisakot is ő kapta meg ha jól emlékszem...
Nekem ez a döbbenet és abszolút pozitív értelemben...
Castleai01
Az ő példája markánsan mutatja, hogy bár a talent sem elhanyagolható, de alapvetően egy csapat-, csapatrészfelépítés nem azt jelenti, hogy jó játékosokat összetesznek, hanem (kis túlzással) bárki lehet hasznos, tűnhet jónak, mert a vezetők (hc, oc, dc, stb.) nem emberekben, hanem teamekben gondolkodnak, és ezért, ha jó a felépítmény, akkor bárki cserélhető, bárki beépíthető.
És (kis túlzással) bárkit ki lehet tenni ha elkésik, ha arcoskodik, ha nem akar beilleszkedni, és (kis túlzással) bárkit be lehet építeni, még azt is, aki egy Lionsban tűnik teljesen fogalmatlannak.

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Csak nekem tűnt fel hogy Van Noy gyakorlatilag úgy viselkedik/játszik a pályán mintha már éveket húzott volna le itt?
Mikor HT kiesett egy időre még a rádiós sisakot is ő kapta meg ha jól emlékszem...
Nekem ez a döbbenet és abszolút pozitív értelemben...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉