New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ian R. Rapoport @RapSheetThe signing of ex-Colts WR Anthony Gonzalez is sooooo Patriots. Low-risk, high-reward, likely low cost. Looks like a sound move.
Mintha Gyulust olvasta volna Landry-ről... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
camp body?😊 biztos hogy csak slotban használható?Patriots sign free agent WR Anthony Gonzalez.............zolika26ezt most nem igazán vágom...
Még 1 slot receiver minek?! Ráadásul egy ilyen törékeny?! Trédeljük West? Vagy Edelmant? Vagy ő most már biztos megy a D-be? :rolleyes:
Az első fejvakarós lépés…Danna
azt mondjuk én is tudom róla, hogy fene törékeny
több mint 14 éve
Trédeljük West?DannaSajna ez sem lenne meglepő BB-től.
Mostanában semmit nem lehet olvasni az Ő szerződés hosszabbításáról.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Patriots sign free agent WR Anthony Gonzalez.............zolika26ezt most nem igazán vágom...
Még 1 slot receiver minek?! Ráadásul egy ilyen törékeny?! Trédeljük West? Vagy Edelmant? Vagy ő most már biztos megy a D-be? :rolleyes:
Az első fejvakarós lépés…
több mint 14 éve
Patriots sign free agent WR Anthony Gonzalez.............

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Amióta DoM beírta, hogy milyen szinten hangulatember, nem tudom eldönteni, hogy örüljek a Lloydnak, vagy féljek tőle...James Ihedigbo (11 games), Pat Chung (7), Josh Barrett (4), Sergio Brown (3), Sterling Moore (3), Matthew Slater (2); Nate Jones
Ezt a Landry őrületet meg nem is értem, hogy őszinte legyek...Boston
ők voltak tavaly kezdők safety poszton...
ehhez a felhozatalhoz képest bárki jön FA-n, annak már örülni kell... így én már Gregory-t is komoly előrelépésnek éreztem.
Landry-nek meg adni kell egy "bizonyíts" típusú 1 éves szerződést, minimális alapösszeggel és meccsenkénti bónuszokkal. A második évében meg lehet egy olyan bónusz, ami miatt úgyis cut\újratárgyalás lesz a vége...
anno pontosan ugyanezt csináltuk Stallworth-tel (Gaffney miatt aztán nem is volt rá szükség a későbbiekben)
Ha egészséges tud maradni, óriási húzás... low risk, high reward.
Egyébként Ihedigbo helyett lehet, hogy Moore kerül majd safety posztra... egyrészt játszott ott tavaly... másrészt playmakernek tűnik a srác, csak épp a sebessége hiányzik a CB-poszthoz.
Chung, Landry, Gregory, Ihedigbo
Arrington, DMC, Ras-I, Moore, draft pick
Ezzel már neki lehet kezdni a szezonnak... mondjuk igencsak nagy a veszélye annak, hogy Ras-I és Landry pár meccs után kidől.
több mint 14 éve
lehet cuttoljátok Bradyt, mert kiégett és leigazoljátok Jay Cutler-t. Neki kell társaságnak Landry."Csak sokat és változatosan kell enni" 😀 Hogy egy nagy embert idézzek 😀FViktor93Lehet, hogy csak az erőnléti edzők akarják Tőle megtudni, hogy mitől lett ilyen szép nagy ember. 😀SinisaNem hiszem, hogy örülnének, ha sutyiban öltözői cuccokkal Welkert is feltunningolná úgy 20-30 font izommal 😀Boston
több mint 14 éve
"Csak sokat és változatosan kell enni" 😀 Hogy egy nagy embert idézzek 😀Nem hiszem, hogy örülnének, ha sutyiban öltözői cuccokkal Welkert is feltunningolná úgy 20-30 font izommal 😀BostonEzt a Landry őrületet meg nem is értem, hogy őszinte legyek...BostonLehet, hogy csak az erőnléti edzők akarják Tőle megtudni, hogy mitől lett ilyen szép nagy ember. 😀Sinisa
több mint 14 éve
Nem hiszem, hogy örülnének, ha sutyiban öltözői cuccokkal Welkert is feltunningolná úgy 20-30 font izommal 😀Ezt a Landry őrületet meg nem is értem, hogy őszinte legyek...BostonLehet, hogy csak az erőnléti edzők akarják Tőle megtudni, hogy mitől lett ilyen szép nagy ember. 😀Sinisa
Do your job
több mint 14 éve
Ezt a Landry őrületet meg nem is értem, hogy őszinte legyek...BostonLehet, hogy csak az erőnléti edzők akarják Tőle megtudni, hogy mitől lett ilyen szép nagy ember. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Amióta DoM beírta, hogy milyen szinten hangulatember, nem tudom eldönteni, hogy örüljek a Lloydnak, vagy féljek tőle...Ezt a Landry őrületet meg nem is értem, hogy őszinte legyek...
Do your job
több mint 14 éve
Lloyd közel 😊http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827a9d3f/article/report-patriots-wr-brandon-lloyd-close-to-contract-agreement?module=HP11_headline_stack

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Inkább Kamerion Wimbley jöjjön. 😊Bár a hírek szerint a fél NFL szeretné ezt...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Készüljetek sok sok tejbepapiba bújtatott babatápszerrel. A Sánta BodyBuilder közeleg láthatásra....apeszos

Vödörszámra nyeli azt hiszem. (viccen kívül, rengeteg koxos esküszik a babatápra.)
több mint 14 éve
Készüljetek sok sok tejbepapiba bújtatott babatápszerrel. A Sánta BodyBuilder közeleg láthatásra....
több mint 14 éve
Helyette lehet nálatok landol Lloyd, JMD meglehetősen jól ismeri. 😀Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”DannaBasszus! Majdnem nyertem akkor 😊
Amúgy én neki nagyon örültem volna, nem véletlenül írtam. Hatalmas játékos...Boston
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”DannaBasszus! Majdnem nyertem akkor 😊
Amúgy én neki nagyon örültem volna, nem véletlenül írtam. Hatalmas játékos...
Do your job
több mint 14 éve
Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”
több mint 14 éve
Wimbley-t kitette a Raiders, ha Anderson megy a Dolphinshoz érdemes lenne rárepülni!
több mint 14 éve
A Rap Sheet szerint Gregory és White fizetése:Gregory "received a signing bonus of $2.5 million. He has base salaries of $750K in 2011, $1.25M base for 2013, and $2.25M base for 2013. That’s a total of $6.75M. In addition, he has $100K workout bonuses each year, along with playing time incentives of $750K per year. In all, it could be $9.3M."
White "signed for one year with a base salary of $825K, with $65K to sign and a workout bonus of $100k."
ESPN Boston Slater szerződéséről:
"Slater gets a $2 million signing bonus in his deal, with base salaries of $700,000 (2012), $1.2 million (2013) and $1.2 million (2014). Slater can earn workout bonuses of $100,000 each year of the deal.
In all, it's a three-year, $5.4 million pact."
Koppenért sem kápálóznak valami nagyonBostonLegalább olcsón tudják aláíratni Brady 2. kedvenc hátsófelét.
Egy project C kinéz a drafton szerintem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nekem Deion Branch egy kicsit sem hiányozna...Szerk.: Koppenért sem kápálóznak valami nagyon ( nem csodálom).
Do your job
több mint 14 éve
Neo a Dolphinsnál viziten...
több mint 14 éve
Egyik személyes kedvencem Guyton, de kétlem, hogy visszahoznánk...Nem került nyilvánosságra, hogy miért került büntibe (s ezzel egyidejűleg a depth chart végére) a srác, de BB már nem számol többet vele:S
Fletcher jelenléte miatt nincs is nagyon szükség arra, hogy visszajöjjön.
több mint 14 éve
Igaz, Fletcher-ről kicsit megfeledkeztem.Ott van Fletcher, nem kell feltétlenül, sőt. Meg BJGE sem olyan nagy need, hogy túlfizessükWyattEgyébként saját FA-k közül most már csak két fontosabb név maradt, Anderson és Carter.Nálam még Branch és talán BJGE hiányzik.
Gyulus
Guyton-nak valszeg reszeltek azzal, hogy White marad.
Bár lehet, hogy egy 8-900k-t megérne Mayo pótlónak, ha 3-4 lesz.Sinisa
BJGE-t én sem fizetném túl, maradjon ocsón... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Ott van Fletcher, nem kell feltétlenül, sőt. Meg BJGE sem olyan nagy need, hogy túlfizessükEgyébként saját FA-k közül most már csak két fontosabb név maradt, Anderson és Carter.Nálam még Branch és talán BJGE hiányzik.
Gyulus
Guyton-nak valszeg reszeltek azzal, hogy White marad.
Bár lehet, hogy egy 8-900k-t megérne Mayo pótlónak, ha 3-4 lesz.Sinisa