New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
Bár nekem kétség kívül nem hiányzik sem a Denver, sem a Baltimore, de ha a döntőért a Kansast és a Pittsburghöt kell vernünk, az sem lesz egy könnyed séta a parkban. Szóval inkább izguljunk miattuk.
A Chiefs például pont olyan csapatnak látszik, amelyik képes lehet megállítani minket.
Kollega
Abszolút.A tegnapi meccs alapján sajnos a Steelers is. Lesz itt még izgalom, dehát ezért szeretjük

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Bár nekem kétség kívül nem hiányzik sem a Denver, sem a Baltimore, de ha a döntőért a Kansast és a Pittsburghöt kell vernünk, az sem lesz egy könnyed séta a parkban. Szóval inkább izguljunk miattuk.
A Chiefs például pont olyan csapatnak látszik, amelyik képes lehet megállítani minket.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
pedig ez annyira egyszerű, innen kezdve (a 1st seed miatt) aki szembe jön meg kell csapni, a többi meg csak üres duma
batyu
Mondjuk ez teljesen jogos. És azzal, hogy kiesett egy két mumus, nem vagyunk semmivel beljebb, egy meccsen bárki lehet az. Írtam én ezt már máshol, mert alapjáraton mindenki úgy gondolja hogy milyen szerencsések vagyunk mi, mert évről évre jó csapatunk van. Viszont szerintem kevesen vagyunk itt akik egytől több SB győzelmet ünnepeltek szurkolóként. Mindig nagyok az elvárások, de a pofon is nagy a végén, nagyot lehet esni magasról, szerintem ezt már megtanultuk. Én is úgy érzem hogy komolyak az esélyeink, de nem szeretek előre inni a medve bőrére. Mert máskor már ittam! 😀

több mint 9 éve
batyu New England Patriots 630
pedig ez annyira egyszerű, innen kezdve (a 1st seed miatt) aki szembe jön meg kell csapni, a többi meg csak üres duma

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Verjük meg a miamit, ne sérüljön meg senki aztán a következő hídon akkor megyünk át ha odaértünk.
több mint 9 éve
GhostLead New England Patriots 295
a legnagyobb mumus még talpon....
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
2 mumussal kevesebb...

Do your job
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊
Burkus
Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Kollega
Remek terv. 😊 De jobban örülnék, ha nem velük játszanánk, már csak a pszichés tényező miatt.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Innentől viszont hajrá KC és jövő héten hajrá Denver!
Enyhén lennék dühös, ha a Pittsburghnak egy Miami és csereqb-s Oaklanden vezetne az útja az AFC döntőbe!
NB2
Én nem írnám le a Miamit, jobb csapat annál, mint amennyit sokan kinéznek belőlük. Steelers kemény ellenfél lesz, ha összekerülünk velük, de legalább otthon játszanánk.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Innentől viszont hajrá KC és jövő héten hajrá Denver!
Enyhén lennék dühös, ha a Pittsburghnak egy Miami és csereqb-s Oaklanden vezetne az útja az AFC döntőbe!
több mint 9 éve
A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊
Burkus
Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Kollega
Én már annak is örülnék, ha egyetlen egy árva ponttal vernénk meg őket 😊
ervinator
Hát ez teljesen más szitu, mint volt. A Walkürök még nem lovagolnak nekünk,és már nem Coughlin az edzőjük.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Burkus
Kollega
Én már annak is örülnék, ha egyetlen egy árva ponttal vernénk meg őket 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Burkus

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
több mint 9 éve
Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊
Volford
Ilyen alapon nem is létezhet az a jelző, hogy "Super Bowl-esélyes", hiszen "a rájátszásban bármi megtörténhet", tehát a legbátrabbak is csak addig merészkedhetnek el, hogy "ez a csapat minden bizonnyal játszani fog a playoffban". De akkor meg azt nem értem, hogy min is változtatott pont ez a Jets elleni sima győzelem, hiszen előbb decemberben, majd a PO-ban is "új idény kezdődik"...

Bár kevés nfl-t nézek, de nagyjából képben tartom magam az erőviszonyokkal, hogy a csapatfórumok olvasgatásának fő szórakozási faktorától, a szurkolók állandó hangulatváltozásaitól nem fosszam meg magam* 😊 A Patriots-nál ez egyszerre érdekes, vicces és bizarr, hogy a főszereplők változatlanságának és a hosszú távú konstans eredményesség ellenére még mindig mintha nem lenne meg az a vak hit, ami az outsiderek számára szerintem már tök evidens, mármint hogy amíg BB és Brady itt van, addig történhet bármi, simán bajnokesélyes a gárda minden évben. A változót inkább a külső körülmények jelentik, melyek idén szintén csak a New England malmára hajtják a vizet (a deflategate miatti extra motiváció, a roppant gyengének ígérkező PO-mezőny, stb.).

* az elmúlt években a Seattle viszi a prímet, ott hetente változóan bontakozik ki előttem egy Super Bowl contender vagy egy 1/1-re esélyes csapat képe
baggio
Egyet tudok tudok érteni a szavaiddal, viszont akkor ha már ennyire mélyen elmerülünk a szavak varázsában és az esélyekben, akkor lényegében minden csapatra és az idény bármelyik szakára igaz a jelző, hogy bárkivel , bármikor, bármi történhet. Azt mindenképpen jogosnak érzem, hogy talán egy kicsit álszentként jött le az, hogy mostantól érzem bajnokesélyesnek a csapatunkat. Tisztában vagyok vele, hogy ritka szerencsés szurkolók vagyunk, mert jóval több örömben van részünk mint az átlagnak, viszont eddig, szerintem azoknak a nagy része aki itt fórumozik egyetlen nagy sikert élt meg szurkolóként, az összes többi idény nagy csalódással végződött.Hidd el, pont ebből kifolyólag megtanultuk már mi is, hogy nem kiabáljuk el a dolgokat , nem dobálózunk a nagy szavakkal, mert ha valaki, akkor mi tudjuk, hogy nagyot lehet esni a végén.

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊
Volford
Ilyen alapon nem is létezhet az a jelző, hogy "Super Bowl-esélyes", hiszen "a rájátszásban bármi megtörténhet", tehát a legbátrabbak is csak addig merészkedhetnek el, hogy "ez a csapat minden bizonnyal játszani fog a playoffban". De akkor meg azt nem értem, hogy min is változtatott pont ez a Jets elleni sima győzelem, hiszen előbb decemberben, majd a PO-ban is "új idény kezdődik"...

Bár kevés nfl-t nézek, de nagyjából képben tartom magam az erőviszonyokkal, hogy a csapatfórumok olvasgatásának fő szórakozási faktorától, a szurkolók állandó hangulatváltozásaitól nem fosszam meg magam* 😊 A Patriots-nál ez egyszerre érdekes, vicces és bizarr, hogy a főszereplők változatlanságának és a hosszú távú konstans eredményesség ellenére még mindig mintha nem lenne meg az a vak hit, ami az outsiderek számára szerintem már tök evidens, mármint hogy amíg BB és Brady itt van, addig történhet bármi, simán bajnokesélyes a gárda minden évben. A változót inkább a külső körülmények jelentik, melyek idén szintén csak a New England malmára hajtják a vizet (a deflategate miatti extra motiváció, a roppant gyengének ígérkező PO-mezőny, stb.).

* az elmúlt években a Seattle viszi a prímet, ott hetente változóan bontakozik ki előttem egy Super Bowl contender vagy egy 1/1-re esélyes csapat képe

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem most meg Gronk kiesese ellenere sem voltunk ekkora eselyesek mostanan, es nem csak az AFC-ben. Csak tartson ki a forma

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Bár az összes csapatot véve alapul, talán valóban nekünk van ezzel a legtöbb esélyünk nyerni, 30-35% körül, de még mindig nem nagyobb a SB-győzelmi esélyünk, mint 35%, tehát papíron még mindig sanszosabb, hogy nem nyerünk, mint az, hogy nyerünk.

több mint 9 éve
Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.
Volford
😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban
baggio
Szép is lenne ha ez ilyen egyszerű lenne. Ahogy már itt el is hangzott mástól, hányszor olvastuk már ezt az elmúlt években ? Nem ilyen egyszerű a football , viszont tény, hogy nálunk csapaton belül is sokminden arra utal , hogy remek formaidőzitéssel dolgozik a csapat és kezdenek összeállni a puzzle apró darabkái amik még eddig hiányoztak. Riválisaink körül is pozitivan alakulnak a dolgok,mármint a mi szemszögünkből. Alapjában véve elég szkeptikus szoktam lenni, és most jött el az idő, hogy igazán el is tudjam hinni a végső győzelmet. Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊

több mint 9 éve
Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊

Csak cukkoljuk a Bearst és Sanyit 😊
ThundersNFL
az már Bennettel kezdődött😊
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊

Csak cukkoljuk a Bearst és Sanyit 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
nagyon teoretikus, de most szerencse nincs miről beszélni:

látva a két éve "második félidős shutdown" védelmet, most meg itt van a 2 meccs óta nulla TD (+ a Ravens meccsen is inkább ST hiba alapozta meg a kapott két TD-t) védelem, Patricia-t szerintem a szezon végén valamelyik csapat most már el fogja vinni

szerintetek BB elhozná Vrabel-t (az elválás nem volt felhőtlen), vagy inkább házon belül oldaná meg a pótlást, esetleg megint átvenné a védelem play hívásait, amíg egy pozíciós edző nem szokik bele/fejlődik annyit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja ertem. Legutobb amikor ennyire nyertunk, a rajatszasban annyira nem volt jo 😊 de most nem lesz Jets 😊

több mint 9 éve
Milyen vereseg? :o
Az elozo meccseken mikor volt szoros? A Ravens elleni het pont? Legyen, az egy
Wyatt
Nem, az elmúlt évek Jets meccseire gondoltam. Utoljára harminc ponttal 2012-ben nyertünk.
több mint 9 éve
Sok gondolkodás után találtam azért valamit, aminek nem örültem: hogy megint Edelman a returner. 😊 Bár most nem ment a csinnbe, de jobban örülnék, ha nem ott törnék össze.
Burkus
BB 41-0-nál már Cyrrust is be merte rakni😀