New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Jones mit fog kapni ezért, de meg is érdemli. Ha jelzi, hogy nem hordja vissza akkor takarodjon el a labda közeléből, de ha már gyökér volt akkor legalább a labdát szedte volna össze.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Es bmeg utana fent volt d-ben. Es ott is jott a jatek 😒 ahh. Na talan safetynek jo lesz 3 ev mulva

több mint 9 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Johetnek a tippek, hogy Cyrus Jones hanyszor lesz meg iden aktiv kerettag.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
nem szabad eroktetni a visszahordasokat. oriasi hibak

több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
milyen stat. punt return fumbleban vezetni a ligat.

több mint 9 éve
Azonnal basszuk ki a picsába ezt a fasztalicska Cyrust

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Volt valami bajotok Jeff Fisherrel?
Kollega
Azért kérdezed, mert repült? A Nagy Túlélő volt (eddig).
Burkus
Múlt héten még ő vokt a negatív példa. Úgy látszik ott is olvasták és itt telt be a pohár 😊 Ha Magyarországon a Pats topicban ő a példa, az már tűrhetetlen szégyen 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kollega
Azért kérdezed, mert repült? A Nagy Túlélő volt (eddig).
több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
So you want to work for Bill Belichick? Former Patriots assistants recall intense interview process

www.masslive.com/patriots/index.ssf/2016/12/bill_belichick_patriots_coachi.html#incart_river_mobileshort_home

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀

Wyatt
Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Burkus
elfogultsaggal 😊 tapasztalatbol 😕
no
Na azért olyan sok #1 védelem nem volt itt, de az első kiemelés már jogosabb lenne ezen a téren, az szerencsére akadt néhány 😊
Wyatt
Burkus is az 1 kiemelesre gondolt eloszor es azt is ki lehet akar a vedelmi tablazatbol szamolni elfogultsaggal es tapasztalatbol 😊
több mint 9 éve
Na az van, hogy ha valami csoda folytán úgy nyernénk, hogy max 17 pontot kapunk, akkor a mienk lenne 14 fordulót követően az egyedüli #1 D 😀 😀 😀

Wyatt
Harmadik olvasásra sikerült megértenem 😊 Eddig úgy értettem, hogy akkor mienk a 1st seed és azon agyaltam az íróasztalom felett, hogy ezt hogy tudtad ebből kiszámolni 😊
Burkus
no
Na azért olyan sok #1 védelem nem volt itt, de az első kiemelés már jogosabb lenne ezen a téren, az szerencsére akadt néhány 😊

több mint 9 éve

Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozom
ZERO_L
Hat az osszes csapat az AFC-ben ha nem is szurkol mert idopocsekolas, "egyenesen elvarja" hogy az ot erinto rivalist verjetek el. Pl iden mi "elvartuk (elvarjuk)" hogy sopritek a csoportotokat, a mienket ( valahogy kidrukkolni, hogy minket ne), majd a Denvert. Igy igazsagos 😊 Amikor a Delfinek elvernek az utolso forduloban, majd morgunk, hogy ez nem fair. 😊 Egyszerusitenem kell, a bennem bujkalo matematikus miatt. Az osszes AFC csapatot gyozzetek le, kiveve a sajatot. 😊
no
Értem a logikádat, de nekem sokkal igazságosabbnak tűnik, hogy ha megvertük a Steelerst, akkor verjünk meg titeket is és persze a Denvert is. Szerintem az én logikám logikusabb 😀
Kollega
Ez egy kivansag ( elvaras), egy kis remenyseggel fuszerezve, nincs benne logika. 😊 Ez egy jo ideje, minden evben, minden PO-ra hajto csapatra igaz. Amugy siman bukora vettem az elorejelzeseimben. A realitas az, de a remeny hal meg utolso elottinek. 😊
több mint 9 éve
Hát azért ahhoz még több dolog kell 😀 😀

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Wyatt
több mint 9 éve
más csapat szurkolói nekünk fognak szurkolni???? arra az eredménykövetőre tuti feliratkozom
ZERO_L
Hat az osszes csapat az AFC-ben ha nem is szurkol mert idopocsekolas, "egyenesen elvarja" hogy az ot erinto rivalist verjetek el. Pl iden mi "elvartuk (elvarjuk)" hogy sopritek a csoportotokat, a mienket ( valahogy kidrukkolni, hogy minket ne), majd a Denvert. Igy igazsagos 😊 Amikor a Delfinek elvernek az utolso forduloban, majd morgunk, hogy ez nem fair. 😊 Egyszerusitenem kell, a bennem bujkalo matematikus miatt. Az osszes AFC csapatot gyozzetek le, kiveve a sajatot. 😊
no
Értem a logikádat, de nekem sokkal igazságosabbnak tűnik, hogy ha megvertük a Steelerst, akkor verjünk meg titeket is és persze a Denvert is. Szerintem az én logikám logikusabb 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ZERO_L
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Nem igaz. A Chiefsnel is volt kifejezetten jo eve. Nem jo jatekos, de azert tulzasokba sem kell esni. Amugy meg vannak nala millioszor tehetsegesebbek, akik tizedannyi munkat nem tesznek bele sajna 😊
Wyatt
Sose volt.
Istencsapas volt az ember.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
En is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊

A Denver nem nyert, az sosem baj 😊
Wyatt
Ez a lényeg 😀
Ott maximum wild card lesz.
HanSolo
wild card lesz, holnap meg kéne verjétek a Ravenst
Heisman Trophy
a legnagyobb ellenfeletek sajat magatok vagytok, ez volt a legkonnyebb meccsetek. A Delfinek 11-5-el is vegezhetnek, persze itt is er kerni a Pats segitseget es varhatoan 10-6 zarnak. Nektek fog menni a 10-6?. Amugy ha kikapunk a NE-tol, akkor is lehet 10-6 a vasas es mi is.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
En is azt irtam, hogy eleg jo csapatot nem csesz el 😊 gm-nek szerintem nem volt veszes, jatekosnak is volt nala rosszabb, lenyegesen jobb kepessegekkel 😊

Wyatt
Ez a lényeg 😀
HanSolo
wild card lesz, holnap meg kéne verjétek a Ravenst

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 651

Wyatt
Ez a lényeg 😀
több mint 9 éve