New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Jones mit fog kapni ezért, de meg is érdemli. Ha jelzi, hogy nem hordja vissza akkor takarodjon el a labda közeléből, de ha már gyökér volt akkor legalább a labdát szedte volna össze.
több mint 9 éve
Es bmeg utana fent volt d-ben. Es ott is jott a jatek 😒 ahh. Na talan safetynek jo lesz 3 ev mulva

több mint 9 éve
Johetnek a tippek, hogy Cyrus Jones hanyszor lesz meg iden aktiv kerettag.
több mint 9 éve
Múlt héten még ő vokt a negatív példa. Úgy látszik ott is olvasták és itt telt be a pohár 😊 Ha Magyarországon a Pats topicban ő a példa, az már tűrhetetlen szégyen 😊Volt valami bajotok Jeff Fisherrel?Azért kérdezed, mert repült? A Nagy Túlélő volt (eddig).
Kollega
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Volt valami bajotok Jeff Fisherrel?Azért kérdezed, mert repült? A Nagy Túlélő volt (eddig).
Kollega
több mint 9 éve
Volt valami bajotok Jeff Fisherrel?
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
So you want to work for Bill Belichick? Former Patriots assistants recall intense interview processwww.masslive.com/patriots/index.ssf/2016/12/bill_belichick_patriots_coachi.html#incart_river_mobileshort_home

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Burkus is az 1 kiemelesre gondolt eloszor es azt is ki lehet akar a vedelmi tablazatbol szamolni elfogultsaggal es tapasztalatbol 😊Na azért olyan sok #1 védelem nem volt itt, de az első kiemelés már jogosabb lenne ezen a téren, az szerencsére akadt néhány 😊elfogultsaggal 😊 tapasztalatbol 😕Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Wyatt
Burkus
no
Wyatt
több mint 9 éve
Na azért olyan sok #1 védelem nem volt itt, de az első kiemelés már jogosabb lenne ezen a téren, az szerencsére akadt néhány 😊elfogultsaggal 😊 tapasztalatbol 😕Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Wyatt
Burkus
no

több mint 9 éve
elfogultsaggal 😊 tapasztalatbol 😕Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
Ez egy kivansag ( elvaras), egy kis remenyseggel fuszerezve, nincs benne logika. 😊 Ez egy jo ideje, minden evben, minden PO-ra hajto csapatra igaz. Amugy siman bukora vettem az elorejelzeseimben. A realitas az, de a remeny hal meg utolso elottinek. 😊Értem a logikádat, de nekem sokkal igazságosabbnak tűnik, hogy ha megvertük a Steelerst, akkor verjünk meg titeket is és persze a Denvert is. Szerintem az én logikám logikusabb 😀más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozomHat az osszes csapat az AFC-ben ha nem is szurkol mert idopocsekolas, "egyenesen elvarja" hogy az ot erinto rivalist verjetek el. Pl iden mi "elvartuk (elvarjuk)" hogy sopritek a csoportotokat, a mienket ( valahogy kidrukkolni, hogy minket ne), majd a Denvert. Igy igazsagos 😊 Amikor a Delfinek elvernek az utolso forduloban, majd morgunk, hogy ez nem fair. 😊 Egyszerusitenem kell, a bennem bujkalo matematikus miatt. Az osszes AFC csapatot gyozzetek le, kiveve a sajatot. 😊
ZERO_L
no
Kollega
több mint 9 éve
Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Értem a logikádat, de nekem sokkal igazságosabbnak tűnik, hogy ha megvertük a Steelerst, akkor verjünk meg titeket is és persze a Denvert is. Szerintem az én logikám logikusabb 😀más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozomHat az osszes csapat az AFC-ben ha nem is szurkol mert idopocsekolas, "egyenesen elvarja" hogy az ot erinto rivalist verjetek el. Pl iden mi "elvartuk (elvarjuk)" hogy sopritek a csoportotokat, a mienket ( valahogy kidrukkolni, hogy minket ne), majd a Denvert. Igy igazsagos 😊 Amikor a Delfinek elvernek az utolso forduloban, majd morgunk, hogy ez nem fair. 😊 Egyszerusitenem kell, a bennem bujkalo matematikus miatt. Az osszes AFC csapatot gyozzetek le, kiveve a sajatot. 😊
ZERO_L
no
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozomHat az osszes csapat az AFC-ben ha nem is szurkol mert idopocsekolas, "egyenesen elvarja" hogy az ot erinto rivalist verjetek el. Pl iden mi "elvartuk (elvarjuk)" hogy sopritek a csoportotokat, a mienket ( valahogy kidrukkolni, hogy minket ne), majd a Denvert. Igy igazsagos 😊 Amikor a Delfinek elvernek az utolso forduloban, majd morgunk, hogy ez nem fair. 😊 Egyszerusitenem kell, a bennem bujkalo matematikus miatt. Az osszes AFC csapatot gyozzetek le, kiveve a sajatot. 😊
ZERO_L
több mint 9 éve
Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Nem igaz. A Chiefsnel is volt kifejezetten jo eve. Nem jo jatekos, de azert tulzasokba sem kell esni. Amugy meg vannak nala millioszor tehetsegesebbek, akik tizedannyi munkat nem tesznek bele sajna 😊Sose volt.
Wyatt
Istencsapas volt az ember.
több mint 9 éve
más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozom

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
a legnagyobb ellenfeletek sajat magatok vagytok, ez volt a legkonnyebb meccsetek. A Delfinek 11-5-el is vegezhetnek, persze itt is er kerni a Pats segitseget es varhatoan 10-6 zarnak. Nektek fog menni a 10-6?. Amugy ha kikapunk a NE-tol, akkor is lehet 10-6 a vasas es mi is.wild card lesz, holnap meg kéne verjétek a RavenstEn is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊Ez a lényeg 😀
A Denver nem nyert, az sosem baj 😊
Wyatt
Ott maximum wild card lesz.
HanSolo
Heisman Trophy
több mint 9 éve
wild card lesz, holnap meg kéne verjétek a RavenstEn is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊Ez a lényeg 😀
Wyatt
HanSolo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
En is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊Ez a lényeg 😀
Wyatt
több mint 9 éve
En is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊A Denver nem nyert, az sosem baj 😊