New England Patriots
Twitteren volt, hogy a Colts D 6. futás ellen és 30. 12 felállás ellen. Lehet tippelni melyikből mennyit játszottunk?Itt ez egy nagyon jó kérdés, hogy miért ez volt a terv?
| 11 first down playből 8 futás volt, 12 personnel meg 13 %-ban volt az utoldó drive kivételével. |
zinedine5
Ha mi tudjuk, a szakírók is tudják, akkor a stáb miért nem tudja?
Miközben a spec.team felkészülésnél hozunk egy Palardyt, hogy bal lábas puntertől is kapjon labdát Marcus Jones. Aki el is mondja meccs után, hogy mennyit segített ez a returnöknél. Tehát a gyakorlóba hoztunk egy ballábas puntert ezért és erről senki nem beszél, hogy milyen mélysége a felkészülésnek.
De amit mi is tudunk azt nem tudja MattyP, ez szerintem nem logikus. Vagy ugye teljesen hülye, de az kvázi lehetetlen a végzettsége okán is, meg a korábbi tevékenységei kapcsán is.
Ott a blokkolt punt is, ahol Achord leveszi a gunnerről JoJo-t, és elküldi blokkolni, mert úgy fúj a szél a stadionban, hogy a ballábas punternek ki kell fordulnia punt közben és leszarjuk, hogy vezetünk, meg yardokat veszíthetünk a gunner elengedésével, és blokkot akarunk ebből a nüanszból.
De Patricia és a többiek, akiknek egész héten ott van az arcukba az adathalmaz, és hozzánk is eljut az infó, és tudjuk a tutit, na ők annyira faszok, hogy nem tudják ezt. Lehet ez? Vagy esetleg valami van mögötte, amit mi nem értünk?
Mert az oké, hogy szar, de a kérdés továbbra is az, hogy mitől szar. És amíg az nem javul meg, addig szar marad.
Ez nem kérdés. Az már inkább, hogy, ha látványosan nem megy valami, akkor miért nem váltasz? A sok minuszos játék, kiegészítve a nullás vagy egy-két yardos játékokkal, nekem azt mutatja, hogy a koncepció is rossz. Mert az elején rendben van, hogy nem úgy alakul, ahogy tervezted, de akkor jöjjön az adjustment.Mínuszos játékokban rendesen benne van az is, hogy egy adott play nem tud kibontakozni mert képtelenek megblokkolni az ellenfelet a játékosok, rosszul osztják el a falban a blokkolást és üresen jön a védő.Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Sajnos én is ilyesmit látok a pályán. Megvan az első olvasás és ha az nem kecsegtet sikerrel, meglát egy védőt, jön a pánik, összehúzza magát és eldobja valahova. Ez persze lehet a bizalmatlanság a fal felé, de nem jó nézni.
vpi
Az meg, hogy egymás után két meccsen is ilyen mennyiségű mínuszos játék van, hát nem éppen a játékhívást dicséri.
zinedine5
Ez azért szemteszt alapján is nagyon egyértelmű.
Plusz Mac sincs azon a szinten, hogy be tudjon segíteni áthívással. Nála előbb tényleg azt kéne elérni, hogy azt vegye el amit a D# ott hagy neki, de abból mindent.
ZERO_L
Twitteren volt, hogy a Colts D 6. futás ellen és 30. 12 felállás ellen. Lehet tippelni melyikből mennyit játszottunk?
| 11 first down playből 8 futás volt, 12 personnel meg 13 %-ban volt az utoldó drive kivételével. |
mert nincs is ígyAzért ez elég erős szerintem, mert pl. tavaly az volt az erőssége, hogy jól kezelte a nyomást.Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Sajnos én is ilyesmit látok a pályán. Megvan az első olvasás és ha az nem kecsegtet sikerrel, meglát egy védőt, jön a pánik, összehúzza magát és eldobja valahova. Ez persze lehet a bizalmatlanság a fal felé, de nem jó nézni.
vpi
Az meg, hogy egymás után két meccsen is ilyen mennyiségű mínuszos játék van, hát nem éppen a játékhívást dicséri.
zinedine5
Lehet idén kicsit nagyobb kabátot adott rá a csapat vagy tényleg benne van, hogy megint ledózerolják, ezért mondjuk nem is tudom hibáztatni, de azért nem azt láttam nála, hogy jön a nyomás és pánikszerűen menekül.
Lúdas Solymi
akkor futóként is befosna az ütésnél, de ugye pont nem ezt teszi
Ráadásul darabszámra meg vannak számolva a snapek amikor nyomás alatt volt. Ahogy az, hogy ilyenkor milyen százalékkal passzol. A pánik az pont nem látszik.
Csóri Ehlinger is megköszönheti a megítélését a falának, mert ez a 45%-os nyomási ráta, amit el kellett viselnie, ez embertelen volt. Tudom, hogy szokás a QB teljesítményt csak az irányító nyakába varrni, de most az ellenfélnél is láttuk, hogy mennyit tud ez változni egy hét alatt is, ha más körülmények állnak fent,
Szerkesztette: topin
Azért ez elég erős szerintem, mert pl. tavaly az volt az erőssége, hogy jól kezelte a nyomást.Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Sajnos én is ilyesmit látok a pályán. Megvan az első olvasás és ha az nem kecsegtet sikerrel, meglát egy védőt, jön a pánik, összehúzza magát és eldobja valahova. Ez persze lehet a bizalmatlanság a fal felé, de nem jó nézni.
vpi
zinedine5
Lehet idén kicsit nagyobb kabátot adott rá a csapat vagy tényleg benne van, hogy megint ledózerolják, ezért mondjuk nem is tudom hibáztatni, de azért nem azt láttam nála, hogy jön a nyomás és pánikszerűen menekül.
Csak hogy pozitív is legyen:
There was talk in the locker room among some offensive players that Shaquille Leonard was calling out some of their play calls, such as outside runs and screen plays.
— Mark Daniels (@MarkDanielsPJ) November 6, 2022
Patriots should dive into what tells they're giving the offense before each play
darwinbanaz
Mínuszos játékokban rendesen benne van az is, hogy egy adott play nem tud kibontakozni mert képtelenek megblokkolni az ellenfelet a játékosok, rosszul osztják el a falban a blokkolást és üresen jön a védő.Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Sajnos én is ilyesmit látok a pályán. Megvan az első olvasás és ha az nem kecsegtet sikerrel, meglát egy védőt, jön a pánik, összehúzza magát és eldobja valahova. Ez persze lehet a bizalmatlanság a fal felé, de nem jó nézni.
vpi
zinedine5
Ez azért szemteszt alapján is nagyon egyértelmű.
Plusz Mac sincs azon a szinten, hogy be tudjon segíteni áthívással. Nála előbb tényleg azt kéne elérni, hogy azt vegye el amit a D# ott hagy neki, de abból mindent.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Sajnos én is ilyesmit látok a pályán. Megvan az első olvasás és ha az nem kecsegtet sikerrel, meglát egy védőt, jön a pánik, összehúzza magát és eldobja valahova. Ez persze lehet a bizalmatlanság a fal felé, de nem jó nézni.
vpi
Védelemolvasás? Első körben azzal megelégednék, ha nem szarná össze magát minden snap után. Lehet valami nagyon fáj neki, de láthatóan retteg a pályán.Ja, hat ofkorsz, ezt arra irtam h vkirol kijelentik h FR QB, bar inkabb ugy gondoltak h FR QB alapanyag.😁 Azért kanyarban sincs Bradyhez és Manninghez képest. MacJ egyenlőre csak pròbál az lenni de fejben igen gyenge a két Qbhoz képestBradyről is hány évig ment, hogy akkor most ő a jó vagy csak a rendszer tette azzá...asszem még '14-ben is mikor Manning játszott, akkor is folyamatosan hasonlítgatták őket, hogy melyikük az igazi QB...Ha félre tudod tenni az ellenszenvedet, akkor innen a fotelból informálódva bőven van realitása, hogy bizony ennyit lehet kihozni Jonesból és a jelenlegi falból.Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
O-fal kritikán aluli játéka. --> Matty P.
QB játék bezuhanása --> Joe Judge
Gyanítom hogy az egója nem fogja engedni, de hátha...
Castleai01
(Btw, pont nála egót emlegetni kicsit érdekes, ha úgy látja, hogy változtatni kell, akkor fog is)
Lúdas Solymi
Castleai01
Nem hiszem, hogy BB ne lépné meg a megfelelő változtatást az edzői stábban ha úgy érzi. Nagyobb “geci” ő annál, plusz a játékosok előtt is elvesztené az összes tekintélyét. Ha megköveteled a 100%ot, akkor az csak úgy működik, ha mindenkire igaz, Bradyre, fiacskáira, edző “cimbire”.
Játékhívásokkal nincs hatalmas baj, lehet a felfogást (számomra túl eredményközpontú) vitatni, de ez egy döntés. Ha Jonesban ennyi van akkor fejen állhat a QB edző meg az OC nem lesz jobb.
És azért ne egyszerűsítsük le annyira az egyenletet hogy tavaly jó volt(inkább jónak tűnt), jött az edző csere és szar, tehát az edző a szar. Millió és egy ilyen példa van, hogy egyszerűen kivideózzák az új QBkat ők meg nem tudnak fejlődni és kikopnak.
Ezért sem értettem ezeket a “megvan a köv 10-15 év fr QB-ja” kijelentéseket. Ráadásul olyan emberektől, akik nem 1 nem 2 éve követik az NFL-t.
(Nem kell Jonest még leírni, de várjuk meg míg elég anyag gyűlik össze róla, most gödörben van, ha innen fel tud állni akkor lehet elkezdeni beszélgetni, hogy van e jövője az NFL-ben mint fr QB)
ZERO_L
Lúdas Solymi
ParadSEC
Es igazabol ha azt nezzuk lehet az, fuggetlenul attol h mennyire lesz a topon.
Ha ebbol az alapbol tud fejlodni, szerintem nem lesz semmi problema, foleg ha egy Gerappa szintet eler legalabb.
A lenyeg egyreszt az h a vedelmeket tudja olvasni.
Geno Smithnel is kb. ezt emelik ki h egyreszt ezert lehet most sikeres.
Lúdas Solymi
Ja, hat ofkorsz, ezt arra irtam h vkirol kijelentik h FR QB, bar inkabb ugy gondoltak h FR QB alapanyag.😁 Azért kanyarban sincs Bradyhez és Manninghez képest. MacJ egyenlőre csak pròbál az lenni de fejben igen gyenge a két Qbhoz képestBradyről is hány évig ment, hogy akkor most ő a jó vagy csak a rendszer tette azzá...asszem még '14-ben is mikor Manning játszott, akkor is folyamatosan hasonlítgatták őket, hogy melyikük az igazi QB...Ha félre tudod tenni az ellenszenvedet, akkor innen a fotelból informálódva bőven van realitása, hogy bizony ennyit lehet kihozni Jonesból és a jelenlegi falból.Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
(Btw, pont nála egót emlegetni kicsit érdekes, ha úgy látja, hogy változtatni kell, akkor fog is)
Lúdas Solymi
Castleai01
Nem hiszem, hogy BB ne lépné meg a megfelelő változtatást az edzői stábban ha úgy érzi. Nagyobb “geci” ő annál, plusz a játékosok előtt is elvesztené az összes tekintélyét. Ha megköveteled a 100%ot, akkor az csak úgy működik, ha mindenkire igaz, Bradyre, fiacskáira, edző “cimbire”.
Játékhívásokkal nincs hatalmas baj, lehet a felfogást (számomra túl eredményközpontú) vitatni, de ez egy döntés. Ha Jonesban ennyi van akkor fejen állhat a QB edző meg az OC nem lesz jobb.
És azért ne egyszerűsítsük le annyira az egyenletet hogy tavaly jó volt(inkább jónak tűnt), jött az edző csere és szar, tehát az edző a szar. Millió és egy ilyen példa van, hogy egyszerűen kivideózzák az új QBkat ők meg nem tudnak fejlődni és kikopnak.
Ezért sem értettem ezeket a “megvan a köv 10-15 év fr QB-ja” kijelentéseket. Ráadásul olyan emberektől, akik nem 1 nem 2 éve követik az NFL-t.
(Nem kell Jonest még leírni, de várjuk meg míg elég anyag gyűlik össze róla, most gödörben van, ha innen fel tud állni akkor lehet elkezdeni beszélgetni, hogy van e jövője az NFL-ben mint fr QB)
ZERO_L
Lúdas Solymi
ParadSEC
Es igazabol ha azt nezzuk lehet az, fuggetlenul attol h mennyire lesz a topon.
Ha ebbol az alapbol tud fejlodni, szerintem nem lesz semmi problema, foleg ha egy Gerappa szintet eler legalabb.
A lenyeg egyreszt az h a vedelmeket tudja olvasni.
Geno Smithnel is kb. ezt emelik ki h egyreszt ezert lehet most sikeres.
😁 Azért kanyarban sincs Bradyhez és Manninghez képest. MacJ egyenlőre csak pròbál az lenni de fejben igen gyenge a két Qbhoz képestBradyről is hány évig ment, hogy akkor most ő a jó vagy csak a rendszer tette azzá...asszem még '14-ben is mikor Manning játszott, akkor is folyamatosan hasonlítgatták őket, hogy melyikük az igazi QB...Ha félre tudod tenni az ellenszenvedet, akkor innen a fotelból informálódva bőven van realitása, hogy bizony ennyit lehet kihozni Jonesból és a jelenlegi falból.Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
ZERO_L
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Bradyről is hány évig ment, hogy akkor most ő a jó vagy csak a rendszer tette azzá...asszem még '14-ben is mikor Manning játszott, akkor is folyamatosan hasonlítgatták őket, hogy melyikük az igazi QB...Ha félre tudod tenni az ellenszenvedet, akkor innen a fotelból informálódva bőven van realitása, hogy bizony ennyit lehet kihozni Jonesból és a jelenlegi falból.Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
ZERO_L
Ha félre tudod tenni az ellenszenvedet, akkor innen a fotelból informálódva bőven van realitása, hogy bizony ennyit lehet kihozni Jonesból és a jelenlegi falból.Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Ja, lehet én látom rosszul és nem a fentiek az O legnagyobb hibái és az ezekért a pozíciókért felelős edzők azok akiket elő kell venni és elszámoltatni a szezon végén...Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
Lúdas Solymi
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Arra azért kíváncsi év végén Bill levonja-e a tanulságot az idei év O teljesítményéből...Gondolom ez lenne a reakciója:
Castleai01
Szerkesztette: Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Edzők próbálkoznak, ezt meg kell adni nekik, sokkal jobb nem volt az OL tegnap se sajnos.Ezek szerint nem sérülés volt,azért a Strange hypeot is erősen árnyalja az Andrews hiányzása óta mutatott teljesítménye. Egyébként tegnap pont azon filoztam,hogy a Strangenel várhatóan klasszisokkal nagyobb tehetségű Nelson teljesítménye is teljesen eltűnt tegnap a Colts falában a többiek teljesítménye miatt. Nekem ez is azt támasztja alá,hogy nem szabadott volna egy első kort pazarolni egy guardra,a poszt egész egyszerűen nem ér annyit. Mondjuk egy Harryhez képest meg…
Meglepődnék ha csak Andrews hiánya okozna ezt a gyenge teljesítményt.
Patriots offensive snaps vs. Colts:
— Mike Reiss (@MikeReiss) November 7, 2022
🏈 LG Cole Strange (15) starts, then pulled for Isaiah Wynn (48) before late return
🏈 WR: Jakobi Meyers (51), Kendrick Bourne (48), Tyquan Thornton (42), Nelson Agholor (21), Lynn Bowden Jr (14)
🏈 RB Rhamondre Stevenson (46) at 66% on year pic.twitter.com/M0QhzfezD5
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
Meglepődnék ha csak Andrews hiánya okozna ezt a gyenge teljesítményt.
Patriots offensive snaps vs. Colts:
— Mike Reiss (@MikeReiss) November 7, 2022
🏈 LG Cole Strange (15) starts, then pulled for Isaiah Wynn (48) before late return
🏈 WR: Jakobi Meyers (51), Kendrick Bourne (48), Tyquan Thornton (42), Nelson Agholor (21), Lynn Bowden Jr (14)
🏈 RB Rhamondre Stevenson (46) at 66% on year pic.twitter.com/M0QhzfezD5
Szerkesztette: ZERO_L
Igen, papíron a Bears meccset is be kellett volna húzni, de abban a csapatban Fields miatt volt egy x-faktor, ami addig baromira nem jött ki. Ezért kiszámíthatatlan az NFL mert olyan tehetségek vannak benne akikből bármikor kiszakadhat egy liga top teljesítmény.
Tegnapi Coltsban csak védőoldalon volt ez meg, Jonesék erre nem adtak lehetőséget.
Megint elnézést a túl magas elvárásaimért de egy top15 QB picktől a második évében már kicsit többet várnék el mint a “csak ne bazd el fiam” mentalitás.
Ne legyen igazam, de BYE után is arra számítok, hogy ezt a “ne bazd el” taktikát fogjuk erőltetni, aztán a meccs végén meglepődünk mint pikachu, hogy a D# képtelen folyamatosan meccsben tartani/meccset nyerni.
Még a D# körbenyalásával is várnék lesz itt 2 Bills, Cards, Bengals, Phins, Vikings(?) és Jets is necces lesz ha Wilson nem idióta formáját hozza, ahol azért komolyan meg fog méretni ez az egység
de eddig abszolút túlteljesítik az elvárásaimat, főleg a sec nézett ki papíron cudarul, de BB-ék legalább elfogadható szintre összerakták őket és ha még benne van a szokásos év közi összeérés akár top10 is lehet belőle
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
Legalábbis pontosabb fogalmazás 😉Oh faszom, nem tudtam hogy még ehhez is külön magyarázat kell. A pontszerzés értelmében nem volt nyomás. Lehetett tudni már meccs előtt hogy ha nem dob Meki 3-4 picket főleg nem a saját 30asán, akkor field goalokkal ezt a meccset simán be lehet húzni, ez is történt.Persze, hogy összevetem, hisz nálunk se számít, hogy ki milyen állapotban van, az ellenfelet meg kell verni, mert az a konszenzuszos vélemény h nem jó.Most komolyan össze akarod vetni a többi meccsükkel? Nem volt irányítójuk (nem gyenge irányítót mondok hanem nem létezett) és a legjobb játékosuk a kezdő futójuk sem állt rendelkezésre, egy olyan támadócsapatnál ahol legjobb összeállításban is nagyon vékony az elkapó soruk.Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
Igaz, annyira hektikus most az NFL, hogy bármi lehet.
ötös műhold
Ha Jetsnek a lelke a Defense....és most a Billsnek adtak be hánytatót...
Nagyon rendbe kell tenni a falat plusz MJ-t mert ennek nem lesz így jó vége
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
A Colts fala annyira gyenge h vmi csoda folytan csak a Jags rakott fel tobb pontot mint mi.
A KC 20-at, a TEN meg 24 es 19 pontot.
Aztan ezek allitolag PO csapatok.
Tudom, nekik eppen nem jott ki meg ok valoban szituacios focit jatszottak.
Lúdas Solymi
Nulla nyomás volt a támadóinkon, nem volt más dolguk mint nem elbaszni. Ilyen szemmel kéne nézni ezt a meccset. Ha Mahomesnak adsz 13 driveot egy meccsen, hidd el nem 19 pontot fog felpakolni a táblára.
ZERO_L
Nulla nyomás volt a támadóinkon?
Ehhez képest MJ nem egyszer menekült, forgott ki vagy futott nehogy ledarálják, 4x sikerült is sackelni, a futóink meg majdnem mindig a LOS-on lettek szerelve, mert folyamat benyomták a falat vagy átmentek rajtuk.
Lúdas Solymi
Védők meg lubickoltak az NFL szinten értelmezhetetlen támadó egység ellen.
(pont ezért sem örülök az ilyen meccseknek, mert tegnap megint lófasz nem derült ki Jonesról, hol tart a fejlődésben, de majd BYE után már nemigen lesz kifogás, remélhetőleg)
Ezért teljesen fölösleges összevetni korábbi colts meccsekkel, ahol volt egy liga szinten top 5 futó, egy gyenge de minimális irányítójátékot bemutató QBval álltak fel.
ZERO_L
Én örülök, hogy már a meccs előtt tudtuk, hogy ez megvan, emlékeim szerint ugyanezt volt a gondolat a Macik ellen is 😊
Valóban nem sok minden derült ki Jonesról, legalábbis így első ránézésre, de szerintem az pozitívum, hogy vigyázott a labdára és ha lehetett akkor vagy nem engedte sackelni magát vagy megnyújtotta lábbal a playt.
Én azt láttam, hogy kapott elég segítséget, hogy legalább rövid passzos játékok legyenek vagy checkdownok illetve motionöket is alkalmaztak, hogy felderítsék a védelmet.
Nem az volt, hogy ide fogod dobni, hanem tanuljon, olvassa a védelmet és haladjon az elkapók olvasásával.
Volt persze nem egy felrajzolt play (Henry elkapás), de azok általában ültek is.
A Thorntonnak dobott labda is jól volt helyezve (szerintem), csak ott meg az elkapót tudták pont annyira megtaszítani, lefogni, hogy az-az egy-két lépés hiányozzon.
Nem hinném amúgy, hogy bénaságból nem dobott 10+ yardnál többre, egyszerűen vagy nem volt rá lehetősége vagy az volt a cél, hogy vigyázzon a labdára, ne csináljon turnovert.
Az O-fal valóban visszaesett, Cajuste szerintem vállalható volt, Wynn bemozgatása guardba az se volt annyira rossz döntés, Brown visszaesése érdekes, itt lehet akár edzői hiba is vagy egyszerűen csak lassul vagy jobbak nála.
A hátralévő meccsek közül nehéz lesz mind, offense, defense tesztelve lesz rendesen, de legalább látni fogjuk, hogy kire lehet építeni a jövőben.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan pillanat amikor a pro Jones "hívők" azt mondják, hogy ez kevés, ez rossz irány? (Az viszonylag egyértelmű, hogy ha jól játszik, akkor a "kontra Jonesosok" azt mondják, tévedtünk.)
😁😁 W- t nem kell magyarázni de ha az O-n múlott volna a meccs bizony max. 1field goalt tudtunk volna összeszedni. Ami probléma nem kicsi mert a D és a spec team nem mindig fogja kihúzni a szarbòl MacJ-ékat! Stevenson hihetetlen brusztolásai miatt volt plusz yardos futásunk mert az Ofal nem hogy támogatta volna de egyenesen akadályozta a kivitelezésben. Amikor MacJ-n nem volt nyomás akkor is total látszott rajta a pánik. Jonu megiramodásánál volt a legszebb példa, meglepődött hogy ott van és odabaszta neki szò szerint és bejött😁😁Persze, hogy összevetem, hisz nálunk se számít, hogy ki milyen állapotban van, az ellenfelet meg kell verni, mert az a konszenzuszos vélemény h nem jó.Most komolyan össze akarod vetni a többi meccsükkel? Nem volt irányítójuk (nem gyenge irányítót mondok hanem nem létezett) és a legjobb játékosuk a kezdő futójuk sem állt rendelkezésre, egy olyan támadócsapatnál ahol legjobb összeállításban is nagyon vékony az elkapó soruk.Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
ötös műhold
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
A Colts fala annyira gyenge h vmi csoda folytan csak a Jags rakott fel tobb pontot mint mi.
Lúdas Solymi
Nulla nyomás volt a támadóinkon, nem volt más dolguk mint nem elbaszni. Ilyen szemmel kéne nézni ezt a meccset. Ha Mahomesnak adsz 13 driveot egy meccsen, hidd el nem 19 pontot fog felpakolni a táblára.
ZERO_L
Ehhez képest MJ nem egyszer menekült, forgott ki vagy futott nehogy ledarálják, 4x sikerült is sackelni, a futóink meg majdnem mindig a LOS-on lettek szerelve, mert folyamat benyomták a falat vagy átmentek rajtuk.
Facebookról loptam a Pats Nation Videos Page-rőlHű, mi lesz itt, hogyha BB a szezon végéig játszatja Mekit, ne adj isten jövő évben is.
Since now so many are realizing Mac is not a franchise QB, Belichick should re-evaluate his QB situation during the bye week and make a bold move and start Zappe to finish the season. That way we'll know exactly what we have and plan accordingly in the off season. This is deja vu of Newton/Stidham situation. Let's not make the same mistake and waste time again. -Mike K
Eléggé kemény megfogalmazás....
ThundersNFL a Jobbágy
Már látom magam előtt, ahogy égetik a mezeket...
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Oh faszom, nem tudtam hogy még ehhez is külön magyarázat kell. A pontszerzés értelmében nem volt nyomás. Lehetett tudni már meccs előtt hogy ha nem dob Meki 3-4 picket főleg nem a saját 30asán, akkor field goalokkal ezt a meccset simán be lehet húzni, ez is történt.Persze, hogy összevetem, hisz nálunk se számít, hogy ki milyen állapotban van, az ellenfelet meg kell verni, mert az a konszenzuszos vélemény h nem jó.Most komolyan össze akarod vetni a többi meccsükkel? Nem volt irányítójuk (nem gyenge irányítót mondok hanem nem létezett) és a legjobb játékosuk a kezdő futójuk sem állt rendelkezésre, egy olyan támadócsapatnál ahol legjobb összeállításban is nagyon vékony az elkapó soruk.Dehat a jetsieket megvertuk gatya O-fallal. Mi lesz akkor ha visszajon Andrews.Ez kurvagyenge játék volt a támadóktól, és legközelebb jön a Jets, amely megverte most a Billst (!).Bármi akár Zappe is 😂😂😂😂 irónia senki sem üljön fel neki 🙂
ötös műhold
ThundersNFL a Jobbágy
A defbe meg Barmore?
Lúdas Solymi
ZERO_L
Lúdas Solymi
Védők meg lubickoltak az NFL szinten értelmezhetetlen támadó egység ellen.
(pont ezért sem örülök az ilyen meccseknek, mert tegnap megint lófasz nem derült ki Jonesról, hol tart a fejlődésben, de majd BYE után már nemigen lesz kifogás, remélhetőleg)
Ezért teljesen fölösleges összevetni korábbi colts meccsekkel, ahol volt egy liga szinten top 5 futó, egy gyenge de minimális irányítójátékot bemutató QBval álltak fel.
Do your job