New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Az a gond ezzel a fallal támadó oldalon, hogy Andrews-zal együtt is fos volt. És mivel Brown, Cannon és már Wynn sem tapasztalatlan újoncok akiknél még bízhatnánk a fejlődésben, kiváncsi leszek, hogy mit próbál meg kitalálni a Mester. Mert ez így kábé vállalhatatlan.
Do your job
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Persze, hogy összevetem, hisz nálunk se számít, hogy ki milyen állapotban van, az ellenfelet meg kell verni, mert az a konszenzuszos vélemény h nem jó.Most komolyan össze akarod vetni a többi meccsükkel? Nem volt irányítójuk (nem gyenge irányítót mondok hanem nem létezett) és a legjobb játékosuk a kezdő futójuk sem állt rendelkezésre, egy olyan támadócsapatnál ahol legjobb összeállításban is nagyon vékony az elkapó soruk.Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
Igaz, annyira hektikus most az NFL, hogy bármi lehet.
ötös műhold
Ha Jetsnek a lelke a Defense....és most a Billsnek adtak be hánytatót...
Nagyon rendbe kell tenni a falat plusz MJ-t mert ennek nem lesz így jó vége
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
A Colts fala annyira gyenge h vmi csoda folytan csak a Jags rakott fel tobb pontot mint mi.
A KC 20-at, a TEN meg 24 es 19 pontot.
Aztan ezek allitolag PO csapatok.
Tudom, nekik eppen nem jott ki meg ok valoban szituacios focit jatszottak.
Lúdas Solymi
Nulla nyomás volt a támadóinkon, nem volt más dolguk mint nem elbaszni. Ilyen szemmel kéne nézni ezt a meccset. Ha Mahomesnak adsz 13 driveot egy meccsen, hidd el nem 19 pontot fog felpakolni a táblára.
ZERO_L
Nulla nyomás volt a támadóinkon?
Ehhez képest MJ nem egyszer menekült, forgott ki vagy futott nehogy ledarálják, 4x sikerült is sackelni, a futóink meg majdnem mindig a LOS-on lettek szerelve, mert folyamat benyomták a falat vagy átmentek rajtuk.
Facebookról loptam a Pats Nation Videos Page-rőlHű, mi lesz itt, hogyha BB a szezon végéig játszatja Mekit, ne adj isten jövő évben is.
Since now so many are realizing Mac is not a franchise QB, Belichick should re-evaluate his QB situation during the bye week and make a bold move and start Zappe to finish the season. That way we'll know exactly what we have and plan accordingly in the off season. This is deja vu of Newton/Stidham situation. Let's not make the same mistake and waste time again. -Mike K
Eléggé kemény megfogalmazás....
ThundersNFL a Jobbágy
Már látom magam előtt, ahogy égetik a mezeket...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Jó lenne ha rendbe raknák a falat és végre kiderülne, hogy Meki vagy nem Meki. Fal ide vagy oda, de azért az, hogy +10 yardon túlra a csávó nem tud normálisan passzolni, az olyan mintha 5 éves gyereket néznék, aki nem tudja többre eldobni a labdát.
több mint 2 éve
AR-t 😂😂😂Facebookról loptam a Pats Nation Videos Page-rőlOffseasonben meg hozzuk vissza Bradyt? 😜
Since now so many are realizing Mac is not a franchise QB, Belichick should re-evaluate his QB situation during the bye week and make a bold move and start Zappe to finish the season. That way we'll know exactly what we have and plan accordingly in the off season. This is deja vu of Newton/Stidham situation. Let's not make the same mistake and waste time again. -Mike K
ThundersNFL a Jobbágy
ZERO_L
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Facebookról loptam a Pats Nation Videos Page-rőlOffseasonben meg hozzuk vissza Bradyt? 😜
ThundersNFL a Jobbágy
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Facebookról loptam a Pats Nation Videos Page-rőlSince now so many are realizing Mac is not a franchise QB, Belichick should re-evaluate his QB situation during the bye week and make a bold move and start Zappe to finish the season. That way we'll know exactly what we have and plan accordingly in the off season. This is deja vu of Newton/Stidham situation. Let's not make the same mistake and waste time again. -Mike K
Draft
több mint 2 éve
Most komolyan össze akarod vetni a többi meccsükkel? Nem volt irányítójuk (nem gyenge irányítót mondok hanem nem létezett) és a legjobb játékosuk a kezdő futójuk sem állt rendelkezésre, egy olyan támadócsapatnál ahol legjobb összeállításban is nagyon vékony az elkapó soruk.Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
ötös műhold
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
A Colts fala annyira gyenge h vmi csoda folytan csak a Jags rakott fel tobb pontot mint mi.
Lúdas Solymi
Nulla nyomás volt a támadóinkon, nem volt más dolguk mint nem elbaszni. Ilyen szemmel kéne nézni ezt a meccset. Ha Mahomesnak adsz 13 driveot egy meccsen, hidd el nem 19 pontot fog felpakolni a táblára.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
ötös műhold
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
több mint 2 éve
Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
ötös műhold
Draft
több mint 2 éve
SzuuuuuuszááááááááPoints scored over the last two games:
— Zack Cox (@ZackCoxNESN) November 6, 2022
Nick Folk: 29
Rest of the Patriots' offense: 12
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Igaz, annyira hektikus most az NFL, hogy bármi lehet.
több mint 2 éve
Épp akartam írni,hogy azért a szituációs futball kifejezést,ne húzzuk már rá bármire,ez messze nem az volt. Akartunk mi mást játszani ,csak nem tudtunk…Jó azért maradjunk a realitások talaján, nem azért nem brillírozott az O mert "nem volt rá szükség ma"... 😉Hát ez a támadó sor nem lett sokkal jobb... legalább Jones nem adta el a labdát🤦♂️Valószínű ezért is futtattuk inkább a labdát, feleslegesen nem kell kockáztatni, főleg ha a DEF tudja tartani az ellenfelet.
ZERO_L
Nem volt szép meccs, de szituációs futball volt, a win meg win.
Lúdas Solymi
147 passzolt + 70 futott yard...
No comment...
Castleai01
A 70 futott yardra sem mondanám,hogy futtattuk a labdát…
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ezek szerint a Colts fala 💩abb mint a miénk?
Draft
több mint 2 éve
Jó azért maradjunk a realitások talaján, nem azért nem brillírozott az O mert "nem volt rá szükség ma"... 😉Hát ez a támadó sor nem lett sokkal jobb... legalább Jones nem adta el a labdát🤦♂️Valószínű ezért is futtattuk inkább a labdát, feleslegesen nem kell kockáztatni, főleg ha a DEF tudja tartani az ellenfelet.
ZERO_L
Lúdas Solymi
147 passzolt + 70 futott yard...
No comment...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
A"felesleges kockázat" fogalma ma már átment abba hogy jelenleg ennyi van az O-ban ami karöltve tehet az Ofal- MacJ....Külön fasza hogy a hektikus D-nk most a szebbik arcát mutatta mert nélkülük valószínű maradtunk volna 3 pontonHát ez a támadó sor nem lett sokkal jobb... legalább Jones nem adta el a labdát🤦♂️Valószínű ezért is futtattuk inkább a labdát, feleslegesen nem kell kockáztatni, főleg ha a DEF tudja tartani az ellenfelet.
ZERO_L
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Szép körbekúrások alakulnak
Draft
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Hát ez a támadó sor nem lett sokkal jobb... legalább Jones nem adta el a labdát🤦♂️Valószínű ezért is futtattuk inkább a labdát, feleslegesen nem kell kockáztatni, főleg ha a DEF tudja tartani az ellenfelet.
ZERO_L
több mint 2 éve
Hát ez a támadó sor nem lett sokkal jobb... legalább Jones nem adta el a labdát🤦♂️Ezek a kurva gyenge puntok meg már kezdenek nagyon felkúrni.
több mint 2 éve
Ezzel erősen vitatkoznék:Én Thortont a jövőre nézve írtam. Tudom mikor draftoltuk és mikor érkezett Agholor. És igen itt figyel a rosteren 2 éve annak ellenére, hogy nincs megfelelően kihasználva/nem képes megfelelő teljesítményt nyújtani.Viszont a fal akkor abban az allapotaban nem volt ennyire rossz.
Én speciel nem magát a fizetését sokallom a posztjához képest, hanem az ehhez mérten hozzá adott értéket a csapat teljesítményét illetően. És akkor megint ott vagyunk, hogy mind1 hogy ez a fal, a qb vagy Agholor miatt van, 14 millának lett volna jobb helye is (a fal pölö).
Boston
Mondhatni az volt az egyik egyseg ahol voltak lyukak, de nem akkora problema.
Igen, tudom h Wynn serult volt, de ez inkabb volt balszerencse mint injury prone allapot es nem volt rossz teljesitmenye.
Ott varhattuk h LT poziban bevalik.
Lúdas Solymi
“In the second game of the preseason, Wynn suffered a torn Achilles and was ruled out for the 2018 season.[10] He was placed on injured reserve on September 1, 2018.[11] Without Wynn, the Patriots won Super Bowl LIII against the Los Angeles Rams 13-3.
Wynn entered the 2019 season as the Patriots starting left tackle. In Week 2, Wynn suffered a toe injury in the Patriots 43–0 shutout win against the Miami Dolphins.[12] On September 17, 2019, the Patriots placed Wynn on injured reserve as a result of the toe injury he suffered in Week 2 against the Miami Dolphins.[13] He was designated for return from injured reserve on October 30, 2019, and began practicing with the team again. He was activated on November 19, 2019.[14]
The Patriots opened the 2020 with Wynn as their left tackle, but in week 6 he started at left guard for the first time in his pro career.[15] He was placed on injured reserve on November 28, 2020 after suffering a knee injury in Week 11”
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Elbeszélünk egymás mellett, de ez nem baj. Ilyen egy fórum..5-10 oda 😀
We're on to Indy.
Ki.mit vár? Nálunk lyukas fal, ott csere QB-RB. 7-3 ide.
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Elbeszélünk egymás mellett, de ez nem baj. Ilyen egy fórum..We're on to Indy.
Ki.mit vár? Nálunk lyukas fal, ott csere QB-RB. 7-3 ide.
több mint 2 éve
topin
2 008
Mielőtt nagyon belemelegedsz és elveted a sulykot.Semmibe nem lovalom bele magam, ellenben tovabbra sem tudtok kilepni abbol hogy nem decoy.
Senki nem.mondta, hogy nem volt érthető az idehozatala.
Csak annyit állítunk, hogy a jelenlegi teljesítménye, akár rajta kívül álló okok miatt is, nem korrelál a fizetésével. Nem kell belelátni utálatot, vagy unszimpátiát.
Egy decoy, ahogy egy blokkoló TE fizetése 10 millió felett az túl sok. Akkor is, ha miatta mások teljesítménye is javul. Ennyi. Nem több.
Ha jövőre 10 millió feletti fizut kap valahol, akkor igazatok lesz Solymival és megért ennyit. Ha nem, akkor nem.
zinedine5
Most oszinten, a legtobb elkapott yard az idealis feltetelek mellett, a legjobb elkapasi szazalek az decoy szerep?
Az pedig hogy a korulmenyek valtozasat, QB1 serules, Agholor serules, a fal szetesese 2 meccsre, egy jatekosra nezve nem tudjatok ertelmezni az nem Agholor sara.
Szoval maga az allitas nem tukrozi a valosagot, ugyanis emberunk nem decoy, akkor sem, ha ezt latjatok bele. Nincs olyan adat, ami ezt tamasztja ala.
Egy WR2 fizu a tavalyi piacon 13-18 millio korul volt. Jo napot kivanok!
A tight end fizetesek is ennyibe kerulnek, akar huzza a szajat a szurkolo, akar nem. Ettol az meg egy valid allaspont, hogy ennyi penzert tobbet lehetne varni. Csak nalunk 7 embernek van olyan szerepe, ami elsoszamu feladatot is jelenthetne. Nincs konkret WR3 vagy WR4.
Az kap el egy meccsen, aki eppen a jobb matchup a gameplan alapjan. Es egy Agholor skill settel megaldott faszi ennyibe kerult az akkor lerakott teljesitmenye alapjan, akar tetszik a szurkolonak, akar nem.
Az meg a totalis csolatas hogy a jovo evi fizuja mennyi lesz. Nem is ertem hogy kerul ide egy 1,5 kotott szerzodes kapcsan. Eurot se tudsz venni masfel evvel ezelotti arfolyamon. Persze lehet okosnak lenni, hogy akkor kellett volna venni, csak utolag okosnak lenni, pont annyit er mint elore hulyenek.
Ha ugy jatszik a fal, ahogy az elso 3 meccsen tette, akkor valszeg kap 10 milliot a piacon, mert hozza majd a yardokat. Ha meg esetleges marad az O, akkor nem kaphat ennyit erre a 2 evre.
De amikor megkapta ezt a penzt, akkor a jelenlegi korulmenyek nem alltak fent. Azokhoz a korulmenyekhez igazitottak a szerzodteteset, amik akkor adottak voltak. Es amikor a szezon elso negyedeben is adottak voltak a feltetelek, akkor meg is mutatta, hogy er annyit.
több mint 2 éve
Mielőtt nagyon belemelegedsz és elveted a sulykot.Senki nem.mondta, hogy nem volt érthető az idehozatala.
Csak annyit állítunk, hogy a jelenlegi teljesítménye, akár rajta kívül álló okok miatt is, nem korrelál a fizetésével. Nem kell belelátni utálatot, vagy unszimpátiát.
Egy decoy, ahogy egy blokkoló TE fizetése 10 millió felett az túl sok. Akkor is, ha miatta mások teljesítménye is javul. Ennyi. Nem több.
Ha jövőre 10 millió feletti fizut kap valahol, akkor igazatok lesz Solymival és megért ennyit. Ha nem, akkor nem.
több mint 2 éve
topin
2 008
Én Thortont a jövőre nézve írtam. Tudom mikor draftoltuk és mikor érkezett Agholor. És igen itt figyel a rosteren 2 éve annak ellenére, hogy nincs megfelelően kihasználva/nem képes megfelelő teljesítményt nyújtani.A fal rendben volt, hiszen Onwenuval kincset találtunk. Tavaly konkrétan csere volt és 6 jó emberünk volt oda.
Én speciel nem magát a fizetését sokallom a posztjához képest, hanem az ehhez mérten hozzá adott értéket a csapat teljesítményét illetően. És akkor megint ott vagyunk, hogy mind1 hogy ez a fal, a qb vagy Agholor miatt van, 14 millának lett volna jobb helye is (a fal pölö).
Boston
Leírtam Agholor hozzáadott értékét, tehát nem csak figyel a rosteren, hanem mikor pályán volt is hozzátette a magáét.
Tavaly is lett volna több yardja nem rajta múlt hogy a QB biztonságit játszott. Mikor hoztuk, még nem Jones volt a QB. Newton a forgalomba borzalmasan dobott, kellett a tér oda, hogy ne szűk ablakokba kelljen dobálnia az irányítónak a legforgalmasabb területen.
Mélyre meg Newton is felhajigálta, csak Byrd tényleg nem volt több egy decoynál. Agholort meg nem lehet figyelmen kívül hagyni, nem is teszik ezt az ellenfelek. A safetyk nem játszanak annyira közel a vonalhoz, nem annyira szűk a terület, ha a pályán van. Ezért növekedett a jelenlétében a yard mélységünk elkapásonként, és ezért szűkült be, ha nem volt.
Értem, ha egy szurkoló szerint ez semmi, de a playdesign szempontjából meg elég fontos.
Ráadásul amíg idén nem sérült meg, addig a bosszantó fumble-k mellett is WR1 volt, olyan számokat is produkálva.
Tehát használni is tudjuk.
Nem értem ezen mit nem lehet feldolgozni.
Az, hogy megsérül Andrews és RT poszton nincs passprot nem Agholor hibája, az egy évvel ezelőtti dealt, amikor idehoztuk, megfizettük nem befolyásolja. Mert annak a döntésnek ehhez semmi köze nem volt.
És kiragadjátok Nellyt, puffogtok mindenféle indokot, de a kontextusokat lesöpritek. Most ott tartunk, hogy tavaly a falba kellett volna ember, de konkrétan Onwenu se fért be.
Azokat az indokokaty okokat kell figyelembe venni, amik a szerződéshez vezettek. És ami attól független, azt meg nem kell belekeverni.
Úgy fogunk rá emlékezni, nint jó igazolás, aki megszolgálta az árát? Nem.
Ettől még az elképzelés jó volt az idehozatalával? Igen.
Külső körülmények befolyásolták a sikerességét, mint pl újonc QB, kicsi ADOT tudatosan, új és bonyolult rendszer, megint egy másik újonc QB kicsi ADOT mellett tudatosan, sérülés, támadófal miatti beszűkült passzjáték? Igen
Amikor úgy tudtuk használni amiben jó, akkor WR1 számokat hozott a csapaton belül? Igen.
Miről beszélünk?
A döntés érthető volt, nem lett túlfizetve, jelenleg ennyit kell adni egy kezdő WR-nek rövid lejárattal, úgy alakult hogy ez nem lett egy sikeres projekt. De pont azt kell látni, hogy miért nem. Mert az visz előre, ha az okokat vizsgálják meg, nem pedig az okozatot vágják oda. Ha tudják az okot, ki lehet javítani, ha szükséges. Itt meg úgy látszik nincs mit kijavítani, mert volt egy koncepció, amibe jól illet, aztán a felsorolt körülmény változások ezt befolyásolták.
Ezekhez alkalmazkodtak, amik a mélységi játékunkat érintették. Viszont amikor nem kellett alkalmazkodni és a koncepció működhetett, akkor a számok is mutatják, hogy életképes elképzelés volt.
Ezért nem jó mindent leszarozni, hanem megnézni, hogy miért szar. Sokszor ki fog derülni, hogy nem attól, amit szarozunk.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Én Thortont a jövőre nézve írtam. Tudom mikor draftoltuk és mikor érkezett Agholor. És igen itt figyel a rosteren 2 éve annak ellenére, hogy nincs megfelelően kihasználva/nem képes megfelelő teljesítményt nyújtani.Viszont a fal akkor abban az allapotaban nem volt ennyire rossz.
Boston
Mondhatni az volt az egyik egyseg ahol voltak lyukak, de nem akkora problema.
Igen, tudom h Wynn serult volt, de ez inkabb volt balszerencse mint injury prone allapot es nem volt rossz teljesitmenye.
Ott varhattuk h LT poziban bevalik.