New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szerintem elhozzuk FAről, Vincent Jacksont, és Mario Williamst. 😛 Persze ennek esélye igen csekély, pedig ezzel a két igazolással plusz egy jó drafttal sima SB esélyes csapatunk lenne.FViktor93
Amíg TB és BB volt van lesz addig simán SB esélyesek vagyunk 😉

Én biztonsági tippem Brandon Lloyd

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerintem elhozzuk FAről, Vincent Jacksont, és Mario Williamst. 😛 Persze ennek esélye igen csekély, pedig ezzel a két igazolással plusz egy jó drafttal sima SB esélyes csapatunk lenne.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Legyen mondjuk a játék kedvéért Reggie Wayne.

Do your job
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A legnagyobb/legkomolyabb/legbevállalósabb offseason (FA, trade, draft) lépésre lehet kellene vmi tippversenyt kiírni. :rolleyes:

Én Mark Anderson visszaigazolásra teszek. Randy Moss visszajövetelét egy hajszállal előzte be ezzel.DoM
Bátor leszek... csak azért is megtartjuk a 85-öst😀
(btw, tökön szúrom magam... vagy valamelyik Pats-vezetőt - ha nem valósul meg a Mark Anderson resign... lehet hogy marhaságnak tűnik a részemről, de szerintem plusz egy év 3-4 OLB tapasztalattal a srác állandóan szállíthatja a 10 sack feletti szezonokat)Gyulus
29 éves, a POban nagyon jó volt 3-4-es OLBban, kizárt, hogy megtartsuk. Túl ésszerű lépés lenne. Persze ha nem tartjuk meg, nyilvános harakirit csinálok. Annyira szükség van rá, hogy az hihetetlen.
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
A legnagyobb/legkomolyabb/legbevállalósabb offseason (FA, trade, draft) lépésre lehet kellene vmi tippversenyt kiírni. :rolleyes:

Én Mark Anderson visszaigazolásra teszek. Randy Moss visszajövetelét egy hajszállal előzte be ezzel.DoM
FA-ról megszerezzük Mario Williams-et! 😊 , de szép is lenne!
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Bátor leszek... csak azért is megtartjuk a 85-öst😀
(btw, tökön szúrom magam... vagy valamelyik Pats-vezetőt - ha nem valósul meg a Mark Anderson resign... lehet hogy marhaságnak tűnik a részemről, de szerintem plusz egy év 3-4 OLB tapasztalattal a srác állandóan szállíthatja a 10 sack feletti szezonokat)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Ennyire nem hiszel benne, hogy bármit csinálunk, vagy ennyire nem hiszed, hogy visszahoznánk Neót?

De ami fontosabb, ennyire nem bízol Slaterben? 😀

Malcolm Williams saját elmondása szerint jövőre safety poszton fog játszani nálunk... meg vagyunk mentve, a tavalyi 7. körös pickünk a TCU-ban két év alatt egy meccset sem kezdett... biztos benne találjuk meg azt a hőn áhított free safety-t😊Gyulus
safety depth chart a negyedik pre-meccs után:

Chung, Barrett, Williams, Joe UDFA.DoM

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Én Mark Anderson visszaigazolásra teszek. Randy Moss visszajövetelét egy hajszállal előzte be ezzel.
több mint 14 éve
Malcolm Williams saját elmondása szerint jövőre safety poszton fog játszani nálunk... meg vagyunk mentve, a tavalyi 7. körös pickünk a TCU-ban két év alatt egy meccset sem kezdett... biztos benne találjuk meg azt a hőn áhított free safety-t😊Gyulus
safety depth chart a negyedik pre-meccs után:

Chung, Barrett, Williams, Joe UDFA.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Malcolm Williams saját elmondása szerint jövőre safety poszton fog játszani nálunk... meg vagyunk mentve, a tavalyi 7. körös pickünk a TCU-ban két év alatt egy meccset sem kezdett... biztos benne találjuk meg azt a hőn áhított free safety-t😊
több mint 14 éve
Azt hiszem a Pats szurkolók nagy része tisztában van Kevin Faulk, de talán még Troy Brown "számaival", ha más nem nagyságrendileg biztosan. Kevin Faulkot és Troy Brownt arra hoztam fel példaként, hogy fontosak az ilyen mentalitású játékosok egy öltözőben. Különben miért lettek volna ennyi ideig a rosteren? Mert a teljesítményük alapján biztosan nem. Az Öreg azért gondolom, nem úgy gondolkodik, mint egy átlag szurker.
De az almát az almával hasonlítsuk már össze.
Wes Welker azért egészen más tészta. A liga ( azért sem írom, hogy egyik ) legjobb slot elkapójáról beszélünk, a brutális statisztikán túl is sokan emlékezhetnek rá, hogy hány alkalommal húzta ki TB-t, az O-t a kakiból a szezon folyamán. Nem hiszem, hogy az NFL-ben bevált dolog pályájuk csúcsán lévő franchise játékosokat eladogatni csak azért, mert pár év múlva majd úgy sem érnek egy marék szotyit sem ( kivéve mondjuk bigSeyt ugyebár, akinek a történetéről votl már elég szó ). Érdekes egy Ravens szurkolótól nem hallottam, hogy Ray Lewist cseréljük már el, mert egy évvel öregebb mint tavaly. Vgy texans szurkolót, hogy andre Johnsont most kéne elpattintani, mert 31 éves és innentől már csak szarabb és lassabb lesz...

Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a Big Sey trade-ben sem azt látom főként problémásnak, hogy Seymourt elcseréltük. Valóban komoly sérülékenységi kockázat (oaklandben ez elkerüli mázlijára, nem tudom, hogy a más rendszer, a jobb EÜ/erőnléti felkészülés, vagy csak a szerence okozza e), és komoly pénzügyi vita, aminek könnyen az lehetett volna a vége, hogy kicsivel később úgy távozik, hogy semmit nem kapunk érte.

Tehát Big Sey eltradelése alapjában véve szerintem jó döntés volt. Az ősbűnt utána követte el a csapat, amikor megpróbálta tesco gazdaságos módszerekkel pótolni. Vadászgattunk a későbbi körökben, tradeltünk hátrafelé és későbbi évekre, hogy hátha behúzzuk a 2. kör közepén a Sey utódot. Nem tettük, de azért ne nézzük a többi csapatot sem hülyének, ha valaki kiugró játékos az újoncok között, akkor nem fogják bent hagyni, mire mi szíveskedünk valahol hátul elvinni.

Ezt a maszatolást egyébként nagyobb hibának tartom, mintha agresszíven tradeltünk volna egyet a draft napján, húzunk egy magasan jegyzett prospectet, majd kiderül róla, hogy bust. Ez benne van a pakliban, ez a legjobbakkal is előfordul, hogy mellényúlnak, hogy bustot húznak.
Mi viszont meg sem próbálkoztunk vele, inkább reméltük, hogy valahol majd hirtelen a fű alatt terem nekünk egy pro bowler DE, még akkor is ha nem is igazán húzunk ilyet (A Brace project nem is volt rossz ötlet, csak azt nem érti az ember, hogy amikor gyorsan kiderült, hogy nem fog működni, akkor miért nem léptük meg azt a bizonyos komoly befektetést gyorsan,)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Így van ez, ha szurkoló az ember.
Közben eszembe jut Kevin Faulk, aki talán már Pufufánkot sem képes lefutni, mégis évek óta "foglalja" a helyet a rosteren...
Boston
Faulk számai az elmúlt két évben:
összesen 9 meccs, 102yard futás, és 92 yard elkapás, idén a támadó spanek 6.5%-ban volt pályán, ezen alkalmakkor is főként blokkoló szerepkörben tündökölt, labdával összesen 10 alkalommal találkozott (3 futás, 7 elkapás)... Mint mondtam, hatalmas kedvencem volt az öreg, pótolhatatlan játékosnak tartottam, de megöregedett, ideje váltani.

Seymour valóban jó példa, ő az a játékos akit könnyelműen elengedtünk (bár ugye fogalmunk sincs arról, hogy milyen volt a viszony közötte, a managere és csapat között, hogy volt e egyáltalán esélye a megállapodásnak). Ez kb ennyi... A másik oldalt játékosok tucatjai, akikért a szurkolók majdnem felgyújtották a stadiont, majd kiderült, hogy ezért felesleges volt, máshol sem váltották meg a világot, sokan közülük rövid távon az egész ligából eltűntek (nem is kell messzire menni, ott van mindjárt Big Sey párja a túloldalon).

De ha így gondolkozunk, akkor egyet mondok csak! Értem én, hogy Faulk, meg Troy Brown... értem én, hogy kedvencek, vezérek, sokat tettek a csapatért, had játszanak még aztán persze legyenek edzők... Csak egyet nem értek! Akkor miért nem Drew Bledsoe áll a center mögött?

8 évet szolgált le a csapatnál, az nem sokon múlott, hogy a szurkolók felkoncolják a Patriots vezetőségét (érdemes visszanézni, hogy régi fórumbejegyzésekben miket írtak, hogy ő a mi emberünk, meg vezér, meg stb)... Végülis idén még csak 40 éves lenne, bőven elég lett volna ezt a Brady gyereket valamikor 2009-2010 környékén elővenni, most meg Drew lehetne a mentora a csapatban, el ne engedjük már, hiszen mostanra közel 20 éve szolgálná a csapatot, jó lesz a kispadra, azt a rongyos évi 3 misit meg ne sajnáljuk már tőle, elücsörög majd ott Troy mellett, szorítanak helyet Teddynek és Rodneynak is, és figyelhetik, hogy Adam milyen szerencsés, mert ő még a pályán rugdoshatja a gólokat. Csupa legenda, csupa élő történelem, mennyi mindent tettek a csapatért, bűn elengedni (küldeni meg már egyenesen halálos bűn) bárkit is a régi arcok közül 😊
több mint 14 éve
Így van ez, ha szurkoló az ember.
Közben eszembe jut Kevin Faulk, aki talán már Pufufánkot sem képes lefutni, mégis évek óta "foglalja" a helyet a rosteren...
Vagy Richard Seymour, aki öreg, sokat sérült és már soha nem lesz önmaga. Üzleti szempontok alapján "sikeresen" megszabadultunk tőle, hiányzik a kutyának.
Gondolom az sem maradt rejtve a szakavatott szemek előtt, hogy TB is egyre pontatlanabb a hosszú dobásainál, az öregedeéssel járó amortizáció, vagy éppen sérülés miatt, a jó ég tudja. Akár két első kört is érhet.
Szurkolói szemmel igen is fontosnak tartom az olyan pozitív arcok jelenlétét az öltözőben, pályán, akik szó nélkül alárendelik a saját érdekeieket a csapatuké mögé. Akik közösségi emberek, akikben a vezetés, a franchise irányítója vakon, szó nélkül megbízik. Engem az sem zavar, ha kedélyesen elmosolyodsz ezen, az én véleményem szerint kellenek példaképek és vezéregyéniségek egy csapatba.
Ha Edelman jobb lenne jelenleg Wes Welkernél slot reciever poszton, akkor ő kezdett volna ott. Ha jobb lesz simán lehet, hogy az fog történni, amit vízionáltok.

Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szeretném elragadtatni magamat, de Wes Welker azért egy cseppett többet jelent ennek a franchisenak egy liga elit slot elkapónál. Egy igazi példakép, egy harcos, egy hihetetlenül pozitív és szeretnivaló figura. Szerintem elképesztő sokat jelent ilyen emberek jelenléte az öltözőben, a pályán, a pálya szélén mindenhol.

Én nagyon le lennék sújtva ( és akkor most igen finoman fogalmaztam ), ha egy ilyen játékost/embert elcserélnénk egy ...áhh..Boston
így azért csak a szurkoló gondolkodik, hogy többet jelent, meg példakép, meg szerethető figura, meg amúgy is ő a kedvenc...

a szurkolón múlna, akkor mindenki még 40 évesen is pályára kerülhetne korai érdemei miatt, utána meg rögtön visszahoznánk az edzői stábba, lényegtelen, hogy az illetőnek van e minimális kvalitása a másik oldalhoz vagy sem 😊 (lásd pl Troy Brown mindenki örökös kedvence, akinek meg nem, az talán nem is Patriots szurkoló, de lehet, hogy az NFL-t sem szereti, az ilyen még divatszurkolónak is rossz, de most kezdődik éppen ugyanez Faulkkal, akit imádok, övé minden tiszteltem, egy ideig én is úgy éreztem, hogy még egy ilyen játékos a föld kerekén nincs, de azért lássuk be, most már jobb lenne, ha érdemei elismerése mellett visszavonulna).

én is azon vagyok egyébként, hogy Welkerrel meg kell egyezni, és vissza kell hozni, de inkább a DoM miatt említett, túl nagy váltás lenne a WR sornak ha mindenki kiesne okok miatt, és nem azért, mert "lídör" hasonlók

Amúgy Gyulussal is nagyon egyetértek. Welker egyértelműen öregszik és lassul. Tudom, hogy egy ilyen szezon után ezt nehéz kimondani, de látszik rajta, hogy már nem az a higany mozgású gyerek, így pedig jól megfontolnám, hogy hány éves, milyen struktúrájú, és milyen fixeket tartalmazó szerződést teszek elé, főleg, ha nem sikerül neki párt találni, és folytatódik továbbra is az évi 100+ elkapás, akkor könnyen lehet, hogy a közeljövőben gyorsan ki is fog égni teljesen.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 828
Nem támadásnak szánom, kedvelem a Steelers-t de ennek a helyzetnek elő sem szabadott volna fordulnia, ha már ekkora "mágus" menedzseli a Cap-et... Ez már a komoly tűzoltás kategória nálam... Nem is nagyon hallottam még ilyen esetről mióta figyelem az NFL-t hogy egy évben ennyi szerződést kelljen "átdolgozni"... Bár lehet hogy csak én nem figyeltem eléggé a foci ezen részére...(Amiben azért szintén nem kevés igazság vagyon...)Castleai01
Sok jó játékosnak sokat is kell fizetni. 😛 Nem egy szerencsés helyzet, elismerem, de a játékosok nem problémáznak az átstrukturálások miatt, és nyilván ők is tudják, hogy nem fog ez örökké így menni, kivételes eset az idei.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Emellett lehet hogy most nagyon "bűvészkedik" a Steelers, de az sosem jó jel ha már a játékosok fizetésének "átütemezésével" kell foglalkoznia egy csapatnak, főleg ha nem "csak" 1-2 emberről van szó hanem 3-4-5 delikvenssel is "ügyeskednek"... Ezek csak átmeneti megoldások, ami csak még jobban beszűkíti az elkövetkező évekre a franchise financiális mozgásterét... A Steelers jelenleg csak abban bízhat hogy tényleg olyan jelentős mértékben megdobják a TV-s szerződések a Liga bevételeit amennyire ezt sejteni lehet és akkor növekedhet ezzel a Cap mérete is...Castleai01
Colbert is megmondta, hogy az idei extrém eset, ilyen még nem volt korábban, és a jövőben sem fog előfordulni. Nyilván a most átstrukturált szerződések a következő évek capjét terhelik, de 2-3 év múlva már nem lesz a csapatban 8 milliós cap számmal bíró Hampton, stb.vassadi
Nem támadásnak szánom, kedvelem a Steelers-t de ennek a helyzetnek elő sem szabadott volna fordulnia, ha már ekkora "mágus" menedzseli a Cap-et... Ez már a komoly tűzoltás kategória nálam... Nem is nagyon hallottam még ilyen esetről mióta figyelem az NFL-t hogy egy évben ennyi szerződést kelljen "átdolgozni"... Bár lehet hogy csak én nem figyeltem eléggé a foci ezen részére...(Amiben azért szintén nem kevés igazság vagyon...)

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Emellett lehet hogy most nagyon "bűvészkedik" a Steelers, de az sosem jó jel ha már a játékosok fizetésének "átütemezésével" kell foglalkoznia egy csapatnak, főleg ha nem "csak" 1-2 emberről van szó hanem 3-4-5 delikvenssel is "ügyeskednek"... Ezek csak átmeneti megoldások, ami csak még jobban beszűkíti az elkövetkező évekre a franchise financiális mozgásterét... A Steelers jelenleg csak abban bízhat hogy tényleg olyan jelentős mértékben megdobják a TV-s szerződések a Liga bevételeit amennyire ezt sejteni lehet és akkor növekedhet ezzel a Cap mérete is...Castleai01
Colbert is megmondta, hogy az idei extrém eset, ilyen még nem volt korábban, és a jövőben sem fog előfordulni. Nyilván a most átstrukturált szerződések a következő évek capjét terhelik, de 2-3 év múlva már nem lesz a csapatban 8 milliós cap számmal bíró Hampton, stb.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az nem rossz, hogy az idényben Wilfork volt a legtöbbet (holtversenyben) a pályán a védőink között 😀
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4717963/final-11-defensive-snap-counts?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Támadók:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4717950/final-offensive-snap-counts?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

több mint 14 éve
Hátha előteremtitek a szükséges helyet nagy áldozat nélkül akkor az én szememben a fizetési sapka elég túlértékelt dolognak fog tűnni. Sőt ahogy már olvasom a sok átstrukturálást, hogy azzal milyen könnyen helyet lehet teremteni úgy, hogy a játékosnak is és a csapatnak is jó már most eléggé lecsökkent a szememben a szerepe.tamasboldizsar
Komoly ára lesz még ennek az elkövetkező években hidd el... Jó ez a rendszer...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
A liga legjobb cap guruja dolgozik náluk. Megoldja, mint mindig. Már a kérdés is sértő. 😛DoM
Én kérek elnézést... 😀
(Bár amúgy sem hinném hogy rámozdulnánk, bár biztos vagyok benne hogy abszolút beválna nálunk... Túl egyértelműen is... Már csak ezért sem fog bekövetkezni ez a verzió...) 😉

Emellett lehet hogy most nagyon "bűvészkedik" a Steelers, de az sosem jó jel ha már a játékosok fizetésének "átütemezésével" kell foglalkoznia egy csapatnak, főleg ha nem "csak" 1-2 emberről van szó hanem 3-4-5 delikvenssel is "ügyeskednek"... Ezek csak átmeneti megoldások, ami csak még jobban beszűkíti az elkövetkező évekre a franchise financiális mozgásterét... A Steelers jelenleg csak abban bízhat hogy tényleg olyan jelentős mértékben megdobják a TV-s szerződések a Liga bevételeit amennyire ezt sejteni lehet és akkor növekedhet ezzel a Cap mérete is...

több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Hátha előteremtitek a szükséges helyet nagy áldozat nélkül akkor az én szememben a fizetési sapka elég túlértékelt dolognak fog tűnni. Sőt ahogy már olvasom a sok átstrukturálást, hogy azzal milyen könnyen helyet lehet teremteni úgy, hogy a játékosnak is és a csapatnak is jó már most eléggé lecsökkent a szememben a szerepe.
több mint 14 éve
A Steelers topikban biztosra veszik, hogy franchise taget fog kapni. Pont az általad leírt veszély miatt.DoM
Nem akarok kötözödni, de hogyan tolják be azt a cirka 9 millát a cap alá?
Már így is lassan az utolsó lukig behúzták a nadrágszíjat a hírek szerint... Örülhetnek ha a frissen draftoltak fizujára lesz helyük...Castleai01
Colbert lenyilatkozta, hogy szükség esetén megkapja a franchise taget, de csak ő tudja (bár gyanítom, ő sem), hogy ehhez honnan teremtjük elő azt a 9 és fél milliót...
több mint 14 éve
tegnap néztem az nfl live műsort. Benne volt, hogy Mike Wallace RFA lesz és az új CBA-ból kikerült az 1+3. körös tender, a legmagasabb a szimpla első körös tender lesz. A Bengalst (67,7 millió hely) és minket (+20 millió hely) emlegettek mint ahova a legnagyobb értelme lenne mennie, hogy ha nem sikerül a long term deal.
Hát, tudnék neki örülni...bár akkor meg pénz nem marad a D-re, ami meg nem éppen a legjobb dolog...Habi
A Steelers topikban biztosra veszik, hogy franchise taget fog kapni. Pont az általad leírt veszély miatt.DoM
Már így is lassan az utolsó lukig behúzták a nadrágszíjat a hírek szerint... Örülhetnek ha a frissen draftoltak fizujára lesz helyük...Castleai01
A liga legjobb cap guruja dolgozik náluk. Megoldja, mint mindig. Már a kérdés is sértő. 😛
több mint 14 éve
tegnap néztem az nfl live műsort. Benne volt, hogy Mike Wallace RFA lesz és az új CBA-ból kikerült az 1+3. körös tender, a legmagasabb a szimpla első körös tender lesz. A Bengalst (67,7 millió hely) és minket (+20 millió hely) emlegettek mint ahova a legnagyobb értelme lenne mennie, hogy ha nem sikerül a long term deal.
Hát, tudnék neki örülni...bár akkor meg pénz nem marad a D-re, ami meg nem éppen a legjobb dolog...Habi
Már így is lassan az utolsó lukig behúzták a nadrágszíjat a hírek szerint... Örülhetnek ha a frissen draftoltak fizujára lesz helyük...