New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mario Williams leigazolásáról Lombardi ezt mondta:
"Mario is making is making so much money and I think New England is going to be cognizant of Vince Wilfork's $8 million a year. I think that's one thing that the Patriots have done a great job of -- they don't bring anybody in the locker room that makes more than some of their own players and they don't cause that dissention amongst their own team," he said. "I don't see that. I don't think they're going to spend that much money on one specific player. I think you're going to see a lot of different players come in here and rebuild the defensive front, rebuild their offense a little bit, change their offense."
Ez az én véleményem is...

Do your job
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én komolyan sajnálom, hogy Manning már nem játszik többet a Coltsban. Véget ért egy legendás korszak az NFL-ben. Hihetetlen, hogy szinte minden Pats-Colts az elmúlt évtizetben legendás mérközés volt. Mostantól nem lesz többé olyan. A másik, hogy nekem Brady mellett mindig Manning marad az IRÁNYÍTÓ, a nagy ellenfél. Mondjuk annak azért nagyon nem örülnék, ha Miamiba vagy a Jetshez menne Peyton...
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Peyton Manning kétségtelenül beleillik BB filozófiájába. Sérülés után jön vissza, a posztján meghatározó játékos, már nem fiatal korban van, gyűrűket akar nyerni, nem lepődnék meg, ha rámenne 😛Habi
És akkor Brady padozna? 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Peyton Manning kétségtelenül beleillik BB filozófiájába. Sérülés után jön vissza, a posztján meghatározó játékos, már nem fiatal korban van, gyűrűket akar nyerni, nem lepődnék meg, ha rámenne 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Na Thomas DeCoudra tippelőknek sem jön be a tippThundersNFL
borítékolható volt, mivel én tippeltem rá
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Szerinted jön két újonc elkapó? Az elmúlt éveket nézve 1et is soknak tartok nem, hogy kettőt. De remélem igazad lesz.FViktor93
Futókat és tight endeket se jósolta senki. Illene a sorba most a két elkapó.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Meglepődnék, ha nem így nézne ki az elkapógárda ősszel: Welker, Branch, 85 + 2 újonc + Edelman. Slater csak ST.DoM
Szerinted jön két újonc elkapó? Az elmúlt éveket nézve 1et is soknak tartok nem, hogy kettőt. De remélem igazad lesz.
több mint 14 éve
Fantasy footballban V-Jax tulajdonosként negatív tapasztalat az inkonzisztens játéka. Vagy földöntúli játék, vagy semmi.

2011: négy meccsen (amikor 100 yard fölé jutott) 586 yard 7 TD, a maradék 12 alatt 520 és 2 TD.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A V-Jax tippem még szilárd lábakon áll. Még kb 9-10 napig 😀FViktor93
Azt nyilatkozta h marad a Chargersben ha nem kap egy a SD-énál sokkal jobb ajánlatot.empty taxi
Szerintem tudunk neki jobbat adni, ha nagyon akarunk majd. Illetve mennyit számítanak ezek a nyilatkozatok. De reális esélyt én se látok rá, hogy nálunk kössön ki.

Egyébként kinek a mi a véleménye Marques Colstonról? Én nagyon örülnék, ha itt kötne ki. 28 éves, nagyon alulértékelt, tud a számokon kívül is elkapni. Arról nem is beszélve, hogy a balhé miatt esetleg könnyebb lenne elhozni.FViktor93
konkrétice őt jelölötem a DoM-os tippbe 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Most olvastam valamelyik szaki véleményét, hogy toronymagasan a legtúlértékeltebbnek őt tartják 😀Wyatt
Hát nem tudom. 1 szezon kivételével mindig 1000+ yard, minimum 7 TD, ez azért annyira nem rossz. Ha nálunk is hozná ezt én nagyon elégedett lennék. Nem Gronk,Welker szintű számokat várnék tőle, hanem, hogy biztos 3. számú WR legyen.FViktor93
Szinte mindegy, hogy ki lesz, FA v. újonc v. ufo az új elkapó, a lényeg, hogy az oldalvonal irányába meg lehessen játszani, és ne csak a pálya belseje felé kanyarodó útvonalakkal operáljon a csapat. A hosszúpasszok többsége is a hashmarkok környékén száll, általában Gronk felé, ahol még 20+ yard mélyen is nagyobb a népsűrűség, mint mondjuk a pálya szélénél, ahova a safetynek is ki kell érnie, ha egyáltalán el mer indulni.

Meglepődnék, ha nem így nézne ki az elkapógárda ősszel: Welker, Branch, 85 + 2 újonc + Edelman. Slater csak ST.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most olvastam valamelyik szaki véleményét, hogy toronymagasan a legtúlértékeltebbnek őt tartják 😀Wyatt
Hát nem tudom. 1 szezon kivételével mindig 1000+ yard, minimum 7 TD, ez azért annyira nem rossz. Ha nálunk is hozná ezt én nagyon elégedett lennék. Nem Gronk,Welker szintű számokat várnék tőle, hanem, hogy biztos 3. számú WR legyen.FViktor93
RE: Marques Colston as UFA: Not a vertical wide receiver. Won't beat anyone over top. Stats very system-influenced in NO. Buyer beware.
Colston scares me more than any FA. 7 career surgeries, 5 on knee. Racked up stats as single-covered slot WR in NFL's pass-happiest offense.
Nem mondom, hogy nem lenne jó, csak, hogy nem mindenki tartja alulértékeltnek 😊

több mint 14 éve
Hát nem tudom. 1 szezon kivételével mindig 1000+ yard, minimum 7 TD, ez azért annyira nem rossz. Ha nálunk is hozná ezt én nagyon elégedett lennék. Nem Gronk,Welker szintű számokat várnék tőle, hanem, hogy biztos 3. számú WR legyen.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt nyilatkozta h marad a Chargersben ha nem kap egy a SD-énál sokkal jobb ajánlatot.empty taxi
Szerintem tudunk neki jobbat adni, ha nagyon akarunk majd. Illetve mennyit számítanak ezek a nyilatkozatok. De reális esélyt én se látok rá, hogy nálunk kössön ki.

Egyébként kinek a mi a véleménye Marques Colstonról? Én nagyon örülnék, ha itt kötne ki. 28 éves, nagyon alulértékelt, tud a számokon kívül is elkapni. Arról nem is beszélve, hogy a balhé miatt esetleg könnyebb lenne elhozni.FViktor93
Most olvastam valamelyik szaki véleményét, hogy toronymagasan a legtúlértékeltebbnek őt tartják 😀

több mint 14 éve

Egyébként kinek a mi a véleménye Marques Colstonról? Én nagyon örülnék, ha itt kötne ki. 28 éves, nagyon alulértékelt, tud a számokon kívül is elkapni. Arról nem is beszélve, hogy a balhé miatt esetleg könnyebb lenne elhozni.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Azt nyilatkozta h marad a Chargersben ha nem kap egy a SD-énál sokkal jobb ajánlatot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
A V-Jax tippem még szilárd lábakon áll. Még kb 9-10 napig 😀
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na Thomas DeCoudra tippelőknek sem jön be a tipp

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Úgyh én Williams, vagy egy hasonló komolyságú playmaker mellett vagyok teljes egészében Rule
Egyetlen apró kockázata van a dolognak: AD.

Akkor Coach Belichick FA-ről húzott sztárt a D-be és ...hááát nem kicsit fürödtünk be vele végül.
De persze az, hogy ő nem vált be, nem jelenti azt, hogy ez természetszerű és pl. Williams-szel is így járnánk.
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Feltéve, hogy Welker a tag alatt játszik (9,5 millió), mit gondoltok Mario Williams-ről? Nagyjából Peppers szintű szerződése lesz (95 / 6) gondolom. Peppersért komoly versenyben voltunk, ha jól emlékszem Chicago és köztünk dőlt el a dolog. Akkor sem álltunk jobban cap terén, sőt. Én egyáltalán nem tartanám kizártnak, hogy nekifutunk Williamsnek, örülnék egy igazi gamechangernek a D-ben, még akkor is, ha ezzel lemondhatunk az elit mélységi elkapóról (akiknek a sok tag miatt úgyis nagy lesz az áruk. Kár, hogy nem TE-eket tageltek mindenhol 😊).LordTamas
Könnyen lehet, h alulmaradok a fórumon belül is véleményemmel, de a mélységi WR-től nekem jobban hiányzott az elmúlt két évben egy olyan D, amely képes megállítani egy komolyabb támadógépezetet is, 1-2 big play árán.
Úgyh én Williams, vagy egy hasonló komolyságú playmaker mellett vagyok teljes egészében :cool: :cool:
Egy olyan playmaker kellene a D-be, aki akkor csinál egy tackle-t minusz yardokért, amikor igazán nagy szükség van rá, akkor csinál egy forced fumble-t - amit a Pats megszerez persze -, amikor égetően kellene egy TO....
...és akkor kis túlzással el is mondtam, hogy mi hiányzott a SB idei megnyeréséhez 😛 😛 😛 😛 :cool: :cool: :cool:
több mint 14 éve
Feltéve, hogy Welker a tag alatt játszik (9,5 millió), mit gondoltok Mario Williams-ről? Nagyjából Peppers szintű szerződése lesz (95 / 6) gondolom. Peppersért komoly versenyben voltunk, ha jól emlékszem Chicago és köztünk dőlt el a dolog. Akkor sem álltunk jobban cap terén, sőt. Én egyáltalán nem tartanám kizártnak, hogy nekifutunk Williamsnek, örülnék egy igazi gamechangernek a D-ben, még akkor is, ha ezzel lemondhatunk az elit mélységi elkapóról (akiknek a sok tag miatt úgyis nagy lesz az áruk. Kár, hogy nem TE-eket tageltek mindenhol 😊).
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Welker tweet:

"Glad that I will be a Patriot in 2012. and hopefully '13,'14,'15,'16,'17,'18.........."Gogo
Ez (is) az, amiért Wes Welker messze a kedvenc játékosom Brady mellett. Semmi nyavajgás, fenyegetés a hold-outtal. Pedig elég sokat látunk olyat a tag után.LordTamas
Szerintem sem az összeggel vannak gondjai, hanem az elé rakott kontraktus idejével. Én nagyon remélem hogy jövőre is patriots mezben láthatjuk.
Mondjuk Bradynek nagyon oka sem volt/van nyavajgásra azért elég szép summát kap, de hozzá kell tenni: meg is érdemli.
több mint 14 éve
Welker tweet:

"Glad that I will be a Patriot in 2012. and hopefully '13,'14,'15,'16,'17,'18.........."Gogo
Ez (is) az, amiért Wes Welker messze a kedvenc játékosom Brady mellett. Semmi nyavajgás, fenyegetés a hold-outtal. Pedig elég sokat látunk olyat a tag után.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Welker tweet:

"Glad that I will be a Patriot in 2012. and hopefully '13,'14,'15,'16,'17,'18.........."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mint kiderült szezon közben egy 2 év, 16 milliós full garantált szerződést toltunk az orra alá (azaz évi 8 milka)... és ezt utasította el.
Ennyit arról, hogy egy 2-3 éves, évi 8 milkás szolid szerződéssel tutira meg tudjuk tartani😀Gyulus
Ez mikor derült ki? Lehet, h csak szimplán én maradtam le róla :rolleyes: ...Rule
Reiss hozakodott elő ezzel a hírrel pár napja, én sem emlékszem arra, hogy a szezon közben ezt nagydobra verték volna.
szerk.: helyesbítek, a Boston Globe jelentette ezt először ezzel a cikkel -
http://articles.boston.com/2012-03-04/sports/31122017_1_franchise-tag-franchise-number-wes-welker
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 828
Schefter: The Patriots will place their franchise tag on wide receiver Wes Welker by today's 4 pm deadline.