New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Kiesett Griffin. Sajnos nem ő lesz a legmeglepőbb FA igazolásunk...LordTamasIgen és Steve Johnsont is kipipálhatjuk (láttam rá is érkeztek szavazatok).
Do your job
több mint 14 éve
Kiesett Griffin. Sajnos nem ő lesz a legmeglepőbb FA igazolásunk...
több mint 14 éve
Szerintem is az évek számával volt a gondja. Szvsz inkább egy 3 éves 22-24 millás szerződést szeretne. Ez a 2év 16 milla, full garantált, sztem kurva jó ajánlat, egy 30 éves slot WR-nek. Ha ennél többet akar, akkor én elengedném. Ennyiből tényleg jöhetne helyette olyan, aki nem csak a pálya közepén tud elkapni.
több mint 14 éve
8 millió fölött már nem tartanám Welkert, abból bizony komolyan rá lehet menni Vincent Jacksonra mondjuk, aki fiatal-magas-gyors és produktív. Hiányozna meg minden Wes, de hosszútávra egyszerűen nem engedheti meg a csapat Welker igényeit.Két évre taggel kb 22 millióból tartható itt. Nyilván nem fogunk vele szerződést kötni három évre 30 millióért, mert annak semmi értelme a csapat helyzetét nézve. A harmadik éve, amikor ő már 33 lesz nem érhet 8-10 millió körüli összeget.
Tag+TradeHabi
Jó lenne tudni mit akar, mennyi évre, milyen összeget.
több mint 14 éve
8 millió fölött már nem tartanám Welkert, abból bizony komolyan rá lehet menni Vincent Jacksonra mondjuk, aki fiatal-magas-gyors és produktív. Hiányozna meg minden Wes, de hosszútávra egyszerűen nem engedheti meg a csapat Welker igényeit. Tag+Trade

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mint kiderült szezon közben egy 2 év, 16 milliós full garantált szerződést toltunk az orra alá (azaz évi 8 milka)... és ezt utasította el.Ez mikor derült ki? Lehet, h csak szimplán én maradtam le róla :rolleyes: ...
Ennyit arról, hogy egy 2-3 éves, évi 8 milkás szolid szerződéssel tutira meg tudjuk tartani😀Gyulus
Kíváncsi vagyok, h sikerül-e megállapodni vele... ezek után .... ez az ajánlat szerintem nem hangzott rosszul.
Patriots szinten ez elég nagy pénz, amit nem szívesen áldoznak egy játékosra.Még akkor sem, ha az akkor sztár mint WW.
Aztán persze lehet, h Welkernek nem az évi összeggel volt baja, hanem az évek számával.
3 évre 20-24 M $-ral tény, h jobban jár, mintha két évre kap 16-ot és utána "nyugdíjba vonulhat", vagy mehet levezetni pl. Kansas City-be 😛 😛
Gondolom 4 éves szerződést ő sem érez reálisnak, úgyh azért írtam a 3 évet.
Ha viszont nem csak az évek száma a gond, hanem az éves érték is, akkor tényleg érdekes lesz, ha sikerül-e megtartani. Illetve, h akarjuk-e.
...és akkor itt bejöhet a képbe a sokak által fejtegetett Edelman - kérdés.
több mint 14 éve
Aki netán még nem látta máshol korábban, keressen rá a youtube-on az "nfl america's game" kifejezésre. Fent van egy csomó, az nfl films által készített, közel egy órás film, az elmúlt évek SB győztes csapatairól. Természetesen "kötelező" a három (2001, 2003, 2004) Pats, de ami talán még érdekesebb, a 2006-os Coltsról szóló alkotás, amiben kb 10 perc arról a híres AFC döntőről szól, Manning, Saturday és Dungy nézőpontjából elmesélve. Sokat mond a meccs fontosságáról, hogy 2szer annyit foglakoznak vele, mint a SB-vel. Nem tudom, hogy az NFL engedélyével vannak-e fent a filmek, szóval érdemes minél hamarabb megnézni őket, hátha levetetik.
több mint 14 éve
Na, azért garantált 8 misi ne legyen már lószar. Most mivel, jobb, ha kap egy 11 millás átlagút, amiből meg 6-7 jön le? 😊

több mint 14 éve
Hat annal meg Garcon is tobbre tartja magat. 😊 Eleg wishfull thinking volt.
több mint 14 éve
Hosszútávú egyezség hiányában ma fogja megkapni a franchise taget WW.Ez gyakorlatilag 100%... a legdurvább húzása lenne a BB-érának ha hagynánk elmenni.
A szokásos gyakorlatnak megfelelően az utolsó napig várunk a dologgal. Asante kivételével mostanság mindenkivel sikerült megegyezni a szerződéshosszabbításról.
9,4 milka a tag... azért továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy az idei WR FA-classból vajh' kit tudnánk behúzni ennyiért, vagy valamivel többért.
Mint kiderült szezon közben egy 2 év, 16 milliós full garantált szerződést toltunk az orra alá (azaz évi 8 milka)... és ezt utasította el.
Ennyit arról, hogy egy 2-3 éves, évi 8 milkás szolid szerződéssel tutira meg tudjuk tartani😀
több mint 14 éve
gsn
3 548
A Nike mikor mutatja be az új mezeket?GhostLeadNincs hivatalos, mivel április 1-től él a szerződés, addig bármikor lehet.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
A Nike mikor mutatja be az új mezeket?
több mint 14 éve
Állítólag ki teszik a Bart Scott-ot a Jetstől, érdemes lenne megszerezni?GhostLeadSzvsz az ILB poszt az egyetlen ahova nem kell nagyon ember. Főleg nem ennyiért...
több mint 14 éve
Állítólag ki teszik a Bart Scott-ot a Jetstől, érdemes lenne megszerezni?
több mint 14 éve
köszi ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Sajnálom...A tageket március 5-ig lehet bejelenteni.Minnifield csak 5'10" 2/8-dal mérlegelt Indianapolisban.DoM
Most olvastam, hogy Belichick edzette Chase Minnifield apját anno Cleveland-ben. Ha már magas és atletikus CB jön, akkor az ő legyen és ne Gilmore...Boston
Akkor inkább nem kellmagas CB a draftról 😀
Do your job
több mint 14 éve
A tageket március 5-ig lehet bejelenteni.Minnifield csak 5'10" 2/8-dal mérlegelt Indianapolisban.
Most olvastam, hogy Belichick edzette Chase Minnifield apját anno Cleveland-ben. Ha már magas és atletikus CB jön, akkor az ő legyen és ne Gilmore...Boston
több mint 14 éve
A tageket március 5-ig lehet bejelenteni.Most olvastam, hogy Belichick edzette Chase Minnifield apját anno Cleveland-ben. Ha már magas és atletikus CB jön, akkor az ő legyen és ne Gilmore...
Do your job
több mint 14 éve
Tag-eket meddig lehet kiosztani? Welkerről tudunk már valamit? ( kap taget, esetleg sikerül Vele megegyezni)GhostLeadszinte biztosan tag lesz
több mint 14 éve
Tag-eket meddig lehet kiosztani? Welkerről tudunk már valamit? ( kap taget, esetleg sikerül Vele megegyezni)
több mint 14 éve
ezekkel a tippekkel kapcsolatban meg kell állapítanom, hogy a Patriots szurkolók mind egy szálig úriemberek, ugyanis biztosra senki nem tippelt:Sajnos gyanús, hogy igazad lesz. Bár olyan 2006 szaga is lehet a dolognak. A támadókhoz kéne 1 darab kirakós (vertikat WR, persze Welker mellé), hogy tökéletes legyen a kép (lásd AD 2006-os igazolása). A védelmet meg pár playmakerrel kéne feljavítani, OLB, DE és S posztokon (mint Stalworth, Moss, Welker). A jövő évi sorsolást tekintve szinte minden meccsen magasan esélyesek vagyunk (persze a mostani erőviszonyokat tekintve).
az FA első szakaszában annyi aktivitást tanusítunk, mint egy ópiumot szívott lajhár, majd 2-3 zseniális manőverrel lecsapunk valami abszolút kiöregedett, cserébe borzasztó olcsó veteránra, akit tökéletes lesz cserének, de ezt legalább olyan agresszivitással tesszük, mintha legalábbis a legszaftosabb falatokra mozdultunk volna rá (ilyen szempontból tavaly már-már hiperaktívnak tűnt BB, mert ugye Olcsó és MárNemBigAl egészen aktív fogás volt hozzá képest😊)viito
Van egy rakat magas pickünk, relatív sok helyünk a cap alatt, ha Brady egészséges marad, itt az utolsó 2-3 nagy nekifutás esélye.
Persze ez csak szép álom, kukázunk pár leharcolt FA-et, meg tradelünk két magas picket jövőre. Bradynek meg 6000 yardot kell dobnia, hogy tartsa az ütemet a secondaryvel.
több mint 14 éve
Engem is ez zavar össze vele kapcsolatban. Nem hinném, hogy BB passzióból hozta volna a Pats-hez, és ha meg fogja tartani, akkor tuti, hogy tervei vannak vele. Lehet-e bízni egy 2012/2013-as nagy-nagy Ocho return-ben?Ha bármi lehetett volna belőle komolyabb szinten, már lett volna. Én nyugtattam magam, hogy hátha most kivételesen húzunk valami újat PO-ra, és oda tartogatjuk, meg majd az SB-n használjuk sokat. Szerintem lassan felesleges ebben reménykedniWyattDe akkor miért átstrukturálással keresték meg?! Én emiatt reménykedem kicsit...
A Pats pont az a csapat, ahol senki nem maradhat a csapatban egy perccel sem tovább, míg azt a franchise érdeke megkívánja. Legyen szó Randy Moss-ról, Mike Vrabelről, vagy éppen Bruschi, Seau, Hot Rod, stb.
Hozzájuk képest Ocho - a Pats-nél legalább is -, nem sok mindent tett le az asztalra. Ha Randy és Vrabelt csuklás nélkül tradelték, akkor Ocho-t gondolkodás nélkül cutolnák vagy tradelnék, ha nem látnának benne (JMD és/vagy BB) fantáziát.
Ezért nem világos és ezért van bennem némi remény.Rule
Láttunk már visszatérni számtalanszor egy-két 'indián nyárra' játékosokat, talán BB ezt látja Ochoban?
több mint 14 éve
...lecsapunk valami abszolút kiöregedett, cserébe borzasztó olcsó veteránra, akit tökéletes lesz cserének, ...viitohttp://www.csnne.com/blog/patriots-talk/post/Smith-Wimbley-could-attract-Patriots-att?blockID=661654&feedID=6272
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezekkel a tippekkel kapcsolatban meg kell állapítanom, hogy a Patriots szurkolók mind egy szálig úriemberek, ugyanis biztosra senki nem tippelt:az FA első szakaszában annyi aktivitást tanusítunk, mint egy ópiumot szívott lajhár, majd 2-3 zseniális manőverrel lecsapunk valami abszolút kiöregedett, cserébe borzasztó olcsó veteránra, akit tökéletes lesz cserének, de ezt legalább olyan agresszivitással tesszük, mintha legalábbis a legszaftosabb falatokra mozdultunk volna rá (ilyen szempontból tavaly már-már hiperaktívnak tűnt BB, mert ugye Olcsó és MárNemBigAl egészen aktív fogás volt hozzá képest😊)