New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
This is why I signed with the Patriots -- to play in these big-time games and the obvious reason, which is the Super Bowl.-Revis

Remélem ez azért jelzés értékű akar lenni, hogy hosszabb távon gondolkodik a Pats-es karrierjében 😊

több mint 11 éve
Most értem haza melóból, szeretném megnézni a meccset és erre a teljesen elképesztő bullshitre kell hazaérnem.

Lezárták már ezt a labdatémát?
Egyáltalán hogy fordulhat meg ilyen valaki fejében? Nekünk jók voltak a rossz labdák? A sporik és az erre delegált szerv nem ellenőrizte meccs előtt a lasztikat? Ha tényleg átnyomta volna BB valahogy ezt a faszságot az ellenőrzéseken és mi egész héten lapos labdákkal edzettünk volna, mi a túrósért nem jelezték erősen a Colts játékosai, hogy nagy a baj?

Ezek után a liga még indít egy vizsgálatot. "Gratulálok"!Minitron
nyugodtan nézd meg a meccset 😊
amúgy nem zárták le még csak most indul majd a nyomozósdi hogy a 24 labdából még is hogy a csudába is tudott a Pats azzal az eggyel csalni amit kivettek a rotából 😀
másrészt mint sokan említették itt a korábbi 2 oldalon nagyon szigorú szabályok vannak a lasztikra, megnézik a sporik elzárják őkett meccs előtt stb....
Nálam ez kb a csoda kategória lenne ha ezzel lehetne csalni......
De inkább nézd meg a meccset azzal jobban jársz 😊

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Most értem haza melóból, szeretném megnézni a meccset és erre a teljesen elképesztő bullshitre kell hazaérnem.

Egyáltalán hogy fordulhat meg ilyen valaki fejében? Nekünk jók voltak a rossz labdák? A sporik és az erre delegált szerv nem ellenőrizte meccs előtt a lasztikat? Ha tényleg átnyomta volna BB valahogy ezt a faszságot az ellenőrzéseken és mi egész héten lapos labdákkal edzettünk volna, mi a túrósért nem jelezték erősen a Colts játékosai, hogy nagy a baj?

Ezek után a liga még indít egy vizsgálatot. "Gratulálok"!Minitron
Szerintem azt kellene vizsgálni, akinek ez eszébe jutott. De orvosilag!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok

Ezek után a liga még indít egy vizsgálatot. "Gratulálok"!

szerkesztési +:
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a fenét fognak vizsgálni, ha a megfelelő pillanatból mérési eredményt szerezni már képtelenség, hacsak nem jó ismerősük Dr. Brown és Marty McFly.

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nfl.com szerint, ha találnak bizonyítékot a labda leengedésére akkor elveszik a patriots draft pickjeitkapitnono
Gondolom nem az összeset 😊 Egyébként továbbra is nonszensz a a dolog, kár is piszkálni a témát.nDRo
magyarul az hogy a labda le volt engedve fel lett fújva.gedam
Meccs előtt az összes labda rendben volt, és a sporik vigyáztak rájuk előírás szerint. Szóval az történhetett hogy Bill Nagyúr parancsára pats stáb tagjai gyorsan leeresztették a labdákat, hogy aztán az amúgy elkapni nem tudó Edelman, LaFell es Gronk dolgát megkönnyítsék. Eközben a sporik egyetlen play alkalmával sem vettek észre hogy a Pats támadások alkalmával puhábbak a labdák. Ez bizonyára azért történhetett meg, mert elég kevés labda járt a kezükben az alapszakasz során. A meccs végére viszont észrevették, így kiderült, hogy a Pats már megint csalt, és újra csak így került be a Super Bowlba. Bocsánat hogy nevetségesnek tartom 😕 De a kis vicced tetszik 😉
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Szép munka!
Grat!😉
több mint 11 éve
Nfl.com szerint, ha találnak bizonyítékot a labda leengedésére akkor elveszik a patriots draft pickjeitkapitnono
Gondolom nem az összeset 😊 Egyébként továbbra is nonszensz a a dolog, kár is piszkálni a témát.nDRo
különben is ha nyer a csapat Arizónában a 32-es pickkel az első körben nem erőssége a csapatnak a draftolás 😀

több mint 11 éve
gedam 6 478
magyarul az hogy a labda le volt engedve fel lett fújva.
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Gondolom nem az összeset 😊 Egyébként továbbra is nonszensz a dolog, kár is piszkálni a témát.
több mint 11 éve
Szerintem rendben leszünk. Nem léphetünk kétszer ugyan abba a szarba.
Mik az esélyeink a seahawks ellen? Screenek és talán futás? Lynchet hogy állíthatjuk meg? Nem volt idén dolgunk ilyen futóval. Talán Lacy.Demecs
Majd BB megint csal...Szánalom az elmúlt másfél oldal...gordon
Ugyan a 24 lasztiból mindig pont az az 1 került hozzánk (mert ezt is olyan ügyesen el tudtuk csalni hogy csak hozzánk kerüljön) amivel "állítólag" gond volt és a mi elkapóink ezért nem droppoltak a második felesben és így teljesen szétpasszoltuk az ellenfelet 😀
ja biztos ezért futottunk 150 yardot Blounttal értem a logikát, no mind1 is ez a téma már tényleg több szót nem is érdemel. Zárják le a nyomozást azt had szóljon minden az SB-ről ahogy annak lennie kell.

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Annak örülök, hogy nem lesz meg a hazai pálya előnye a seahawksnak. Talán nagyobb fegyver mint nekünk. Ki kell elemezni a mostani meccsüket, meg a azt ahogy a cowboys játszott ellenük. Engem az se zavar ha Lynch mérföldeket fut, csak TD-t ne fusson. 😀
Nagyon kemény meccs lesz. Talán a ravens meccshez lehet hasonlítani. A front7 mindenképpen hasonló. Gyors erős fizikális.

több mint 11 éve
D# Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 71
Mik az esélyeink a seahawks ellen? Screenek és talán futás? Lynchet hogy állíthatjuk meg? Nem volt idén dolgunk ilyen futóval. Talán Lacy.Demecs
Tegnap GB megmutatta mit kell játszani hogy leszedjétek Wilsont, kell egy jó contain és hagytak neki időt hogy dobáljon, amit a Pats még jobban meg tudol oldani Collins le tudja védekezni a közepes TE eket, a secondaryt meg csúnya lenne ha bármelyik középszerű elkapójuk meg tudná verni, az egyedüli kérdés az ,hogy mennyire tudnak sikeresek lenni Lynch megfogásában, de fontosabb, hogy a passzt lenullázzák mert ha1szer kétszer villan is Lynch az nem elég hogy nyerjenek, meg ugye nem szabad elfelejteni a negyedik negyedre h mi működött addig..
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
AFC BAJNOK! Gratuláció jár az egész csapatnak, szakmai stábnak!
Nagyszerű meccs volt, az előzetesen vártnál sokkal simább, az összes kedvező matchup és a LoS csatát is sikerült megnyerni a Kóc ellen, teljesen megérdemelt, magabiztos győzelem. Már csak 1-et kell nyerni, hogy méltón sikerüljön lezárni a szezont. JMD a Solder-es playhívással folytatta a múlt hetit, már majdnem megkedveltem. 😊
Jó volt látni Tedy-t a ceremónián, remélem igaza lesz, ahogy BB-nek és Kraft úrnak.
Amióta követem az NFL-t, ez lesz az 5. Pats-es SB-m, élőben, remélhetőleg a 2-2-es mérleg 3-2-re módosul, baromi nehéz, kemény lesz, láttuk mire képes a bajnok Hawks, de az idei Pats mentálisan, fizikálisan, csapatként az utóbbi évek legerősebbje, többször is bizonyította, Arizona, Glendale felkészülhet, hogy amit a Giants ellen elvett, azt most visszaadhatja.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 151 — WHO DAT!!!!
Nfl.com szerint, ha találnak bizonyítékot a labda leengedésére akkor elveszik a patriots draft pickjeit

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Majd BB megint csal...Szánalom az elmúlt másfél oldal...
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 019 — Jó ötletnek tűnt!
ivoryt szegény ember lynchének is becézik 😉

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Mik az esélyeink a seahawks ellen? Screenek és talán futás? Lynchet hogy állíthatjuk meg? Nem volt idén dolgunk ilyen futóval. Talán Lacy.

több mint 11 éve
A sporik tapogatják a bőrt. Nem is egy hanem 2-3 mire oda lerakják. Észre kellet vegyék, ha meg nem már sosem derül ki.Hogy ellenőrzik le utólag? Ki jelezte, hogy gond van a labdákkal? Azt a meccs elején kellett volna.
Így meg olyan, mint a puskázós matek doga. Ha kiderül karó ha nem akkor ötös. 😀 De ez a csapat felkészült.

De ez a csapat mindent kihasznált, hogy itt lehessen. BB kisujjában van a szakma és ezért tud ilyen trükköket kitalálni. Ezért tart ott ahol és ezért is játszunk hatodjára super bowlt.

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSEC
pedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.Wyatt
miért nem tudjátok megállni, hogy ne etessétek???ZERO_L
Miért nem lehet egy meccs után végre nyugodtan örülni a játéknak, és nem a gyökérségekre feljönni reggel? 😊
Most ráadásul még csak nem is írtam semmi rosszat, csak helyeseltem. Már az sem jó 😕
Én azért megpróbálok majd örülni picit, hogy ötödször is láthatom a Patset a Super Bowlban (jó, az elsőt is nyilván megnéztem utolólag 😀), remélem, felénk billen a mérleg nyelve. Haver eddig csak a két vesztest látta, jó lenne, ha végre ő is örülhetne egynek. Meg is írom majd a Sport Tv-nek ezt, egy jó kis vizsgás/szomszédos sms keretében!Wyatt
Ez a divat, ha veszítünk akkor Cicafoci, kiégett, stb ha.nyerünk csak csalással. UNALMAS!! Egyszer el kell ismerni hogy ez a csapat elmúlt 10-15 év legjobb csapatai között szerepel mégha nem is tetszik egyeseknek ez mindenképp tiszteletre méltó. Ez a csapat képes évről évre megújulni, vmi mást csinálni mint a többi csapat,ja hogy a fanyalgók és trolloknak nem tetszik tehetnek egy szivességet.... Inkább azon kéne morfondírozni a saját csapatuk vajon miért nem képes erre??

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
😀 (twittert nem használóknak, lentről felfelé érdemes olvasni)
több mint 11 éve
darth king New England Patriots 21
Szerintem ez csak egy "blikk vs. bors" féle kacsa... se az nfl-en, se az itthoni cikkben forrásként megadott "Sport Illustreted"-ben nem látok hangzatos cikket. És nem azért mert Amerika alszik...darth king
nfl.com-ra már kirakták azért biztos ami biztos alapon 😀manuszka86
jó, akkor tényleg aludtak 😀 15 perce még nem volt fenn 😀
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ne aggódjatok. Ez csak jól jön nekünk, Belichick jól felhergeli vele a csapatot, emlékezzetek mi volt a SD ellen a Spygate után...
több mint 11 éve
Szerintem ez csak egy "blikk vs. bors" féle kacsa... se az nfl-en, se az itthoni cikkben forrásként megadott "Sport Illustreted"-ben nem látok hangzatos cikket. És nem azért mert Amerika alszik...darth king
nfl.com-ra már kirakták azért biztos ami biztos alapon 😀

több mint 11 éve
darth king New England Patriots 21
Szerintem ez csak egy "blikk vs. bors" féle kacsa... se az nfl-en, se az itthoni cikkben forrásként megadott "Sport Illustreted"-ben nem látok hangzatos cikket. És nem azért mert Amerika alszik...