New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
3 évre szerintem egy 15-18 milla garantáltat tuti kap, de persze minél többet kell güriznie a teljes pénzért, annál jobb 😀

több mint 14 éve
Kicsit elmélkedve Welkeren, nem tudom kb mit szeretne, vagy mi mit adnánk, de nyáron 31 lesz, max 2-3 éves szerzödét adnék neki, viszont az nálam nem lehetne több évi 8-9-nél (max). Mert ha idén tag+jövőre tag az kb 22 millió és 33 évesen már nem fog ilyen nagyságrendű szerződést kapni senkitől szerintem.
Szóval én valahol a 22-24 millió/3 év kb 12 garantálttal kinálnám meg, viszont akkor nyilvánvalóan nem jön nagy név receiverbe FA-ből.
több mint 14 éve
PFF OL értékelés 2011:3. New England Patriots (3rd)
Run Rank 4th, Pass Rank 8th, Penalties Rank 5th
Year after year, the Patriots have fielded one of the most balanced and consistent lines and 2011 was no different. Surprisingly, the usual star of the show, Logan Mankins, had a bit of a down year where he looked average for the most part, being upstaged by free agent acquisition Brian Waters. Despite the team’s pass-heavy nature, it’s their run blocking that often doesn’t get the attention it deserves with five linemen getting positive grades in this area.
Best Player: He may be considering retirement, but we have to give credit to Matt Light (+8.1) for doing such a good job in all phases of the game.
Worst Player: While he wasn’t terrible, Dan Connolly (-5.0) had some issues in pass protection and offered little in the run game.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Egye fenyő, elférne itt 😀WyattHàt ha Kraft úr előveszi a lét meg a lolàt, izé cetliket, W. tőlünk megkapja a teget ötödikéig. Jelenleg SirKán úr, kapmàjszter kéthet alatt majd harmincmiskàt húzott ki az idei szàmokból, és még semmi kényes ponthoz nem ért hozzá.
Dom kérdésére ōgyébként mondanàm: Márkus Kolksztó kittűnő ismerősömet a szentektő.
Tt 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ez világos viito,de ki lesz a backup mögöttük? Én is inkább G.-nak gondolnám Cannon-t.Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen lesz offseason, drafton milyen falember érkezik, ha érkezik. Azokból a dolgokból azért lehet majd következtetni, hogy milyen poszton számolunk vele. Egyébként, előnyként emlegették nála a méretéhez képest a sebességét, ha nem tévedek. Igazából lusta vagyok utána nézni 😊kolok1972Ezzel a Cannon megy T.-be elképzeléssel azért vannak kétségeim,az ő méreteivel.kolok1972Miért kellene Cannon T-nek? Vollmer és Solder elvileg képes ellátni a két T feladatát, Cannonról pedig így ki lehet majd deríteni, hogy inkább a fal belseje mégis az igazi helye (ugye eredetileg G-nek tartotta mindenki), vagy kint fog játszani T-ként, ahogy idén láthattuk.viito
több mint 14 éve
Ez világos viito,de ki lesz a backup mögöttük? Én is inkább G.-nak gondolnám Cannon-t.Ezzel a Cannon megy T.-be elképzeléssel azért vannak kétségeim,az ő méreteivel.kolok1972Miért kellene Cannon T-nek? Vollmer és Solder elvileg képes ellátni a két T feladatát, Cannonról pedig így ki lehet majd deríteni, hogy inkább a fal belseje mégis az igazi helye (ugye eredetileg G-nek tartotta mindenki), vagy kint fog játszani T-ként, ahogy idén láthattuk.viito
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Steelers WR Mike Wallace says he's interested in playing for the 49ers or the Patriots if he's not in Pittsburgh next season.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d827205ae/Wallace-out-of-Steel-City
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a Cannon megy T.-be elképzeléssel azért vannak kétségeim,az ő méreteivel.kolok1972Miért kellene Cannon T-nek? Vollmer és Solder elvileg képes ellátni a két T feladatát, Cannonról pedig így ki lehet majd deríteni, hogy inkább a fal belseje mégis az igazi helye (ugye eredetileg G-nek tartotta mindenki), vagy kint fog játszani T-ként, ahogy idén láthattuk.
több mint 14 éve
Burgerrel azért megint egy 4. körös pick ment a levesbe.Az a draftunk azért nem volt a legkirályabb... Wright sajnos papírforma,pedig én nagyon szerettem a játékát,de túl sokat keresett volna h kísérletezgessünk vele még,hogy bírja-e.Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-benHöriOhrnberger-ről már rebesgették. Wright, szegény a két agyrázkódása után erősen kifelé tekintgetett a ligából. A 2,5 milla cap felszabadítás ebből a szempontból csak plusz ajándék.tomi-tomi
Valahol megint olvastam hogy Light visszavonul.Nem lenne jó,az idei szezonja volt az utóbbi évek legjobbja.Ezzel a Cannon megy T.-be elképzeléssel azért vannak kétségeim,az ő méreteivel.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
RUMOR Mill: Kevin Faulk is all done in New England.Faulk gave what looked like a goodbye interview to Shalise Manza-Young on NESN. (Link)
"I think I have to sit down to talk with my family, my agent, my teammates and former teammates – people that I really trust in – for me to base my decision off of." (interjú)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-benHöriOhrnberger-ről már rebesgették. Wright, szegény a két agyrázkódása után erősen kifelé tekintgetett a ligából. A 2,5 milla cap felszabadítás ebből a szempontból csak plusz ajándék.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-benHöriKönyvelhető volt az agyrázkódásai miatt. Ohrnbergerért meg nem kár...
több mint 14 éve
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-ben
több mint 14 éve
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.http://nflfilms.nfl.com/2012/02/22/remembering-tom-martinez/
RIP és köszönünk mindent!Spigo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm az információt! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a becenevek már csak olyanok, hogy ködös a múltjuk, de a hivatalos verzió szerint Roy Williams nevezte el a nagy kezei miatt, a szurkolók meg felkapták.Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???JusticarTippelhetek én is?Megatron jobban érdekelne 😀Wyatt
Trade a Lions-al.
Mi adjuk Avrilt (aki 3-4 OLB lesz itt).
Ti adjátok az egyik elsőkörös picketeket.Bazzani
több mint 14 éve
Parancsolj 😊By Wiki
Fellow teammate Roy Williams nicknamed Johnson "Megatron", due to his large hands being similar to that of the towering Decepticon. The nickname caught on well with fans.

több mint 14 éve
Mert világuralomra tör ő is, mint az álcák főgonosza a cybertrone bolygóról.Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???JusticarTippelhetek én is?Megatron jobban érdekelne 😀Wyatt
Trade a Lions-al.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???Tippelhetek én is?Megatron jobban érdekelne 😀Wyatt
Trade a Lions-al.
több mint 14 éve
Tippelhetek én is?Megatron jobban érdekelne 😀
Trade a Lions-al.

több mint 14 éve
Tippelhetek én is?Trade a Lions-al.
Ti adjátok az egyik elsőkörös picketeket.
több mint 14 éve
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.pont a születésnapján... 😕
RIP

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.Nyugodjék békében!
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.R.I.P
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018