New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 758 — Whoops, looks like something went wrong.
ha Bryant a csapatban van, az ellenfél biztosan nem rúg FG-t

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Red Bryant-et írják, hogy meg akarjuk szerezni. Ő milyen? Sztem egyetlen Seahawks meccset se láttam tavaly.

Mario és Lloyd még akiről dumálnak. Mariora nem hiszem, hogy lesz pénzünk, bár tetszene.
Viszont ha nem jön nagy nevű FA WR, akkor Lloydnak örülnék.

Hoyer meg 2. körös RFA tendert kapott.MattMiller
Nem vagytok egyedül 😀
Bryant 4-3 strongside endet játszott/játszik(?) a Hawksban. Jó a futás ellen, de nem passrusher.undisputedly
Ha 3-4 endként számolnának vele, akkor az épp elég.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Red Bryant-et írják, hogy meg akarjuk szerezni. Ő milyen? Sztem egyetlen Seahawks meccset se láttam tavaly.

Mario és Lloyd még akiről dumálnak. Mariora nem hiszem, hogy lesz pénzünk, bár tetszene.

Hoyer meg 2. körös RFA tendert kapott.MattMiller
Nem vagytok egyedül 😀
Bryant 4-3 strongside endet játszott/játszik(?) a Hawksban. Jó a futás ellen, de nem passrusher.
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan

Hoyer meg 2. körös RFA tendert kapott.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Atogwe... na épp ő az a safety, akinek a játékstílusa miatt nem nagyon passzol a BB safety poszttal szemben támasztott elvárásaihoz:SGyulus
Vödör után én már nem tudom mi hova passzol 😊

Do your job
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Here's a sidebar to the San Francisco 49ers agreeing to a one-year contract with receiver Randy Moss tonight: The 49ers are scheduled to visit the Patriots in the 2012 season.

Mike Reiss blogjáról friss infó.
Kíváncsi leszek, hogy ez egy nagy visszatérés lesz-e, vagy csak egy "Big Al-féle" igazolás, aminek nagyobb a hype-ja, mint a szakmai haszna...

amúgy meg szurkolni fogok Randy-nek - persze a Pats meccs kivételével 😊
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Atogwe és Chung mekkora S páros lenne... 😊

A Ramstől kivágott Jason Brown is jo lenne ha Connoly-t nem hozzuk vissza.superbrutal88
Jason Brown? én még elsősorban a Ravens-es időkből emlékszem rá, ligaelít C volt akkor... azon kevés emberek egyike, akik 1-on-1 tudják kezelni Baby Vince-t😀

Atogwe... na épp ő az a safety, akinek a játékstílusa miatt nem nagyon passzol a BB safety poszttal szemben támasztott elvárásaihoz:S

(megjegyzem, Red Bryant továbbra sem hosszabbított a seahawks-szal... érdekes próbálkozás lenne 3-4 RE poszton)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Atogwe és Chung mekkora S páros lenne... 😊

A Ramstől kivágott Jason Brown is jo lenne ha Connoly-t nem hozzuk vissza.
több mint 14 éve
Rosszul emlékszem, hogy Ocho cut-tal nem szabadulna semmi a cap alatt, mert "beragadt tétel" lenne?Sinisa
Nem tudom. Balázs írta én elhiszem neki 😊
Szerk.: Atogwe is bevéshető talán a potenciális FS jelöltek közé.

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Boston

"a WW-taggel 16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt...
ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... "
igazából ezen lepődtem meg amit Gyulus írt

tudom hogy nem a Pats stílusa, de én várok egy nagy halat (M. Williams) az FA-ról! de majd felébredek 😊GhostLead
Őszintén szólva a "csúcsigazolásaink" nem nagyon váltak be...

2003 Rosevelt Colvin... egy nagyjából stabil 10 sack/év szintű 4-3 DE volt, amikor beszereztük... kár, hogy a 2. meccsén úgy szétment a csípője, hogy a karrierje is veszélyben került. Ehhez képest igen tisztességes produkciót tett le az asztalra.
2007 Adalius Thomas - igazi Ravens-találmány, nálunk se a pályán, se az öltözőben nem működött a srác

(jut eszembe, emlékeztek még a 2005-ös Monty Biesel - Chad Brown ILB kezdőpárosra? atyaúristen...😀)
több mint 14 éve
16,2 M-ből még a lejárók közül:
Love, Neo, Branch, Connolly, BJGE (?), Slater, Guyton/White, Carter(?) szerződését legalább meg kéne oldani.
+ draft pick-ek.
Elsőre nekem sem tűnik olyan soknak.Sinisa
Guyton nem biztos, hogy marad. (Link)

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Rosszul emlékszem, hogy Ocho cut-tal nem szabadulna semmi a cap alatt, mert "beragadt tétel" lenne?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Boston

ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... "

tudom hogy nem a Pats stílusa, de én várok egy nagy halat (M. Williams) az FA-ról! de majd felébredek 😊GhostLead
Ok, bár ha jönne Williams (szerintem nem fog) akkor mindjárt nem kell Anderson resign. Ha jön egy elkapó, akkor könnyen elmaradhat a Deion branch resign, vagy jöhet egy Ócsócsikó cut.
Connolly pedig nekem Russ Hochstein2. Nem hiszem, hogy backup fizunál nagyobbat kaszálna, ha Koppen marad. HA meg nem marad Koppen, akkor ott tudunk talán még spórolni.
Nálunk még nem volt semmilyen "megszorítás" + spórolhatunk esetleg egy Welker szerződéssel is ha nagyon kell a hely valakire.
Én legalábbis én így képzelem valahogy (tuti nem így lesz).

Do your job
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
16,2 M-ből még a lejárók közül:
Love, Neo, Branch, Connolly, BJGE (?), Slater, Guyton/White, Carter(?) szerződését legalább meg kéne oldani.
+ draft pick-ek.
Elsőre nekem sem tűnik olyan soknak.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Boston

tudom hogy nem a Pats stílusa, de én várok egy nagy halat (M. Williams) az FA-ról! de majd felébredek 😊
több mint 14 éve
Carter nyitott a visszaigazolásra:
"Of course I want to come back. I would love to play with the Patriots again,
A 3-4-ről:
"I never really thought that way. Where I’m at in my career, understanding Coach Belichick’s philosophy, he’s the type of guy, you just have to know your role, and know what you’ve got to do,” Carter said. “If he feels I have the potential to be a playmaker, in a 4-3 or 3-4, than so be it. That decision I’m sure will be determined in the next few weeks through free agency or after. Regardless, I love playing for the Patriots. It’s been a blast.Link

Mercilus mint lehetséges Patriots célpont?

több mint 14 éve
azt hittem jobban állunk anyagilag :/GhostLead
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.Boston
Semmi különös. igen, azt én is néztem hogy a PO-ban szereplő csapatok zöménél jobban állunk anyagilag.
szimplán érdeklődtem!GhostLead
oks, nem bántásból írtam, csak olvastam, hogy jobbra számítottál 😉

Do your job
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/undisputedly
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.Boston
Semmi különös. igen, azt én is néztem hogy a PO-ban szereplő csapatok zöménél jobban állunk anyagilag.
szimplán érdeklődtem!
több mint 14 éve
"16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt..."
a többi csapathoz viszonyitva ez jó vagy rossz???GhostLead
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/undisputedly
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.

Do your job
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
nemhogy egy Lloyd-igazolásnak (ami egyébként egyre kevésbé szimpatikus ötlet)
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalonHabi
A Globe-on volt cikk, amelyben volt játékostársak mondták, hogy nem véletlen, hogy annyi csapata volt eddigi pályafutása során az NFL-ben. Olyan látványos hangulatingadozásai voltak, hogy a többség meg volt győződve róla, hogy bipoláris zavarral küzd. Kívülállóknak mindig a lehető legkorrektebb, legjobb nyilatkozatot adja, de öltözőn belül már közel sem ilyen pozitív a kép róla.DoM
Valszeg ezért JMD spanja 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalonHabi
A Globe-on volt cikk, amelyben volt játékostársak mondták, hogy nem véletlen, hogy annyi csapata volt eddigi pályafutása során az NFL-ben. Olyan látványos hangulatingadozásai voltak, hogy a többség meg volt győződve róla, hogy bipoláris zavarral küzd. Kívülállóknak mindig a lehető legkorrektebb, legjobb nyilatkozatot adja, de öltözőn belül már közel sem ilyen pozitív a kép róla.
több mint 14 éve
azt hittem jobban állunk anyagilag :/
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/
több mint 14 éve
a többi csapathoz viszonyitva ez jó vagy rossz???
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalon

JT Daniels fan