New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja igen, best stat evör induló
 twitter.com/LateRoundQB/status/809092431622836224

Belichick is 234-115 (.670) in his 22 seasons as head coach. He would have to lose 671 straight games to dip below the .230 mark. He'd also have to be still coaching when he was 106 years old, so look for The Hooded One to steer clear of infamy here.

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Mondjuk a mi duónkra a házat felraktam volna
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jixarceswktetzey0j0o
NFL players as Star Wars characters
May the 4th be with you and your favorite players. Take a look at some connections between the NFL and Star Wars universe.

több mint 9 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Finish him 😀
 www.instagram.com/p/BOASAZJBWoZ/
Wyatt
Volt ilyen is 😊
 twitter.com/PatsMilitia/status/808790915020161026
Spigo
ez gyönyörű 😊
winston
na ez a gyönyörű:

ahogy pörög
régi szép idők
gedam
főleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀
winston
irigykedem, mert ezt a vért hiányoljuk a védelemből
gedam
Pollard a mészáros... Brady, Welker, Gronk, Ridley... Még a wikipedian is külön fejezet van a Pats gyilkoló eseteinek. De jó, hogy már nem játszik 😊.
több mint 9 éve
gedam 6 477
Finish him 😀
Wyatt
Volt ilyen is 😊
Spigo
ez gyönyörű 😊
winston
na ez a gyönyörű:

ahogy pörög
régi szép idők
gedam
winston
irigykedem, mert ezt a vért hiányoljuk a védelemből
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Finish him 😀
Wyatt
Volt ilyen is 😊
Spigo
ez gyönyörű 😊
winston
na ez a gyönyörű:

ahogy pörög
régi szép idők
gedam
több mint 9 éve
gedam 6 477
Finish him 😀
Wyatt
Volt ilyen is 😊
Spigo
ez gyönyörű 😊
winston
na ez a gyönyörű:

ahogy pörög
régi szép idők
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Finish him 😀
Wyatt
Volt ilyen is 😊
Spigo
ez gyönyörű 😊
több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
Finish him 😀
Wyatt
Volt ilyen is 😊

Szerkesztette: Spigo
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerintem az első CB, aki meglepetést tudott okozni az öreg Smith-nek. Gyönyörű!

Bőven megérte a 15 yardot.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Finish him 😀

több mint 9 éve
Jo dui, meg nem is volt annyira jo, de hozzuk mar el Michael Floydot, hatha kicsit magara talal, talentben eleg sokat javulhatna az egyseg 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Ez amúgy volt már?

Kollega
Hat ez nagyon jo.

Amugy Poe irt egy csomo horror sztorit is, de azt a PO-ra tartogatjuk 😊 ( a valoszinuseget kiszamolni, majd bebizonyitani, hogy ez miert nem igaz, hogy 2x legyozod a NE-t adott evben egy matematikusnak is embert probalo feladat ) ehhez meg nyelvesz kell, de mar mindegy
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ez amúgy volt már?

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őt

www.youtube.com/watch?v=cPSt0VeU9pI
baggio
A fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
Boston
El akarod cserélni Gerappát?? 😊
tomi-tomi
Inkább arra próbáltam utalni, hogy elég reménytelen vállalkozásnak tűnik a megszerzése. Ha valaki ad Gerappáért egy top 15-ös picket (nem fognak), akkor gondolkodás nélkül adnám.

Do your job
több mint 9 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Én úgy láttam a visszajátszásban, hogy a LB is ráfogottt a labdára, de Bennett volt az erőszakosabb és kirántotta.Ha a védő teszi, akkor interception megint, ráadásul a RZ-ban megint. Először nem is tudtam, hogy nem interception-e és a bíró sem mutatott rögtön TD-t. Az NFL.com-on is úgy jelent meg, hogy "Martellus Bennett wrestles TD away from Zachary Orr." De lehet, hogy tévedek/rosszul láttam.
Burkus
A LB már a földön tudott ráfogni a labdára a másik kezével. A középről érkező bíró rögtön mutatta a TD jelet, a partvonal felőli valóban hezitált, mivel ő csak Bennett hátát látta onnan.
tomi-tomi
Az, h a labdának háttal lévő, gólvonalon lévő bíró miért mutatta be a TD-t azt csak ő tudja. Nekem felvételről úgy tűnt, h abból a szögből nem tudta megítélni, h Bennett stabilan birtokolja-e. Azért nem szomorkodtam az ítélet miatt, főleg, mert más kameraállás alapján tisztán látszott, h sikeres volt az elkapás😊
Ezt szerintem az alapvonalon figyelő két spori jobban meg tudta ítélni, nekik lényegesen jobb rálátásuk volt arra, h mennyire szerzett firm controlt Bennett.

Egyébként ha szimultán elkapás történik (egyszerre birtokolja O és D játékosa), akkor az offensé a labda--> vagyis ugyanúgy TD.Nem tudom, h ennek adták-e, de fontos, h ilyen esetben is sikeres az elkapás.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Underrated
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000756324/article/nfl-coach-of-the-year-rankings-andy-reid-jason-garrett-lead
Wyatt
Nem lehet minden évben Belichicknek adni. Unalmas lenne (de igazságos). Nyilván elfogult vagyok vele, de úgy érzem, hogy fejben évekkel van mindig a többiek előtt.
több mint 9 éve
Underrated
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lnnj5i3kl7l4tmknr1ca
NFL Coach of the Year rankings: Andy Reid, Jason Garrett lead
Bucky Brooks ranks the top five candidates for Coach of the Year. Is it time to recognize Andy Reid, whose Chiefs can't stop winning? What about Jack Del Rio and his swaggering Raiders?

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...
NB2
Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊
tomi-tomi
Menjünk, együnk eredeti tortillát! 😊
több mint 9 éve

baggio
A fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
Boston
El akarod cserélni Gerappát?? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

baggio

Do your job
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Logan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)
Burkus
Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
zinedine5
Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yards
Ami a negatívum, hogy mind a négy elkapás first downt ért.
Gogo
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?
zinedine5

Na ezt számoltam én, csak de csak hármat jegyeztem meg, a negyediket nem. 😊 Nem volt nagy játék utána, csak az volt a feltűnő, hogy 3rd downnál a legjobb matchupnek őt ítélte többször a Ravens. (Amiben igazuk is volt...)
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni
Logan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)
Burkus
Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
zinedine5
Gogo
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?
több mint 9 éve
Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...
NB2
Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Burkus
zinedine5

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."