New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.RIP és köszönünk mindent!
több mint 14 éve
A PFF OL értékelése szerint pass blocking-ban a liga 10 legjobbjába befért Waters és Solder, a 20. helyre becsúszott Light is, a 10 legrosszabb center közé meg Connolly. (OT, OG-C)Ez fura. Én például egyáltalán nem láttam ennyire rossz játékot Connollytól.
OT:
7. Vollmer 205 snap / 8 pressure
(200 snap-et vettek az értékeléshez szükséges minimumnak)
20. Light 602 snap/ 35 pressure
OG:
6. Waters 645 snap / 12 pressure
C:
31. Connolly 456 snap / 19 pressure (34 center került fel összesen a listára)Gogo
több mint 14 éve
A PFF OL értékelése szerint pass blocking-ban a liga 10 legjobbjába befért Waters és Vollmer, a 20. helyre becsúszott Light is, a 10 legrosszabb center közé meg Connolly. (OT, OG-C)OT:
7. Vollmer 205 snap / 8 pressure
(200 snap-et vettek az értékeléshez szükséges minimumnak)
20. Light 602 snap/ 35 pressure
OG:
6. Waters 645 snap / 12 pressure
C:
31. Connolly 456 snap / 19 pressure (34 center került fel összesen a listára)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ez a legmerészebb eddig. 😀Én még merészebbet álmodtam: BigSey 😀SinisaCsináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kTippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Rule
Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
Azt nyilatkozta valamikor, hogy egyetlen egy csapat van, ahova nem menne. . .
Bár biztos van az a pénz. De a Patriots azt úgy sem adná meg.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Én még merészebbet álmodtam: BigSey 😀Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kTippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Rule
Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ha Light visszavonul (vajon miért ez után a szezon után?), és Cannon OT lesz, akkor lehet, hogy viszonylag korán egy OG-t is be kéne húzni.+ A Herald szerint Light visszavonulása várható az offseason során; Cannon meg főállásban OT marad, nem akarnak guardot faragni belőle. Ezt követően már csak az a kérdés, hogy Vollmer v. Solder megy a vakoldalra. Személy szerint előbbit preferálnám.Nem tűnik rossz lépésnek Cannon OT-ként való szerepeltetése? Én inkább képzeltem el, őt a jövőben G-ként. Persze 3 kezdő szintű OT nem rossz, de így nincs senki Waters mögött aki majd átveheti a helyét.FViktor93
DoM
Nem lenne túl jó újabb need-et "gyártani".
Cannon-nak meg lenne hozzá a sebessége?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
+ A Herald szerint Light visszavonulása várható az offseason során; Cannon meg főállásban OT marad, nem akarnak guardot faragni belőle. Ezt követően már csak az a kérdés, hogy Vollmer v. Solder megy a vakoldalra. Személy szerint előbbit preferálnám.Nem tűnik rossz lépésnek Cannon OT-ként való szerepeltetése? Én inkább képzeltem el, őt a jövőben G-ként. Persze 3 kezdő szintű OT nem rossz, de így nincs senki Waters mögött aki majd átveheti a helyét.
DoM
több mint 14 éve
+ A Herald szerint Light visszavonulása várható az offseason során; Cannon meg főállásban OT marad, nem akarnak guardot faragni belőle. Ezt követően már csak az a kérdés, hogy Vollmer v. Solder megy a vakoldalra. Személy szerint előbbit preferálnám.+ Spikes műtéten esett át - twitterén jelentette, jó tippnek tűnik, hogy a problémás térdét piszkálhatták meg.
+ Welkerék és Brady-ék együtt vakációztak Costa Ricán.
több mint 14 éve
Kiderül, hogy mind merész álom volt csupán 😀 egyébként Thomas DeCoud FSCsináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kTippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Rule
több mint 14 éve
Ebben a topikban még nem láttam megemlíteni azt a variációt, hogy Lloyd könnyedén megkaphatja a taget a Ramstől. Ezután már azért nem lenne annyira papírforma a nagy JMD reunion.DoMUgyanabban a fönt linkelt cikkben ezt is hozzátették:
"Lloyd also talked about the possibility of re-joining the Rams and really seemed open to anything."
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kTippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
több mint 14 éve
Ebben a topikban még nem láttam megemlíteni azt a variációt, hogy Lloyd könnyedén megkaphatja a taget a Ramstől. Ezután már azért nem lenne annyira papírforma a nagy JMD reunion.Ha Rams GM, tulajdonos, vagy éppen Rams szurkoló lennék eléggé érdekesnek (visszatetszőnek) tartanám LLoyd nyilatkozatát, amelyet Mike Reiss is idézett és már ebben a topicban is ha jól láttam valaki bemásolta 1-2 hsz-sal ezelőtt.
gsn írta a blogján:
A Rams kapcsán nem lehet hallani a Brandon Lloyd tagről, mindenki azzal van elfoglalva, hogy kihez kerül, számomra ez egy kicsit meglepő. Én egész jelentős esélyt adok rá. Bár nincs jó cap helyzetben a St. Louis, Bradfordnak kell egy hasonló kaliberű elkapó... A költség 9,5 millió $ körül alakulna egy évre és Lloyd motivált is lenne, ha taggel játszana.DoM
Egyrészt 1 éve Ochocinco kb. 90%-ban ugyanezt mondta, amikor el akart jönni Cincy-ből, másrészt a közös jövő kapcsán nem éppen bíztató egy ilyen nyilatkozat, amelyben egy másik franchise-t felmagasztalsz az égig...
Ha pl. Welker ilyeneket nyilatkozna, nem biztos, h szurkolóként arra voksolnánk, h tartsuk meg.
Legutóbb asszem Randy utalt rá nyíltan a médiában, hogy szeretné, ha eltradelnék és láttuk milyen eredményt ért el BB-nél. Wilfork és Mankins meg csak addig merészkedett - ha jól emlékszem-, hogy "nagyon szeretnék a Patsnél játszani, de a családom megélhetésére is gondolnom kell".
Szal - amellett, h szaktudás és rutin tekintetében mind Gsn, mind pedig DoM alatt vagyok lényegesen -, szerintem egy ilyen nyilatkozat után kb. fél lábbal kint van Lloyd a Rams-ből, úgyh szerintem sok víznek kell lefolynia a Missouri-n ahhoz, h Lloyd maradjon St. Louisban ezután.
De persze lehet, h csak azért gondolom ezt, mert Lloyd-ot félig már Pats mezben látom magam előtt :cool: :rolleyes: 😉
(annak ellenére, h a 183 cm-es magassága miatt egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, h ő lenne az új Randy Moss...)
több mint 14 éve
Ebben a topikban még nem láttam megemlíteni azt a variációt, hogy Lloyd könnyedén megkaphatja a taget a Ramstől. Ezután már azért nem lenne annyira papírforma a nagy JMD reunion.gsn írta a blogján:
A Rams kapcsán nem lehet hallani a Brandon Lloyd tagről, mindenki azzal van elfoglalva, hogy kihez kerül, számomra ez egy kicsit meglepő. Én egész jelentős esélyt adok rá. Bár nincs jó cap helyzetben a St. Louis, Bradfordnak kell egy hasonló kaliberű elkapó... A költség 9,5 millió $ körül alakulna egy évre és Lloyd motivált is lenne, ha taggel játszana.
több mint 14 éve
Érdekesség Brandon Lloydról link)During an interview on PFT Live earlier this afternoon [február 20], Lloyd directly expressed an interest in joining the Patriots:
"Yes, I find that very interesting. I would like to entertain that and see where that goes. There is no bones about that. I've been very successful in Josh McDaniels' offense. I really admire Tom Brady. I admire that organization and how they run things over there. I'd definitely be interested in hearing how I could possibly fit into that equation."
több mint 14 éve
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kAhmad Brooks
a srác után már igen hosszú ideje ácsingózom, anno a suppl. draft előtt mi is vetettünk rá egy pillantást.
Egyetemen még Al Groh tanítvány, kiképzett 3-4 OLB és egészen faszántos pass rush terén. 49ers-nél jó eséllyel csak cserének való pénzt ajánlanak neki, hiszen épp az ő posztjára húzták be Aldon Smith-t.
Még a várva várt Mark Anderson resign után is csak 2 épkézláb OLB-nk lesz, ez nemhogy egy szezonra, de egy meccsre is kevés... Cuni ott lesz Ninko tartalékjának (muhaha), de kell valaki, aki Andersonnal együtt terrorizál a blind side-ról.
több mint 14 éve
Kreatív leszek és Brandon Carr :p
több mint 14 éve
És ha az a legbevállalósabb tippem, hogy több is összejön, akkor az nem ér többet, mintha egyet eltalálok? 😀

több mint 14 éve
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kAz eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.
több mint 14 éve
Szintén zenész... 😉A legnagyobb/legkomolyabb/legbevállalósabb offseason (FA, trade, draft) lépésre lehet kellene vmi tippversenyt kiírni. :rolleyes:Ha már játék, akkor legyen Michael Griffin S.zinedine5
DoM
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
A legnagyobb/legkomolyabb/legbevállalósabb offseason (FA, trade, draft) lépésre lehet kellene vmi tippversenyt kiírni. :rolleyes:Ha már játék, akkor legyen Michael Griffin S.
DoM
több mint 14 éve
Wallace-szal nem lennénk előrébb red zone-ban annyival, ettől még lehetne hasznosítani 😀Amit én keresek egy WR-ben (feltéve, hogy Welker marad), hogy le tudja húzni Brady 20+ yardos kicsit pontatlan passzait. Erre szerintem mind Wallace, mind Jackson jó lenne. Talán Bowe is. A RZ-be pedig ott van Gronk, idén nem nagyon volt gondunk a TD szerzéssel. Két nagyobb nevű WR tuti nem jön, de egyetértve veled abban, hogy Bowe nem tökéletes a mélységi szerepre, inkább Jackson vagy Wallace. Emellett kéne egy Branch 2.0, vagy megtartani őt. 3WR/2TE-ban gyönyörűen nézne ki a Jackson/Wallace - Welker - Gronkowski - Hernandez - Branch sor. Hörni menne HB-nek időnként, félelmetes lenne a no-huddle.
Mellé még egy Vincy, és meg is van minden 😀 Am Bowe kurva jó lenne pl, de kizárt, hogy kiengednék a piacra, meg ő azért nem az a tipikus mélységi veszély (szal mellé azért még elviselnék egy Wallace-t pl 😀)Wyatt
több mint 14 éve
Wallace-szal nem lennénk előrébb red zone-ban annyival, ettől még lehetne hasznosítani 😀Mellé még egy Vincy, és meg is van minden 😀 Am Bowe kurva jó lenne pl, de kizárt, hogy kiengednék a piacra, meg ő azért nem az a tipikus mélységi veszély (szal mellé azért még elviselnék egy Wallace-t pl 😀)

több mint 14 éve
Legbevállalósabb offseason lépés: Megy a 31-ik pick RFA Mike Wallace-ért a Steelersnek. Elég elvetemült ötlet (BB ugye játékból is gyűjti a pickeket), de valami logika van benne.Ez a 31-ik pick Wallecért ötlet nagyon tetszik nekem. Azt is szépen kihasználnánk vele, hogy ezeknél az RFA-s ügyleteknél csak a kör van meghatározva, szóval nyilván jobban megéri ez nekünk, mint egy első kör elején/közepén lévő csapatnak. És a drafton szerintem egyedül Blackmon jobb mint Válasz, ilyen szempontból is megérné.
http://www.cbssports.com/nfl/story/17326133/creative-team-with-wr-needs-could-pry-wallace-away-from-steelers
Ha reálisan nézem a dolgot, Vicent Jackson-ra szavazok. Magas, mélységi fenyegetés, és ami a legfontosabb, hogy nagyon jól játszott ellenünk szeptemberben. Ellene szól, hogy kicsit balhés, és az év végén nagyon sokszor hangsúlyozta Belichick a csapategységet. Akinek még örülnék, az Dwayne Bowe, bár ő lehetne kicsit magasabb.LordTamas
(Mondjuk ő sem túl magas, de én ebben nem hiszek, mint már szajkóztam párszor. 😀)
több mint 14 éve
Legbevállalósabb offseason lépés: Megy a 31-ik pick RFA Mike Wallace-ért a Steelersnek. Elég elvetemült ötlet (BB ugye játékból is gyűjti a pickeket), de valami logika van benne. http://www.cbssports.com/nfl/story/17326133/creative-team-with-wr-needs-could-pry-wallace-away-from-steelers
Ha reálisan nézem a dolgot, Vicent Jackson-ra szavazok. Magas, mélységi fenyegetés, és ami a legfontosabb, hogy nagyon jól játszott ellenünk szeptemberben. Ellene szól, hogy kicsit balhés, és az év végén nagyon sokszor hangsúlyozta Belichick a csapategységet. Akinek még örülnék, az Dwayne Bowe, bár ő lehetne kicsit magasabb.