New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja igen, best stat evör indulótwitter.com/LateRoundQB/status/809092431622836224
Belichick is 234-115 (.670) in his 22 seasons as head coach. He would have to lose 671 straight games to dip below the .230 mark. He'd also have to be still coaching when he was 106 years old, so look for The Hooded One to steer clear of infamy here.
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Pollard a mészáros... Brady, Welker, Gronk, Ridley... Még a wikipedian is külön fejezet van a Pats gyilkoló eseteinek. De jó, hogy már nem játszik 😊.irigykedem, mert ezt a vért hiányoljuk a védelembőlfőleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
www.instagram.com/p/BOASAZJBWoZ/
Wyatt
twitter.com/PatsMilitia/status/808790915020161026
Spigo
winston
ahogy pörög
régi szép idők
gedam
winston
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 477
irigykedem, mert ezt a vért hiányoljuk a védelembőlfőleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
winston
ahogy pörög
régi szép idők
gedam
winston
több mint 9 éve
főleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
winston
ahogy pörög
régi szép idők
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 477
na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
winston

ahogy pörög
régi szép idők
több mint 9 éve
ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
több mint 9 éve
Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Szerkesztette: Spigo
több mint 9 éve
Szerintem az első CB, aki meglepetést tudott okozni az öreg Smith-nek. Gyönyörű!Bőven megérte a 15 yardot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ez amúgy volt már?Hat ez nagyon jo.
Kollega
Amugy Poe irt egy csomo horror sztorit is, de azt a PO-ra tartogatjuk 😊 ( a valoszinuseget kiszamolni, majd bebizonyitani, hogy ez miert nem igaz, hogy 2x legyozod a NE-t adott evben egy matematikusnak is embert probalo feladat ) ehhez meg nyelvesz kell, de mar mindegy
több mint 9 éve
Inkább arra próbáltam utalni, hogy elég reménytelen vállalkozásnak tűnik a megszerzése. Ha valaki ad Gerappáért egy top 15-ös picket (nem fognak), akkor gondolkodás nélkül adnám.El akarod cserélni Gerappát?? 😊nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
www.youtube.com/watch?v=cPSt0VeU9pI
baggio
Boston
tomi-tomi
Do your job
több mint 9 éve
Az, h a labdának háttal lévő, gólvonalon lévő bíró miért mutatta be a TD-t azt csak ő tudja. Nekem felvételről úgy tűnt, h abból a szögből nem tudta megítélni, h Bennett stabilan birtokolja-e. Azért nem szomorkodtam az ítélet miatt, főleg, mert más kameraállás alapján tisztán látszott, h sikeres volt az elkapás😊Én úgy láttam a visszajátszásban, hogy a LB is ráfogottt a labdára, de Bennett volt az erőszakosabb és kirántotta.Ha a védő teszi, akkor interception megint, ráadásul a RZ-ban megint. Először nem is tudtam, hogy nem interception-e és a bíró sem mutatott rögtön TD-t. Az NFL.com-on is úgy jelent meg, hogy "Martellus Bennett wrestles TD away from Zachary Orr." De lehet, hogy tévedek/rosszul láttam.A LB már a földön tudott ráfogni a labdára a másik kezével. A középről érkező bíró rögtön mutatta a TD jelet, a partvonal felőli valóban hezitált, mivel ő csak Bennett hátát látta onnan.
Burkus
tomi-tomi
Ezt szerintem az alapvonalon figyelő két spori jobban meg tudta ítélni, nekik lényegesen jobb rálátásuk volt arra, h mennyire szerzett firm controlt Bennett.
Egyébként ha szimultán elkapás történik (egyszerre birtokolja O és D játékosa), akkor az offensé a labda--> vagyis ugyanúgy TD.Nem tudom, h ennek adták-e, de fontos, h ilyen esetben is sikeres az elkapás.
több mint 9 éve
UnderratedNem lehet minden évben Belichicknek adni. Unalmas lenne (de igazságos). Nyilván elfogult vagyok vele, de úgy érzem, hogy fejben évekkel van mindig a többiek előtt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000756324/article/nfl-coach-of-the-year-rankings-andy-reid-jason-garrett-lead
Wyatt
több mint 9 éve
Menjünk, együnk eredeti tortillát! 😊Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊
NB2
tomi-tomi
több mint 9 éve
El akarod cserélni Gerappát?? 😊nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
baggio
Boston
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
baggio
Do your job
több mint 9 éve
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
Ami a negatívum, hogy mind a négy elkapás first downt ért.
Gogo
zinedine5
Na ezt számoltam én, csak de csak hármat jegyeztem meg, a negyediket nem. 😊 Nem volt nagy játék utána, csak az volt a feltűnő, hogy 3rd downnál a legjobb matchupnek őt ítélte többször a Ravens. (Amiben igazuk is volt...)
több mint 9 éve
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
Gogo
több mint 9 éve
Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊
NB2
több mint 9 éve
nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtwww.youtube.com/watch?v=cPSt0VeU9pI
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."