New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért nem lehet egy meccs után végre nyugodtan örülni a játéknak, és nem a gyökérségekre feljönni reggel? 😊miért nem tudjátok megállni, hogy ne etessétek???ZERO_LJaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.WyattLol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam
Most ráadásul még csak nem is írtam semmi rosszat, csak helyeseltem. Már az sem jó 😕
Én azért megpróbálok majd örülni picit, hogy ötödször is láthatom a Patset a Super Bowlban (jó, az elsőt is nyilván megnéztem utolólag 😀), remélem, felénk billen a mérleg nyelve. Haver eddig csak a két vesztest látta, jó lenne, ha végre ő is örülhetne egynek. Meg is írom majd a Sport Tv-nek ezt, egy jó kis vizsgás/szomszédos sms keretében!

több mint 11 éve
Nevetséges az egész. Arra tökéletesen jó, hogy szítsa a feszültséget és a sok keserű ellendrukker jöhessen azzal, hogy "ezek már megint csaltak".

több mint 11 éve
BALL DIMENSIONSThe Ball must be a “Wilson,” hand selected, bearing the signature of the Commissioner of the League, Roger Goodell.
The ball shall be made up of an inflated (12 1/2 to 13 1/2 pounds) urethane bladder enclosed in a pebble grained, leather case (natural tan color) without corrugations of any kind. It shall have the form of a prolate spheroid and the size and weight
shall be: long axis, 11 to 11 1/4 inches; long circumference, 28 to 28 1/2 inches; short circumference, 21 to 21 1/4 inches;
weight, 14 to 15 ounces.The Referee shall be the sole judge as to whether all balls offered for play comply with these specifications. A pump is to be furnished by the home club, and the balls shall remain under the supervision of the Referee until they are delivered to the ball attendant just prior to the start of the game.
Hát ha ezek a szabályok mellett le sikerült ereszteni a lasztikat az akkor igencsak nice lenne, és emellé meg eléggé szigorú szabályok vannak a tárolásra stb..
több mint 11 éve
Szerintetek azzal voltak elfoglalva, hogy pattogtassák meg nyomkodják a bőrt? Na ugye. Ők is nézték a meccset, mert azért valljuk meg ennél jobb helyről nehéz követni egy konferencia döntőt.Matthew99de, odafigyelnek, többek közt ez is a munkájuk része. egyszer szóltak is, amikor a kickoffhoz használt labdát vitték a következő playhez, cseréltek is labdát.
több mint 11 éve
Mindamellett h én ezt simán kinézem BB-ből, nem ezért bukott a Colts.Ha jól olvastam rossz időben kell ezt a nyomást tartani a labdában, azért a jövőbe csak nem látnak.
Ugyanakkor ha egész héten laposabb lasztival edzel az előny azzal szemben aki a meccsen találkozik ilyennel.empty taxi
több mint 11 éve
Szerintetek azzal voltak elfoglalva, hogy pattogtassák meg nyomkodják a bőrt? Na ugye. Ők is nézték a meccset, mert azért valljuk meg ennél jobb helyről nehéz követni egy konferencia döntőt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Hát kíváncsi leszek Amerikában mennyire fújják fel (haha) az ügyet!óó ugyan ezek a kérdések bennem is felmerültek mikor reggel olvastam a cikket 😊
Amúgy megoldható, hogy a lapos labdákat csak mi kapjuk? Ha igen, a bíró nem érezte, hogy lapos? Ha nem csak mi kaptuk, ezt a Colts nem szúrta ki rögtön? A labdát adó srácok kinek az alkalmazásában állnak? Nem értem, nem értem, nem értem...NB2
több mint 11 éve
annyi spori tapogatta a labdát a meccsen és akkor azt se vette volna észre ha laposabb/puhábba a labda?Az biztos, hogy semmi szükség nem volt rá, éppen ezért lenne szánalom 😊 De sajna BB-ből tényleg ki lehet ezt nézni az előélete alapján, nemsokára úgyis megtudjuk, lesz e újabb legendás adalék egy korszakos edző életében 😉ender1112miért vállalna be egy ilyet egy olyat csapat ellen aki ellen igazán jól szokott működni a játék és 40+ pontokat rak fel a csapat meccsenként? Ez olyan szinten abszurdnak tűnik....Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECHát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.ender1112
Jó formában van a csapat nem hinném hogy ilyen szánalmas tettre szükség lett volna....manuszka86
érdekes ez és nagyon bűzlik is a dolog egyben
több mint 11 éve
Hát kíváncsi leszek Amerikában mennyire fújják fel (haha) az ügyet!Amúgy megoldható, hogy a lapos labdákat csak mi kapjuk? Ha igen, a bíró nem érezte, hogy lapos? Ha nem csak mi kaptuk, ezt a Colts nem szúrta ki rögtön? A labdát adó srácok kinek az alkalmazásában állnak? Nem értem, nem értem, nem értem...
több mint 11 éve
Mindamellett h én ezt simán kinézem BB-ből, nem ezért bukott a Colts.Ugyanakkor ha egész héten laposabb lasztival edzel az előny azzal szemben aki a meccsen találkozik ilyennel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az biztos, hogy semmi szükség nem volt rá, éppen ezért lenne szánalom 😊 De sajna BB-ből tényleg ki lehet ezt nézni az előélete alapján, nemsokára úgyis megtudjuk, lesz e újabb legendás adalék egy korszakos edző életében 😉miért vállalna be egy ilyet egy olyat csapat ellen aki ellen igazán jól szokott működni a játék és 40+ pontokat rak fel a csapat meccsenként? Ez olyan szinten abszurdnak tűnik....Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECHát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.ender1112
Jó formában van a csapat nem hinném hogy ilyen szánalmas tettre szükség lett volna....manuszka86
több mint 11 éve
A bíróknak nem kellett volna feltűnni, hogy lapos a labda? Nálunk megye kettőbe azonnal cserélték ha nem volt megfelelő! Ez annyira nonszensz...

több mint 11 éve
miért vállalna be egy ilyet egy olyat csapat ellen aki ellen igazán jól szokott működni a játék és 40+ pontokat rak fel a csapat meccsenként? Ez olyan szinten abszurdnak tűnik....Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECHát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.ender1112
Jó formában van a csapat nem hinném hogy ilyen szánalmas tettre szükség lett volna....
több mint 11 éve
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.A laposabbat könyebb elkapni 😛
Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!Stez
több mint 11 éve
miért nem tudjátok megállni, hogy ne etessétek???Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.WyattLol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECHát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.
több mint 11 éve
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!
több mint 11 éve
Hát mert a legnagyobb csalásra még nem derült fény! :p 😀😀😀Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.WyattLol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam
több mint 11 éve
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam

több mint 11 éve
gedam
6 478
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.
több mint 11 éve
3. pipa, már csak az utolsó hiányzik a boldogsághoz! 😀Én nem bánom, hogy a Ravens jön. Matchupba nem a lehető legjobb, de van miért visszavágnia a csapatnak és komoly erőpróba lesz, amit, ha sikerrel abszolválunk, akkor megszerezhetjük a szükséges lendületet.Na első kettő szépen bejött, remélem a másik kettő is ülni fog. 😀ervinator
Figyelem Bold Prediction következik:
Ravens első drive TD fórumon szinte mindenki aggódik, de nyerünk.
Colts megüti a Denvert és jönnek Bostonba
Megnyerjük az AFC-t, ezzel utazunk Arizonába, ahol a Seattle lesz az ellenfél.
Brady begyűjti a 4. gyűrűjét.ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
ez még viccnek is eléggé rossz, persze nagyon kellett trükközni mert különben elúszott volna a W.....de ha már annyira akarnak ellenőrizni,ugyan árulja már el valaki hogy lehetne ezt normálisan kivizsgálni, kb sehogy mert ha ott a helyszínen adott pillanatban nem mérte meg senki a labdában a nyomást akkor utólag már kb oly mind1 hogy mi volt mert értelmes döntést hozni nem lehet.
De összességében ez egy hatalmas nagy bullshit, outcoaching>lapos labda...
több mint 11 éve
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ja, álmodozni lehet ám. 😊Mi a picsa? sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxiTudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.Stez
Ez az egész sztori nekem nagyon bullshit-nek tűnik. A labda mindenkinek ugyanolyan, nem ezért nyert ám a csapat. Ki kell valamivel tölteni az SB-ig azt a 2 hetet...

több mint 11 éve
Mi a picsa? sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxiTudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.