New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Még a végén bejön a tippem 😀Hát nem jött be a Grimes-os tippem, megkapta a tag-et a Falconstól. Akkor már jöjjön Wallace. 😀SchleckAkkor viszont Decoud lehet FA.zinedine5
több mint 14 éve
Hát nem jött be a Grimes-os tippem, megkapta a tag-et a Falconstól. Akkor már jöjjön Wallace. 😀SchleckAkkor viszont Decoud lehet FA.
több mint 14 éve
Hát nem jött be a Grimes-os tippem, megkapta a tag-et a Falconstól. Akkor már jöjjön Wallace. 😀
több mint 14 éve
Szerintem ha cut-oljuk Ocho-t, akkor ott marad a 3M dead money.Annál pedig az is jobb, ha marad ugyanannyiért, és néha-néha elkap egy labdát.
Gondolom ezért akarják átalakítani a szerződését, hogy kevesebbet helyet foglaljon a sapka alatt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ha bármi lehetett volna belőle komolyabb szinten, már lett volna. Én nyugtattam magam, hogy hátha most kivételesen húzunk valami újat PO-ra, és oda tartogatjuk, meg majd az SB-n használjuk sokat. Szerintem lassan felesleges ebben reménykedniWyattDe akkor miért átstrukturálással keresték meg?! Én emiatt reménykedem kicsit...
A Pats pont az a csapat, ahol senki nem maradhat a csapatban egy perccel sem tovább, míg azt a franchise érdeke megkívánja. Legyen szó Randy Moss-ról, Mike Vrabelről, vagy éppen Bruschi, Seau, Hot Rod, stb.
Hozzájuk képest Ocho - a Pats-nél legalább is -, nem sok mindent tett le az asztalra. Ha Randy és Vrabelt csuklás nélkül tradelték, akkor Ocho-t gondolkodás nélkül cutolnák vagy tradelnék, ha nem látnának benne (JMD és/vagy BB) fantáziát.
Ezért nem világos és ezért van bennem némi remény.
több mint 14 éve
Ha bármi lehetett volna belőle komolyabb szinten, már lett volna. Én nyugtattam magam, hogy hátha most kivételesen húzunk valami újat PO-ra, és oda tartogatjuk, meg majd az SB-n használjuk sokat. Szerintem lassan felesleges ebben reménykedni

több mint 14 éve
Én többet várok tőle.Szerintem ha marad akkor Branch idei szerepkörét veheti át. Egy Welker-Gronk-Hörni-Ocho négyes kiegészülve egy nagyobb nevű veterán/rookie WR-el elég pofás lenne.
Idén kb. 5. számú célpont volt (WW, Gronk, Branch, Hernandez....Ocho). A Bengals-ban azért többnyire 1-2. számú (bocs, ha rosszul emlékszem).
Ha csak 4-5. számúként számítana rá JMD, akkor már rég cut lett volna - ahogy ezt valaki írta is, vagy itt, vagy a pats.hu-n.
Szerintem a srácban több van, és ha végre megtalálják Brady-vel az összhangot, akkor simán produkálhat olyan évet, amit Branch nyomott le tavaly előtt (abban a fél szezonban, amikor Randy után megszereztük).
Tehát kb. én ebben a szerepkörben képzelném el.
Szerintem meccsenként van benne:
kb. 5-6 dobás felé, és ebből 3-4 sikeres elkapás és egy szezon alatt 7-8 TD.
nem elsőszámú ugyan, de olyan akivel mindig számolni kell...Rule
több mint 14 éve
Ha életveszélyes célpont nem is, de megfelelő 4-5 számú célpont simán jó lenne. Felőlem maradjon, de valami nagyon alacsony pénzzel.FViktor93Én többet várok tőle.
Idén kb. 5. számú célpont volt (WW, Gronk, Branch, Hernandez....Ocho). A Bengals-ban azért többnyire 1-2. számú (bocs, ha rosszul emlékszem).
Ha csak 4-5. számúként számítana rá JMD, akkor már rég cut lett volna - ahogy ezt valaki írta is, vagy itt, vagy a pats.hu-n.
Szerintem a srácban több van, és ha végre megtalálják Brady-vel az összhangot, akkor simán produkálhat olyan évet, amit Branch nyomott le tavaly előtt (abban a fél szezonban, amikor Randy után megszereztük).
Tehát kb. én ebben a szerepkörben képzelném el.
Szerintem meccsenként van benne:
kb. 5-6 dobás felé, és ebből 3-4 sikeres elkapás és egy szezon alatt 7-8 TD.
nem elsőszámú ugyan, de olyan akivel mindig számolni kell...
több mint 14 éve
Adam SchefterSteelers plan to tender, not franchise, restricted free agent wide receiver Mike Wallace, according to source close to Wallace.
Rája lehetne menni ám ebben az esetben....

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Érdekes felmérés Mike Reiss-től.Ha életveszélyes célpont nem is, de megfelelő 4-5 számú célpont simán jó lenne. Felőlem maradjon, de valami nagyon alacsony pénzzel.
What should the Patriots do about Chad Ochocinco?
23% Cut him ... even if it means a decent-sized cap hit
77% Keep him ... but only if he agrees to restructure
(Total votes: 4,546)
Hozzáteszem, hogy én is a 77%-ba tartozom.
Tudom, h itt is és a Pats.hu-n is nagyon sokan úgy gondolják/ gondoljátok, hogy cut lenne a helyes megoldás, de én bízom benne továbbra is, hogy egy megfelelő felkészülés után Ocho életveszélyes, célpont lehet.Rule
több mint 14 éve
Érdekes felmérés Mike Reiss-től.What should the Patriots do about Chad Ochocinco?
23% Cut him ... even if it means a decent-sized cap hit
77% Keep him ... but only if he agrees to restructure
(Total votes: 4,546)
Hozzáteszem, hogy én is a 77%-ba tartozom.
Tudom, h itt is és a Pats.hu-n is nagyon sokan úgy gondolják/ gondoljátok, hogy cut lenne a helyes megoldás, de én bízom benne továbbra is, hogy egy megfelelő felkészülés után Ocho életveszélyes, célpont lehet.
több mint 14 éve
egyet kérnék csak a vezetőségtől, ha már átalakítjuk a szerződését, akkor használjuk is Ochot, mert ennek így szvsz semmi értelme nem volt idénGyulus, Spikes-Chung írásával teljesen egyetértek

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Épp azt nézem, hogy a combine eredményei nem sokkal rosszabbak Brandon Spikes 2010-es teljesítményénél.http://blogs.nfl.com/2012/02/26/burfict-wont-table-talk-about-his-on-field-off-field-run-ins/?module=HP11_content_streamMicsoda value pick lesz valakinek az ötödik körben egy kis szabadesés után! Nyilván a Pats a közelébe sem fog menni. Mondjuk kicsit összement a várakozásokhoz képest, így az univerzális 34 LB kitétel el is tüntethető a neve mellől.DoM
Burfict überszimpatikus megnyilvánulásai
DoM, most komolyan, őt? nem tűnik tipikus patriótának..😀
“The coaches kind of messed me up, like, I didn’t know if I was going to start a game, I didn’t know if I was going to be benched,” he said. “So, it hurt me at times, but I tried to fight through it."Gyulus
A mi Spikesunkról szvsz már ennyi idő alatt is kiderült, hogy ideális 3-4 TED, igazi zúzógép... aki időnként (nagyritkán) meglepetéseket tud produkálni coverage terén... mondjuk alapesetben csapnivaló ezen a téren. Lesz a srácnak helye, de ezek a nyilatkozatok garantáltan okoztak neki pár kör csúszást.
Sokat gondolkodtam Spikes-on mostanság, iszonyat látványos volt a változás a D-ben, ahogy ő és Chung visszatért... fura kimondani, de jelentősen több energiát (és lííídershipet😀) hoz a játékunkba, mint Mayo, pedig ő szvsz minimum egy kategóriával jobb játékos... pörgeti a többieket is tisztességgel.
Csak könyörgöm... passzjátékoknál parancsoljuk le a pályáról, vagy épp küldjük a QB után...😀
szerk.: a hírek szerint megpróbáljuk átalakítani Ocho szerződését, úgy hogy 4,5 milka helyett max 3 milkát vegyen el a capból (éreztem én, hogy JMD valamiért ráizgult a srácra... különben Wrighttal egy időben dobtuk volna ki)
kérdés, hogy van-e ennek bármifajta értelme, szvsz jobb lenne ha búcsút intenénk neki...
több mint 14 éve
FA témában mi a véleményetek Jim Leonhard-ról? Tudom, hogy elég sérülékeny az elmúlt két évben, de van esze és elég jól játszik, amikor egészséges. Nekem Belichick féle kukázós húzásnak tűnik, ha nem kap szerződést a Jetsnél. Vagy Chung mellé felesleges és inkább mozgékonyabb FS jellegű DB kell?LordTamasBár nagyon bírom a srácot, iszonyat sok misstackle-t produkál, egyszerűen túl kicsi ahhoz, hogy egy nagyobb darab RB-t\TE-t megállítson... ja és ezekkel a méretekkel inkább SS, mint FS-t játszott, szóval röviden ennyit róla. Tipikusan olyan játékos, akivel csak Ryan tud kezdeni valamit.
BB szeret a Raidersből "kukázni", szóval nem lepődnék meg, ha idén is hoznánk onnan valakit... Trevor Scott? volt DE, volt OLB, elvileg a BB által preferált OLB-méretekkel rendelkezik (6-5, 260 font).
Btw, én már most buktam a tippversenyt, hiszen az én jelöltem (Ahmad Brooks) egészséges 4-6 évvel hosszabbított a 49ers-szel:S
több mint 14 éve
FA témában mi a véleményetek Jim Leonhard-ról? Tudom, hogy elég sérülékeny az elmúlt két évben, de van esze és elég jól játszik, amikor egészséges. Nekem Belichick féle kukázós húzásnak tűnik, ha nem kap szerződést a Jetsnél. Vagy Chung mellé felesleges és inkább mozgékonyabb FS jellegű DB kell?
több mint 14 éve
Cox-nak nagyon tudnék örülni, de félek attól, hogy a tegnapi eredményei után kirántja valaki előttünk. :/Brett Roy-al mi a baj Viito? Néztem én is tegnap a combinet, nekem kifejezetten tetszett. Kinézetével meg máris Mankins/Light.... 😊GRAFIsemmi, sőt, nekem tetszett, szóval ha valahol behúzzuk őt is, miután megszereztük a Big Sey hasonmásverseny idei győztesét, akkor boldog leszek. De csak akkor, ha a mondat második fele is bejön 😊viito

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Brett Roy-al mi a baj Viito? Néztem én is tegnap a combinet, nekem kifejezetten tetszett. Kinézetével meg máris Mankins/Light.... 😊GRAFIsemmi, sőt, nekem tetszett, szóval ha valahol behúzzuk őt is, miután megszereztük a Big Sey hasonmásverseny idei győztesét, akkor boldog leszek. De csak akkor, ha a mondat második fele is bejön 😊
több mint 14 éve
Brett Roy-al mi a baj Viito? Néztem én is tegnap a combinet, nekem kifejezetten tetszett. Kinézetével meg máris Mankins/Light.... 😊
több mint 14 éve
Csak mire mi jövünk bőven nem lesz már bent a dolgok jelenlegi állása szerint 😊Mondjuk Burfict 5.09-e után olyan nagyon univerzális azért nem tudom lesz-e nálunk

több mint 14 éve
tegnap végignéztem a DL-k gyakorlatait, van megint egy rakat ígéretes játékos, ahogy nézem Reissel az élen most éppen mindenki Poe-tól van elájulva, bár azt kevésbé látom, hogy ő hol játszana nálunk 34-ben. De jobban belegondolva, kár is elmélkedni azon, hogy ki lenne ide a legjobb, a végén úgyis Brett Roy-t húzzuk be Wright helyettesítésére, és ezzel készen is lesz a 2012-es Patriots DL, miután visszaigazoljuk G. Warrent 😊viitoNgatához hasonló szerepkörbe illene.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tegnap végignéztem a DL-k gyakorlatait, van megint egy rakat ígéretes játékos, ahogy nézem Reissel az élen most éppen mindenki Poe-tól van elájulva, bár azt kevésbé látom, hogy ő hol játszana nálunk 34-ben. De jobban belegondolva, kár is elmélkedni azon, hogy ki lenne ide a legjobb, a végén úgyis Brett Roy-t húzzuk be Wright helyettesítésére, és ezzel készen is lesz a 2012-es Patriots DL, miután visszaigazoljuk G. Warrent 😊
több mint 14 éve
http://blogs.nfl.com/2012/02/26/burfict-wont-table-talk-about-his-on-field-off-field-run-ins/?module=HP11_content_streamMicsoda value pick lesz valakinek az ötödik körben egy kis szabadesés után! Nyilván a Pats a közelébe sem fog menni. Mondjuk kicsit összement a várakozásokhoz képest, így az univerzális 34 LB kitétel el is tüntethető a neve mellől.
Burfict überszimpatikus megnyilvánulásai
“The coaches kind of messed me up, like, I didn’t know if I was going to start a game, I didn’t know if I was going to be benched,” he said. “So, it hurt me at times, but I tried to fight through it."Gyulus
több mint 14 éve
http://blogs.nfl.com/2012/02/26/burfict-wont-table-talk-about-his-on-field-off-field-run-ins/?module=HP11_content_streamBurfict überszimpatikus megnyilvánulásai
“The coaches kind of messed me up, like, I didn’t know if I was going to start a game, I didn’t know if I was going to be benched,” he said. “So, it hurt me at times, but I tried to fight through it."
több mint 14 éve
Adam SchefterPatriots are likely to place their franchise tag wide receiver Wes Welker. Franchise WR tag is $9.5 million.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
3 évre szerintem egy 15-18 milla garantáltat tuti kap, de persze minél többet kell güriznie a teljes pénzért, annál jobb 😀Wyattakkor úgy csinálnám, hogy mondjuk 3 évre 24, amiből az első évében 8/8 garantált a második évben kb 4 garantált utána meg valami rooster bónusz félében még 4 az utolsó éve elött.